This Function Is Only Available In The Pro Edition خب با گوکل هم میتونی بفهمیا.......یعنی ورژن باید Pro باشه شما Lite داری
Printable View
This Function Is Only Available In The Pro Edition خب با گوکل هم میتونی بفهمیا.......یعنی ورژن باید Pro باشه شما Lite داری
باید کرکشو دانلود کنی.:31:
سلام
من GameMaker Studio 1.0.23 را دانلود و نصب کردم ولی licence key میخواد
آنتی ویروسم فایل patch را به عنوان ویروس میشناسه
لطفا راهنمایی کنید.
مرسی
از یه جای دیگه پچ رو بگیر.
من هرچی پیدا کردم فیلتر بود:41: ، اگه میشه لینک دانلود بدیننقل قول:
مرسی
اینو واست آپ کردم ببین خوبه.
[HTML]http://www.persianupload.com/4937212[/HTML]
باز هم آنتی ویروس parch را به عنوان ویروس شناخت ، ولی ignore زدم و patch کردم.نقل قول:
درست شد ، مرسی:11:
سلام من چند سوال دارم که امیدوارم به پاسخ برسم:1.چجوری میشه که یک منو بسازم که یک گزینه داشته باشه که وارد بازی بشه یک گزینه توضیح بازی داشته باشه یک گزینه خروج و یک گزینه برای سازنه. (البته بگم که من چون زیاد واردن نیستم می خواهم بگم که هریک از گزینه وارد یک مپ جدا گانه بشته)2.چجوری میشه که یک مرحله بسازیم که یک مطلب نوشته شده باشه مثلا یک سوال بعد چهار گزینه داشته باشه که فقط یک گزینه درست باشه و اگر گزینه درست انتخاب شد بره مرحله بعد و اگر اشتباه شد اخطار بده حالا هر چی3.چجوری میشه که یک سوال بنویسیم که که جواب ان را تشریحی بدیم و فقط همان کلمه باشه که بازی می خواهد.4.چجوری یک تایمر بسازیک که اگر تمام شد اخطار بده و بعد دوباره همان مرحله پخش بشهو اخرین سوال5.چجوری میشه که چند عکس جون بزاریم که اگر پس تمام شد تایمر یکی از ان کمک بشه و پس از تمام شدن همه ان ها بازی تمام بشه بازی کلا از اول شروع بشهدست شما درد نکنه
تلمبه جان کاری ندارم ولی با روش کاملا" غلطی داری بازیسازی رو پیش میبری
آقای رضا عظیمی راست میگن.
این روش یادگیری اصلا درست نیست.
مثل این میمونه مثلا روش حل یه مسئله ی خاص رو بهت بگن . به این صورت : مثلا x رو به توان دو برسون در 5 ضرب کن بعدش ...)
این روش فقط برای این مسئله به کار میره
تو اینو یاد بگیری فقط میتونی این مسئله رو حل کنی.
چون دلیل اون اعمال رو نمیدونی
یه مسئله ی دیگه ی ریاضی رو بهت بدن بلد نیستی حلش کنی. چون فقط حفظی یه روشو بلدی .
------------------
به طور مثال تو سوال کردی که :یه پیغام نمایش داده شه که چهار گزینه...
واسه این جور چیزا تو اول از همه باید کد مربوط به نمایش یک نوشته در صفحه رو بدونی
یا بعضی سوالات با تعریف متغیر حل میشن . پس تو اول باید تعریف متغیر یاد بگیری (شایدم بلدی)
----------------
پس در کل سعی کن واسه یادگیری بازی سازی اول ابزارای گیم میکر رو خوب بشناسی بعد شروع کنی یک بازی رو بسازی.(مثل خونه ساختن.تو اگه یه خونه رو بلد نباشی با چه ابزارایی بسازی هی مجبوری سوال کنی این ریوارو مثلا چه جوری بذارم که یه پنجره وسطش باشه)
---------------
به طور مثال تو منوسازی میخوای بگی اگه رو این کلیک کرد بره روم دیگه.(اینجا باید ایونت گذاری و ابزار مربوط به رفتن به روم بعدی رو بشناسی)
فک کنم یه کم زیاد حرف زدم.خواستم خوب منظورم رو رسونده باشم
حالا بازم خودت میدونی.
اگه بخوای اینجا بچه ها حتما example دارن که بهت بدن و کارتو راه بندازن ولی به نظر منم این روش اصلا درست نیس. اگه میخوای اینجوری پیش بری خب چه کاریه بگو بچه ها واست بازی ای که میخوای رو بسازن!!!!!:31:نقل قول:
به نظرم اول برو اکشن ها و ایونت ها رو کامل یاد بگیر (از هلپ گیم میکر یا ....) بعد مطمئن باش مشکلات حل میشن!:46:
سلام
من دو تا سوال داشتم
1-میخوام وقتی آبجکت A به آبجکت B برخورد کرد:
یک قابلیتی درون آبجکت A,آزاد یا
Unlock بشه.
(یعنی بتونی ازش استفاده کنی)
2-وقتی دکمه Up
press شد(یعنی آبجکت A پرید)
آبجکت A به آبجکت B برخورد کرد : آبجکت A به B, حالت آویزان بماند(A به B بچسبد) و وقتی ralease شد بیفتد.
منظورتونو دقیق نفهمیدم!
لطفا کامل تر توضیح بدین.
حالا یه چیزی میگم ببین همینیه که میخوای :
یه متغیر تعریف کن بعد تو ایونت collision بگو وقتی که برخورد کرد اون متغیر true بشه. بعد تو ایونت step بگو هر وقت این متغیر true شد اون قابلیت رو بشه استفاده کرد.:46:
این بازی که عادل عزیز برام ساخته بود:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام وقتی آبجکت توپ به یک آبجکت دیگه ای خورد قدرتش یا همون بزرگ شدنش آزاد بشه و وقتی روش کلیک میکنی, توپ بزرگ میشه و دوباره روی آبجکت قدرتش کلیک کنی به حالت اولش برگرده.
مانند خیلی بازی های دیگه, وقتی یک اسلحه میگیری دیگه اون اسلحه میمونه و دیگه ناپدید نمیشه و میتونی عوضش بکنی.
بیا ببین این کارتو راه میندازه؟نقل قول:
کد:http://upload.asblog.ir/images/9ut0pmh76sna2unal1mt.rar
سوال دومم اینکه:
وقتی دکمه Up
press شد(یعنی آبجکت A پرید)
آبجکت A به آبجکت B برخورد کرد : آبجکت A به B, حالت آویزان بماند(A به B بچسبد) و وقتی ralease شد بیفتد.
ببین این چطوره ؟نقل قول:
کد:http://upload.asblog.ir/images/kb1835ck0ggikl4854n2.rar
ممنون
میشه یک توضیح کوچیکی در ایونت step آبجکت کاراکتر بدی؟
چهار تا اکشن اولی واسه اینه که : اگه آبجکت ما رو هوا بود (زیرش جسمی نبود) یه جاذبه به سمت پایین با قدرت 0.5 داشته باشه . و اگه زیرش زمین بود (روی زمین بود) اون موقع دیگه احتیاجی به جاذبه نیست پس برابر صفرش میکنیم.نقل قول:
دو اکشن بعدی هم واسه اینه که اگه آبجکت از یه جای بلند مثلا افتاد به خاطر جاذبه هی سرعتش زیاد نشه . فقط تا 12 بره.
چهار اکشن اولی رو بذار ریز تر توضیح بدم :
اکشن اولی اینو میگه : اگه پایین آبجکت به فاصله یک پیکسل آبجکت Solidی وجود نداشت ....
اکشن دوم : ...جاذبه به طرف پایین و با قدرت 0.5 باشه
اکشن سوم : در غیر این صورت (یعنی اگه اگه پایین آبجکت به فاصله یک پیکسل آبجکت Solidی وجود داشت...)
اکشن چهارم : ...جاذبه با قدرت 0 باشه
آهان یه چیزی یادم رفت
اون زردا اصلا اکشن نیستن . هیچ گونه نقشی ندارن . اونا واسه اینه که بتونی داخل اکشنا یه توضیحی بذاری . همین
لطفا اگه كسي ميتونه به سوال من جواب بده
چطور ميشود كه يك ابجكتي رو از يك شيب بالا وپايين برد مثل بازي tinytoon يا همون خرگوش سگا؟
ببین این به دردت میخوره؟نقل قول:
دستورای لازم برای این که از روی شیب بره بالا توی ایونت های کیبورد left و right هستن.کد:http://upload.asblog.ir/images/ddy57tdb1m2okm09pb.rar
واسه این که شیبت طبیعی تر هم دیده شه . میتونی روی شیب یه tile یا object بذاری که روی اون دندونه ها رو بپوشونه.
موفق باشی
آقا عادل میشه بگین چجوری باید چپ و راست رفت طوری که اسپریت عوض بشه؟نقل قول:
من change sprite گذاشتم ولی موقع حرکت اسپریتم می ایسته, اسپریتم از نوع حرکتیه(gif).
میدونی چرا اسپرایتش عوض نمیشهنقل قول:
واسه اینه که تو گفتی اگه مثلا راست رو نگه داشتی در هر لحظه اسپرایتش بشه یه چیزی در نتیجه زود زود اسپرایت میاد رو تصویر اولش و ثابت مبمونه
راه حلشو بعدا بهت میگم الان فرصت ندارم. میرم بیرون (شرمنده)
اینو ساختم ببین خوبه (در جواب Armin18)
فقط به ایونت های کیبرد راست و چپ یه اکشنایی اضافه شده (هم به خاطر سوال آخرت هم به خاطر این که کاراکتر بتونه رو سربالایی و سراشیبی بره) البته همه ی ایونت ها رو چک کن تو بعضیا یه اکشنایی اضافه شدنکد:http://upload.asblog.ir/images/ndesvhyirg68awzjcve.rar
یه کم اکشنا پیچیده شده . الآن اصلا وقت ندارم برات در مورد اکشنا توضیح بدم
سلامنقل قول:
بین این به دردت میخوره؟
کد:
http://upload.asblog.ir/images/ddy57tdb1m2okm09pb.rar
دستورای لازم برای این که از روی شیب بره بالا توی ایونت های کیبورد left و right هستن.
واسه این که شیبت طبیعی تر هم دیده شه . میتونی روی شیب یه tile یا object بذاری که روی اون دندونه ها رو بپوشونه.
موفق باشی
اگه ميشه به جاي x و y از speed استفاده كن در ضمن حركت كاراكتر كاملا مشخصه كه به صورت پلكاني از شيب بالا و پايين ميره يعني وقتي حركت ميكنه تكون تكون ميخوره كه اصلا طبيعي به نظر نميرسه
لطفا راهنماي كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید بچه ها چطوری میرسین این همه طرح (پیکسل آرتتم هست !) میزنین ؟
من میخواستم شروع کنم یه بازی ساده بزنم الان یه روزه تو طراحی اشیا موندم
هنوزم 10 قلم چیز نزدم
بعد افکتاش کجاست گیم میکر؟ مثلا بخوام بمب بندازه آتیش بگیره این افکت آتیش کجای برنامس و چطوری باید اضافش کنم ؟
پلاگین برای برنامه نویسی هم اگه میشه معرفی کنید ! نمیتونم با درگ کردن if و else کار کنم ! کلا درکم از برنامه نویسیو تغییر داده !
یه پلاگین باشه که مستقیما برنامه نویسی کنی مثل تو ادیتور ، درگ و اینا نداشته باشه
ممنون
من دو تا راهشو بلدم.نقل قول:
بعد افکتاش کجاست گیم میکر؟ مثلا بخوام بمب بندازه آتیش بگیره این افکت آتیش کجای برنامس و چطوری باید اضافش کنم ؟
1-خب یه استریپ بسازی که آتیش باشه (یه انیمیشن آتیش بساز)
2-با پارتیکل آتیش بساز. تو اکشناش هس.
منظورتونو کامل نفهمیدم.:46:نقل قول:
پلاگین برای برنامه نویسی هم اگه میشه معرفی کنید ! نمیتونم با درگ کردن if و else کار کنم ! کلا درکم از برنامه نویسیو تغییر داده !
یه سری فیلم آموزشی از سایت بازی ساز گرفتم
الان که کامل نگاش کردم فهمیدم برنامه نویسیش کجاست
ممنون
چطوری می تونم در اول بازی وقبل Romm0 فیلم که ساختم پخش کنم.
یک اکشن داره تو مایه های Play Video با اون :)
سلام به همگی.
من میخوام تازه با این نرم افزار کار کنم.
من GameMaker-Studio 1.0.114 دارم.
لطفا آموزش های لازم و دستور های لازم برای کار با برنامه را برام بذارید خیلی ممنون میشم.:11:(ترجیحا فارسی.)
سلام از کجا گیرش آوردی؟نقل قول:
از این لینک::40:نقل قول:
راستی آموزش هم بذارید.:11:کد:http://www.sibdownload.com/gamemaker-studio/
تازه کار هستی؟خوب این آموزش از دوستم خوبمون آقای ehsan wwe هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش واسه گیم میکر زیاده خودت تو گوگل سرچ کنی پیدا میشه.
ولی خودت هم با اکشنا کار کن ببین فرقشون چیه. این جوری بهتر یاد میگیری.
به نظرم یه تاپیک بزن واسه Game Maker Studio خیلیا دنبالشن بچه ها تا حالا چند تا لینک دادن ولی هیچکی تاپیک نزده.
موفق باشی.:46:
والا اگه شما تایپکو بزنید بهتره چون ما فعلا تو برنامه اش موندیم.:31:نقل قول:
راستی برنامه براتون درست کار کرد؟مشکلی که نبود؟:11:
راستی یه سایت برای مدل های آماده برای این برنامه میخوام.
فعلا دو بعدی باشه تا ببینیم چی میشه.
ممنون:11:
تاپیک زدن چه ربطی به برنامه داره! شما فقط لینک مستقیم رو بزارید تو تاپیک با یکم نوشته!! به همین سادگی!!:31:
منظورت اسپرایته دگ؟!
آدرس یه تاپیک بهت میدم ولی این تاپیکش قدیمیه نمیدونم لینکاش سالم باشه یا نه؟!
آدرس تاپیک :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=127754[/HTML]
حالا که اینقدر اسرار میکنید میذارم فقط چون سرعت آپلود خوبی ندارم و متن درست حسابی هم ندارم مجبورم هردو رو از اون سایت کپی کنم.:31:(البته چون کسی نیست که ازش به خاطر باز کردن این تایپک اجازه بگیرم قعلا بدون اجازه تایپکو ایجاد میکنم انشاالله گیر نمیدن.:27:)نقل قول:
اون لینک ها هم خیلی قدیمی شده و دیگه کار نمیده لطفا یه لینک جدید بذارید .:41:
واینکه چون این آموزش قدیمی شده اگه میشه آموزش این نسخه هم برام بذارید.
ببخشید این همه سوال میپرسم آخه اون آموزش مال 3سال پیشه و بعضی چیزایی که گفته اصلا تو این نسخه وجود نداره.:31:
باز هم پوزش مارو بپذیرید.:11:
یه نکته ی خیلی مهم
اگه میخوای سه بعدی هم کار کنی دور گیم میکر خط بکش
اصلا واسه 3D خوب نیست
میتونی از یونیتی استفاده کنی که هم دوبعدی داره هم سه بعدی . (البته دوستانی که unity کار کردن بهتر میدونن)
سعی کن همین اول کار انجینتو درست انتخاب کنی وگرنه بعدا پشیمون میشی
آموزش رو که دوستان گذاشتن به من ربطی نداره!:31:
راستش من خودم اسپرایت خوب ندارم ولی خود گیم میکر واسه شروع اسپرایتای خوبی داره فعلا از اونا استفاده کن تا بعد!