سلام به همه دوستان.
یه چندتایی سوال داشتم اولیش اینکه ducati 1098 R تو ایران برای خرید هست یا نه؟
حدودا چه قیمتیه؟
اگر نیست از راه دیگه ای میشه خرید؟
ممنون.
Printable View
سلام به همه دوستان.
یه چندتایی سوال داشتم اولیش اینکه ducati 1098 R تو ایران برای خرید هست یا نه؟
حدودا چه قیمتیه؟
اگر نیست از راه دیگه ای میشه خرید؟
ممنون.
سلامنقل قول:
حدودا 1 هفته پیش توی سایت sbk خوندم 37 میلیون.
جدا می خواین بخرین؟
برا واردات هم فکر نکنم مشکلی باشه،هر چیزی رو می شه وارد کرد به شرط اینکه گمرکی بدی.
سلام به همه دوستان موتور سوار--- من تازه کارم و میخوام یه موتور بخرم که قشنگیش مثل کسیر 150 سی سی با شه چون من فقط اون رو دیدم شتاب و سرعتش خوب باشه مخصوصا شتابش و سرعتش هم دیگه حداقل 130 تا بره- ترمزاش هم دیسکی باشه و قیمتش هم نهایتان 2.000 تا 2.300تومان اخرین پولمه --- مهم هم نیست ایرانی باشه یا خارجی ---لطفا جواب بدین سریع
تو فکر خریدنش هستم فقط اگر موقع وارد کردن به مشکل نخورم.نقل قول:
میخوام ببینم میشه از یه راهی وارد کرد که گمرکی براش پرداخت نشه مثلا قاچاقی یا هر راه دیگه ای؟
بازم ممنون.
هر چیزی رو میشه قا چا ق آورد:31:نقل قول:
فقط اگه بری بیرون باهاش ب گیرنت به جرم نگهداری کالای قا چا ق قاضی جریمه زیادی برات میبره:27:
کسیر شتابش خوبه!:18:نقل قول:
من نشستم پشتش ولی میگن این موتور اگه 100 تا بری باهاش میره رو ویبره
من پرواز 200 نشستم پشتش اونم مثل همینه بعیده از پرواز بهتر باشه.
کلا از این موتورای بی نام و نشون نگیر که فقط قیافه دارن:27:
آپاچی 160 با ترمز دیسکی عقب 2.050(نارنجی رنگ)
پالس 200 هم 2.450
سلام دوستان
2 سوال دارم
اول این که اگر موتور 250 وارد کنیم اجازه پلاک میدن ؟ هزینه ی پلاک کردن و عوارض ؟
به جانبازان هم اجازه پلاک کردن نمیدن ؟
شرکت پالس داره ثبت نام 220 می کنه؟ کی تحویل میده ؟ قیمت چی ؟ عکسی از موتور هم میخواستم
با تشکر
سلامنقل قول:
موتور 250 رو میتونی وارد کنی ولی برا پلاک به 4 سیلندر ها گیر بیشتری می دن ولی به
تک یا 2سیلندر راحت پلاک می دن. هزینه پلاک کردن چیزی نیست مهم گمرکی که بدی
یکی از بچه ها گفت گه 65%ولی من شنیدم مثل ماشینه یعنی 110% به هرحال اگه اطلاعات دقیقی
بدست آوردی به ما هم بگو.
بعد از این برگه سبز گمرکی می گیری که با اون میتونی موتورتو پلاک کنی
حالا چی میخای بیاری؟
برا جانبازها هم گمرکی کمتره ولی تا اون جایی که من می دونم این قانون رو بر داشتن چون
این بنده خدا ها که چیزی وارد نمی کنن یکی مثل من و شما از این قانون استفاده می کنه
چند ماه پیش یکی از دوستام تو فکرش بود و حتی وکالت هم گرفت ولی از گمرک که پرسید
گفتن دیگه اجرا نمیشه
برای پالس 220 هم همین جا یکی از بچه ها گفت برا عید میارنش
از پالس 220 عکس ندارین بزارین؟
سلام -جواد گل-ممنون از اینکه به سوالم جواب دادین --اما دوست عزیز من اولویت اول برام قیافه ی موتور است و دوست دارم موتوری که می خرم تو ظاهر شبیه به کسیر یا همین عکس پرو فایل خودتون هست!! حالا با این اوصاف چی پیشنهاد میدین؟--من قیافه ی آپاچی و پالس رو ندیدم میشه عکس بزارین ازشون----- میشه بگین کسیر و آپاچی و پالس کدوم شتابشون بیشتره؟ و حداکثر سرعتی که که این سه تا میرن رو تک تک بگین وبگین که کدوم تو سرعت های بالا لرزش کمتری داره؟ و کدوم ترمزاش بهتره و اطمینان بیشتری بش هست؟
یدونه از رفیقام به تعداد بالا ماشین وارد می کنه و گفت هر موتوری خواستی برات میارم ولی پلاک و گمرکی با خودت یعنی کاری که برام میکنه اینه که میخره و مجانی بهم تو گمرک تحویل میدهنقل قول:
خودم ZX250cc دوست دارم ولی نمیدونم چند سیلندر هستش ؟
اگر موتور خوب تا 250 تک یا 2 سیلندر سراغ داری بهم اطلاع بده
قیمتش حدودی هم تو دبی اگر کسی میدونی اطلاع بده ممنون میشم
با تشکر
سلامنقل قول:
خواهش می کنم
درسته، قیافه موتور مهمه ولی وقتی نتونی باهاش 100 تا بری چه فایده داره:27:
الان شرکت بدر توس موتور به چه خوشکلی زده 200 سی سی ولی حداکثر سرعتش رو خودش زده 80 تا :19:
من خودم کلا آپاچی رو به پالس ترجیه میدم ، عکساشونم سرچ کنی زیاده، سایت جهانرو هم هست
اگه چندتا صفحه بری عقب بچه ها بیشتر توضیح دادن
کسیر با اینا قابل مقایسه نیست:27: ولی اون دوتا تقریبا یکیه ،
پالس 200 من شنیدم که نصفه قطعاتش چینیه و همین طور لوازم یدکیش گرونه و محدود کننده داره
ولی آپاچی قطعاتش بهتره، ضمن اینکه چون 4 سوپاپه می شه تقویتش کرد که 40-130 تا میره وهنوز خز نشده خیلی
از نظر لرزش هم پالس یه مقدار کمتره ولی باید توجه داشت که این موتور ها برای سرعت بالای 110-100 ساخته نشدن
حالا بچه ها بیشتر توضیح می دن
سلام می تونی ازش بپرسی گمرکی برا موتور چند درصد؟نقل قول:
zx هم فکر می کنم 4 سیلندره
مهم همین پلاک کردنه اگه کسی می تونه به ما هم بگه:31:
نقل قول:
دوست عزیز یه سرچ کن پیدا می کنی،درضمن این نکته روهم باید عرض کنم که قرار پالس 220 انژکتوری وارد ایران بشه.از نظر ظاهر هم تقریبا مثل 200 هستش با اندکی ت
دوست عزیز موتور کسیر که اصلا قابل مقایسه با آپاچی و پالس نیست.کسیر رو باید با همین هندا 125 هایی که ایران میزنه مقایسه کنی.نقل قول:
و اما در مورد پالس و آپاچی،بستگی به سلیقت داره،هر دو موتور خوبه و اختلاف زیادی با هم نداره.
پالس 200 خیلی درشت تر از آپاچی 160 یا 180 هستش.و لاستیک های خیلی بهنتری داره که همین باعث میشه چاله چوله های خیابان کمتر برات جلوه کنه.
شتاب پالس 200 از آپاچی 160 بیشتره،همینطور سرعتش،البته بازم دارم میگم،اختلاف خیلی چشمگیر نیست.
پالس 200 بدنه محمکتر و قوی تری داره و لرزشش کمتره ولی در عوض آپاچی انجین بهتری داره.
آپاچی خیلی نرمتر از پالس کار می کنه و صدای کمتری داره ولی من خودم صدای پالس 200 رو بیشتر ترجیح میدم.
ترمزهای آپاچی 160 سری جدیدش دیسکیه هم جلو و هم عقب ولی پالس فقط جلو دیسکیه و عقب کاسیه پس مطمئنا ترمزهای آپاچی بهتر عمل می کنه البته ترمزهای پالس هم خوبه و خوب جواب میده و مشکلی برات پیش نمیاره ولی اگه نخوایم از حق بگذریم آپاچی مطمئن تره.
هر دو محصول شرکت هندوستانه.
در مورد مصرف آپاچی اطلاعاتی ندارم ولی مصرف پالس اونطوری که خودم حساب کردم تقریبا هر 100 کیلومتر 2.8 لیترهستش.من توی 600 کیلومتر 16 لیتربنزین مصرف کردم البته موتور هم کمی درجا کار کرده که میشه تقریبا 2.8.
خلاصه مطلب اینکه بستگی به خودت داره که چی می پسندی وگرنه این دو موتور نزدیک بهم هستند.
سلام دوستان
میشه چند موتور مناسب 2 سیلندر معرفی کنید ؟
با تشکر
هیوسانگ شرکت جهانرو 7.4 میلیوننقل قول:
سلام
برای موتور هم هر جوری بوق میزارنا :دی
صدای بوق های موتور سیکلت رو ندارین؟ ما تو کامپیوتر گوش کنیم :دی
سلام
این نحوه خنک شدن موتورا آب خنک،هوا خنک یا روغن خنک قضیه ش چیه؟
چه فرقی و چه مزیتی دارن؟
آب خنک که یعنی رادیات آب داره.
روغن خنک هم رادیات روغن داره.
هوا خنک هم یعنی هیچی نداره،باد بهش میخوره خنک میشه.
(مختصر و مفید):31:
اینکه معلومهنقل قول:
کدوم بهتره؟ روغن خنک یا آب خنک؟
فکرکنم آب خنک بهتر باشه.البته دوستانی که اطلاعاتشون کامل تره باید بیان نظر بدن.ولی به نظر من آب خنک بهتره.(نظر شخصی،اطلاعاتم کامل نیست)نقل قول:
بستگی به خیلی عوامل داره . مثلا نوع انجین . تعداد سیلندرها . مساحت رادیات . فنهای کمکی . بطور عمده رادیات آب خنک کننده ی بهتریه با سنسور های جدید و البته فنهای کمکی و سطح تماس مناسب که مقطع بزرگی هم داشته باشه . ولی برای موتورهای کم توان - زیر 25 اسب بخار - سیستم خنک کننده مرکب از هوا و روغن با سطح مقطع بزرگتر از مثلا پالس-200 در ترافیک های زیاد و دمای شهری حداکثر 35 درجه سانتیگراد خوب عمل می کنه .نقل قول:
برای موتورهای آف-رود و سوپر بای ها خنک کننده رادیات اولویت بیشتری داره تا موتورهای شهری . موتورهای جاده ای هم که داستان خاص خودشون رو دارند . نمونه طرح تحول سیستم خنک کننده یک موتور gsx هست که در طی سه دهه از تولیدش ابتدا با هوا ، بعد روغن و دسته آخر در رده R با رادیات آب عرضه شد .
سلام
نظرتون درباره daelim 250 چیه؟ 4.8 میلیون
اون دوتا ی دیگه که به درد نمیخوره.
سلام رفقا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگما کلا نظرتون در مورد این موتور های که نیروی انتظامی به مزایده میزاره چیه ؟ می خوام یکم شفاف بشم الان ..! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
قبلنا میخواستم یه مدل از موتور های بی کلاج کم مصرف رو بگیرم
که خوب متاسفانه نمیدونم چرا قیمت های دوستان خوبم تو پی سی ورلد با قیمت هایی که میشنوم همخونی نمیکنه
چون من این مدل ها رو اینجا 700 800 قیمت کردم در صورتی که همه میگن از این قیمت پایینتره
خلاصه منم اتفاقی داشتم تو سایت ها چرخ میزدم که چشمم به اتوسیکلت ها افتاد(همون موتور هایی که سقف و تجهیزات و... دارن)
الان فقط مدل سامان150 رو دیدم که توی سایت قیمت داد 1250000 که من نمیدونم گرون میده یا خوب میده؟
حالا اگه میشه در مورد اینا یه توضیحی بدین!!!!!
و چند مدل بهم معرفی کنید که قیمت کم و مناسبی داشته باشه(اگه 1 تومن بشه که خیلی عالیه)
البته من از موتور های بی کلاج کم مصرف صرف نظر نکردم
اگه نتونستم همچین چیزی رو بگیرم اون موقع میرم سراغ همون بی کلاج های کم مصرف
اصلا تحت هیچ شرایطی سمتشون نرو.نقل قول:
سلام بر دوستان موتور سوار!
آقا ويو اس الان قيمتش چنده؟ هست يانه؟ پيشنهاد ميكنيد!؟ همه چيز رو در موردش توضيح بديد!
سلام دوستان من قصد خرید یه موتور پرشی (تریل) دارم که هم قیمتش زیاد بالا نباشه هم قدرت و سرعت بالایی داشته باشه و هم خرج پائینی داشته باشه و کلا بعد از چند وقت معذرت میخوام لش نشه شما چه مارک و چه مدلی رو تایید میکنید
آقا به سوال ما جواب بديد!
در ضمن ديگه تو ايران ويو توليد نميشه؟؟؟؟ قضيه چيه ؟ يادمه شركت تيزرو توليد ميكرد.. . حالا ديدم كه ديگه تيزرويي در كار نيست
سلام به همه دوستان/من میخوام موتور cdi کثیر 82 بفروشم دیگه ازش خوشم نمیاد!چند وقتیه تو نخ های کیپس یا زد ایکس 150 بودم که دیدم خیلی گرون شده!!زد توی حالمون حالا میخام 1 موتور ژاپنی بخرم خودمkawasaki gto 125 یا هندا ویو خیلی دوست دارم نظر دستان چیه مخصو صا با این که قدیمیه gto مرسی.
کسی نبود جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان
قبلنا میخواستم یه مدل از موتور های بی کلاج کم مصرف رو بگیرم
که خوب متاسفانه نمیدونم چرا قیمت های دوستان خوبم تو پی سی ورلد با قیمت هایی که میشنوم همخونی نمیکنه
چون من این مدل ها رو اینجا 700 800 قیمت کردم در صورتی که همه میگن از این قیمت پایینتره
خلاصه منم اتفاقی داشتم تو سایت ها چرخ میزدم که چشمم به اتوسیکلت ها افتاد(همون موتور هایی که سقف و تجهیزات و... دارن)
الان فقط مدل سامان150 رو دیدم که توی سایت قیمت داد 1250000 که من نمیدونم گرون میده یا خوب میده؟
حالا اگه میشه در مورد اینا یه توضیحی بدین!!!!!
و چند مدل بهم معرفی کنید که قیمت کم و مناسبی داشته باشه(اگه 1 تومن بشه که خیلی عالیه)
البته من از موتور های بی کلاج کم مصرف صرف نظر نکردم
اگه نتونستم همچین چیزی رو بگیرم اون موقع میرم سراغ همون بی کلاج های کم مصرف
نقل قول:
روان 200 بگیر بدک نیست
توی ایرانی ها از همه بهتره منم دارم
من خریدم 1640 اما تهران 1470 هم میدن
با سلام خدمت تمام دوستان گل:11:
من 4 ماه پیش یه تریل 200 سی سی مونتاژ ایران گرفتم. یه برچسب سوخت روش بود که نوشته بود: مصرف سوخت در 100 کیلومتر کمتر از 3 لیتر!!! ولی من تست کردم مصرفش خیلی بالاتره یعنی در هر 100 کیلومتر 4 لیتر می سوزونه! یعنی با یک باک پر که 10 لیتر جا می گیره 230 کیلومتر میشه باهاش رفت. سوال من از دوستان اینه که آیا مشکلی داره یا اینکه من بیشتر بالای 80 کیلومتر باش میرم اینجوریه؟ بقیه دوستان این مشکل را ندارند؟
سلام
آپاچی 180 فروش فوری ندارد؟
با سرعت بالا مصرف هم میره بالانقل قول:
به اون برچسب هم توجه نکن ، اونا با مثلا راکب 80 کیلویی و شیب 0 درجه و گاز ثابت و... اندازه گیری میکنن که در حالت عادی اینا رعایت نمیشه.
دوستانی که تریل 200 سی سی دارید، شما هم مصرف سوختتون در 100 کیلومتر 4 لیتره؟:21:
سلامنقل قول:
دوست عزیز این موتور طرح دهه 90 bmw هست که بسرعت و البته بطرز عجیبی از بازار خارج شد . بر خلاف مشتری پسند بودنش . اما این "اتوسیکلت سامان" که البته همشون مدل قدیمی هستند ساخت چین با قدرت انجین بسیار ضعیف . زاویه کنترل سخت . بدنه ولنگار - بطوریکه بدنه جابجایی پیدا می نه و نیاز به آچارکشی داره - با وزن زیاد اند . یعنی شما یک موتور سنگین با قدرت تحرک کم و زاویه اختیار کم دارید . این موتور ها الان در حدود 700-800 تومان هستند . بیشتر از این پول بابتشون نپردازید
آقاي پير مرد جواب منو هم بديد خواهشن!
سلام دوست عزیز من بین کاربرای اینج کم سوادترینشونم . بهر جهت اطلاعات اینهاست :نقل قول:
ویو مدل اس اگر تحت لایسنس هاندا موتورز تایلند باشه دو تیپ داره که طرح قدیمش بهرته ول چرخهاش باریکند و سر پیچ اذیت می کنند . مصرفش حدود 1.6-الی 1.7 در هر صد کیلومتره - این بستگی به اکتان بنزین و ... داره - باکش هم کوچیکه . موتور کم صدا و سبکیه و در کلاس "کاب" یک زمانی خیلی پر فروش بود . با تمام محسناتش بی جهت گرونه ! بعضیها می گند سرعتش به 140 هم می رسه و بعضی دیگر تا 100 کیلومتر ... ! بستگی به چرخاش داره :دی
من چون خودم از موتورهای طرح کاب خوشم نمی آد و بنظرم موتورهای دخترونه هستند :دی سوار نشدم تا بتونم اطلاعات بهتری در خدمت سایرین بذارم :20: