Gateway
با عرض پوزش از جناب Fanoos2006 باید عرض کنم که اطلاعاتتون تا حدودی اشتباهه
1.شرکت Gateway در سال 1985 با سرمایه چند میلیارد دلار (1تا 10)افتتاح شد که در زمان خودش رغم عجیبی بود
2.gateway در قاره آمریکا در کشورهای آمریکا-کانادا-مکزیک کارخانه داره و در قاره اروپا در کشورهای فرانسه-انگلیس-مجارستان کارخانه داره و در قاره آسیا در چین-ژاپن-کره جنوبی کارخانه داره
2.کیفیت قطعاتش حرف نداره چون من خودم مدل MX6920 رو که ساخت آمریکاست رو دارم که از خوده آمریکا خریدم
4.کارخانه اصلی Gateway در ایالت Irvine کالیفورنیاست که یک شرکت عظیمیه برای خودش
5.اولین مانیتور رنگی توسط شرکت Gateway تولید شده
6.در مورد Acer این خبر خود سایت Gateway هست:
TAIPEI, Taiwan--(BUSINESS WIRE)--Acer reports the Q1 2008 consolidated financial results with operating income of NT$2.74B (US$86.84M), profit after tax (PAT) of NT$2.95B (US$93.63M), and earning per share (EPS) of NT$1.25. Shareholders shall receive a dividend of NT$3.75 per share, comprising NT$3.6 in cash and NT$0.15 in stock. The operating income was NT$2.74B (US$85.64M) – or NT$3.25B (US$103.08M) before expensing the employee bonus and the Board of Director’s remuneration. Acer’s Board of Directors approved the results today.
و لینک زیر:
کد:
http://www.gateway.com/about/news_info/press_release.php
دلیل اینکه شما می گید گیت وی کیفیت نداره اینه که دستگاهیی که تو ایران داره همه Refurbished و ساخت چین هستند
این نوشته هارو هم من از خودم نگفتم همش در سایت خود Gateway موجوده و طبق قوانین بین المللی نمیاین دروغ تو سایتشون بنویسن و خودشون رو خراب کنند