سلام
یه مشکلی داشتم که امیدوارم شما دوستان بتونین حلش کنین
گوشی 6220دارم که چند وقته هنگام کار کردن خاموش میشه:41:
Printable View
سلام
یه مشکلی داشتم که امیدوارم شما دوستان بتونین حلش کنین
گوشی 6220دارم که چند وقته هنگام کار کردن خاموش میشه:41:
اگه مشكلتون نرم افزاريه با مستر ريست درست ميشهنقل قول:
7370#*
شايدم باطري شله كه بعيده
سلام
میشه ادرس سایتی که برای key و cer درخواست بدسم رو بدید
ضمنا تاپیک مربوطه قفل بود
دو سایت هستند که میتونی در خواست بدی :
کد:www.OPDA.net.cn
کد:www.S60.vgooo.com
راستی دوستان می خوام یه رم 32گیگ microSDHC بندازم رو گوشی .... به نظر شما مشکلی که ایجاد نمی کنه ...
اگه ایجاد میکنه بگین 16گیگ بگیرم ...
یکی نیستش جواب مارو بده .. :19:نقل قول:
همین امروز فردا می خوام برم بخرم ...
ثواب داره ... :11:
من روش 4 گذاشتم خوب کار می کنه سرعتش هم زیاد فرق نکرده ولی فکز نکنم 16 رو ساپورت کنه !
آقایان اینجانب درخاست راهنمایی کامل در مورد راه اندازی gps این گوشی را مینمایانم
گوشی صفره صفره حتی lanmarking هم نداره
سلام ...نقل قول:
نه دیگه .... 16 رو راحت ساپورت می کنه .:31:.. میخوام بدونم 32 رو هم ساپورت میکنه ...
به تاپیک زیر برو ...اسمارت کام :نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=219137
1.5 برابر پول خود گوشی می خوای بدی رم بخری؟:31:
کسی قیمت الن این گوشی رو نداره الان توبازار چنده بدون گارانتی ؟
سلام ...نقل قول:
قیمت این گوشی تو بازار از 220 تا 240 هستش ... تو سایت هم از 240 تا 250 دیگه آخرشه ...
شاد باشید:40:
مهدی جان مگه رم 32 گیگ MicroSDHC چقدره ؟ :18:من که 16 گیگ رو خریدم ..:31:نقل قول:
شما اگه قیمت دستته بگو بچه ها هم استفاده کنن ؟:40:
نقل قول:
بابا بي خيال !!! 16 گيگ...!!! 32 گيگ...!!! :18: جل الخالق...!!!
من كه ميخواستم 8 گيگ بخرم چشماي همه گرد شده بود.
حالا 16و32 را واقعا ساپورت ميكنه؟ كند نميشه ؟مدل رمت چيه ؟
راستي ببين با رم ريدر به كامپيوتر وصل ميشه يا نه.
نه سرعتش خوبه ... فقط بار اول برای اینکه رم رو رو خودش به صورت کامل بشناسه یه مدت طول کشید ...نقل قول:
من رو 2 گیگ رو نمی تونستم به با رمریدر به pc وصل کنم حالا اینکه جای خود دارد ... اسم رم Toshiba هستش ...کلاس رم رو دیگه نپرسیدم ... عجله ای شد دیگه ...:13:
هنوز تو ایران نیومده ولی تو این تاپیک بچه ها گفتن 350 دلار البته مدل اس دی رو . میکرو هم فکر نکنم اختلافی داشته باشه.
می خوای چی کار؟ همین 16 کلیه واسه خودش.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3684316&postcount=4719
راستی کلاس رمت چنده؟ چند گرفتی؟ از کجا؟ و پکش چه شکلیه؟
سلام ... کلاس رم فک کنم 4 یا 6 باشه ... سرعتش بد نیست ...:8:نقل قول:
راست میگی 16 خودش خیلیه . .. الان که دارم باهاش کار میکنم موندم چی توش بریزم ...:5:
350 دلار ؟:18: ... یعنی واقعا تو ایران نیومده ...؟؟؟
نه نیومده.نقل قول:
مطمئنی کلاس 4 یا 6 هست؟ میشه الان ببینی دقیق بگی؟ سوالامو کامل جواب ندادی. من وقتی رفتم بگیرم گفت 16 کلاس 2 بالاتر نداره واسه همین کلاس 2گرفتم ولی اصلا راضی نیستم گالری رو دیر باز می کنه کلا خیلی کنده راضی نیستم.:41:
سرعتش نسبتا خوبه .... یعنی از رم قبلیم که 4 گیگ بود بهتر نیست ولی میشه تحملش کرد ...نقل قول:
کلاسش 4 هستش...
60 تومن خریدم.. .. .. .. خوب گرفتم ؟؟؟:46:
پکش هم شکل خاصی نداره ... معمولیه .. من ساری زندگی می کنم. . . از اینجا خریدم ...:31:
سلام
سیستم عامل این موبایل چیه
بازی n-gag روش نصب میشن
gps داره
سیستم عامل این گوشی Symbian 9.3 هستش ...
GPS : جی پی اس درونی و Assist Gps
در مورد انگیج :
با روش آقا یونس کلاینت انگیج روش نصب می شه و حدودا 10 تا بازی رو مثل بقیه FP2 ها(N85-N96-N79و...) فول اجرا میکنه ...
راستی مهدی جان ... پسر عمم تو فروردین رم 16 گیگ Micro SD کلاس 6 رو از علائدین خرید 65 تومن ...
ویرایش : گوشیشم ان 82 هستش ...
کلاس 6:18:نقل قول:
به من گفتن کلاس 2بالاتر نداره که .
این علاالدینی ها واسه اینکه جنسشونو بفروشن چه کارا که نمی کنن:13: من 50 تومن خریدم . توشیبا کلاس 2 پک صورتی خواستی عکسشو می ذارم واست.
من خودم تو ساری کلاس 4 رو راحت گیر آوردم ... جالبه تو علائدین میگن کلاس 2 آخرشه ...
سلام دوستان
بنده از امروز به مدت حدودا 2 ماه از خدمتتون
مرخص میشم.. امیدوارم موفق و پیروز باشید.
یا حق خدانگهدار.
چه مارکی؟ توشیبا یا سان دیسک؟نقل قول:
برا من که کلاسش 4 هست Toshiba هستش :46:... برا اونو دیگه نیم دونم چیه ؟ ...نقل قول:
دوستان چه جوری گوشیم رو آفلاین آپدیت کنم ؟
--------------------------------------------
نقل قول:
سلام .من این دیکشنری گوشیمو پاک کردم!:41:
اسمش اینا بود:talking ....dictionary
میخوام!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار کنم؟
چار پنج روزی تو اینترنت حیرون بودم ولی گیر نیوردم!
برام آپ میکنید؟:46:
سلام دوستان مهربان و فهمیده(چون 6220 دارید)
بندۀ نادان وقتی گوشی خوشگل و نازم رو خریدم ، یک دیکشنری خوب به نام (talking slovo dictionary v1.7) روش نصب بود که ابلهانه پاکش کردم!!!! بعد چند روزی اندرون اینترنت و اونترنت! چرخیدم ولی یافت نشد (نگرد نیست!)
میشود خواهش کنم به داد بندۀ حقیر برسید!
UNIDIC ورژن دو الان یکی از بهترین دیکشنری هاست ... منتها نیاز به ساین داره ...به تاپیک زیر برو :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=220470
آقا 6220 رو نمی شه آفلاین آپدیت کرد؟
نقل قول:
درود به شما!:11:
اول اینکه این فایل آپدیت فارسی رو نتونستم دانلود کنم! زیرا که یه کم دیر جنبیدم!!!:37:
میشه زحمت بکشید و دوباره آپ کنید؟!!!!:thumbsup:
دوم اینکه این یه فایل EXE هست.چگونه روی گوشیم نسبش کنم؟:weird:
سلام من نمیتونم گوشیمو هک کنم یکی به من کمک کنه برام خیلی مهمه تو یاهو هم راهنمایی کنه ممنون میشم Y id:spider_man_kamkam
kambiz18
تو این تاپیک (با تشکر از آقا یونس ) میشه گوشی رو به روش HelloOX 1.03 هک کرد ... بهترین و آسان ترین راه هست و رو هر گوشی و فریموری جواب میده (یعنی من ندیدم جواب نده ) :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
با سلام به همه دوستان
بعضي از برنامه هاي گوشي نوكيا قابل حذف كردن نيستند، مثلا Calculator,Adobe PDF و... . حالا ما چطور ميتونيم بعضي از برنامه هاي خودمان را نيز غير قابل حذف كنيم؟
یعنی بعدا به هیچ وجه نمیخوای پاکشون کنی ؟؟؟؟
تا حالا به این فکر نکرده بودم ... نمیدونم ؟؟؟
من امروز یه مشکیشو واسه یکی از دوستام خریدم 225 .
راستی تو پکش رم 1گیگ بود مال شماها هم همینطور بود؟
برا همه فک کنم باشه ...(برای منم بودش)... چه قدر خوب گرفتی ... یه مدتی بود قیمتا رفته بود بالا ...