عزیز کدوم منطقه هستید؟نقل قول:
Printable View
عزیز کدوم منطقه هستید؟نقل قول:
نقل قول:
واسه مركز مخابرات ايثار كدوم بهتره؟
بنظر ميرسه در كل پارس از بقيه بهتر باشه. اگه اطلاعات دقيقتر بدين از وضعيت دانلود پارس و تركانت ممنون ميشم.
راستش سرويسي ميخوام كه در حدود 100KBدانلود بده، اگه بيشتر از 100 نشد اشكالي نداره ولي ديگه خيلي هم پايين نياد در شب، يعني هم شب و هم در روز در محدوده 100-80 كيلوبايت دانلود بده
من الان پارسم روی لیتل مور هست برای همین شابنه رایگان نداره که بزارم رو شبانه. تو دو روز دیگه که درست شد٬ چند تا فایل میزارم سرعت دانلود شبانه رو دقیق می گم.
سرعت روزانه اش هم متغیره٬ اما من تو دانلود تازگی ها تا ۱۸۰ هم دیدم.
آره urumchi جان میدونم چی میگی از قضا یه دوستی از تبریز دارم که مکس نت داره خیلی تعریف میکرد منم به تعریف اون رفتم مکس نت ماشالله تو ارومیه شرکت درست حسابی وجود نداره و روز به روز هم وضعیت بدتر میشه مگه اینکه من امیدوارم صبا نت تو ارومیه شعبه بزنه و بازار رو به نفع استفاده کننده ها تغییر بده ولی این فقط یه امیدواریه از کجا معلوم از اینا بهتر باشه :13:نقل قول:
ارومچی عزیز شما چرا مکس توربو نمیگیری ؟ تو شرقی که 200 میده ولی واسه غربی حدودای 100 هم میده
ممنون از پيشنهادت دوست عزيزنقل قول:
يه خورده راجع به وضعيت سرويسهاي 1 مگ و مكس توربو اطلاعات ميدي؟ مثل پينگ و مخصوصا سرعت دانلود شبانه
راستش اين چند وقته كه وضعيت مكس رو ديدم چشمم يه خورده ترسيده، شديدا شك دارم به مكس. ميترسم اكانت بگيرم و پولمو حرومش كرده باشم. ترجيح ميدم اول برم سراغ پارس اگه جور نشد مجبورا ميرم مكس.
اميدوارم جناب shah abas اطلاعات كامل از وضعيت پارس رو اينجا بذارن تا ببينم چي ميشه
اينم اضافه بكنم كه مثل اينكه مخابرات آدم شده! شبانه هم درست مثل روزانه شده هم در پينگ هم در سرعت دانلود، من كه شبانه افت ندارم
ساعت 23:45 جمعه شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا وضعیت پینگ که همه اکانتا یکین ! چند روزیه بهتر شده ولی 2 ماه تمام پینگ 800 بود ! سرعت دانلود هم مطمئنم بالای 100 میده . ولی ترافیکش فک کنم کم باشه . شما برو پارس امتحان کن . پینگش تعریفی نداره ولی ظاهرا سرعت دانلودش شبا خیلی خوبه . تا 170 من شنیدم !
بچه ها من دوماه میرم سربازی از یک تیر!
سوالم این بود که اگه من دوماهو تمدید نکنم ... اتفاقی که نمیفته؟ یعنی خط adsl مو از کار نندازن یه موقع؟
دوستان وضع آنا چطور هست؟ میخوام از مخابرات کوچ بکنم به آنا! :31:
فعلا که مخابرات چند تا مشکل اساسی داره :
قطعیش خیلی زیاد هست.
برای درست شدن قطعی باید مودم رو بزارم روی بریج که با این کار وایرلس رو از دست میدم!
به دلیل قطعی بالا یا شاید هم مسائل دیگه حجم رو خیلی سریع مصرف میکنه! به طوری که شش گیگ با زور واسه یک ماه کفایت میکنه!
پینگش زیاد جالب نیست اکثرا بین 300 تا 400 هست.
میخوام از آنا 128 یک ماله حجم سه گیگ 14 تومن بگیرم. کسی از این نوع اکانت داره؟ قطعش در چه وضعی هست؟ وضع پینگش چطوره؟ دانلود شبانش چطوره؟
شما چند پست قبل رو هم بخونی مفیده!نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6186257#post6186257
فکر کنم یک آبنومان مخابرات هست ماهیانه. اگر ندید فکر کنم دوباره بعد ۲ ماه باید تو مخابرات وصل کنند.نقل قول:
بچه ها من دوماه میرم سربازی از یک تیر!
سوالم این بود که اگه من دوماهو تمدید نکنم ... اتفاقی که نمیفته؟ یعنی خط adsl مو از کار نندازن یه موقع؟
نه این مربوطه به ispنقل قول:
من حدود ۳ ماه تمدید نکرده بودم ولی خطم رانژه مونده بود و فقط سرویسم رو تمدید کردم. بعد؛ ایشون هم که از ترکانت سرویس داره و ترکانت اصلا هزینه نصب نمیگیره. حالا اگه خطشون از رانژه دراومد میتونن دوباره بدون پرداخت هزینه نصب سرویس بگیرن. البته تنها حسن ترکانت به همینه :)
من یه بار تو یه آی اس پی شهر خودمون گفتم خط رو جمع آوری کننن اونا یادشون رفته بود جمع آوری کنن من هم مودمو همه چیزو جمع کرده بودم . بعد 3 ماه که مودمو وصل کردم دیدم چراغ ای دی اس ال روشنه زنگ که زدم گفتن کو چشما کی گفتی جمع کن ؟!!! شما استفاده کردی . اونقدر بی ش...ف و کلاه بردار بود که من میگفتم بیا لاگ سیستمو نگا کن ببین من 1 بیت هم گرفتم اصلا ؟ باز هم زیر بار نمیرفت !
من شیخ تپه هستم.... فکر کنم جرو منطقه مخابراتی فجر باشه اگه اشتباه نکنمنقل قول:
آره واقعاً، باید یه تستی هم روی پارس آنلاین بکنم....نقل قول:
دستت درد نکنه
من الآن رو پارسم. کمکی خواستید در خدمتم. اکانتم فعلا روی لیتل مور هست٬ تو یکی دو روزه سرعت دانلود شبانه رو هم میزارم.در ضمن کسی خواست بره پارس و از یکی دوتا پست ما هم استفاده کرده بود٬ خوشحال میشم من رو به عنوان معرف بنویسه :دی (اگه به ۱۰ نفر برسه هر سرویسی بگیرم مجانی میشه)نقل قول:
آره واقعاً، باید یه تستی هم روی پارس آنلاین بکنم....
ممنون،نقل قول:
در مورد این پست شما اطلاعی دارید؟
جدا مجانی میدن!؟! من نمی دونستم! تا الان 5 6 نفر از فامیل ها رو فرستادم برن از پارس بگیرین! نمی دونستم واسه معرف تخفیف میدن!! :Dکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6186257&postcount=875
رو پارس که میرید یه توافق نامه داره که پارس خودش یک چیزهایی رو متعهد میشه٬ این حداقل سرعت دادن هم توش هست. من چون سرویس بالاتر از ۲۵۶ نگرفتم نمی دونم شبانه هم همون قدر می مونه یا نه٬ ولی برای من فکر نکنم زیر سرعت سرویسم اومده باشه.
پارس فکر کنم سرویس ۱ مگ داره٬ ولی اگه خواستید فکر کنم سرویس با برست ۳ مگ هم تو لیستش دیده بودم.
-------------------------------------
تو این قوانینشون انگار دارن که اگر یک عضوی ۱۰ نفر معرفی کرد٬ هر سرویسی بگیره مجانی میشه.
پارس مثل اینکه سرویس یک ماه رایگان هم ارائه میده (در ارومیه). پریروز بود که یه تابلوی تبلیغاتی دیدم که روش نوشته بود ۱۲۸ یک ماهه رایگان
اگه میخوایین isp رو عوض کنید بهتره یه سری بهشون بزنید
من اصلا آنا رو پیشنهاد نمیکنم خودم 3 سال از آنا خریدم وضعیتشون خیلی افتضاح بود بیشتر اوقات قطع بود و اصلا جواب گو نبودن . مثل اینکه دوستان از پارس آنلاین راضی هستن بهتره یه سری بهشون بزنیدنقل قول:
بین مکس نت و دایل آپ من به شدت دایل آپ رو پیشنهاد میکنم!
------------------
Last Result:
Download Speed: 189 kbps (23.6 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 257 kbps (32.1 KB/sec transfer rate)
Saturday, June 18, 2011 8:46:31 PM [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
میشه اینو انالیز کنید
فاصله شما از مركز مخابراتي محلي خيلي زياده و يه مقداري هم خطتون نويز داره
توضيحات كاملترصفحه آمار adsl مودم منکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6184531&postcount=7389
روزانه
256 مخابرات
شبانه
256 مخابرات
دوست عزيز زياد خودتون رو اذيت نكنيد وضع آنا هم از اين بهتر نيست بلكه بدتر هم هستنقل قول:
ممنون از پاسختوننقل قول:
منظور از دور یعنی چقدر؟
من خ ورزش میشینم و مرکز مخابراتیم قندی هست اونم که فلکه مخابراته
فکر نکنم مشکلی ایجاد بکنه! همینش هم تا 10Mb کافی هست!نقل قول:
دوستان من نمیدونم که آیا مثمر ثمر خواهد بود یا نه ولی لینک پایین پایگاه اطلاعرسانی آقای جهانگیرزاده هست.
خلاصه تیری هست در تاریکی امتحانش ضرری نداره فقط خودمونی ننویسید و سعی کنید حالت رسمی داشته باشه ;)کد:http://www.urmia1400.ir/fa/
اینا خودشون میخوان اینترنت رو حذف کنن!! ازشون درخواست چی بکنیم...؟!نقل قول:
نقل قول:
خواهش ميشه
چقدرشو نميدونم اما به اندازه 54db افت سيگنال داريد كه ممكنه روي سرعت و پينگتون اثر بذاره.
اگه دقت كنيد در پست قبليم واسه من زده 33db و براي شما 54db هستش كه ميزان افت سيگتال استاندارد بايد زير 20db باشه. احتمالا بخاطر اينه كه مركز قندي شلوغترين مركز هست همچين عددي رو مودمتون نشون ميده در حالي كه شما به فلكه مخابرات نزديك هستيد
در ضمن مودمتون چيه كه منوش مثل مودم منه؟
منم واسه همین تعجب کردم که چرا مقدارش اینهمه زیاده گفتم نکنه من دارم اشتباه فکر میکنم که این سیگنال مربوط به فاصله میشهنقل قول:
pin avid wireless
خوب ما هم درخواست بكنيم اينترنت رو حذف نكنن! پسر خوب چرا موج منفي ميفرستي آخه ؟! :31:نقل قول:
سنگ مفت گنجشك مفت! شايد اين بابا بخاطر راي آوردن هم كه شده يه تكوني به اين وضعيت بده.
من كه همين الان يه مصيبت نامه ي كاملا رسمي واسش نوشتم، فكر كنم موقع خوندنش (البته اگه بخونه) اشك تو چشاش جمع شه:31:
خودم هم باور نميكنم كه همچين انشاي توپي نوشتم ، يه وقت ميترسم خودكشي كنه چون حقايقو نوشتم:41:
من فکر نکنم نماینده مجلس یا هیچ کس دیگه ای کاری از دستش بربیاد . تو جمهوری اسلامی همینه . واقعا سیستم عجیبی داره . الان شما فکر میکنید همه مسئولین نگران این وضعیتن . من شک دارم بفهمن ؟! شاید اگه مهندسای مخابرات یه روزی از خواب پا شدن حالشون خوب بود بیان یه زحمت کوچیک به خودشون بدن درست کنن ! واقعا مملکت بی حساب کتابیه واقعا !
دقیقا. چون امسال که انتخاب مجلس هست از طرفی هم من گشتم ولی نه آقای ذاکر سایت داشتن نه آقای قاضی پور (البته کلا به این شخص امیدی نیست) فقط جهانگیر زاده سایت داشتن که خب معلومه ایشون کم و بیش آشنایی دارن با اینطور مسائلنقل قول:
و بالاخره چیزی که از دست نمیدیم. ما اعتراض و خواستمون رو اعلام میکنیم؛ شد که چه بهتر نشد هم خیالی نیست ولی درکل برای تحریک نماینده ها بهتره با تبریز مقایسه کنیم چون فاصله شهرها که زیاد نیست ولی تبعیض چرا اینقدر زیاده و ...
از قضا شما وضع اینترنت رو تو ایام انتخابات نگاه کنید تو این ایام اینترنت بر طبق روال گذشته وضعیت بدتر میشه به نظر من باید به سازمان مقررات رادیویی شکایت بشه من خودم با چند نفر از دوستان شکایت کردیم ولی به جایی نرسد باید تعداد شکایت کننده ها زیاد باشه
شکایت از سازمان مربوطه مثلا مخابرات :
شکایت از اپراتور :کد:http://www.cra.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=16b904f3-2c51-4cdf-8c10-6621a816df62
اگه تعداد شکایت زیاد بشه شاید رسیدگی بشهکد:http://www.cra.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d
2 تا بحث وجود داره اول اينكه متاسفانه به دليل يه سري مسائل سياسي وضعيت اينترنت ايران دچار بحران هست كه باعث شده بطور كلي،ميانگين سرعت و كيفيت اينترنت در كل ايران از ميانگينهاي جهاني پايينتر باشه، البته اينجا جاي بحث در مورد اين مساله نيست و من و شما حرفي نزنيم بهتره!نقل قول:
دومي هم اينه كه بالاخره اين مملكت چشمه اينترنتش كه نخشكيده! بمب نيفتاده كه روي كابلهاي اينترنت اين كشور! اگه در كشورهاي غربي يه كاربر معمولي به اينترنت 10مگ دسترسي داره، در ايران 2 مگ كه پيدا ميشه ولي چرا اورميه وضعش انقدر داغونه در مقايسه با ساير شهرهاي ايران كه حتي اينترنت 1مگ هم به قيمت بالا و با نوسان زياد سرعت و پينگ در شب و روز و حجم بسيار محدود به كاربر ارائه ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطور ميشه تو كرمان و بندرعباس و كرمانشاه و شهر كوچيكي مثل قائمشهر در استان مازندران وضعيت اينترنت از اورميه بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يعني مسئولين مخابرات اينجا اندازه مخابرات يه شهر كوچيك هم عرضه و لياقت ندارن كه به اين روز افتاديم؟ و شديم يكي از عقب مانده ترين استانها
باورش واسه خودمم سخته ولي هرچي آدم توي مخابرات كار ميكنن بنظر من همه شون با پارتي و رابطه وارد مخابرات شدن و شايد خيلي هاشون ليسانس هم نداشته باشن. به هر حال هر وقت مسئولين ارشد مخابرات استان عوض شدن و افراد لايق و باسوادي روي كار اومدن اونوقت شايد بشه اميدي به بهبود وضعيت اينترنت در استان داشت.
حالا خدا ميدونه حضرات مديران چند سال ديگه قراره بازنشسته بشن و آيا بعد از اونها آدمهاي سالم و دلسوز روي كار خواهند اومد يا نه؟
این قضیه یک ماه رایگان برای پارس ان لاین ٬ برای خرید های ۶ ماهه است. یعنی اگر ۶ماهه بخرید یک ماه رایگان بهتون اینترنت میدن البته بدون حجم.
امروز این adsl ام درست شد٬ شب تست می کنم فردا یک پست کامل در مورد پارس ان لاین می زنم. اگه پست های من کمک کرد٬ رفتید پارس من رو معرفی کنید. (پی ام میزنم مشخصات رو میدم)
دوستان من الن نزدیکه سه ساله از اینترنت پر سرعت استفاده میکنم از انا گرفتم ولی قطعی زیاد داشت وهمچنین گاهی سرعت 256 طوری پایین میومد که دایل اپ میشد دانلود شبانشم خوب نیست 2-8 بامداد سرعتش واقعا پایینه البت من 3ما بیشتر نتونستم استفاده کنم
نزدیک 9 ماه هم از پارس انلاین استفاده کردم سرعتش روزا عالیه ولی شبانه خیلی سرعتش پایینه و1-6 بامداد
النم بیش از یه ساله از ترکانت استفاده میکنم سرعتش و کیفتش مثل پارس انلاینه و گاهی هم به نظر من بهتره و شبانه افت سرعتش کمه اصلا نا محسوسه و اینکه از ساعت1 تا 9 صبح رایگانه که به نظر من بهترینisp شهرمونه
کل سرویس دهنده های استان:
1-ترکانت
2-انا اینترنت
3-اروم اوانیک
4-پارس انلاین
5-شانت
6-شاتل
7-مکث نت
8-تعاونی مصرف مخابرات
نقل قول:
فقط زود باش دوست عزيز كه مرديم از بي خبري :31:
تركانت1 تا 9 رايگانه؟نقل قول:
شما چه سرعتي ازشون گرفتين و با چه سرعتي دانلود ميكنيد؟ يه مقدار اطلاعات راجع به تركانت بدين ممنون ميشم. مثل پينگ و اينكه سرويسهاشون Burst داره يا نه؟
ترکانت از 1 تا 8 هست. نرم افزار اکانتینگ فوق العاده افتضاحی داره.به قولی مصرف رو دوبل حساب میکنه.نقل قول:
قبلا که مکس داشتم تو سه ماه 2.5 گیگ مصرفم شده بود اما الان ترکانت هر ماهم رو 2.5 حساب میکنه. خلاصه اینش خیلی عذاب میده.
سرویسهاش هم حالت بورست داره به مقدار دو برابر. مثلا سرویس 256 ترنسفر در حد 512 داره (البته مثلا اینطوریه چون یکی دیگه از دوستان و من اصلا سرعت دانلود بالاتر از 55 کیلوبایت نداریم یعنی 10 کیلوبایت رو کم فروشی میکنن) ولی قیمتش مثل قیمت سرویسهای 512 یا بیشتر شرکتهای دیگست.
خلاصه شرکت بدی نیست ولی خب شرایط بالا رو هم باید در نظر بگیرید.
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
آقا من هم منتظرم ببینم پارس آنلاین در چه شرایطیه. این ترکانت که نمیذاره نفس کشید!
سلام دوستان سرعت و حال کنید maxnet maxturbo
این پایینی هم بهترین تست منه که حدودا ماله 2 ماهه پیشه ( با v.p.n )
نقل قول:
وای خدای من . این تست بالایی مال توربو هست ؟ چطور ممکنه . من میخواستم توربو تمدید کنم :18:
ولی زنگ بزن برات درست میکنن . یکی از بچه ها هم این وضعیتو داشت