سلامنقل قول:
یادت نره برای دانلود با سرعت 120 باید سرویس 1MB (پیشگامان ) را بگیری (ماهیانه 18 هزار تومن)
Printable View
سلامنقل قول:
یادت نره برای دانلود با سرعت 120 باید سرویس 1MB (پیشگامان ) را بگیری (ماهیانه 18 هزار تومن)
سلام بر همگی...!!! من از نداگستر خسته شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....میخوام برم شاتل بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...اتفاقا شنیدم منطقه ما را هم جدیدا ساپورت کرده...
میشه یه نفر بگه باید چیکار کنم؟
اگه میشه لطف کنید بگید هزینه راه اندازی و این چیزاش چقدر میشه؟ نداگستر که 5000تومن بید
اول از هر کاری زنگ بزن به شاتل بگو پورت خالی دارن یا نه؟یا اینکه توی منطقه شما کی پورت خالی میشه،بهشون بگو دقیقا زمان خالی شدن پورت رو بهت بگن تا یه وقت یکی دو ماه معطل نشینقل قول:
بر و بچ پیشگامان سرعت های شما چطوریه؟ نوسان داره یا نه؟لطفا نوع سرویستون رو هم بگید؟
:10::10::10:
من که با 128 شاتل سرعت دانلودم 50 کیلو بایت کمتر نمیشه همیشه 55 هست هم روزانه هم شبانه
با سلام
من الان از شاتل سرویس میگیرم
اما میخوام شماره تلفن را عوض کنم
و برای مرکز جدید ارائه نمیده
لطفا یه شرکت دیگه معرفی کنید که به مرکز سیدالشهدا (551-552) ارائه بده
من 1 مگ هم میخوام :31:
یعنی واقعا 1 مگ هست؟نقل قول:
من میخوام از پیشگامان بگیرما
اگه خوبه بگیرم
دوستان من 512 از پیشگامان گرفتم قراره بیاد نصب
گفته مودم لینکسیس wireles lan و 8تا پورت لن
100 تومن
پیشنهاد بهتری با قیمت کمتر(آخه 8تا پورت به دردم نمیخوره)ندارین؟
نه بابانقل قول:
برو یه پلانت 4400 بخر
4 تا پورت لن داره
که من فعلا از یکیش استفاده میکنم
ولی تا 4 تا سیستم را میشه همزمان کانکت کرد
45 تومن
خداس
همیشه هم روشنه نه به اون صورت داغ میکنه نه اخ میگه
شما اول بگو اصلا چند تا پورت نیاز داری؟نقل قول:
اگه یکی میخوای که Asus AM602 بهترین انتخابه
من یکی کافیه برام و به دسکتاپم وصل می کنمنقل قول:
نوت بوکم هم که با wireles lan حل میشه کارش
بعد یه سوال
این اسوس میشه چندین سیستم همزمان با wireles بش وصل بشه؟
بعد اینکه من که می خوام دسکتاپما به مودم وصل کنم کارته شبکه می خواد دسکتاپم یا خود مودمه رو خودش داره؟
این مدل ایسوس که گفتن وایرلس نداره ولی مودم خیلی خوبیه. ایسوس وایرلس دارش گرون هست و توی اصفهان هم احتمالا به این راحتی ها پیدا نمیشه.نقل قول:
اگه میخوای برات ارزون تموم شه یه مدل پلنت هست که هم قیمتش خوبه هم کیفیت مناسبی داره.USR هم یه مدل داره حدود 100 تومان که خیلی عالیه.مخصوصا برد وایرلسش.
ادیت: مادر بورد ها معمولا روی بردشون شبکه هم هست ولی اگر نباشه باید یه کارت شبکه هم تهیه کنی که قیمت زیادی نداره.
سلام
بعد از یک ماه درخواست سرویس از شاتل هنوز میگن پورت خالی نداریم و زمان مشخصی هم واسه خالی شدن پورت نمیدن
منم میخوام برم پولو پس بگیرمو برم از جایی دیگه سرویس بگیرم
دوستان لطفا کمک کنن
تو مرکز آزادی کدوم سرویس دهنده بهتره
در صورتی که مودم Asus وایرلس دار میخواین (AM 604) در پاساژ طالقانی طبقه همکف فکر کنم بتونی پیدا کنی:20:نقل قول:
من تو آزادی از پیشگامان (1Mb) گرفتم.7 روز طول کشید تا خط رانژه شد!نقل قول:
سرعتش هم خوبه.
نقل قول:
میشه لطف کنید لینک سایتشو بزارید ؟
سرعت دانلودش چنده ؟
شبانه رایگانم داره ؟
نقل قول:
میشه لطف کنید یه لینک ازش بذارید
سرعت دانلودش چطوره ؟
شبانه رایگانم داره ؟
سلام
آقا دستم به دامنتون
من صبانتم تموم شد الان میخوام برم شاتل ثبت نام کنم
لطفا هرچه زودتر بگید برای شاتل چطوری میشه تخفیف گرفت؟ منظورم برای هزینه راه اندازی هست که 15000 تومن هست؟ شنیدم با تخفیف و این چیزا میشه 5000تومن هم داد
سوال دوم:
فرق art با ECO چی هست؟ من کدوم را بگیرم؟
سوال سوم:
من تو دانشگاه نمیتونم نامه بگیرم...از جای دیگه هم مجوز فکر نکنم بتونم بگیرم...یعنی هیچ راهی نداره 256 یا 512 بگیرم؟ حتما باید 128 بگیم؟:19:
باز هم ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید چون داره حالم از این dial up به هم میخوره:2:
نقل قول:
من تو آزادی از پیشگامان (1Mb) گرفتم.7 روز طول کشید تا خط رانژه شد!
سرعتش هم خوبه.
من هم میخوام همینو بگیرم..
گفت ماهیانه 24.000 تومن... به نظرم اگر واقعا سرعتش بالا بشه و الکی نگن 1 مگ، خیلی مناسبه..
گفت 2.5 گیگ ترافیک و ظاهرا شبانه از 2 تا 7 رایگان هست.. اینا درسته؟
ماهی فقط 24 هست یا بیشتره؟
سایتش رو من هم ندارم اگر لطف کنی ممنون میشم..
اینم آدرس سایتشوننقل قول:
ww.pnj.ir
نقل قول:موفق باشيدکد:www.pnj.ir
سلام
دوستان به راهنماییتون خیلی نیاز دارم.من برا اولین بار می خوام adsl بگیرم.خونمون شیخ بهایی است که فکر کنم با مخابرات اردیبهشت باشه,شاتل را بهم پیشنهاد کردن,نظرتون چیه؟زیاد تو فکر دانلود نیستم , یکی دو گیگ شاید کافی باشه ولی سرعتش خیلی برام مهمه.چون با اینترنت ارز و سهام خرید و فروش میکنم.لطفا راهنمایی کنید و نظرتونا بفرمایید.
با تشکر
ممنون دوست عزیز...نقل قول:
شما راضی هستید؟
سرعت ئانلودتون چقدره معمولا؟
قطعی و اینا چی؟
پشتیبانی؟
نظر کلیتون رو میخوام...
ممنونم..
.
راستی پیشگامان رو به نظر سنجی اضافه نمیکنند؟
سلام,یه نفر به ما کمک نمیکنه؟نقل قول:
من خودم سه ماهه از شاتل سرویس دارم و سرعتم چه روز چه شب 60 الی 61 است پیشنهاد من به شما شاتل بگیر ضرر نمیكنی پیشگامان اسما سرویس 1 مگ دارد ولی در عمل اینطور نیستنقل قول:
10000 تومنم هنگام ثبت نام هم تخفیف میدد
5000 تومن اگه اینترنتی ثبت نام كنی تخفیف میدد
اگر كارت تخفیف خواستی خودم بهت میدم
-نقل قول:
من از شاتل سرویس دارم و پیشنهاد میكنم از شاتل سرویس بگیر چون هم سرعت ثابت چه روز چه شب-پشتیبانی 24 ساعته-قطعی كم-10000 هزار تومن تخفیف ثبت نام از مهمترین محاسنشه
5000 تومن اگه اینترنتی ثبت نام كنی تخفیف میدد
اگر كارت تخفیف خواستی خودم بهت میدم
موفق باشید
منم قبلا ندا گستر داشتم افتضاح بود تازه کلی کلاس هم میزاشتند
اما الان شاتل دارم خیلی خوبه راضیم با 128 حدود 60 دانلود می کنم
خواهشا یکی به ما بگه 551 552 مرکز سید الشهدا جایی نمیدن؟
ممنون
سلام عزیز فکر کنم واسه سیدالشهدا شاتل بده اگه خواستی میتونم واست از شاتل بگیرم مودم هم میتونم خوش قیمت بهت بدم
09132041408 محمد
یا میتونی با Isp های نظر سنجی تماس بگیری ببینی بهت میدن یا نه؟نقل قول:
دوست عزیز من تماس گرفتم شاتل گفت ساپورت نمیکنهنقل قول:
شما میتونی به زور بگیری بگیر عزیز
ممنونت میشم یه دنیا
با سلام خدمت دوستان
من میخوام از شاتل بگیرم آیا مودم خودشونو بگیرم یا برم خودمیه مودم بخرم کدوم بهتره؟ یه شرکت توی اصفهان هست مودم aol روی سرویساش رایگان میده و فقط بدیش ایه نماینده پیشگامانه!نمیشه اول از اون استفاده کرد بعد به شاتل با یه مودم برگشت!؟؟
سلامنقل قول:
من از خود شاتل مودم گرفتم billion 5210 , کیفیت خوبی داره ضمنا 1 سال هم گارانتی داره!
ولی خب یکم گرون میدن میتونی خودت هم از بیرون هر مدلی خواستی بگیری مثلا asus am602 یا مدل های
D-LINK هم خوبن
نه اونجری خیلی طول میکشه, ارزشش را نداره , ضمنا مطمئن باش پول اون مودم را هم روی هزینه سرویس هاش ازت میگیرن
مودم دی لینک گویا با شاتل بعضی از مدل هاش مشکل داره.نقل قول:
بهتره اسوس یا پلنت بگیری.
ممنون از پاسختون ولی من تصمیم گرفتم d-link 200 بگیرم . کسی داره این مودمو؟ با شاتل هماهنگ هست؟
کسی می دونه asus 604m را کجا می ف روشه؟
سلام دوستان
من دنبال یه شرکت خوب و معتبر می گردم واسه ی ADSL که بتونم واسه ی یک ماه اینترنت بگیرم ازش و مهم تر از اون توی کمتر از یک هفته خط رو رانزه کنه !
اصلا پیدا میشه !؟ اگه هست راهنمایی کنید ...
شاتل بگیر ضرر نمیکنینقل قول:
شاتل شركت خوبیه سرویس یه ماهه ازش بگیر اگه قانعت نكرد تمدید نكن ولی بعید میدونم ازش راضی نشینقل قول:
موفق باشید
نقل قول:خب میشه درباره سرویس های این شاتل بیشتر من رو راهنمایی کنید ؟ کدومش رو بگیرم ؟ راستی دانلود رایگان هم دره ؟ مثل مال صبانت ؟!نقل قول:
تموم تلاشتا بكن تا سرویس eco512 بهت بدند چون برا این سرویس گواهی اشتغال به تحصیل میخوادنقل قول:
6 ساعت دانلود رایگان دارد كه تقریبا 1200 مگ تو این 6 ساعت دانلود رایگان داری
10000 تومن هم با ارایه كارت تخفیف بهت تخفیف میدد
پشتیبانی 24 ساعته
موفق باشید