شما اگه بخوای می تونی این درایو رو کلا پاک کنی و ازش استفاده ی عادی بکنی.نقل قول:
اون درایو هم که می گین احتمالا همین باید باشه ممکنه خود پارتیشن باشه اما اطلاعاتش پاک شده باشه
شما اگه بخوای می تونی این درایو رو کلا پاک کنی و ازش استفاده ی عادی بکنی.نقل قول:
اون درایو هم که می گین احتمالا همین باید باشه ممکنه خود پارتیشن باشه اما اطلاعاتش پاک شده باشه
ببخشید ولی تو همون محیط نصب وقتی browse رو میزنی همه درایورها رو نشون می ده اونجا من دیدم که پر بود ولی می خوام بپرسم که اون لینوکس می تونه خودش اطلاعات دیگه ای رو جایگذاری کنه چون من وقتی فایلها رو ددیم اسم ویندوز با شماره های مختلف خیلی ذکر شده بود .نقل قول:
با سلام
من یک لب تاب سونی وایو مدل VGN-FW490JAB دارم که ویندوز ویستا اوریجینال روی اون نصبه میخوام یک ایمیج ازدرایو سی اون بگیرم که مشکل دارم بعد پارتیشن بندی کنم که در این زمینه هم مشکل دارم از دوستان خواهش میکنم که راهنماییم کنند .
با تشکر
یعنی شما می خوای اطلاعات داخل اون درایو رو عوض کنید؟ممکنه با لینوکسه بشه اما به هر حال این درایو مخفیه، چه فایده ای داره؟میتونین فرمتش کنین و به عنوان درایو عادی استفاده کنین یا فضاشو به درایو های دیگه بدین (با نرم افزار Acronis) و هر وقت خواستین هم با همین برنامه مخفیش کنین
نه ، منظورک این نبود ، من وقتی لینوکس نصب کردم ، بعدش فرمتش کردم و ویستا رو نصب کردم از partition 1 شروع شد ، درایوهام ولی بازم یه درایو به حجم 5.7 گیگ داشتم ولی وقتی نگاش کردم فایل های ویندوز هم توش بود . حالا می خوام بدونم این درایو شامل چه فایل هائی میشه ( شاید اصلا" مال من پاک نشده ) اینو می گم . این درایو من اولا" باز هم تو ویندوز مخفیه . بعدش هم درست مثل اینکه درایو C روی داره . یعنی Documents , picture , music , windows ,.... ولی چون اولا تو ای قسمت هم دیده نمیشد می گم شاید لینوکس بعضی از فایل های خودش رو هم ریخته اونجا واسه همین اینجا دیده می شه و اصلا" پاک نشده !!؟نقل قول:
سلام،برای ریکاوری از hp 2170 به کدوم قسمت سایت مراجعه کنم؟؟
از آموزش "پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات " برای ویندوز 7 هم میشه استفاده کرذ؟ اگر نمیشه آموزش اون کجا هست؟
ممنون
سلام دوستان من چرا با این روش پست اول درایو جدید d ساختم با ظرفیت 15 گیگ ولی 90 مگ ازش استفاده شده ...بدون اینکه هیچ فایلی داشته باشم حتی فرمتشم کردم درست نشد....این طبیعیه؟
مدل لپتاپ هم cw14fx
بله طبیعیه ..نقل قول:
همیشه یه حافظه ای کمی به یه سری فایلهای مخفی اختصاص داده میشه..
کاملا طبیعیه
سلام به همه.
من یه مشکل پیدا کردم.همون اول که لپ تاپ گرفتم با norton ghost 12تو محیط بوت یه بک آپ از درایو cگرفتم.با paragon هم پارتیشن بندی کردم.حالا که میخوام تو بوت درایو c رو فرمت کنم هاردو نمیشناسه.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
یه سوال دیکه هم داشتم.میشه linux و win 7 با هم داشته با شم؟
گفتم دقت کنیدها شما هم به گیره این نرم افزارهای پارتیشن خوردی!! هارد رو نمیشناسه یا نمیتونه فرمت کنه؟!!!!
از طریق سونهای که قابلیت بوت شدن رو دارن(اکثرشون میشن) برو ببین حتما میشناسه!!
راستی ویندوز اولیه چی بود؟؟
ممنون که جوابمو دادی.
من خواستم اول درایو c رو فرمت کنم تا با norton از رو ایمیجش ریکاوری کنم.البته میخواستم که با win xp فرمتش کنم.ولی گفت که هاردو نمیشناسه.اصلا برا ریکاوری با گاست لازمه درایو c رو فرمت کرد؟ win اولمم vista homeبود.
بعد این سون چی هست؟
دوست عزیز شما که بک آپ گرفتی و خیالت راحته!!
حالا چرا میخوای با XP فرمتش کنی؟؟ فرمت رو میتونی با Vista یا seven کنی چون با توجه به ویندوز اولیه این دوتا هارد رو میشناسن..
راستی پیغامی رو که میده اینجا بذار تا بیشتر کمکت کنیم.!
آقا درست شد.دستت درد نکنه.ممنون.حالا میشه بگی چطوری میتونم windows با linux با هم روی یه سیستم داشته باشم؟
حالا من یه سوال دارم ؟؟ دوست من لینوکس رو واسه چی میخوای؟؟:13:
همین طوری گفتم یکم کار کنم یه جایی شاید به درد بخوره....
حالا شما یه راهنمایی بکن ممنون میشم....
با سلام به تمامی دوستان
من یه لپ تاپ اچ پی دارم مدل 2170ee که ویندوز اورجینال سون 7 هام پرمیوم داشت که من
اون رو پاک کردم چون ویروسی شده بود و دوباره یه ویندوز 7 هام پرمیوم ریختم ولی وقتی خواستم ریکاوری ها رو برگردونم
یعنی مث روز اولش کنم تا دی وی دی 4 رفت ولی یه دفعه یه ارور داد وسط کار و الان هم که می خوام ویندوز بیاد بالا
این پیغام میاد :
BOOTMGR IS MISSING
Press Ctrl +Alt+Del to Restart
من دوباره ویندوز رو عوض کردم و همون 7 هام پرمیوم ریختم اما حالا که می خوام بیام پارتیشن بندی کنم با
آکرونیس نمیشه در ضمن من همون اولین بار که ویندوز اورجینال بود تونستم با همین آکرونیس پارتیشن بندی
کنم ولی حالا نمیشه یعنی من پارتیشن ها رو تقسم بندی می کنم و فقط مرحله آخر که باید آیکن پرچم رو
بزنم تا پروسسید کنه رو میزنم ولی وقتی که بوت میشه میاد بالا هیچ تغییری نکرده
حلا چیکار کنم
ممنون
بخشید یه سوال:
وقتی من لب تابم رو خریدم بک آپ و ریکاوری همراش روی 3 تا د ی دی بود(یکی بک آپ و 2تا ریکاوی).
چند وقت پیش دادم بیرون واسم پارتیشن بندی کنن.الان یه درایو primary بنام D و یکی هم logical بنام E واسم ساخته(به جز c وابزار).اما متوجه شدم درایو ریکاوری ندارم! !!
حالا اگه بخام ویندوزم رو عوض کنم مشکلی پیش نمیاد؟
سلام ....من یه لپ تاپ 1564 دل خریدم ..و چند تا سوال داشتم : 1 ) چجوری میشه یه ریکاوری از این تهیه کرد !؟ خودش دی وی دیش رو داره یه باید خودمون درست کنیم ؟ چجوری ؟ اگه داره کدوم یک از دی وی دی هاش هست !؟
2) من با استفاده از خود ویندوز داشتم تنها درایو لپ تاپ رو پارتیشن بندی ( تقسیم ) میکردم ....بعد از این که یکی رو ساختم ( دوتا درایو شد ) ...هنگامی که دوباهر درایو اصلی ( C ) رو shrink کردم فضای ایجاد شده محدود بود ( با این که 190 گیگ هنوز جا داشت ...50 گیگ بیشتر ازاد نمیکرد ...و اونی هم که ازاد کرد unallocated بود و فرمت نمیشه به هیچ وجه ... و ارور MAximum Nuber of partion رو میده ......
یعد من یه اشتباه کردم و درایو اصلی رو mark partion as active رو زدم و continue رو انتخاب کردم ...ولی وقتی سیستم رو restart کردم ..دیگه ویندوز 7 بالا نمیاد !
و ارور
BOOTMGR is missing رو میده !؟
چجوری میتونم اینو بیارم بالا ...؟ دی وی دی ویندوز خودشو که شرکت داده رو هم که میذارم همین پیغام رو میده و بوت نمیکنه!؟
ممنون میشم زودتر جواب بدید و راهنمایی کنید ....ممنون !
منم سوالم همینه
لپ تاپم Lenovo هست
با سلام من ویندوز 7 نصب کردم.و میخوام نرم افزار های از پیش نصب شده خود لب تاپ رو _vio_ رو این ویندوز بریزم .راهی هست؟؟مهمتر از همه vio control center :20:
سلام
من یه لپتاپ سونی (cw21fx) گرفتم الان میبینم یه درایو بیشتر نداره
می خوام تعداد درایوهاش رو زیاد کنم
اگه ممکنه روش پارتیشن بندی هارد لپ تاپ رو به من بگید یا راهنمایی کنید از کدوم فروم می تونم پیداش کنم
سلام
یه Dell 1555 یه درایو C داره به حجم 450Gb و یه درایو D با فایل های مخفی
من درایو c را تغییر حجم دادم و یه درایو 100 gb به نام E ایجاد شد .
حالا بقیه حجم هارد unallocated شده و create نمی شه !
با همه جور برنامه ای امتحان کردم نشد !
موقع create میگه There are no free mbr slots on the disk
ویندوز ویستاست . بالا میاد و مشکل نداره
واسه ایجاد بقیه فضای هارد باید چی کار کنم ؟!
نقل قول:
با این که قبلا توضیح داده شده در همین تاپیک مختصراً شرح میدم :
1- شما نرم افزار acronis disk director نسخه بوت را از بازار بخرید سی دی اش رو که 2 تومنه ! میتونید نرم افزار boot selector اش هم نصب کنید با این برنامه ، نرم افزار پارتیشن بندی اش هم فعال میشه
2- بوت کنید از روی سی دی و وارد نرم افزار شوید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی گزینه manual mode کلیک کنید و در محیط بوت همه درایورها را به راحتی طبق اصولی که در ابتدای این اموزش ذکر شده انجام دهید
از نرم افزار Acronis disk director استفاده کنید برای این کار چون برنامه های ویندوز محدودیت داره برای تعداد مشخص از پارتیشن و حجم آنها :5:نقل قول:
سلام دوستان
من یه لپ تاپ dell studio 1557 خریدم. با نرم افزار paragon پارتیشن بندیش کردم. به خاطر اینکه شبکه اش مشکل داشت مجبور شدم ویندوزش رو دوباره نصب کنم (از روی DVD خودش) . ولی بعد فهمیدم که نرم افزارهای جانبی که قبلاً روی لپ تاپ نصب بود توی DVD نیست. خواستم دوباره لپ تاپ رو به حالت کارخانه ایش برگردونم. ولی وقتی با دکمه F8 وارد قسمت ریکاوری میشم آیتمی تحت عنوان Dell Factory Image وجود نداره. البته من این کار رو قبلاً انجام دادم و این آیتم وجود داشت ولی حالا وجود نداره. خواهشاً کمکم کنید.
ضمناً به درایو ریکاوری هم هیچ آسیبی وارد نشده. چطوری میتونم دوباره لپ تاپ رو به حالت کارخونه ایش برگردونم.
با تشکر
با سلام
حدود یک سال پیش دو عدد لب تاپ سونی خریدم واز یکی از اونها ریکاوری گرفتم
حلا این سوال برام پیش اومده که لازمه از اون یکی هم ریکاوری بگیرم یا نه(هر دو تا یک مارک ویک مدل هستن)؟
نقل قول:
آقا كسي نبود مشكل ما رو حل كنه. به خدا ثواب داره.
ضمنا من رفتم نمايندگي گفتش كه فايلهاي درايو ريكاوري لپ تاپ آسيب ديده. در صورتي كه من هيچ دستي در درايور ريكاوري نبردم و فقط ويندوز اريجينال خودش رو نصب كردم. خواهشا كمكم كنيد.
فایل های لودر از پارتیشن C پاک شده ... باید ببرید نمایندگی درایو رو درست کنه دوبارهنقل قول:
وای وای از دست این 1564 واقعا" که زاقارته !نقل قول:
من هم دارم امروز میرو پسش بدم به هر قیمت !
تو وب سایت رسیمیش درایورهای 1564 رو نذاشته یعنی نداره فقط se7en 64bit داره !!
در قسمت shrink volume دکمه shrinkغیر فعاله چی کار باید کرد (مدل vaio sr 490 (
oooooooooooooooooooooooooooook
من لپ تاپ سونی دارم
با خود ویندوز که پارتیشن بندی میکنم فقط نصف درایو c رو برام پارتیشن بندی میکنه .
یعنی از 500 گیگ فقط 250 گیگش رو میتونم درایو بسازم و 250 تای دیگه باید برای درایو c باشه.
با خود ویندوز نمیشه؟
با سلام
روي لپ تاپها با cpu core i3 i5 i7 ويندوز ايكس پي نمي توانم نصب كنم
مباحث مربوط به ساخت ويندوز سفارشي با nlite و طريقه نصب را مطالعه كردم
روي اين سي پي يو كارگر نبود احتمالا درايور خاصي بايد داشته با شد تا با nlite ويندوز سفارشي
بسازم و سپس......
در صورت امكان راهنمايي و آدرس آن درايور را عنايت فرماييد.
با تشكر
منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
با نرم افزار acrisd 10 هم انجام دادم ولی موقعی که یه درایو با فضای خالی 400 گیگ دارم رو برای اضافه کردن پارتیشن انتخاب میکنم میگه که فضای کافی خالی روی اون درایو ندارم
ویندوز 7 دارم و لبتاب 2190
چیکار کنم؟
نرم افزار paragon و partitiom magic هم دارم ایا اینا روی لبتاب و ویندوز 7 کار میکنن؟
بله کار میکنن..نقل قول:
نرم افزار paragon و partitiom magic هم دارم ایا اینا روی لبتاب و ویندوز 7 کار میکنن؟
شما کلا چنتا درایو دارین؟؟
منظور اینه که با درایو مربوط به محل نصب ئیندوز زیاد درگیر نشین گون همه چی نابود میشه.!!
من الان 4 تا درایو دارم البته با استفاده از خود ویندوز تونستم دارایو سی ویندوز که 470 گیگ بود رو به 225 گیگ برسونم و یه درایو جدید بسازم اما میخوام درایو ویندوزم 100 گیگ باشه
در ضمن نمیخوام اطلاعاتم رو از دست بدهم
با نرم افزار acrisd 10 هم انجام دادم ولی موقعی که یه درایو با فضای خالی 400 گیگ دارم رو برای اضافه کردن پارتیشن انتخاب میکنم میگه که فضای کافی خالی روی اون درایو ندارم
ویندوز 7 دارم و لبتاب 2190
بهترین راه چیه؟
سلام، من میخوام لپ تاپم رو پارتیشن بندی کنم، لپ تاپم یونی وایو مدل vpc-cw2dgx/b هست، لطفا بگین با کدوم نرم افزار میتونم اینکار رو انجام بدم، ویندوز اونم سون هست، در ضمن نمیخوام توسط خود ویندوز انجام بدم