جریان مشکل بازیای ngage با n78 چیه ؟ برای من مثلا metal gear اجرا نمیشه،bounce voyager مرحله ی دومش نمیاد...! شماها هم با بازیای جدید کرک شده ی ngage مشکلی دارین ؟
Printable View
جریان مشکل بازیای ngage با n78 چیه ؟ برای من مثلا metal gear اجرا نمیشه،bounce voyager مرحله ی دومش نمیاد...! شماها هم با بازیای جدید کرک شده ی ngage مشکلی دارین ؟
fp2 ها یکمی به n-gage مشکل دارند یعنی فعلا مشکل داره به زودی این شاالله برطرف میشه
پس کی این آپدیت جدید زبان فارسی میاد ؟؟!!
Good Bye N78 :8:
بالاخره از دستش راحت شدم :33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::3 3::33::33::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26:
خدارو شكر يه گوشي خريديم هنوز خز نشده !
آره برو بفروش از دستش راحت شو ...
n79 بگير ... :20:نقل قول:
مباركه...همون 95 يا 82 بگير...نقل قول:
احسان جان شما فكر كنم انگيج بازي نميكني..نه؟:31: آخه هر كي 78 داره و انگيج بازي ميكنه از گوشيش سير ميشه...:31:نقل قول:
سلام
فکر کنم وقتی به ورژن 12 آپگرید کردم این مشکل برام پیش اومد
گوشی موقع روشن شدن هنگ میکنه و وسط روشن شدن دوباره ریستارت میشه بعضی موقع ها هم اصلا روشن نمیشه که باید باطری رو دوباره جا انداخت فکر کردم ممکنه واسه روش هک کردنم باشه با یه روش دیگه هک کردم یا خیلی مقایسه های دیگه بین موقعی که گوشی تازه ریست شده با موقعی که تنظیم کردمشو برنامهامو نصب کردم انجام دادم ولی هنوز هم همین مشکل هست، کسی این مشکل رو داره؟
خدائیش من با این گوشی حال میکنم.نمیدونم چرا بعضیا اینقدر پدرکشتگی با این گوشی دارن
سلام من 260 قیمت گرفتم میگه فنلانده چجور اعتمادکنم اصلا بخرم یا دنبال یه گوشی دیگه باشم کسی مدل دیگه ای پیشنهاد نمیکنه؟
دوست عزیز برای 1000000000000000000000001 مین بار این گوشی اصلا فلاندنداره و اونی که شما می گی لیبل فلانده (فروشنده ها برای فروش بهتر لیبل فلاند می زنن من خودم وقتی خریدم لیبل اصلی خریدم یعنی چین)
قیمت امروز بازار هم 240 تمن بود برای این گوشی
از من می شنوی برو سراغ ی گوشی دیگه
یعنی چی 240 تومن
خیلی نامردیه
خوب دیگه اینم قسمت ان 78 :5:نقل قول:
احتمالاً بدون گارانتی این قیمت باشه ..!؟
بله دوست عزیز بدون گارانتینقل قول:
--------
با گارانتی اتصالات که قیمتش الاکی 40 تمن یا 60 تمن بالاتره (که خریدن از گارانتی با این همه اختلاف ی اشتباه محض:21:)
n78 گوشی خوبیه من 2 ماه دارم راضیم ازش هرکی خواست بخره، فلاند هم نداره n78
آقا من هم از شهريوره كه اين گوشي رو دارم و هيچ مشكلي باهاش نداشته ام جز اينكه اون navy wheel ش دچار رنگ پريدگي شده.با انگيجش هم آسفالت بازي ميكنم و شايد تا حالا يك يا دو بار هنگ كرده باشه.از جي پي اسش هم تا حالا خيلي استفاده كرده ام.اف ام ترنسميتش هم واقعن عالي كار ميكنه(بزنم به تخته:5:)در ضمن پشتش هم برچسب فنلاند خورده ولي واقعا نمي دونم فنلانده يا چين.نقل قول:
راستش يونس جان نه بازي نمي كنم !:20: اين گوشي رو اصلا برا من ساختن :31: فقط آهنگ گوش ميدم و شو ميبينم با كيفيت بســــــــــــــيار بالا !نقل قول:
هر كي روحياتش مثله منه اين گوشي بدردش مي خوره !
دقيقا"...فيت فيته ...:31: عمده ترين مشكلش همين انگيج هست...وگرنه گوشي فوق العاده اي هست...نقل قول:
نقل قول:
سلام يونس جان .......بالاخره اين گوشي فنلانده يا نوكيا تو چين هم كارخونه زده ما خبر نداريم؟؟؟
فكر ميكنم كه يه نوع تو فنلاند ميزنن يه نوع هم مونتاژ چينه ! يعني قطعاتشو نوكيا تو فنلاند ميزنه ميده چين اونا سرهم ميكنن !
سلام.نقل قول:
آقا منم نه اهل بازیم نه زیاد دوربین واسم مهمه. سرعت بالای گوشی و داشتن GPS و WiFi و باطری قوی واسم مهمه. ان78 بگیرم؟ تو این قیمتها 6220 و N81 و E51 هم هستند. کدومو پیشنهاد میکنین؟
دوربین که زیاد مهم نیست همون 78 رو بگیر...اف ام ترنسمیتر هم داره...خیلیم خوشگلتره..نقل قول:
منم اصلا اهل بازی با گوشی نیستم.فقط یه شطرنج ساده که اونم ربطی به ngage نداره.با هک کردن هم حال نمیکنم چون فکرشو که کردم دیدم به کار من خیلی نمیاد.فقط اهل نرم افزار نصب کردن و کار با وایرلس و gps وfm transmitter و...هستم
شاید واسه همینه من با این گوشی حال می کنم
اینجا کلوپ n78 یا چیز دیگه ؟ ....
خوب دوست من خیلی از نرم افزرا رو اگه بخوای داشته باشی بهترین واسونترین را ه اینه که گوشیتو هک کرده باشی وگرنه 5ساعت باید بری و درخواستcer بدی واین بازیها ینی هک اصله واسه گوشی .اگه هک نباشه هیچی نیست...نقل قول:
فقط اهل نرم افزار نصب کردن
پس این چیه؟نقل قول:
این عکس gsmarena هست.
یعنی اونم لیبلی بوده؟
غیر ممکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز غیر ممکن وجود نداره لیبلی
سلام
به نظر من همین عکس هم خیلی مشکوکه
در ضمن imei 02 هست.
الان گوشیهای جدید نوکیا که چینی هستن همشون 02 هستن
ساخت فنلاند هم هست البته واسه بازارهای انور از ما بهترون...
نه دیگه واسه چی برم 5 ساعت درخواست cer بدم؟مگه هر دفعه باید درخواست بدی؟یه بار درخواست دادم که در کمتر از 2 روز آماده شد و از اون روز تا حالا(حدود 2 ماه پیش)دارم انواع نرم افزار ها رو باهاش ساین میکنم.در عوض security گوشیمو نابود نکردمنقل قول:
:10:
بچه ها چند تا از بچه هایی که با phoenix گوشیشونو به ورژن 13 آپ کردن میگن مشکلات هنگ کردنش بر طرف شده.سرعت منوهاش بیشتر شده.یه تم جدیدی به گوشی اضافه شده.نوکیا مپ گوشی ورژنش ارتقا پیدا کرده.موقعی که کسی زنگ میزنه دیگه شمارشو نشون نمیده و فقط اسمشو میاره(که البته به نظر من نمیتونه مزیت باشه)و.....
به زودی هم برای nsu خواهد آمد
از لحاظ security فرقی نداره. چون وقتی هک میکنی هر برنامه ای ( حتی ویروس ) رو میتونی نصب کنی. وقتی هم که خودت برنامه های unsign رو ساین میکنی ممکنه اون برنامه برخلاف اسم و توضیحش یه ویروس باشه و شما ساینش کنی و بعد رو گوشیت نصب کنی. در کل ساین کردن یعنی شما مسئولیت هر نوع مشکل بعد از نصب یه برنامه خاص رو به عهده میگیرید و شرکت سیمبین هیچ تضمینی نمیده بهت....نقل قول:
در عوض security گوشیمو نابود نکردم
سلام
برای اینکه ان 78 چینی هست یا نه یا فنلاندی و.........
با خیال راحت همش چینی هست (مونتاژ چین زیر نظر نوکیا) هر کسی هم بگه فنلاندی فقط به جای چین مارک فنلاند می زنه روش 20 تومن هم گرون تر می فروشه
بای
سلام دوستان
می شه بگین دلیل افت قیمت این گوشی چیه؟ و اینکه میگن صداش کمه یعنی چقدر کم؟
من می خوام n78 بگیرم ولی خیلی نظرات مختلفی میشنوم. لطفا راه نمایی کنید..
خوب از اونجایی که منم رفتم گوشی رو گرفتم این دو تا عکس رو گذاشتم از جعبه(که جعبه ش دو تایی بود .یه روکش میومد روی خوده جعبه!)
made in finland امااااا 2 تا از لامپ دکمه هاش خراب بود با همیون قیمت چینی هم گرفتم. ولی بالاخره تونستم پسش بدم حالا فردا یکی از همین چینیا میگیرم :d این عکس ها:
كي ميگه كمه ؟ از n73 يه خورده كمتره + بيس نمي ده ... در نتيجه با فناوري جديدش كيفيت فوق العاده اي رو داره !نقل قول:
خوب از اونجایی که منم رفتم گوشی رو گرفتم این دو تا عکس رو گذاشتم از جعبه(که جعبه ش دو تایی بود .یه روکش میومد روی خوده جعبه!)
made in finland امااااا 2 تا از لامپ دکمه هاش خراب بود با همیون قیمت چینی هم گرفتم. ولی بالاخره تونستم پسش بدم حالا فردا یکی از همین چینیا میگیرم :d این عکس ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] this image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]