سرعت نت رایتل با ایرانسل و همراه اول قابل قیاس نیس رایتل یه کلاس بالاتر از این دو تاس....
Printable View
سرعت نت رایتل با ایرانسل و همراه اول قابل قیاس نیس رایتل یه کلاس بالاتر از این دو تاس....
دوستان این بسته های اینترنت ایرانسل کدومش بهتره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت ها که یکیه.
با توجه به نیازتون یک بسته رو انتخاب کنید من گاهی اوقات 150 مگ رو تو کمتر از 1 روز تموم می کنم و گاهی هم از 150 مگ 100 مگ الکی حروم میشه و استفاده ای نمی کنم.
بستگی به کار خودتون داره اگه زیاد باهاش نت میرید بسته های یه ماهه 10 هزارتومن 2 گیگ خوبه وگرنه با همون بسته های 5000 تومنی یه ماهه 200 مگ هم میشه استفاده کردنقل قول:
نقل قول:ممنون دوستان.نقل قول:
من همیشه به ADSL دسترسی دارم به جز معدود روزهایی که جایی میرم و اونجا کلا اینترنت ندارن.
یه بسته یک روزه میخوام نهایت 200 مگ باشه کافیه برام
دوستان چهار روزی میشه سرعت نت خیلی کم شده،میخوام بدونم از طرف ایرانسله یا گوشیم مشکل پیدا کرده؟
چون همیشه سرعت دانلودم در تهران 28-29 بود الان چندروزی میشه که رسیده به 5
کسی مشکل افت سرعت نداره؟
دوست عزیز چند روزی میشه که وضعیت اینترنت دوباره بد شده ونت موبایل بدترنقل قول:
اخه هیچوقت اینقدر طول نمیکشید معلوم نیست چیکار دارن میکنن.
خب یه جورایی حق با شماست چون زیادی طول کشیده ...نقل قول:
این بسته یک روزه هنوز هم موجوده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر-خیلی وقته که که 200 مگ رو به 150 کاهش دادن.نقل قول:
کدوم قسمت سایت ایرانسل این بسته ها رو توضیح داده؟هرچی میگردم پیدا نمیکنم:n13:م!نقل قول:
-----------------------------
پیداش کردم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من سرعتم تغییر نکرده. حتی آپلود هم می کنم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این بسته ها رو بیخیال شو. یه کارت شارژ هزار تومنی بگیر با این کد وارد کن:[HTML]
*145*کد شارژ#
[/HTML]
راحت 150 مگ نت میده بهت حالشم ببر.
اینجوری با 950 تومن میتونی یه نت بگیری اما با این عکسی که گزاشتی حتما باید 1000 تومن فول شارژ داشته باشی.
موفق باشید.
من اینترنت یه ماه 200 مگ ثبت کردم که 6 روزه میگذره.
دو دفعه که شارژ پولیم با اینکه بسته گرفتم خالی میکنه !
ایرانسل اینم کمش نیست بازم تا گوشی شارژ پولی نداشته باشه اصلا به نت وصل نمیشه ؟
چکار کنم؟
دزدی تا چه حد اخه !؟
درسته منم حرف این دوستمون رو تایید میکنم.
من چون اینترنت پر سرعت ندارم مجبورم از بسته های gprs ایرانسل استفاده کنم! هر ماه طرح 2 گیگ ماهانه رو فعال میکنم به مبلغ 10000 تومان
15 هزار سیم کارتمو شارژ میکنم 10 تومن برای طرح و بقیه رو برای تماس و پیامک نگه میدارم اما مگه ایرانسل میزاره! تا شارژمو صفر نکنه دست از سرم بر نمیداره
الان مجبورم همیشه با حساب صفر ادامه بدم!
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
درسته برای من و دوتا از رفیقام هم همینطورهنقل قول:
با اینکه بسته 10 هزار تومانی 2 گیگی میخریم بازم باقی مانده شارژ ریالی و تا تهش صفر میکنه دزدی توی روز روشن :n04: دزدای پف.... :n03:
تو تهران سرویس اینترنت ایرانسل فاجعس فوق داغونه کلا لههه :|
سلام
من گاهی اوقات از بسته اینترنت ایرانسل استفاده میکنم،با موبایل نوکیا n85 وصل میکنم به لپتاپ. مشکلی که دارم اینکه میتونم از اینترنت استفاده کنم اما هیچگونه فایلی در هیچ جایی نمیتونم آپلود کنم حتی با حجم خیلی کم در ایمیل هم همینطور هست. با بسته اینترنت همراه اول هم چک کردم اونم همینطور بود.
به نظرتون ایراد از چی میتونه باشه؟
این gprs دو روزیه افتضاح شده.توی خونه قطع میشه ولی وقتی میرم بیرون وصل میشه به اینترنت.
راهی نیست این وضعیت درست کنم؟
سلام.کلا سرعت GPRS ایرانسل پایین هست در تعطیلات بدتر هم میشود من در شهرهای مختلف هم امتجان کردن همه جا همینجوری هست.
کد ۱ هفته اینترنت ۱۰۰۰ تومان ایرانسل به چه شکل هست؟؟؟؟ کدهای بسته های اینترنت ایرانسل کدام ها به صرفه تر هست؟؟؟ برای آنلاین بودن برای وایبر و وی چت و غیره؟؟؟؟؟
سرعت ایرانسل از همراه اول بهتره ؟؟؟؟
ممنون
سرعت نت همراه آخر و ایرانشل بسته به مکان شما فرق میکنه باید از چن تا از دوستان اطراف بپرسی ولی اگه درباره بسته های ایرانشل بخوای از همه بهترش 10 تومن دو گیگ ماهیانه س و هر دوتاشونم وایبر اینا رو میارن ولی برای بسته هاش سایت خودش توضیحات کاملتری داده : irancell.irنقل قول:
درسته متاسفانه سرعت اینترنت دو سه هفته ای میشه نوسانش خیلی زیاد شده ...نقل قول:
با اینترنت سیم کارت ایرانسل میشه وب گردی کرد راحت؟
همراه اخر چطوره؟من که خییری از ایرانسل ندیدم همشم با وای فای انلاینم زنده باد وای فای
سرعت نت موبایل بستگی مستقیمی با مکان جغرافیایی شما داره در بعضی جاها سرعتش بهتر از ابرانسله و برعکس...نقل قول:
-آره میشه البته بستگی به نوع کارکرد شما هم دارهنقل قول:
سلام . بنده امتحان کردم . پایین شهر سرعت بیشتر از بالا شهره چون تعداد کمتره . در ضمن هر وقت سرعت اُفت کرد , موبایل رو بذارین رو حالت هواپیما ( قطع کامل آنتن ) بعدش دوباره وصل بشین به نت , سرعت میره بالانقل قول:
سلام .نقل قول:
در حال حاضر بهترین سرعت متعلق به رایتل هست که در دانلود به 45 هم میرسه اما گرانتر هست .
اشتراک ماهیانه برای افراد معمولی 12000 تومن با 1,5 گیگ .
اگر دانشجو باشین یا جواز کسب داشته باشین سرعتهای بالاتر هم هست البته گرانتر .
سیم کارت رایتل مجانی درمیاد وقتی بگیرینش چون سارژ مجانی میده بهتون بعلاوه ی 300 یا 400 مگ مجانی برای بار اول .
هر بار هم که شارژ میگیرین حدود 20% سارژ مجانی میده
اما رایتل همه جا آنتن نمیده چون هنوز نوپا هست اما تعداد آنتنهاش روزبروز داره بیشتر میشه توسط ایرانسل !!!!
وقتی به نت وصل میشین از رایتل , اسم شبکه ایرانسل هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===============================
بله , وای فای خیلی سریع هست و کار رو راحت میکنه. خیلی هم اقتصادی هست
سلام. چند روزی هست از شیراز واسه دانشگاه رفتم بیرجند در خراسان جنوبی. اینترنت خط من تو خوابگاه قطعه. مشکل از چیه؟ آیا از دکل های آنتن هستش؟ پلیییززز راهنماییم کنین.:n13::n15::n04::n28:
سلام . با یک گوشی امتحان کنین . اگر وصل شد پس مشکل از گوشیتون هست . اگر وصل با گوشی دیگه هم وصل نشد , با اوپراتور تماس بگیرین . اونها میدونند از کدوم دکل وصل میشین به شبکه و بهتون میگن مشکل چیه . تماس با اپراتور مجانی هست .نقل قول:
سلام...
دوستان میگم سرعت ایرانسل همیشه همینقده؟؟؟(5-6 کیلوبایت...)
سرویس ارزون قیمت که به درد چک میل و فیس بوق بخوره( ماهی 200-300 مگ)۹ داره که ماهانه بگیرییم؟
سلام . اول از همه رایتل هست , ماهی 12 تومن . بعداً ایرانسل ماهی 10تومن بعدش همراه اولنقل قول:
اگر ایرانسل دارید خوبه.نقل قول:
سرویس ماهیانه 5 هزار تومانی داره که مقرون به صرفه تره.
من میخام رو لپ تاپ و یا سیستم خودم با گوشی به نت وصل بشم .
الان gprs همراه اول بهتره یا ایرانسل برای کار من ؟
تو تاپیک وایمکس مبین نت و ایرانسل هم که گفتم گفتن وضعیتشون داغونه برو gprs استفاده کن . سرعت دانلود چیزی حدود 30 باشه خوبه .
حجمیه یا نامحدود هم داره ؟
الان خدمات جفتشون خیلی به هم نزدیک شده و بسته به محلی که هستید سرعتاشون بالاپایین میشهنقل قول:
خدمات نامحدود هم ندارن ایرانسل 2 گیگ میده ماهی 10 هزار تومن
همراه اول هم 2.5 گیگ ماهی ده تومن
قبلا 26کبلوبایت سرعت داشتم با ایرانسل اما حالا بهزور به2.5میرسه البته اگه قطع نشه!چیکار کنم؟
سلام . وقتی سرعت افت میکنه , آنتن گوشی رو قطع کنین ( حالت هواپیما ) , بعدش دوباره وصل بشین به نت سرعت میره بالا . بنده بارها امتحان کردم در 90% موارد سرعت میره بالانقل قول:
اگر قبل از تمام شدن مدت اشتراکتون یک اشتراک دیگه بگیرین , ترافیک باقیمانده اضافه میشه به اشتراک جدید .بنده با اشتراک ماهیانه امتحان کردم . خبر ندارم که روزانه و هفتگی هم همینطور هست یا نه
سلام بر همگی . دوستانی که اینترنتِ پرسرعتِ ایرانسل ( 3G ) رو امتحان کرده اند اگه میشه لطف کنند بگن چطوریه ( سرعتِ دانلود - قیمت اشتراکِ ماهانه - حجم ترافیک چقدره ؟ ) با تشکر