ولی درسته دایی بد کار کرد ولی 2و3 تا بازیکن خوب به تیم ملی اورد.اگر 1-0 میبرد عربستان رو اوضاع اینجوری نیود .بزرگترین ایرادش ذعوت نکردن کریمی بود
ولی درسته دایی بد کار کرد ولی 2و3 تا بازیکن خوب به تیم ملی اورد.اگر 1-0 میبرد عربستان رو اوضاع اینجوری نیود .بزرگترین ایرادش ذعوت نکردن کریمی بود
افشبن قطبی که عمرا دوباره پاشو بذاره ایران xD
در حال حاضر به نظرم فیروز کریمی !
هر چند به درد تیم ملی نمیخوره ولی یه خوبی داره اونم اینه که اگه کسی تو بازی کم بذاره و بد بازی کنه بایذ از در اونطرف ورزشگاه بره بیرون وگرنه زیر چک و لگد فیروز زنده نمیمونه lol
اینا فقط برکنار کردن یاد دارن........خوب که چی؟؟ نفر بعدی هم که بیاد و باخت بده همه میگن خدا پدر دایی ره بیامرزه و این بدرد نمیخوره آخه مگه بار اوله این جریانات پیش میاد؟؟ ماشاله از وقتی یادمه همین آش و کاسه بوده و خواهد بودنقل قول:
والا ملت و دولت و همه مسخره کردن خودشونه:2:
راه چاره باید معرفی شه که اووونم در وهله ی اول ضعیف بودن بدنسازی علمی بازیکنای تیمها هستش.......خداییش بازیکن تیم منچستر تا استارت میزنه میبینی رسیده به ته زمین:18: بازیکنای ما ره یکی باید زیر بغلشه بگیره غش نکنه دویدن نخواستیم ازش:13:
افشین قطبی...روی کره هم شناخت داره
بیشتر از هر مربی ایرانی دیگه ای حالیشه...
فقط افشین قطبی
سریال مرد هزار چهره امشب به یک نکته اشاره کرد
اون فرد که اسمش بوقی بود:
خدا رحمتش کنه امپراتور:27:
دقیقا با حرفات موافقم... مخصوصا قسمتی که قرمز کردم. ارزشش رو داره واقعا...نقل قول:
قطبی؛ مجید جلالی؛ ذوالفقارنسب؛
منم با افشین قطبی موافقم کسی که از اول باید جای علی دایی میومد
حالا که دایی کنار رفت یکی این کفاشیان رو هم بندازه بیرون عالی میشه
افشین قطبی !
ما سیاسیش نمیکنیم. سیاسی هست. تو مملکت ما همه چیز سیاسیه... سینما ... ورزش ... موسیقی... حتی مدل لباس پوشیدن مردم و خیلی چیزهای دیگه...نقل قول:
آقا خواهشا سیاسیش نکنین ...
به هر حال باخت تموم شد رفت باید دید کی میخواد سرمربی شه
فکر کنم همون مولر بمونه بهتره
یادتونه علی آبادی میخواست کاندید بشه واسه ریاست فدراسیون و بعد فیفا اجازه نداد. در حقیقت کفاشیان همون علی آبادیه. از خودش رای و نظری نداره هر دستوری بهش میرسه اجرا میکنه...نقل قول:
همه چی تقصیر همون تاج هست مارمولکی هست که دومی نداره
کفاشیان یه آدم مترسک هست و ترسو
هم محلی ما هست مرتیکه
شبهای قدر میاد مسجد جامع شهرک غرب
یه بار یکی از بچه ها رفت کنارش نماز خوند همچین ترسیده بود که باید میومدید می دیدید
باز هم سياسيون براي تبرئهي خودشون يكي رو قرباني كردن ! در باخت تيم ملي علاوه بر علي دايي ، كفاشيان و علي آبادي و بقيهي آقايون هم مقصر بودن . ولي با قرباني كردن علي دايي از خودشون رفع اتهام كردن
علي دايي در باخت ديروز مقصر بود ولي هيچ كسي از خودش نميپرسه كه براي اينكه تيمي بتونه از پس تيماي ديگه بربياد بايد بازي تداركاتي مناسب داشته باشه.
به نظر منم قطبی...البته بعید میدونم بیارنش.
یه نفر مثل مایلی کهن تیم رو با دعا و نذر و نیاز نگه می داره...
گزینه های بهتری هم هست ، واقعا برام عجیب بود که چطور دایی رو برکنار کردن ولی مطمئنم از اون اولشم یه چیزی حدود 50% با مربیگری دایی مخالف بودن چرا که بسیار ناپخته و بی تجربه س!
فقط و فقط فیروز ما که نمیخوایم بریم ولی عرضه داره اگه تیم باخت بره عربا رو بزنه
دیروز بد گل اول که خوردیم همه ریختن سر اشجاری و 3 چهارتا لگد زدنش
حالا که نمیخوایم بریم فیروز میاریم بخندیم
به نظر من هم قطبی ولی امشب توی bbc میگفت که اصلا اسمی از قطبی برای جانشینی نبردن
مورینیو .
کاپلو .
فرار مهدوی کیا !
سرمربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس ضمن تائید مذاکرات فدراسیون فوتبال با وی در خصوص جانشينی علی دایی گفت :متعقدم تیم ملی هنوز شانس صعود به جام جهانی را دارد.
افشین قطبی افزود: تیم ملی با کسب 7 امتیاز از 3 مسابقه خود این شانس را خواهد داشت به جام جهانی صعود کند. من خود اعتقاد دارم باید به فکر صعود به مرحله جام جهانی باشیم بازیکنان ایرانی توانایهای بالایی دارند و می توانند به این مهم دست یابند.
وی ادامه داد مذاکرات تلفنی با فدراسیون فوتبال داشتم حالا منتظر اعلام نهایی آنها هستم و خودم مشکلی برای حضور در تیم ملی ندارم چرا که به عنوان یک سرباز وطن همواره آماده خدمت هستم.
:26::26::26::26::26::26::26:
مگه دفه قبل از دایی اسمی برده بودن ! اصلا رو کدوم کار این فدراسیون میشه حساب کرد !نقل قول:
فقط قطبی الان میتونه بهترین گزینه باشه
اصلا باید در این فدراسیون رو گل گرفت
!نقل قول:
حالا که نمیخوایم بریم فیروز میاریم بخندیم
به هر جهت اون کاري که دفعه ي پيش با قطبي کردن به هيچ وجه نبايد برگرده : تا يه 90 دقيقه که گذشت بازي مگه ميشه سرمربيه تيم ملي عوض بشه ؟ بعد اونروز حتي يه نفر هم از فدراسيون از قطبي عذرخواهي نکرد
اين فدراسيون متشابه آمازونه
داداش نظر خواهیت کامل نیست خب.
نظر من مربی ذوب آهن هستش.
توی لیست ابراهیم زاده رو اضافه کن
به نظر من بهترین گزینه ابراهیم زادست.
یا حق
دم مدیری گرم که چه به موقع داره ماهیت فوتبال ایران رو نشون میده....
توی اون نظرسنجی هم همه به افشین رای دادن خوبه اگه بیاد از بقیه بهتره
اين نظر سنجي خيلي جاي سوال داره ؟؟!!
اين همه اسم لازم بود ؟ همون بين مولر و قطبي بود بهتر بود
استانکو ! خداداد ! حجازي ! مظلومي ! قلعه نوعي ! و ...
بابا بيخيال اگه عقيده روي اينا باشه که همون دايي بهتر بود بمونه . فرقي نداره پالان عوض ميشه اگه اينا بيان
غلامحسین الهام...
نقل قول:
لینک این خبر رو داری؟
افشین قطبی
از اولشم باید افشین قطبی رو سرمربی می کردند
به خاطر مصاحبه با bbc بهش گیر نمیدن؟ (من خودم مصاحبه رو ندیدم نمیدونم توش چی گفته.)
اگه بیاد عالیییییییییییییییییییی میشه
من مصاحبه رو دیدم چیزی نگفته بود که بخوان بهش گیر بدن
البته در ایران هیچ چیز ممکن نیست
نقل قول:
عمق فاجعه برای یک ملت یعنی نداشتن همین غرور ملی...
که دیروز با دیدن رفتار بازیکن و تماشاگرمون در آزادی(و البته خوندن بعضی پستهایه این تاپیک) کاملا به اعماق آن پی بردیم!!!!!!:31:
تیم ایران دل شیر داره ما میتوانیم
کاشکی مهران مدیری سرمربی بشه
ولی اگه بخواستن بیارنش همون موثه قبلی که دایی بیاد میوردنش که پرسپولیسو قهرمان کرده بود نه حالا که فرار کرده
امپراطور باید برگرده
زنده باد افشین امپراطور
جالبه که قلعه نویی هیچ رای نیاورده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم دوتا لینک از خبر:
کد:http://www.ariensport.com/news/12766.html
منبع اصلی خبر: ایلناکد:http://fcpersepolis.org/content/view/10443/1
قلعهنويي؛ قطبي و مايليكهن برنامه ميدهند انتخاب جانشين «دايي» به كميتهي تيمهاي ملي سپرده شد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
هيات رييسهي فدراسيون فوتبال بررسي و انتخاب جانشين علي دايي را به كميتهي تيمهاي ملي واگذار كرد.
به گزارش ايسنا؛ در جلسهي عصر امروز هيات رييسهي فدراسيون فوتبال بحث براي انتخاب سرمربي جديد تيم ملي همچنان ادامه يافت و در نهايت مقرر شد كميتهي تيمهاي ملي با بررسي برنامههاي گزينههاي موجود يك نفر را انتخاب و معرفي كند.
همچنين در اين نشست از امير قلعهنويي؛ افشين قطبي و محمد مايليكهن به عنوان سه گزينه جدي جانشيني علي دايي نام برده شد.
روته مولر نيز تا انتخاب سرمربي جديد جانشين علي دايي خواهد بود.
منبع :
کد:http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1309489&Lang=P
اگه به اينجور حرفا باشه : پدر جان تمام مربي خارجي ها رو که به ايران اومدن تا حالا بايد اعدام ميکردننقل قول:
به خاطر مصاحبه با bbc بهش گیر نمیدن؟ (من خودم مصاحبه رو ندیدم نمیدونم توش چی گفته.)
توي ايران محدوو ميشن : تو خارج شامپاين و باقيه چيزاشون روبراست ولي اينجا نه
قاعدتا حرفي خلاف واقع نميگه
احتمال زیاد علی اکبر استاداسدی انتخاب میشه....نقل قول: