سلام بچه ها
فيريمور جديد نيومد ؟؟؟؟؟؟
مال من 11.047 هست!
Printable View
سلام بچه ها
فيريمور جديد نيومد ؟؟؟؟؟؟
مال من 11.047 هست!
دوست من شما خودت میتونی با وارد کردن کد گوشیتون در این آدرس از آخرین فریمور ارائه شده مطلع بشی :
کد:http://europe.nokia.com/A4577224
دوستانی که این گوشی را خریداری کردن:چه برنامه هایی روی گوشی نصبه؟ایا روی برچسب made in china است؟
دوستانی که این گوشی را خریداری کردن:چه برنامه هایی روی گوشی نصبه؟ایاروی برچسب made in china است؟
با درود
دوستانی که گوشی n85 را گرفته اند سریال بازی ngig در کدام قسمت کارتن قرار دارد یا تو کدوم دفترچه هست.
راستی این سریال چند رقمی بوده و یا چند تا رقم و حروف داره؟ اگه یه عکسی ازش بگذارید ممنون میشم.
یه سوال دیگه هم داشتم که آیا نوع فنلاندی این گوشی در ایران هست ویا همگی لیبل هستند. چون من تو چند تا مغازه دیدم که ساخت فنلاند زده بود و همه مشخصات گوشی فنلاندی را داشت و برچسب پشت گوشی با فنلاندی مو نمیزد.
آیا به نظر شما چینی تحت لیسانس فنلاند بگیرم عاقلانه تر نیست؟
یکی هم اینکه گوشی هایی که دیده بودم روی هندزفری و شارژر و باتری ساخت چین زده بود آیا این به این معنا است که خود گوشی هم چینی است؟
اگه جوابم رو زودتر بدید ممنون میشم چون فردا میخوام برم پاساژ علاالدین گوشی رو بگیرم.
با تشکر
سلام
دوستان چند روز پیش یه نیم ساعتی با n85 یکی از دوستان ور رفتم یه نکته خیلی عذاب بود
سرعت توی گالری خیلی پایین بود با اینکه 20 -30 تا عکس بیشتر تو گالری نبود ولی سرعت خیلی پایین بود!!!
واسه همین تو خریدش دو دل شدم
آیا مال همه دوستان همینه؟؟
ممنون
دوست گل اولا ngig نیستا Ngage هستش و کد اکتیو بازی هم پشت دفترچه راهنمای انگیج هستش که بعد از وارد کردن کد با گوشیتون به اینترنت کانکت شید تا کد فعال شهنقل قول:
فنلاندش 100% نیست و اگه اصرار داری که فنلاند باشه باید بگی کسی ، آشنایی واست بیاره . مثه من که دقیقا این کارو کردم .
لوازم جانبی نوکیا هرجای دونیا که بری ماله کشورهای مثه چین و تایوان و تایلند و مالزی هست .
اینم بگم چین و نوکیا واقعا هیچ فرقی نداره و دقیقا عین همه
سلام..والا چه عرض کنم /برای من با 200-300تا عکس و5گیگ حافظه پر سرعتش پایین نیومده!:31:یا علینقل قول:
دوست عزیز درسته و حتی اگه 8 گیگتم پر عکس باشه بازم سرعت گالری خوبه . اینی که دوستان میگن سرعت گالری پایین واسه یه باگ رو سیستم عامله یا بهتر بگم فریمور هست که گاهی میگیره !نقل قول:
سلامنقل قول:
پس یعنی با یه آپدیت حله؟؟
راستی با وایرلس خود گوشی آپ کنم حله؟؟ آخه شنیدم 8--10 مگ بیشتر نیست!! در مقابل 100 وخورده ای مگ؟؟؟
ممنون
آقا گالري گوشي من مشكل پيدا كرده با اينكه حجم عكسها زياد نيست اما بعد از ديدن چندتا عكس اصلا فقط يه آيكون عجيب و غريب نشون ميده! در ضمن موزيك پلير هم بعد از اينكه چند تا ترك روش ميريزم حتما بايد يه بار گوشي خاموش و روشن بشه وگرنه قفل ميكنه و تركها رو باز نمي كنه!
در ضمن گوشي رو خودم آپديت كردم و زبان فارسي رو روش نصب كردم و مشكل از اونجا شروع شد! S.ver:11.047
بله به احتمال 90% با آپدیت حله . ولی تا اونجایی که من میدونم متاسفانه هنوز فریمور جدید این گوشی نیومده که آپدیتشم به درد بخوره ! ولی شما اگه دسترسی به وایرلاس داشتی آپ کن و نتیجه رو هم به ما بگو . امیدوارم مشکلت حل شه .نقل قول:
دوستان راهی هست که بعد از نصب برنامه ای عکس هاش توی گالری نشون داده نشه.
نه نمیشه دوست من ....
فقط میتونی روی گالریت پسورد بزاری ......؟؟؟
.
البته یادمه قدیما یه برنامه ای بود که فایلها رو هیدن میکرد .... آره هست فقط نمیدونم اسمش چی بود ...
ممنون میشه بگید چه جوری میتونم رو گالری پسورد بزارم. بازم ممنوننقل قول:
یکی از اسپیکرهای گوشی من پس از دوماه کار خدابیامرز شد.دوستان در مورد قیمت تعویض ونوع اسپیکر بنده را راهنمایی کنید.
برنامه َdvanced Device Lock قفل میزاره رو گوشینقل قول:
Smart Gaurd هم هیدن میکنه فایلها رو
یکی از اسپیکرهای گوشی من پس از دوماه کار خدابیامرز شد.دوستان در مورد قیمت تعویض ونوع اسپیکر بنده را راهنمایی کنید
شارژ اولیه حدود 12 ساعت بعد از اتمام باطری و بعد از اتمام این شارژ هم 8 ساعت شارژ دیگر و بعده این دیگه ماکزیمم 2 ساعت طول میکشه . حتما شارژ اولیه رو رعایت کنید تا هم عمر باتریتون کم نشه هم بهتر شارژ نگه داره . :40:نقل قول:
دوست من طبق قوانین سایت سعی کنید فارسی تایپ کنید ..
.
در مورد پست اول هیچ راهی جز استفاده از برنامه Theme DIY ندارید ...
.
در مورد پست دوم هم خـــــــیر ...
نقل قول:بله یا باید از برنامه های مرتبط با فول والپیپر استفاده کنید یا خودتون تمشو بسازید .نقل قول:
ساعت استند بای هم اینی که گفتید قابل تغییر نیست ولی میتونید به جای اون از ساعت های فلش استفاده کنید که با یه سرچ پیدا میکنید
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زبان رسمی فروم ، فارسی هست . بنابراین پستهای فینگیلیش شما حذف شد .
فارسی تایپ کنید .
doste aziz man ghablanam goftam;keybordam farsi nadare;
mazerat khahyam kardam!!!
hade aghal javabe soalamo midadin?!
darmorede tome sms porsidam ke ba time goshy yeki nist?!
سلام دوستان
اگه از شما دوستان که این گوشی رو دارید و استفاده میکنید سوال بشه نقاط ضعف و ایرادات این گوشی چیه چی جواب میدید؟
بارها و بارها در اینباره در همین تاپیک صحبت شده ...
.
پس لطفاً به جای اینکه دوستان رو وادار به اسپم زدن کنید خودتون سر فرصت این تاپیک رو بخونید تا متوجه بشید ...
سلام. منم N85 گرفتم دیروز... 385000 تومن
دو تا سوال داشتم. اول اینکه این گوشی کاملا خام هست و هیچی روش نریختم هنوز. بجز همون برنامه های چرت و پرتی که خود فروشنده ریخت (البته به همراه Firewall)
میخواستم بدونم باید چه برنامه های دیگه ای بریزم و از کجا بگیرم که بریزم و چطوری بریزم؟ اگه تاپیکی یا قسمت تخصصی در این باره هست معرفی کنید. (کلا کارهایی که لازمه براش انجام بدم. هک، Unlock، چمیدونم هر چیز دیگه ای که لازمه و خرابش نمی کنه و هنگی نمیشه)
دوم اینکه من خواستم به اینترنت ایرانسل کانکت بشم. تو Sms ای که از ایرانسل برام اومد نوشته که Access point رو بزنم Irancell-GPRS2 در صورتی که وقتی روی Access point گوشی میری خودش Irancell-GPRS رو پیدا می کنه (بدون عدد 2) و اونی که شماره 2 رو پیدا نمی کنه. روی این Irancell-GPRS که هم OK می کنی، پیج باز نمی کنه. اون بالا سمت راست صفحه هم میزنه KB 0 یعنی هیچی دانلود نکرده... چیکار باید بکنم برای نصب؟
ممنون
اینکه چه برنامه ای بریزید که از پیش تعیین شده نیست ، هر چی به کارتون میاد رو بریزید .نقل قول:
خیلی از برنامه ها یا باید ساین بشن یا باید گوشیتون هک بشه واسه همین برید به بخش هک گوشی و از روش هک HelloOx 1.03 استفاده کنید و برنامه ها هم در تاپیک برنامه ها.
بله درسته این گوشی خودش GPRS گوشی رو اتومات پیدا و تنظیم میکنه که بیشترش کانکت میشه و دانلود نمیکنه !! پس اونا رو پاک کنید و دوباره از ایرانسل بگیرید . در ضمن گوشیتونم مبارک :11:
اگر ممکنه لینک لیست برنامه ها رو به من بدیدنقل قول:
برای هک از این لینک استفاده کنم؟نقل قول:
خیلی از برنامه ها یا باید ساین بشن یا باید گوشیتون هک بشه واسه همین برید به بخش هک گوشی و از روش هک HelloOx 1.03 استفاده کنید و برنامه ها هم در تاپیک برنامه ها.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک برنامه ها کدوم یکی از اینها هستند؟ (از کدوم استفاده کنم؟)
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (برنامه های کاربردی برای سیمبین سری 60 ویرایش 5)
والا چیزی برای پاک کردن وجود نداره. گوشی اتوماتیک Irancell-GPRS رو میشناسه منم همون رو انتخاب می کنم. ولی دانلود نداره و page باز نمی کنه. در sms ی که ایرانسل برام فرستاد نوشته بود اسم access point باید Irancell-GPRS2 باشه. اما تو این لیست فقط Irancell-GPRS برای من هست که اونم جواب نمیده. یه چیز دیگه هم اینکه تو سایت ایرانسل وقتی لیست گوشی هایی که GPRS براشون فعال هست رو چک می کنیم، N85 رو جزء گوشی های فعال نشون نمیده و میگه هنوز فعال نشده. نظرتون چیه؟ کسی تا حالا با N85 کانکت شده؟نقل قول:
بله درسته این گوشی خودش GPRS گوشی رو اتومات پیدا و تنظیم میکنه که بیشترش کانکت میشه و دانلود نمیکنه !! پس اونا رو پاک کنید و دوباره از ایرانسل بگیرید . در ضمن گوشیتونم مبارک :11:
ممنون :11:
برنامه هایی که باید بزنی لیست می کنمنقل قول:
x-plore
jbak taskman
smartcom gps و یا garmian
kasper sky
hello ox برا هک گوشی
font router
im+
divx player
core player
super shot
من خودم از همه ی اینا استفاده می کنم!
لطفا کارایی برنامه ها رو بگید.نقل قول:
فايل منيجرنقل قول:
مديريت برنامه هاي در حال اجرا
برنامه gps
آنتي ويروس (من توصيه نميكنم)
هك گوشي
براي تغيير فونت
برنامه چت
پخش avi روي گوشي
پلير صوتي تصويري
برنامه عكاسي از صفحه نمايش گوشي
شاد باشي
بله لطفا کارایی همه این برنامه ها رو هم بگید ممنون میشم.نقل قول:
و همین طور تریب نصبشون و لینک راهنمایی جهت نصب. ممنون
فايل منيجرنقل قول:
مديريت برنامه هاي در حال اجرا
برنامه gps
آنتي ويروس (من توصيه نميكنم)
هك گوشي
براي تغيير فونت
برنامه چت
پخش avi روي گوشي
پلير صوتي تصويري
برنامه عكاسي از صفحه نمايش گوشي
نقل قول از یونس عزیز
همه ی برنامه ها تو فروم هستن سرچ کنی پیدا می کنی!!
اول کارهای مربوط به ساینت رو بکن بعدش هم هک گوشی رو نصب کن!!بعد installserver رو بریز بدون نیاز به ساین همه رو نصب کن!!
ممنون از راهنمایی دقیق شما عزیزاننقل قول:
فقط یه سوال: مگه این گوشی ها خودشون GPS نداره؟ منظور از برنامه GPS پس چیه؟
ضمنا روی GPS نقشه هم باید نصب بشه؟
GPS بصورت Unlimited هست یا بعد از یه مدت Expire میشه؟
GPSی که توی گوشیه شما وجود داره یه سخت افزار هست .... برای استفاده ازش باید برنامه GPS نصب کرد .نقل قول:
بله .... باید نقشه شهر مورد نظر رو داشته باشید .
GPS یکی از اجزای گوشی شما به حساب میاد مثل دوربین، فلاش و ...... .
سلام,اسپیکر گوشی من سوخته ایا گارانتی نوکیا درستش میکنه؟
گارانتی گوشیتون چیه ...؟
راستی چند وقته داری ازش استفاده میکنی ...؟ رنگش مشکیه ...؟ زیاد باهاش از اسپیکر آهنگ گوش میکنی ؟
داخل کارتن یه برگه هست که روش نوشته WARANTY CARD////NOKIA CAREفکرکنم گارانتی نوکیاباشه.نقل قول:
2ماهی میشه که خریدمش.
بله.
زیاد نه.
درضمن گوشی MADE IN CHINA هستش.لطفا بنده را راهنمایی کنید چون به هر تعمیرکاری نمی تونم بدمش.
چرا آنتی ویروس را توصیه نمی کنید؟ پس سرانجام ویروس ها چی میشه؟نقل قول:
چون گوشی به اعتقاده من ویروس نمیگیره...براش ویروسی نوشته نشده...اگرم بگیره...با فرمت رم درست میشه...نقل قول:
یا فوقش فرض محال ویروسم بگیره با یه هارد ریست حله...
شاد باشی