نقل قول:
دوست عزیزم مسعود اینترنت نامحدود خریده. بدون محدودیت حجمی. :31:
Printable View
نقل قول:
دوست عزیزم مسعود اینترنت نامحدود خریده. بدون محدودیت حجمی. :31:
خوب مگه سرعتش هر دقیقه 120 هست ؟:18:نقل قول:
اینطوره بگین ما هم بریم بگیریم
---
راستی راپید چی شد ما الان راپید نیاز داریم
اینقدر هم زیاد نیست که هر کی 2500 بزاره حله :13:
مسعود جان هم ارزونش رو گفته بود میتونه بگیره ...
راستی مسعود جان شروع به کار کردی ؟
اینم یه تاپیک برید توش میفهمید چیه :دی
علی دایی گفته که 2 درصد مردم تبریز ادم هستن ....
ما بیشترنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط alizshah
نگفتی این سرویس شاتل رو از کجا گیر آوردی
وقتی تو سایت رسمیش نباشه یعنی یه کاسه ای زیر نیم کاسش هست :21:
:21:نقل قول:
تقریبا آره ولی هنوز تبلیغات نکردمنقل قول:
مثل اینکه نصف شبی خوابت نمیاد زدی تو کار اسپم :27:نقل قول:
نقل قول:مسعود جان چیکار میخوای بکنی؟نقل قول:
حالا کو تاپیکش؟نقل قول:
باید دو تا خط تلفن داشته باشی تا بتونی دو تا 128 بگیرینقل قول:
حسین جان اون سرویسی که میگی 128 ایا میشه مثلا 2 تا 128 گرفت ؟
و اینکه شبانش ساعت چند شروع میشه و کی تموم میشه ؟
3 الی 7:45 ساعت شبانه است
قبلا میشد تا 1800 مگ داونلود کرد و لی از وقتی که رمضون شروع شده و همه ریختن برای داونلود دیگه نمیشه از 1000 تا بیشتر داونلود کرد
مسعود گفته بود از اول ماه بعد من هم همین رو گفتم چون حالا اکانت دارم و تا اون موقع هم تموم میشه توحید هم گفت باشه هر وقت خواستین بخرین خبر کنین پس 2 هفته صبر کننقل قول:
مسعود گفته بود سه نفر باشین اگه شما هم باشین میشیم چهار نفر . حالا باید دید مسعود چی میگه
من به توحید هم گفتم. 5 روز مونده به پایان اکانت راپید من اون موقع یوزر و پس رو به شما ها هم میدم تا ببینم اگه چند نفری استفاده کنیم مشکل IP پیدا می کنیم یا نه.
مسعود چه کاری؟نقل قول:
نکنه میخوای ISP بزنی شیطون ؟:31:
چون سوالات از bizmit کمی مشکوک میزد
شما مثل این که خوابت می اومد نفهمیدی داره چه می فرستی :21:نقل قول:
سلام :20:
آقا من يه سوال واسم پيش اومده :46:
من ديشب ساعت 30/4 كانكت شدم و ساعت 45/6 هم ديسكانكت، چند تا چيز دانلود كردم :27:
(ساعت 4 الي 7 دانلودم رايگانه ((همارا)) ) :31:
من همين كه كانكت شدم اعتبارم رو نگاه كردم اين بود : 76/021/873/1 ... :5:
ولي امروز صبح وقتي دوباره اعتبارم رو نگاه كردم ديدم كمتر شده يعني شده : 16/909/836/1 .... :18:
چرا كم شده ؟ پس اين رايگان يعني چي ؟ :41:
:40::11::40:
بله خوابم میومد یادم رفت برین متفرقه فیلمش هست واضح میگه که دو درصد ادم هستن :دی
حسین جون باید به گزارش اتصالات نگاه کنی و دنبال اون تاریخ و زمانی بگری که در اون دانلود میکردی.نقل قول:
اونوقت معلوم میشه که چقدر استفاده شده.
موفق باشید :11:
خوب لااقل لینکش رو میدادی که مجبور نمی شدیم سرچ کنیم.نقل قول:
تاپیک اصلی ( ویرایش 2.5 )
آموزش روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین و کانکت شدن و داونلود کردن با آی دی ام و حل کلک ماندن تا ساعت 7:45 برای اکانت صبانت و خاموش شدن به صورت کاملا اتوماتیککد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2906741&posted=1#post2906741
------------------------------------------------------------------------------------------------------
نرم افرار Auto Power-on & Shut-down ورژن 2.10 به صورت کامل ( حالت استفاده از ماکرو فعال شده )
کد:
------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:http://rapidshare.com/files/142838447/Auto_Power-on___Shut-down_2.10_Full_Cracked_with_serial.exe.html
دریافت نرم افزار Autodisconnect برای دیسکانکت کردن سر ساعت معین
با تشکر از Farshif به خاطر طراحی این برنامه
کد:
------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:http://rapidshare.com/files/143012383/autodisconnect.exe.html
کلیه عکس ها در لینک زیر
کد:
کد:http://rapidshare.com/files/143016661/Photos.exe.html
من می خوام اینترنتمو از همارا عوض کنم برم ای نت بگیرم.
به نظر تون خوبه یا نه.
دوست من، شما از کدوم سرویس همارا استفاده میکنین؟نقل قول:
این ای نت کجاست دیگه؟ سرویس هاش چی هستند؟ میشه یه کم توضیح بدین؟
با تشکر- موفق باشید :11:
با سلام.
به به شنیدم که بی گناهیم ثابت شده ؟ !!!
ممنونم از همه بچه ها MaSoOd و tohidkh و alizshah و ......... .
نقل قول:
راستش می خوام یه دانلود سرور راه بندازم تو تبریز و هر کی فایل خواست براش دانلود کنم و بفرستم در خونش با پیک :31:
مهمترین نکته ی این کار اینه که می خوام هزینه ی تمام شده خیلی خیلی کم باشه :27:
حتی اگه سود هم نکنم برام مهم نیست :18: / فقط پول اینترنتم رو در بیارم برام کافیه :5:
راستش نمی خواستم اینجا اعلام کنم که تبلیغ بشه ولی دیگه . . . شد :27:
راستی هر کسی هر نظری در این مورد داره ممنون میشم برام تو پروفایلم بگه :40::20:
بالا گفتم جریانو حسیننقل قول:
رپید که شکر خدا محدودیت رو از 5 گیگ به 10 گیگ افزایش داد بنابراین فکر نکنم تا 4 نفر هم مشکلی پیش بیاد :10:
ولی دیگه خیلی زیاد باشیم بیچاره اونی که می خواد هماهنگ کنه پدرش در میاد :31:
نقل قول:
مشترک iNet تو این تاپیک نداریم :18: / بنابراین فکر نکنم کسی نظری داشته باشه :27:
سرویس فعلی و منطقه ی مخابراتیت کجاس / بیشتر برا چه کاری میخوای ؟
طبق تحقیقی که کردم مثل اینکه iNet پهناش رو از فناوا اجاره کرده :21:
iNet همونیه که نمایشگاه میگفت یک ماه رایگان میدم :20:نقل قول:
سلام.نقل قول:
دوباره به انجمن های P30World خوش اومدی! :46:
راستی دوست عزیزم، چرا این باگ نرم افزاری همارا رو برداشتن. ما که خوب استفاده میکردیم. خیلی کار بدی کردن :13::13::13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم نکنه شما گزارش کردی؟؟؟! و یا شاید هم برطرف کردن این باگ هم کار شما بوده!!!؟؟ :18::18::18:
الان مطمئنم که 5Gb برای من کافی نخواهد بود. شاید یک ماه نشده تموم بشه. و بیشتر از این هم نمیتونم برای ADSL هزینه کنم.
چیکار کنم BIZIMT جون؟
منتظر جوابت هستم . . .
با تشکر :11:
نقل قول:
خوش اوومدی
به مناسبت رفع اتهام سوالامو از زیر خاک بیرون آوردم :
نقل قول:
بابا خودت مشکوک میزنی نه من :21:
نقل قول:
ما شاا... MaSoOd جان لطفا اگه میشه یکی یکی بپرس بابا جان من.
شرمنده آخه اگه همه رو با هم نپرسم رشته ی کلام گم میشه و نمیتونم پیداش کنم
نقل قول:
نه بابا اصلا مودم شما این وسط کاره ای نیست بار 1000 . این تنظیم ها از سوی شرکت و روی پورت شما هست تو مخابرات که اصلا نمیدونین چیه و کجاست و چه شکلیه . (مربوط به ست شدن 512).
خب منم میخوام همینو بدونم دیگه
اگه شرکت ست کرده پس چرا 512 ست نکرده و برا من 482 ست کرده ؟ :18:
نقل قول:
برای کار مونده به شرکت که مثلا چی بخواد تو چه زمینه ای ؟ استخدام هست و فقط قراردادی میشه مگر شرایط خاص.
مثلا خودم الان همین روزاست که یه لیسانس برق-الکترونیک بگیرم بعدش برنامه دارم برم دو تا کلاس +Network و MCSE خب ؟ الان با این وضعیت بهترین پستی که به من میدن چیه ؟ ( ترجیحا پستی باشه که پشت میز نشینی نباشه و در ارتباط مستقیم با دستگاها باشه )
نقل قول:
خط لیز یا Leased به خطهایی میگن که به شکل مبدا و مقصد بهترتر بگم نقطه به نقطه استفاده میشه (برای وصل کردن یک نقطه با یه نقطه دیگه) . این خط ها امکان این رو دارن که اطلاعات و یا Data رو منتقل کنن و با سرعت فوق العاده بالا
خط X25 هم از این هست ؟ منظور از سرعت فوقالعاده حدودا چقدره ؟ سیمش از چه نوعه ؟
نقل قول:
دولت هم گفته بودم MaSoOd جان که تو اون مراکزی که خدمات ندا نیست خودش پورت میده و نیز تو مراکزی که شرکتها نمی تونند درست و حسابی و کامل به کاربران خدمات بدهند.
کی به سلامتی ؟
راستی شنیدم خود مخابرات DSL میده ولی به اشخاص و شرکتهای خاص با شرایط محدود
اینو یکم باز ترش میکینی ؟ مثلا چطور میشه گرفت هزینش چقدر از شرکت گرونتره ؟
نقل قول:
تازه به فکر آشغالهای اونجا نباش شما که همارایی هستید و نمی تونید استفاده کنید . تازه مگه میشه همارا رو بیخیال شد و رفت یه جا دیگه
اینو گل گفتی / فقط از یه چیز همارا خوشم میاد ، اونم اینکه گدا گشنه نیست مثل بعضی شرکتا :27:
نقل قول:
MaSoOd بابا چه اسراری هست من ادم ها رو شناسایی کنم .میخوای چی رو کشف کنی ؟ چی می خوای از دهنم بیرون بکشی . .؟
بابا اینا که مشکلی نداره آخه / من فقط گفتم کدومو میشناسی ؟ :31:
ممکنه هر کسی هر کسی رو بشناسه ، مگه نه ؟ :10:
نقل قول:
در مورد شرکتهای طلایی نمیتونم این ها رو بگم . اگه قرار بود خود شرکتها اعلام می کردند . بعدا دردسر ساز میشه . بلاخره باید یه چیزهایی رو مثل راز تو دلت نگاه بداری نه ؟
شرکت طلایی چه صیغه ایه ؟ :5:
نقل قول:
اگه سئوالی موند معنیش این هست که آسیاب به نوبت . یکی یکی آقا پسر بپرس.
بقیشو تو همین پست میزارم تا دفعه ی بعد که زحمت جواب دادن افتاد گدنت راحت تر پیداش کنی
خوب شد این جریان پهنای باند اومد وسط
میشه نسبت Share سرویسای مختلف رو برا شرکتای مختلف بگی ؟
بزودی یعنی کی ؟ ( می خوام برا دانلودام برنامه ریزی کنم :21: ) / فکر کنم ISP هایی که ازین استفاده میکنن باید منتظر باشن تا شرکتی که نرم افزار IBSNG رو نوشته این کارو کنه دیگه نه ؟نقل قول:
نه بزودی حل میشه و بیشتر هم میشه .
خب همین فرقاشو می خوام بدونمنقل قول:
نه اون فرق میکنه . یه مشترک معمولی نیست که .
مثلا از چه سرعتی به بالا مشتری برا ISP فرق میکنه و سیم کشیش رو نوع دیگه میکنه یا کارای خاصی رو خطش اعمال میکنه ؟
هزینه هاش بر عهده ی کیه ؟
یکمی این بالایی رو روشن کنه اصلا منظورت رو نفهمیدمنقل قول:
خیلی برادرانه و راحت تست کن . زنگ بزن بگو یکی هی داره با پسورد من کانکت میشه و برای من 691 میده . چیکار کنم این کیه آخه تو رو خدا نگاه کنینن ببینی چقدر داره از ترافیکم کم میشه .
راستی به نظرت الان من برم رو این روش سرمایه گزاری کنم ؟
یعنی از اونی که این کارو کرده و پسورد پارس آنلاین رو کش رفته بخوام برا منم یکی پیدا کنه ؟
اونطور که میگفت دو مرحله داره راه سخت ترش میگفت روتر هکینگ هست
اینی که گفتی یوزر پسش بوود ؟نقل قول:
امتحان کن شاید 192.168.2.1
در ضمن زیر مودم معمولا مینویسه.
اگه خیلی لازمه میتونم برا دقیق پیدا کنم.
منظورم همونی هست که موقع وارد شدن به کانفیگش میپرسه
خیلی دنبال یوزر پس این مودم هستم تو سایتا هم نتونستم پیداش کنم ( یعنی کار نکرد )
یکی میگفت اینا یوزر پس Default ندارن و اولین بار باید یه چیزی خودت ست کنی ، درسته ؟
این فیرم ور که گذاشتی برا AM602 نو این دایرکتوری پایین آخرین نسخس ؟
کد:http://www.asus.ru/ftp/spk/adsl/
قبلا که داخل AM602 رو بازدید کرده بوودم رو چیپ اصلیش نوشته بوود BroadCom جریان این چیه ؟
بالا گفتم جریانو حسین
به نظر من عالی است
ولی میخوای از این سرویسی که تازه از همارا گرفتی استفاده کنی؟
اینکه به درد این جور کارا نمی خوره! شاید فقط بتونی سفارشهای من رو داونلود کنی :31:
رپید که شکر خدا محدودیت رو از 5 گیگ به 10 گیگ افزایش داد بنابراین فکر نکنم تا 4 نفر هم مشکلی پیش بیاد :10:
از کجا میدونی 5 رو 10 کرده ؟
برای من که همون 5 گیگ در روز است و حالا هم 49 گیگ ذخیره دارم
ولی دیگه خیلی زیاد باشیم بیچاره اونی که می خواد هماهنگ کنه پدرش در میاد
اینو راست گفتی ( راستی هنوز جوابت برای اول ماه است ؟ )
نه بابا راستیتش چند روز بوود سیستم نداشتم گفتم اگه اینترنت رو تمدید نکنم 5 روز دیگه میرن از رانژه خارجش میکنن و دوباره باید هزینه ی نصب بدم ( اگه پورت خالی پیدا بشه ) بنابراین رفتم تمدید کنم / دل خوشی هم از +128 نداشتم / 128 هم که رو اعصاب بوود گفتم بیام 256 رو امتحان کنم
برا دانلود 100% سرعت بالا میگیرم
تو سایت رپید ن.وشته که افزایش دادن
من که زیاد از این تقویما سر در نمیارم / نمیدونم اول ماه بوود یا دمو ماه ولی در کل پایم
ویرایش 2.5 آموزش روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین و کانکت شدن و داونلود کردن و خاموش شدن ( 87/6/16 )
به صورت کاملا تصویری در عرض 2 دقیقه
تاپیک اصلی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2912554#post2912554
نقل قول:
:14:tohidkh هر سیستمی همیشه یک حفره امنیتی - اقتصادی - سیاسی - اجتماعی - ورزشی - فرهنگی خواهد داشت . بایستی رفع شد حالا طی این مراحل رفع شدن ممکنه چند دقیقه به نفع شما باشه چند دقیقه به نفع ما . اما مهم این هست که ایا این حفره ها اصلاح خواهند شد.:11:
من از سرویس 512 2g هماراسیستم استفاده میکنم.نقل قول:
اینم سایت ای نت:
کد:www.inetiran.com
سلام.
میگم این تابستون تموم شد و جشنواره تابستانی صبا نت چرا شروع نشد؟؟؟؟ هر چند که تابستان رو از متن جمله حذف کردند
دوستان صبانتی شما هم با مشکل افت سرعت شدید مواجهید ؟ مخصوصا شبا؟
به نظرم ملت پا میشن برای دعا و نیایش تو ماه رمضون میان میشنن پشت نت آقا قبول نیست ها نماز روزهاتون باطل میشه هااااا از من گفتن چرا بازار ما رو کساد میکنین آخه بگیرین بخوابین دیگه :31:
من شبا دیگه نمیتونم بیشتر از 1GB دانلود کنمنقل قول:
این سرویسش منظورتون بود؟نقل قول:
دوست من این خوبه.
ولی من این حرف رو چندمین باره که در این تاپیک میزنم " بستگی به مصرفتون داره "
ولی در کل این سرویس (مخصوصا 256) جالبه. حالا نمیدونم کیفیت سرویس هاش چطورند؟
درست میشه . . . :دینقل قول:
من هم موافقم. (اینو که ملت دعاهاشون رو در نت میکنن) :31:
خب! 1GB که خودش خوبه! یعنی سرعتتون مابین 600 و 700 هست دیگه . . . ؟!نقل قول:
این خودش خیلی خوبه.
دوست عزیزم vendee دلیل خاصی داره که می خوای بری از iNet بگیری ؟
البته.اول اینکه همارا سرعتش خیلی پایینه.پشتیبانی خیلی ضعیفی داره.من 100 بار گفتم سرعتم 512 نیست تو مودم من 484 نوشته...نقل قول:
این سرعتی که شما انتظار داری به خیلی چیزا بستگی داره که بعضیاشون میشه گفت تو شرکت دیگه هم همینطوره
مثلا مرکز مخابراتیتون / . . . .
اصلا بعضی چیزا هست که نمیشه براش دلیل آورد
سرویس شرکت همارا 128 و +128 ش برا من سرعتی بین 90 تا 94 درصد سرعت اسمیش رو میده ولی سرویس 256 همین شرکت برای من سرعتی زیر 86% میده
مثلا همین DownStream که گفتی برا من تو مرکز گلستان رو 484 ست شده و تست ها هم همینو نشون میده ولی توحید تو مرکز مدنی 512 براش ست شده و سرعتش یکمی بیشتره ( دلیل مرکز )
راستی می خوای از کدوم سرویس آی نت بگیری ؟
اینم فکر کردی که 10 تومن هزینه ی راه اندازی میدی بهش بعد دوباره پشیمون شدی باید 10 تومن هم بدی به همارا ؟ ( تازه اگه پورت باز داشته باشن ؟ )
MaSoOd جان :10: ؟ این 90% و 86% نوع جدید سنجش سرعت هست ؟:27:نقل قول:
جان MaSoOd داری باکلاس صحبت میکنی خیلی خوشم اومد . آفرین اینطوری بری ..... ما چیکار کنیم پس؟
DownStream شما روی 484 تنظیم شده خوب مطلب داره .
احتمالا slot مشکل داره یا به خاطر اینکه متاسفانه متاسفانه چون پهنای کمی به اونجا می آید برای همین یکم حداقل رو در نظر می گیرن که مشکلی پیش نیاد.
اما بایستی پورت و اسلات شما یه چک بشه تا دیده بشه مشکل از کجاست . اگه تنظیم ساده باشه حله. اما اگه سخت افزاری باشه اضافه کاری نداریم. شما دوستی از هم مرکزیتون پیدا کنین و این رو بپرسین ببینین اونم اینطوریه یا نه ؟ اوکی ؟ :5:.
inet پیشنهاد نمیشه . اگه مشکل قیمت هست تو چند ماه آینده اکثر شرکتها کاهش خواهند داد.
برادر من توجه نکردی که !حالا یادت افتاد کدوم واحد سنجشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
94 درصد سرعت اسمیش
بابا ناسلامتی می خوام بعد اینکه این لیسانس رو گرفتم و گذاشتم دم کوزه بیام و پیشت شاگردی کنم شاید یه شرکت زدیمنقل قول:
آفرین اینطوری بری ..... ما چیکار کنیم پس؟
راستی یکی از دوستان مجوز ISP داره دنبال وام 40 میلیونی میگرده / چیکار میشه کرد ؟ ( البته مثل اینکه مجوزش برا شهرستانه )
میشه با یه تقریب بگی این اتفاق کی میفته ؟نقل قول:
تو چند ماه آینده اکثر شرکتها کاهش خواهند داد.
درود بر همه :11:
من همین الان این تاپیک رو دیدم و چند ماهی هست که از همارا ADSl گرفتم
ولی قیمتهای inet خیلی خوبه شاید کوچ کنم inet
منظورت قیمت کدوم سرویساش هست که میگی مناسبه ؟
اما من حتم دارم که مرکز دلیل نیست یا مشکل از شرکته یا ممکنه از خودمون باشه.{مرکز ولیعصر}
میخوام 512 ای نت بگیرم.
اما فکر نکنم که پشیمون بشم و دوباره همارا بگیرم.
512 / 30 گیگ رو آی نت میده 125 تومن
همارا 512 نا محدود رو میده 124 تومن
تازه اگه مشکلت کیفیته برو سراغ شاتل
بازم با این سنجش موافقث نیستم . درسته ها می دونم چی می خوای بگی ولی خوب ...نقل قول:
ای بابا شما لطف داری ؟ ان شا الله موفق می شی . ما که کاره و .. نیستیم.
برای وام قبلا مخابرات می داد اونم حدود 20 تومن. الان رو نمیدونم . بهتره از مخابرات و اداره دیتا سئوالاتی بپرسید. وام کار افرینی این مبلغ رو میده حتی شاید بیشتر . اما به جای وام دنبال شریک باشی بهتره . شریک مطمئن و مایه دار :31: تازه 40 میلیون ؟؟؟؟ مگه چیکارا می خواد بکنه ؟
بسیار عالی . بروید امتحان کنید.نقل قول:
منظور من 512 2g بود نه 512 30g دوست من.نقل قول:
در ضمن می گن ای نت خیلی بهتره.
شما میگید با شرکتها چیکار میشه کرد؟
یه مطلبی میگم می خوام ببینم تاییدش میکنی یا نه :نقل قول:
فرض کنیم همارا برا خط من یه ورودی میده مثلا 500 کیلو بیت بعد چون اینجا ایرانه ! :21: این ورودی تحت تاثیر عوامل مختلف قرار میگیره ( نویز خط / سیم کشی طولانی / دستگاه های رادیویی / عوامل جوی . . . . ) و 10% کلش کاهش پیدا میکنه
پس تا اینجا مثل اینه که این عوامل مثل یه تابع عمل میکنه و هر ورودی که همارا بهش میده 10% رو کم میکنه و 90% بقیه رو میده به منِ یوزر ( بیچاره یوزر )
حالا با این اوصاف چرا باید این تابع برا ورودی 512 و 128 یه جور عمل کنه ولی برا 256 یه جور دیگه ؟ :18:
راستی موقع استارت دانلود سرعت با 512 شروع بشع بعد بیاد رو سرعت اسمی چی رو نشون میده ؟
این اتفاق میمون کی میفته ؟نقل قول:
تو چند ماه آینده اکثر شرکتها کاهش خواهند داد.
نقل قول:
شما اینو از کجا پیدا کردی ؟
سایت رسمیش قیمت دیگه ای زده که
bizimt یعنی شرکت ای نت خوب نیست.:44:
شما اینو از کجا پیدا کردی ؟
سایت رسمیش قیمت دیگه ای زده که [/QUOTE]
کد:http://inetiran.com/content/view/9/4/