مگه میشه برای پی سی نیاد ؟ ! اصلا یوبی سافت این بازی شماره 4 رو اونطوری تموم کرد که بتونه ادامش بده !
Printable View
مگه میشه برای پی سی نیاد ؟ ! اصلا یوبی سافت این بازی شماره 4 رو اونطوری تموم کرد که بتونه ادامش بده !
نسخه ی 4 وجود نداره !! از خودتون در نیارین ! ;)نقل قول:
هه هه هه!
چه جلب
هر چی ورژن های جدیدترش میاد راحت تر میشه
سلام
مهدی جان اون ور لطف کردن ولی فکر میکنم این گاف بازی منه ....
کسی به این مشکل خورده تا حالا ؟
تو پرنس آف پرشیا که امروز ریختم ... تو همون مرحله ی اول بازی .... الیکا میره یه گوشه گیر میکنه و دیگه حرکت نمیکنه ...دقیقا اونجایی که برای اولین بار می خواد بین دو تا دیوار بره بالا
پرنس رو هم یکم میبرم جلوتر راه خاصی برای ادامه ی مسیر وجود نداره ....
این گاف بازی منه دیگه ؟ ...
سلامنقل قول:
بله امید جان.
البته گاف که نه باگ بازی شماست.
مال من هم تو مرحله ای خاص موقع راه رفتن روی دیوار داخل زمین فرو میرفت بدون هیچ دلیلی و هیچ کاری نمیشد کرد!
بعضی وقت ها با عوض کردن کرک بازی مشکل حل میشه امتحان کن دوست من:10:
همممممممممممم
من از وست گزفته بودم مشکلی نداشت
دوستان من از دیشب دپرس شدم.
این پرنس جدید رو تموم کردم( نمیدونم 4 هستش 2008 هستش) به هر حال همونی که توش الیکا داره.
حالا چند تا سوال:
این یارو که دنبال خرش میگشت چجور پرنسی بود؟
بعد من گفتم مشکوک میزنه شید آخرش بگه من شاهزاده ام. ولی نگفت که نگفت.
بعد آخرش الیکا مرد یارو رفت دوباره اهریمن رو آزاد کرد هر چی زور زدیم بر باد رفت که. یعنی همین جا تموم شد؟ من بازی کردم تا تهش به خاطر داستانش که اونم که اینطوری شد که.
یکی کمک کنه من رو از دپرسیت در بیاره.:45::37:
والا من هنوز نتونستم اینو بازی کنم ... بازی من داره اذیت میکنه واسه همین رفتم سراغ فال اوت 3نقل قول:
این یارو که دنبال خرش میگشت چجور پرنسی بود؟
ولی این تور که سایت ها نوشته بود داستان این سری مربوط به قبل از اون میشه که پرنس پرنس بشه
کلا داستانش رو فکر کنم کره ای ها تموم کردن. خودمون رو پاره کردیم اهریمن رو کردیم تو سوراخش این الیکا هه مرد. بعد مرتیکه رفت هر چی زور زدیم رو به باد داد. اه.
--------------------
کلا بیشترین چیز باحالش آهنگهاش بود که خیلی حال کردم. ولی انتظار من از داستانش:
الیکا که مرد یارو اون شال گردن شانسش رو دربیاره بپیچه دورش از عشقش الیکا زنده شه. بعد بگه که من شاهزاده ایرانم تو هم آهارا بعد برن خونه بخت. ولی همه چی بر خلاف انتظار شد. اه ه ه ه.
مرده شورشون رو ببرن. هر چی بازی کردیم آخرش (ببخشید یکم بی ادبی شد آخه دپرسم دیگه) ریدمال شد رفت. اه.
هه هه هه×!
آخرش میمیره؟
خوب شد پس پاکش کردم
بابا چی بود
یکنواخت و خسته کننده!
من حدودا 5-6 تا boss اش لت و پار کردم
آخرش نمیمیره. تمام زحماتت به فنا میره. اینهمه زور زدی شیطون رو بکنی تو جاش آخرش درش میاره.:19:نقل قول:
من 3 روزه تمومش کردم. روزی 3 تا 4 ساعت بازی کردم. راحت بود ولی چیزی که خیلی منو جذب کرد داستانش و موسیقیش بود که تو داستانش تر زدن رفت.:2:
نمیدونم چرا این بازی ها هر چی ورژن جدید تر میشن کشکی تر و بی محتوا تر میشن!
نمونش این اونیکی tomb raider هم که در حده چغندر قند شده از 2-3 سری پیشش
خیلی مذخرقفه
ولی باید سوخت و ساخت !!
هر چی باشه پرنسه !!
مرده شورش رو ببرن. پرنسه بعد خر داره.
خیلی داغون تموم کردن. نصفه نیمه تموم شد.
تازه بازی هم آزاد نشد بشه لولید تو همه جا مثل اساسین.
سلامنقل قول:
خیلی مذخرقفه
ولی باید سوخت و ساخت !!
هر چی باشه پرنسه !!
بابا تو بازی سیستم سوختن -Game Over- وجود نداره چطوری میسوزی شما؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرنسه واقعا؟
می گفتن که دزده!
به نظر من این سیاستیه برای جذب مشتری برای شماره بعد. :دی
چطوری میسوزم ؟نقل قول:
سلام
بابا تو بازی سیستم سوختن -game over- وجود نداره چطوری میسوزی شما؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سختی !!!
سلامنقل قول:
پرنسه واقعا؟
می گفتن که دزده!
به نظر من این سیاستیه برای جذب مشتری برای شماره بعد. :biggrin:
کلا تو این سری کلمه ی Prince زیر سوال رفته!
این کلمه یهنی شاهزاده (مذکر) در نام بازی هم به "از پارس" بهش اضافه میشه.
اما این یکی یک دزد بی نام و نشان صحرا گرد هست که کل داستان در پی دیدار دوباره ی خر نازنینش به نام فرح هست!!
نسخه ی اولیه پرنس هم طرف یه گدا بود ! بعدا فهمید که شاهزاده بوده ! اینم احتمالا سرآغاز یه سری جدیده که تو نسخه های بعدی این ابهاما برطرف میشه
يه جاي بازي گير كردم نميدونم چرا هي دور خودم ميچرخم تا حالا 2 بار اين مسير رو رفتم باز اومدم سر جاي اولم :31:كسي ميدونه از ايتجا بايد كجا برم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي من الان اينجام ميخوام برم اون قسمت قرمز رنگ اما ميام سر جاي اولم
باید برگردی به TEMPLE و یکی از اون power ها رو بگیری با گرفتن هر کدوم از چهار قدرت مسیر جدید برات باز میشه
برای اینکار نیاز به Light Seed هست که به فعلا به اندازه کافی داری
ممنون دوست عزيز اما من صفحه قبلي پست داده بودم و گفتم كه كجا مشكل دارمنقل قول:
الان من ميخوام به اون منطقه قرمز رنگ كه با 60 لايت بازش كردم برم اما نميتونم و برميگردم سرجاي اولم
هيچ كي ياد نداره بگه؟؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا یادم نیست
ولی فکر کنم شما هنوز هیچکدوم از قدرت ها رو نگرفتی برای گرفتن اون قدرت ها وقتی که روش میری باید دکمه مورد نظر رو پشت سرهم بزنی مثل پاک کردن مراحل
سلام
باید نشان گر موس رو ببری اون جایی که می خوای بری و کلید Space رو فشار بدی تا حاشیه ی دایره ای اون پر نو بشه بعد برگردی داخل بازی و از الیکا برای جهت یابی استفاده کنی ...
شما Space نمیزنی بنا بر این الیکا همون جای قبلی رو بهتون نشون میده!!
سلام.
من توی یکی از مرحله ها (مربوط به قسمت آبی!) گیر کردم. رسیدم به غولش، و غولش طوریه که داخل یه جایی مثل قفسه و از در و دیوار اون چیزای مثل جلبک میزن بیرون! من اولش که راه میفتم میره، اما وقتی میرسم به اونجایی که شیب داره، تا میپرم روی دیوار اون جلبکا میزنن بیرون و منو میندازن!
سلامنقل قول:
من اولش که راه میفتم میره، اما وقتی میرسم به اونجایی که شیب داره، تا میپرم روی دیوار اون جلبکا میزنن بیرون و منو میندازن!a
زمان بندی درست لازم داره و کمی شانس!
آخه چطوری؟!!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
باید زمانی بپری که اون به قول شما جلبک به داخل دیوار فرو میره! با چاشنی شانس احتمالا رد میشید:10:
داستان قسمت جدید DLC Prince of Persia Epilogue :
خوب این داستان جدید DLC هست که به تازگی برای Xbox360 عرضه شد :
پس از ازادی اهریمن , Prince و Elika به یک قصر زیر زمینی برای فرار از دست اهریمن پناه می برند. در این مدت Elika به خاطر کار Prince بسیار عصبانی است و Prince هم از تصمیم خود دفاع می کند و می گوید که بالاخره دوباره اهریمن آزاد می شد اما حالا که Elika زنده است شانسی برای شکست کامل اهریمن دارند. Elika که کاملا نا امید شده تنها راه را پیدا کردن Ormazd برادر Ahriman می داند که 1000 سال است خبری از او نیست می داند. در این مدت با عبور از سیاه چاله ها با سربازان اهریمن درگیر شده و در نبرد نهایی با پدر الیکا دوباره درگیر می شوند و Prince او را به تیغ های سیاه چاله می اندازد و دوباره شکست می دهد این بار دوباره خود اهریمن با این دو درگیر شده ولی prince و elika فرار می کنند.
در صحنه پایانی Prince به الیکا می گوید تا می تواند باید از اهریمن دور باشند تا راه شکست دادن اهریمن را پیدا کنند و تاکید می کند که خود الیکا تنها کسی است که می تواند اهریمن را شکست دهد. Elika که هنوز از دست Prince عصبانی است بدون خداحافظی از وی جدا شده و به دنبال پیدا کردن اهورایی هایی که در سرزمین های مختلف پراکنده شده اند می رود. در این حال که prince تنها شده دوباره اهریمن در گوش او زمزمه می کند . . . . .
خیلی ممنون. گفتم باید ادامه داشته باشه. نمیشه همین جور یلخی تموم شه. دستتون درد نکنه. آیا باسه pc هم منتشر شده؟ اگه نشده کی منتشر میشه؟
----------------------------------------------
راستی اگه میشه بقیه داستان رو هم بگید.
این قسمت مخصوص 360 است و آیا اینکه برای pc هم بخواهد منتشر شود خبری نیست.
البته برای ps3 هم هستش
اينجا چه كار كنم
سلامنقل قول:
تا اونجایی که یادمه آقای هو.س راهنمای این مرحله رو قرار داده بودند ...:40:
من که به صورت آزمون و خطا رد کردم.:31:
یه کم سر و کله بزنید بابا هیچ چیزی تو نمیشه:10:
آره. اگه یکم باهاش ور برید درست میشه. کلا این قسمت ها و کل بازی سخت نیست که بخوای توش گیر کنی. فقط داستان و آهنگاش باحاله و من الان در انتظار نسخه pc برای dlc prince هستم.
حالا چرا خبری برای pc نیست؟ مگه ما آدم نیستیم؟
يه توضيح كوچك ميدادي بد نبود آخه آي كيو من زور بزنه 3.75نقل قول:
آخه حال ور رفتن نيست:27:نقل قول:
سلامنقل قول:
يه توضيح كوچك ميدادي بد نبود آخه آي كيو من زور بزنه 3.75
اختیار داری ...
شما پست های اول تاپیک رو نگاه کن پیدا میکنی رفیق ...
نقل قول:معمای مرحله The Windmillsکد:http://-------------/files/82qc79jfjempfu7wxaix.png
برای حل معمای اولین طبقه به این صورت عمل کنین: (اولین بار روبه رو میشین)
- دسته سمت چپ رو یک مرتبه در خلاف جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دسته سمت راست رو یک مرتبه در خلاف جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دسته سمت چپ رو یک مرتبه در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دسته سمت راست رو دو مرتبه در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
برای حل معمای دومین طبقه به این صورت عمل کنین: (اولین بار روبه رو میشین)
- دسته سمت چپ رو یک مرتبه در خلاف جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دسته سمت راست رو دو مرتبه در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دسته سمت چپ رو دو مرتبه در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دسته سمت راست رو دو مرتبه و در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
نه! تا به حال جواب این معما گفته نشده بود... :46:نقل قول: