بازی رو برای PC چجوری Online بازی کرد؟
Printable View
بازی رو برای PC چجوری Online بازی کرد؟
بازی بعید می دونم بخش آنلاین اصلا داشته باشه.
چند تا سوال:
1-کاراکتر من تا آخر بازی می خواد در مبارزه ها به همین صورت یکنواخت ضربه بزنه؟یادمه در بازی The witcher ضربات در طول بازی آپگرید میشد.
2-الآن همراه کاراکتر من،سگش و مادرش هم هستند و تو مبارزه ها همه باهم می جنگند.این امکان هست که فقط یکی بجنگه و بقیه دخالت نکنند؟
3-در دیالوگها صدایی از کاراکتر من در نمیآد.
من پدر کاراکترمو پیدا کردم و مادر کاراکترم موند پیش پدره.الآن با یه ریشو هستم.داریم میریم دنبال چی؟
فعلاً هیچ فرقی در مبارزات با NWN2 ندیدم.
راستی این بخش تکنیک چیه؟اگه توضیح در صفحات قبل اومده بگید میرم پیدا می کنم.
متشکر
معلومه که داره. برای Xbox از شبکه Xbox Live و برای PC دقیق نمیدونم ولی فکر کنم یه ورژن خاص بازی که مخصوص Steam هست میخواد.
نه دوست من. این بازی اصلا بخش آنلاین نداره. روی xbox هم آنلاین نداره.نقل قول:
کد:http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/dragonage/answers.html?qid=124915
این بازی مطمئن باشید بخشی به اصطلاح به نام چند نفره نداره.اون چیزها فقط برای گرفتن بسته های مکمل از اینترنت هستش.این بازی سبکش در اصل نقش آفرینی کامیپوتر هستش که معمولا در این سبک بازی ها بخش آنلاین بازی کردن ندارند.بازی هایی که به اصطلاح MMORPG هستند برعکس این مخصوص آنلاین هستند.البته نمی خواستم سبکهای بازیو آموزش بدم و فقط برای اطلاع گفتم که احتمالا می دونید:20:نقل قول:
ببخشید این بازی مثل نیست که بشه حرکات شخصیت رو در جنگ انواع مختلفی انتخاب کرد باید با استفاده از قدرتهایی که در نوار پایین هست کارهای مختلف کنید که با پیشرفت چیزی جدید یاد می گیرد و در کلاسهای مختلف مهارتهای مختلفی وجود داره.اصلا با The witcher مقایسه نکن چون خیلی این بازی با اون فرق داره.نقل قول:
1-کاراکتر من تا آخر بازی می خواد در مبارزه ها به همین صورت یکنواخت ضربه بزنه؟یادمه در بازی The witcher ضربات در طول بازی آپگرید میشد.
حالا چه کاری یه نفر نجنگه.الان اولش هست اینو میگی بعد یکمی گذشت میفهی یه نفر نجنگه یعنی چی:20: بعدش تو موقع جنگها میتوین دکمه space رو بزنی تا بازی pause بشه و در اون صورت میتونی بگی هر شخصیتی چه کار کنه و به کی حمله کنهنقل قول:
2-الآن همراه کاراکتر من،سگش و مادرش هم هستند و تو مبارزه ها همه باهم می جنگند.این امکان هست که فقط یکی بجنگه و بقیه دخالت نکنند؟
اگر قرار باشه دیالوگهای شخصیت اصلی صدا داشته باشه که خیلی ساخت بازی سخت میشه چون تنوع دیالوگها بسیار زیاد هستش و معمولا در یان سبک شخصیت اصلی صدا نداره چون این بازی مثلا شما سه چهار دفعه می خواید برید و هر دفعه یه چهره و خصوصیات دارید نمیشه که صدا همه یکی باشه.کلا برای بازی های این سبک بهترین کار همین است.نقل قول:
3-در دیالوگها صدایی از کاراکتر من در نمیآد.
البته من داستانی که داری میری دقیقا نمی دونم چیه فکر کنم human noble باشه.در این بازی 6 خط داستانی وجود داره که البته اول بازی فقط فرق داره که حدود 1 ساعت هستش بعد از پایان هر داستان که شما برید یه Grey warden میشد که داستان بازی از این جا اصلش شروع میشه.نقل قول:
من پدر کاراکترمو پیدا کردم و مادر کاراکترم موند پیش پدره.الآن با یه ریشو هستم.داریم میریم دنبال چی
آره جستجو کنی احتمالا پیدا می کنی.این بخش خیلی مهم و مفیدی هستش و باید حتما یاد بگیری.نقل قول:
راستی این بخش تکنیک چیه؟اگه توضیح در صفحات قبل اومده بگید میرم پیدا می کنم.
سلام من در سرزمين redcliffe هستم و همه ي معموريت هاي داده شده از جمله نگهباني در شب رو انجام دادم فقط يك معموريت مونده به نام lost in the castle :find valena اما من نمي تونم اين شخص رو پيدا كنم. همه ي روستا رو هم زير و رو كردم حالا هم جلو دروازه هاي castle يه شواليه و ser perth ايستادند و دروازه ي قصر بسته مانده لطفاً راهنمايي كنيد
دوست عزیز شما مثل اینکه وارد قصر هنوز نشدید.اون ماموریت که گفتین یه ماموریت تقریبا فرعی هستش و اگر پیدا هم اونو نکنی عیبی نداره.یه ماموریت اصلی اگه اشتباه نکنم باید داشته باشی شما از طریق اون خونه که فکر کنم بقلش آسیاب بود یه راه مخفی وجود داره که باید بری اون جا تا از اون طریق وارد قصر بشی...نقل قول:
سلام من در سرزمين redcliffe هستم و همه ي معموريت هاي داده شده از جمله نگهباني در شب رو انجام دادم فقط يك معموريت مونده به نام lost in the castle :find valena اما من نمي تونم اين شخص رو پيدا كنم. همه ي روستا رو هم زير و رو كردم حالا هم جلو دروازه هاي castle يه شواليه و ser perth ايستادند و دروازه ي قصر بسته مانده لطفاً راهنمايي كنيد
ممنون ولي هيچ راه مخفي پيدا نكردم نمي دونم چطوري وارد قصر بشم ضمناً اگه مي شه در مورد اون ماموريت فرعي هم توضيح بدين متشكرنقل قول:
اون ماموریت فرعی باید دختر smith شهر رو که توی قصر هست پیدا کنی. که یه راه اینه که پیداش کنی و اون یارو خوشحال بشه ولی یه راه بهتر است اونه که دختر رو پیدا نکنی و وقتی برگشتی پیش پدرش بهش دروغ بگی که پیداش نکردی و اون مرده.بعد اون ناراحت میشه و از اون جا میره و به جاش یه smith جدید میاد که چیزهای بهتری نسبت به اون قبلی داره.نقل قول:
در مورد راه مخفی که به قصر میره دقیقا اسم اون خونه یادم نیست فقط میتونم بگم که همون جا که شب جنگیدید و از اون جا دشمنان میومدند یه خونه هستش که بقلش فکر کنم آسیاب بادی هست که اگر وارد اون خونه بشی یه راه مخفی زیرش هست که میتونی وارد قصر بشی
اگه منظورتون اون خونه است كه يه پير مرد توشه همه جاش رو گشتم ولي ...نقل قول:
نه اون جا منظورم نیست.اون جا که من میگم بالای دهکده هستش و آسیاب بادی بقلش هست.نقل قول:
اگه منظورتون اون خونه است كه يه پير مرد توشه همه جاش رو گشتم ولي ...
دقيقاً منظورتون رو فهميدم ولي اونجا يه خونه بيشتر نيست كه بايد از روي پل رد شد اونجا هم هيچي نبودنقل قول:
دوست عزیز حمله شبانه از دهکده دفاع کردی و تموم شد درسته؟حالا باید وارد قصر بشی.مثل اینکه باید خودم بازیو الان برم و برات پیدا کنم اسمش چیه:46:نقل قول:
بله درسته. دوست عزيز من انقدر ها هم گيج نيستم :20:ولي واقعاً اينجا رو پيدا نمي كنم:41:نقل قول:
این چه حرفیه هر کسی ممکنه توی هر بازیی یه جایی گیر کنه.من الان رفتم و اسمشو پیدا کردم.دقیقا سمت راست نقشه نگاه کنی یه خونه هست که اسمش windmill هست.وقتی وارد شدی اونجا سمت چپ تا آخر بری روی زمین یه دری هست که داخلش میشی.نقل قول:
خيلي ممنون شما ميگفتي كنار آسياب نگو خود آسياب بود (تنها جايي كه نگاه نكرده بودم!!!)نقل قول:
برای بار چندم رفتم بازی رو Uninstall کنم بازم رحم کردم، آقا من سبک RPG دوست ندارم به کی بگم؟ گول اینو خوردم که بهترین بازیه 2009 و از این حرفها.... می دونم هیچکی هیچ علاقه ای به نظرات شخصی من نداره، پس بگذریم.
بچه ها تا نظرم عوض نشده این مشکلاتمو یه حالی بدید حل کنید، خیلی وقته روشون گیر کردم:
الان توی Orzammar هستم و این دو تا ماموریت رو دارم:
- A Paragon Of Her Kind
تو این ماموریت من تاج رو از Anvil بعد از اینکه تو کوره درستش کرد گرفتم و آوردم دادم به Harromont ولی این ماموریت هنوز از بین نرفته در حالی که تو توضیح زیر خود اون ماموریت بعد از اینکه اون دختره رو کشتم نوشت همین کار رو بکن.
فکر کنم اسم طرف Anvil نبود و اشتباه نوشتمش!!!!
- A Lord's Trust: The Second Task
اینجا بعد از ائن مبارزاتی که با چند نفر مسابقه دادم و کشتمشون این لرد Harrowmont فرمودند برو Javaria رو تو Dust Town بکش در حالی که من قبلا کشته بودمش، هر کاری هم میکنم نمی فهمه....
مرسی.
اگه نظر منو به عنوان یک دوست قبول دارید, پیشنهاد میکنم بازی رو پاک کنید. دوست عزیز, وقتتون رو بابت چیزی که ازش لذت نمیبرید حروم نکنید (اگه قرار بود همه از یک سبک خوششون بیاد, این همه تنوع سبک ها چه معنی میداد)نقل قول:
برای بار چندم رفتم بازی رو Uninstall کنم بازم رحم کردم، آقا من سبک RPG دوست ندارم به کی بگم؟ گول اینو خوردم که بهترین بازیه 2009 و از این حرفها.... می دونم هیچکی هیچ علاقه ای به نظرات شخصی من نداره، پس بگذریم.
سلام دوستان . من توی شهر دورف ها گیر کردم . این اجازه ی ورود برایdeep road را باید از کی بگیرم من از هارویین حمایت می کنم . ممنون
شما بابد اول از راه اون محله فقیر نشین که یه در هست بری تو کا رارو انجام بدی بعد بیای اونجا با ogre دوست بشی بعد بزارن.(البته واسه من اینجوری بود)نقل قول:
مرسی بخاطر پیشنهادی که دادی، ولی نمی تونم چیزی رو نصفه ول کنم. چندین بار شده از کتاب، فیلم یا بازی لذت نبردم ولی خودمو تا آخرش کشوندم. مثل همین بازی. همین الان دارم یه کتاب می خونم همینجوریه. 2 ماهه دارم 300 صفحه رو می خونم. 2 تا کتاب دیگه وسطش خوندم ولی....نقل قول:
اگه نظر منو به عنوان یک دوست قبول دارید, پیشنهاد میکنم بازی رو پاک کنید. دوست عزیز, وقتتون رو بابت چیزی که ازش لذت نمیبرید حروم نکنید (اگه قرار بود همه از یک سبک خوششون بیاد, این همه تنوع سبک ها چه معنی میداد)
من اجازه ورود رو از Lady Dacy گرفتمنقل قول:
سلام دوستان . من توی شهر دورف ها گیر کردم . این اجازه ی ورود برایdeep road را باید از کی بگیرم من از هارویین حمایت می کنم . ممنون
کسی نبود مشکل من رو حل کنه؟؟!!
منم معتقدم اگه دوست نداری بازیو پاک کنی بهتره.چون سبک نقش آفرینی سبکی است که باید زبان انگلیسی خیلی خوب داشتi باشید و باید به این سبک علاقه داشته باشید.ولی این سبک یکی از بهترین سبک های بازی است و شاید بازی های این سبک پرطرفدارترین بازی ها در جهان باشند.من خودم مثلا با همین بازی dragon age زندگی کردم و یکی از بهترین بازیهای عمرم بود.نقل قول:
مرسی بخاطر پیشنهادی که دادی، ولی نمی تونم چیزی رو نصفه ول کنم. چندین بار شده از کتاب، فیلم یا بازی لذت نبردم ولی خودمو تا آخرش کشوندم. مثل همین بازی. همین الان دارم یه کتاب می خونم همینجوریه. 2 ماهه دارم 300 صفحه رو می خونم. 2 تا کتاب دیگه وسطش خوندم ولی....
دوست عزیز میشه کامل بگی که توی orzammar چه کارهایی کردی و همین طور ماموریتهایی که در اون جا باید انجام بدی یه عکس بذاری شاید بتونم کمکت کنم.کلا خیلی ها توی این بخش مشکل داشتند ولی یکمی بگردی راهشو پیدا می کنی.نقل قول:
من اجازه ورود رو از Lady Dacy گرفتم
کسی نبود مشکل من رو حل کنه؟؟!!
سلام
توی خونه گرگ ها اون موجودی که اسمش Dragon هست رو چطوری باید بکشم ؟! همونی که از دهنش آتیش میده بیرون !:13:
دوست عزیز میشه دقیق توضیح بدی؟کلا توی بازی 3 تا اژدها بزرگ وجود داره ولی اگه منظور شما ماموریت مربوط به الف ها هستش من اون جا اژدهایی یام نمیاد:20:نقل قول:
دوست عزیز یه عکس ازش گرفتم ببین میتونی کمکم کنی :20:
راستی چیت های بازی رو نتونستم از تو این تاپیک پیدا کنم ! یه سایت پیدا کردم که کد های تقلبش رو نوشته ولی قبل از کد باید یه کارهایی بکنیم ببینید میتونید متوجه بشید من که نفهمیدم :19: اینم لینککد:http://up.--------.com/37261/1265726796.jpg
کد:http://www.cheatscodesguides.com/pc-cheats/dragon-age/
دوست عزیز یه عکس ازش گرفتم ببین میتونی کمکم کنی :20:
یعنی این اگه اژدها هست پس اون اژدهای بزرگ توی بازی دیگه اسمش چیه:31: دوست عزیز شماره اولی بگو درجه سختی بازیت روی چیه؟بعد شما چند ساعت هست که داری بازی می کنی؟
گروه شما به نظر من خوب نیست باید حتما یه جادوگر بیشتر وقتی توی گروهت باشه.موریگان رو اگه به جای لیلیانا بذاری خیلی برات مفیدت هست.من زیاد یادم نمیاد ولی این رو فکر کنم راحت کشتم در این بازی آن قدر غول وجود داره که این در مقابلش هیچی نیست
من کلا با کدهای تقلب توی بازی ها مخافم ولی دیگه توی بازیهای نقش آفرینی مخصوصا دیگه این کار خیلی مسخرست و باعث میشه بازی جذابیتش فوق العاده پایین بیاد و شما به نظر من اگه می خوای این جوری بری پاکش کنی بهتره:20: شما اگر روی درجه سختی نرمال میری میتونی درجه سختیو روی easy بذاری که وسط بازی هم میشه اینو تغییر بدی.نقل قول:
راستی چیت های بازی رو نتونستم از تو این تاپیک پیدا کنم ! یه سایت پیدا کردم که کد های تقلبش رو نوشته ولی قبل از کد باید یه کارهایی بکنیم ببینید میتونید متوجه بشید من که نفهمیدم :19: اینم لینک
تو اولین پستم تو این بحث که تو همین صفحه هم معلومه توضیحات کامل گذاشتم
و تنها چیز بدرد بخوری که جز اونها می تونم برات بذارم همین عکسه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که قبلا نوشتم، اون دوتا ماموریتی که با قرمز مشخص شدند مهمند......
اوه اوه عجب درب داغونی، اینطوری که سه سوته باید بمیری، یکمی Injury kit استفاده بکن جراحاتت خوب بشه.نقل قول:
منظورت از injury kit چیه ؟! یه کمی منو راه بندازید تو رو خدانقل قول:
در جه سختی بازی روی نورمال هست مشکل اینجاست که اصلا جونش نمیره !
میگم از بچه ها کسی میدونه بازی چند ساعت دیالوگ داره؟ فکر کنم از TES4 : Oblivion هم بیشتر باشه.
دوستان بالاخره رد کردم ! هورا:8:
یه سئوال اون صندوق هایی که قفله رو چطوری باید بازش کنم ؟
باید به rouge داشته باشی مثل leilana
چند ساعت که دقیق نمیدونم ولی خیلی زیاد هستش و از اون بازی که گفتی بیشتره.نقل قول:
میگم از بچه ها کسی میدونه بازی چند ساعت دیالوگ داره؟ فکر کنم از TES4 : Oblivion هم بیشتر باشه.
دوست عزیز به نظرم شما صفحه های اول این تاپیک رو بخون که توضیحاتی خوبی در مورد بازی داده شده.فکر کنم شما قبلا خیلی بازیهای این سبکو بازی نکردی.به نظرم باید روی easy بری چون روی نرمال حتی برای اونایی که این سبک رو خوب بلد هستند هم کمی سخت هست.از توی تنظیمات بازی شما می تونی درجه سختی بازیو تغییر بدی.نقل قول:
دوستان بالاخره رد کردم ! هورا:8:
یه سئوال اون صندوق هایی که قفله رو چطوری باید بازش کنم ؟
من پیشنهاد می کنم اگه وقت کردی همه این تاپیک رو بخون چون هر چیزی در مورد این بازی بخوای دربارش توضیح داده شده.
حق با توئه رفیق :11:نقل قول:
وحید جان منکه RPG باز نیستم دارم رو نرمال جلو میرم.تا به حال که البته اول اول بازی هستم چهارتا بچه غول میان جلوم و من هم روی اونها کلیک میکنم برای مبارزه.تازه چند بار هم مردم اما خودش خوب شده.نقل قول:
مگه رو easy دیالوگها کمتره؟
دوست عزیز easy درجه سختی بازی هست که پایین ترینه و بازی آسونتر میشه اصلا ربطی به دیالوگ نداره. در ضمن اکثرا این بازی رو رو easy میرن از جمله خودم چون رو درجه های دیگه واقعا سخت میشه.بهتره بذارید رو easyنقل قول:
منم موافقم.نقل قول:
دوست عزیز easy درجه سختی بازی هست که پایین ترینه و بازی آسونتر میشه اصلا ربطی به دیالوگ نداره. در ضمن اکثرا این بازی رو رو easy میرن از جمله خودم چون رو درجه های دیگه واقعا سخت میشه.بهتره بذارید رو easy
وین رونی عزیز شما که تازه این سبکو میری باید حتما easy بری.نرمال این بازی در حد سخت بازی های دیگست.شما اول بازی هستی و نمی دونی چه غولهایی قراره سر راهت بیاد.توی مرحله fade و همین طور چند تا اژدها خیلی قوی توی بازی هست که اگه تو تونستی اونارو بری من هر جایزه ای بخوای بهت میدم:20: البته غیر ممکن نیست ولی برای تو که تازه این سبکو میخوای بری خیلی سخته ولی برای بار بعدی که خواستی دوباره بری شاید نرمال بتونی بری(این بازیو اگه دوست داشته باشی باید 4-5 تا آخرش بری). توی تنظیمات بری می تونی الان هم درجه سختی بازیو تغییر بدی.بعد همون جوری که sinak3 گفت درجه سختی بازی ربطی به دیالوگها نداره.
راستی وقتی مردی فکر نکنی الکی خوب میشی.به ازای هر به اصطلاح مردنی شما یه آسیب می بنید که پایین به صورت قرمز نشون داده میشه که با استفاده از Injury Kit یا رفتن به کمپ هر کدوم از اون آسیب ها خوب میشه
مشل من هنوز سر جاشه ها!!! کسی جوابی واسش پیدا نکرد؟؟!!
دوست عزیز اون عکسی که گذاشتی برای من نیومد اگه میشه لینک عکسو بذار.در ضمن شما دقیق بگردی و با همه صحبت کنی میتونی راحت این قسمت رو بری و نیمشه که راهی نداشته باشه:20:نقل قول:
مشل من هنوز سر جاشه ها!!! کسی جوابی واسش پیدا نکرد؟؟!!