برنامه cheat engine هم هست متونید اونو از سایت اصلی دانلود کنیدنقل قول:برای اموزش هم باید صبر کنید تا تبدیلش کنم به فایل pdfکد:http://www.cheatengine.org/
Printable View
برنامه cheat engine هم هست متونید اونو از سایت اصلی دانلود کنیدنقل قول:برای اموزش هم باید صبر کنید تا تبدیلش کنم به فایل pdfکد:http://www.cheatengine.org/
سلام دوستان.
سوال داشتم...
چطوری میتونم مدل های داخل بازیهای PS2 رو بیرون بکشم؟
لطفاً کمکم کنید خیلی نیاز دارم..
ممنونم.
میشه منظورت رو از مدل دقیق تر بگی؟
این نرم افزار رو تو گوگل سرچ کن فکر کنم کارت راه بیوفته ASCII Art Studio
سلام.
ممنونم دوست من.
منظورم از مدل، مدل های سه بعدی بازی هست...
همون کاراکتر های بازی..
با این برنامه که دادی میشه مدلهاشو بیرون کشید؟
موفق باشید.
فکر کنم میشه فایل ها رو استخراج کرد اما رو همه بازی ها تا اونجایی که من کار کردم جواب نمیده خودت یه تست کنی بهتر میفهمی چطوری
سلام.
آرش جان من این برنامه رو دانلود کردم....
جز اینکه چندتا بایت بهم بده کاره دیگه ای نکرد...:18:
لطفاً راهنمایی کنید:11:.
Torchsoft.ASCII.Art.Studio.v2.2.1
ممنون و موفق باشید.
پسر خوب اين برنامه تو همه ويندوزا هستنقل قول:
سلام
مشکل حل شد
چطور میشه پول52,500 هک کنیم و زیادش کرد؟
نقل قول:
یه کم بیشتر توضیح بدید.اسم بازی چیه؟شما با چه برنامه ای جستجو می کنید؟از چه حالتی استفاده می کنید؟
چطور جستجو میکنید؟
سوال شما کلیه.جوابش یه کتاب میشه.آموزشهای پست اول رو بخونید حتما.
همگی قبل از هر سوالی آموزشهای پست اول رو بخونن.
من میفهمم خوندید یا نه. پس حواستون باشه.:31:
اسم بازی hotel mogul است. از برنامه artmony استفاده کردم ولی داخل search هرچی میگردم مقدار پول رو پیدا نمیکنه. مثلا: مقدار پولم داخل بازی 5,500 هست.داخل artmony که search میکنم باید بزنم 5500 که بعد که داخل بازی به 5,800 میرسه و من داخل filter میزنم 5800 هچی پیدانمیکنه؟ چند بارم که تکرار کردم با چند تا مقدار دیگه بازم هیچی پیدا نکرد؟:19::19:
Type های دیگه رو هم امتحان کنید. مثل Float , All[standard],ALL .نقل قول:
اگر جواب نداد احتمالا این مقدار تو حافظه به شکل دیگه ای ذخیره میشه.پس از قسمت Search گزینه CodedValue را انتخاب کنید و جستجو رو شروع کنید.
این روش وقت گیره اما حتما به جواب می رسید.
تایپ های Float و Double رو یه تست بزنیدنقل قول:
تنظیمات رو چک کنید
بعدش هم دقت کنید تایپ ALL با All فرق داره و اولی جامع تره
خیلی ممنون پول هک شد.ولی وقتی سیو میکنمو بازیو میبندم باز میکنم و با artmony هک سیو شدرو لود مکنم در پول اثر
نمی کنه و باید دوباره تموم کارهای قبل رو تکرار کنم؟ :13:
سلام
the chronicles of riddock assault on dark athena pc رو گرفتم موقع اجرا برای activate serial میخواد
توی dvd هم دو تا فایل xp و vista crack و path هست ولی هیچ کدوم بازی رو کرک نمیکنه لطفا کمک کنید
:42::42::42::42::37::37::37::23::23::23:
بهتر توی گوگل دنبالش بگردید.نقل قول:
سلام.نقل قول:
1- از قوانین اصلی انجمن این هست که حتما به فارسی تایپ کنید.
زبان فارسی :
زبان اصلی این سایت فارسی است ، لطفا در هنگام ارسال مطالب از زبان پینگلیش استفاده نکنید .
2- اینجا درخواست کنید:
3-موفق باشید.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=156536&page=490
سلام با تشکر موقع نصب art money با این پیغام رو به رو می شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
احتمالا فایل نصب شما خراب است.
نه 5 ورژن از برنامه رو دانلود کردم همین error میده retry il که میزنم نمیره ignore هم فایل اجرا نمیشهنقل قول:
سیستم ویروسی نیست؟نقل قول:
اگه سالمه شرمندم.
دشمنت ولی2روز پیش ویروس اسکن nod expire شد ممنوننقل قول:
يكي لطف كنه برنامه گيم اكسپرت بذاره خيلي گشتم ولي پيدا نميشه
يه نفر نيست لينك دانلود game export بزاره؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
چی هست میشه یکم توضویح بدی درباره game export ؟؟؟
یه نرم افزار تو مایه های ArtMoney و امثاله اینانقل قول:
خیلی ممنون واقعا خوب بود برنامه اش همه چی رو هک می کنه فقط توی pointer ها یه کم گیج می زنه.
کمک در هک بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hospital Hustle
اول هرچی دنبال تینر این بازی گشتم چیزی پیدا نکردم
مجبور شدم خودم براش بسازم
وقتی اولین سرچ رو می کنم 300
400تا پیدا میکنه وقتی فیلتر اولیش رو میکنم
هیچی پیدا نمی کنه
نمیدونم باید چی کار کنم
باید از unkown برای اسکن استفاده کنی و از inc و dec برای فیلتر استفاده کنی.نقل قول:
یه سوال
محتویات ترینر ها رو میشه رو برنامه ی ArtMoney PRO v7.21 ریخت؟
سلام دوست عزیز
برای evil 5 هم روشی داری(خصوصا گلوله ها)؟
نقل قول:
فکر نکنم چون فایلها کامپایل شده اند.
روش خاصی نمی خواد که با همون inc و dec می تونی این کار رو بکنی.نقل قول:
من میخواستم کمک کنین تا از اطلاعات تون بهره مند بشیم که چجوری میشه بازی که آنتی چیت (هک) داره رو هک کنیم
برای مثال بازی آنلاین Upshift StrikeRacer
شما میتوانید این بازی رو از
کد:
یاکد:http://newlife.40sotoon.net/blog/category/500/page/3.html
کد:
دانلود کنیدکد:http://www.fileshack.com/file.x/10848/Upshift+StrikeRacer+Client
این بازی هر زمانی که بخوای با نرم افزار های معمولی مثل cheat engine و... هک کنی به محض شروع هک بازی به طور خود کار قعط میشه و از بازی پرت میشیم بیرون اگه میشه این بازی رو هک کنین یا آموزش هک این مودل بازی هارو به ما یاد بدین
این بازی رو خیلی ها هک کردن که تو بازی من تعداد زیادیشون رو دیدم مثلا طرف 10000000 مین میکاره یا تیراش تموم نمیشه اگه میشه آموزش بدین تا همون آتی چیت بازی رو هک کنیم
با تشکر
سلام دوستان می دونم سوالم بی ربطه ولیهر کی میاد اینجا لطفا هر طوری که می تونه جوابمو بده .مهم نیست چقدر درست بگید فقط اگه سایتی چیزی بلدید یا نمی دونم خلاصه هر راهنمایی که می تونید بکنید.مشکل من اینه که دارم با OpenGL برنامه می نویسم ولی نمی دونم چطور باید ی استیکو بهش ربط بدم.در واقع می خوام و مجبورم هر طور شده تو اپن جی ال با جوی استیک کار کنم.کمک کنید لطفا !!!
سلام تو بازي RESIDENT EVIL 5 با برنامه artmoney كدوم گزينه ها رو تو سرچ و ----- بايد بزنم.براي پول ميخوام.ممنون
به دوستان توصیه میکنم به جای art money از cheat engine استفاده کنید .
من تا حالا بازی نبوده که نتونم با این نرم افزار هک نکنم . همین re5 رو هم به راحتی فقط با 2 بار سرچ میتونید هک کنید . هم گلوله هم پول .
مي شه لينك دانلود با راهنماشو بزارينقل قول:
سلام
من با تی سرچ کار کردم و خیلی توپ بود و اولین تراینر هم با اون ساختم!
حالا یک سوالی ؟؟
با ارت مانی چطور باید ادرس متغییر هایی که هکشون کردیم و الان پیدا شدن رو بدست بیاریم تا بدیم به برنامه تراینر میکر یا اینجور برنامه ها که باهاشون تراینر بسازیم!؟؟؟
ممنون
salam age meshe ... ---- baray world of warcraft (GM Power ----)gara beded ta dwonlod konam ....
thx....
سلام . میشه بازی مثل تراویان که انلاین هست رو هم هک کرد ؟ راستی من یه چیزایی از بازی روم توتال وار حالیم میشه اگه سوالی بود بپرسید.