نمیدونم با این که خیلی چرند بودی چرا دوست داشتم هر دفعه ببینمت انگار بهت عادت کرده بودم حالا که همه چی تموم شد منتظرم ببینم بازم ماجراهات ادامه داره یا نه
.
.
.
.
.
خداحافظ افسانه جومونگ!!
Printable View
نمیدونم با این که خیلی چرند بودی چرا دوست داشتم هر دفعه ببینمت انگار بهت عادت کرده بودم حالا که همه چی تموم شد منتظرم ببینم بازم ماجراهات ادامه داره یا نه
.
.
.
.
.
خداحافظ افسانه جومونگ!!
.اگه همسفر عشق شدی
.
.
.
قربونت كرایه مارو هم حساب كن!
مواظب باش یه وقت تو جزیره آدم خوارها گیر نیافتی! چون تا بخوای به اونها ثابت کنی آدم نیستی، خوردنت!
...
...
...
آخه اونها فرشته ندیدن!
با عرض سلام، می خواستم برای نیامدن به خانه شما در ماه رمضان عذرخواهی کنم و برای جبران آن نیت کردم کفاره آن را بدهم که اگر خدا قبول کند 60 روز اعم از نهار و شام را در خدمت شما خواهیم بود!
انچنان بیتابم که دلم می خواهد بروم تا سرکوه , بدوم تا ته دشت دورها آوایست که مرا می خواند.
ببین عزیز دلم پاشو………..
اگه پا نشی قهر میکنما………….
خب دلم برات تنگ شده…………
جون من پاشو…………
پاشدی………….
افرین عزیزم…………
حالا که پاشدی ماچم کن بگیر بخواب!
دوست عزیز با فعالسازی پیام چندرسانه ای (mms) در صورت نداشتن جوک جدید... می توانید عکس خود را برایمان بفرستید تا کمی بخندیم...
برو... برو... برو... برو... برو... برو... برو... برو... برو... برو...
بسه... حالا برگرد...
عزیز دلم اگه تمومه تمومه تمومه دنیا جمع بشن بخوان تورو از من بگیرن
میگم چرا شما زحمت كشیدین!!!
خودم می آوردمش !
اگه نمیزاری بوست کنم
اگه نمیزاری نازت کنم
اگه نمیزاری بغلت کنم
حداقل بزار جیگرتو بخورم که
.
.
آخه من جیگر گوسفند خیلی دوست دارم
گفت بخواب خوابیدم
گفت وا کن واکردم.
دردش رو تحمل کردم
خون اومد ترسیدم
.
.
.
.
.
آخه اولین باری بود که می رفتم دندون پزشکی
شب به یاد تو از خواب بیدار می شم، به در و دیوار می خورم، و با هزار دردسر به تو می رسم ...
ای دستشویی ...
یه روز یه یارو توی هواپیما بوده ، هواپیما سقوط میکنه ......
این قرار بود جوک باشه ولی خب حادثه خبر نمیکنه
فکر کنم توی هر پست حداقل باید 3 تا گذاشت درسته؟
مي دوني چرا تشک رو قبل از دوختن حسابي با چوب مي زنن؟چون بعدا هرچي ديد صداش در نياد:دی
برای صرف جویی در مصرف سوخت از خانمهای عزیز خواهشمندیم با اولین بوق سوار شون
از یارو ميرسن : اسمت چيه ؟ ميگه : حمزه ، ولي تو خونه شيش كوچولو صدام ميكنن !
یارو صبح از در خونه مياد بيرون ، ميبينه سر كوچه يك پوست موز افتاده ، با خودش ميگه : اي داد بيداد ، باز امروز قراره يك زميني بخوريم !!
یارو سربازيش تموم ميشه ، وقتي كارت پايان خدمتشو بهش ميدن ، نگاه ميكنه ميگه : اي بابا ، من كه از اينا چهارتا دارم !!!
یه روز یه هموطنه داشته فیلم .... میدید که یهو زنش از راه میرسه هموطنه هم هول میکنه و میگه که : خانم بیا ببین این اسراییلی های پدر سوخته با این فلسطینیا چی کار میکنن !!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
اص..نیه داشته نوار روضه گوش ميداده ميزنه آخر نوار ببينه شام ميدن يا نه
-------------------------------------------------------------------------------------------------
به هموطنه مي گن تا حالا مربا بالنگ خوردي ميگه نه من مربا با دست مي خورم !!!!!
یه روز هموطنها سفینه میسازن . مردم با اشتیاق میرن بپرسن این سفینه کجا میره . مهندشون میگه این سفینه میخواد بره خورشید مردم میگن بابا بره اونجا ذوب میشه . مهندسه میگه جوری طراحی شده که شب برسه
هموطنه ميره قهوه خونه ميگه يه فنجون قهوه چنده.طرف ميگه 500 تومن هموطنه ميگه شكرش چنده ، یارو ميگه مجانيه - هموطنه ميگه پس 2 كيلو شكر بده.
هموطنه تو مسابقات شنا اول میشه؛ ازش میپرسند که از کجا تمرینات رو شروع کردی؟ جواب میده: منم مثل همه از زمینهای خاکی شروع کردم...!
هموطنه داشته با اخم پولکی میخورده بهش میگن چرا با اخم میخوری میگه ولا ما که هر کاری میکنیم شما میگید خ... هستیم ولی به خدا این چیپسا شیرینه
هموطنه رو براي اولين بار مي برند توي هلي كوپتر .
توي آسمان از نفر سمت چپي اش ميپرسه : ببخشيد , شما گرمتونه ؟ طرف ميگه : نه
از سمت راستي ميپرسه : شما گرمتونه ؟ اون يكي هم ميگه : نه
بعد هموطنه بلند ميگه : آقاي خلبان هيچ كس گرمش نيست . قربون دستت . اون پنكه سقفي رو خاموشش كن!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از هموطنه می پرسن فرق خيار با بلال چيه؟
هموطنه میگه : بلال تو فيلمه محمد رسول الله بود ولي خيار نبود
ازش می پرسن شباهتشون چيه؟
هموطنه میگه: هيچ كدوم تو فيلمه تايتانيك نبودن
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هموطنه مي خواسته پشتشو بخارونه دستش نمي رسه زير پاش آجر مي زاره
يه بار دوتا هموطن سوار تاکسی ميشن ... يكي شون ميگه : آقای راننده ، يه نوار بذارحال كنيم .. رانندهه ميگه : نوارا تو داشبورده ، قربونت خودت يكي وردا بذار .... هموطنه داشبورد رو باز ميكنه هي نوارا رو زيرورو ميكنه ،اخر يه نوار ويدئوپيدا ميكنه ..بعدم با زور فشارش ميده تو ضبط .... دوستش كه ميبينه اينجوري ميكنه يه پس گردني بهش ميزنه ميگه : آخه خره اين نواره واسه تريليه نه تاکسی !!!
هموطنه ميره توي مانور شركت مي كنه. از هواپيما مي پره پايين ولي چترش باز نمي شه. مي گه خدا رحم كرد مانوره!
زين پس به جاي واژه ي زشت اينترنت ، معادل فارسي آن ، فيلترنت را به كار بري
قدیمی :
شیرین تر از عسل ، ترشی مفتی !
بیانیه شماره 587452 م.م!
طرفداران من به نشانه اعتراض چراغهای منازل خود را از غروب آفتاب تا موقع خواب روشن نگه دارند و شبها با چراغ روشن رانندگی کنند.
دو شاخه گل ، دو جام مستیبه قربانم بری هرجا که هستی !!!
بابام گفت : عشق کشکه !منم جواب دادم : زندگی هم آشه ، بدون کشک بی مزه میشه !!
آیا دوستان شما در مسنجر برای شما افلاین می آیند؟ آیا می خواهید مچشان رابگیرید؟باید بگویم خیلی فضولید!!!آیا می خواهید بدانید چه کسانی در مسنجرآنلاین هستند؟ اگر می خواهید بدانید
پنج حقیقت
1- تو نمي توني همه دندوناتو با زبونت لمس کني . . 2-همه احمقها بعد از خوندن حقيقت اول ، اون رو امتحان مي کنند . . 3- پس نتيجه مي گيريم حقيقت اول يه دروغ بود . . 4-الان تو لبخند زدي چون يه احمقي . . 5-به زودي اين اس ام اس رو براي يه احمق ديگه مي فرستي . . . دهه ، تو که هنوز نيشت بازه ديونه
شتر ها 4 دسته هستند: 1.شتري که در خواب بيند پنبه دانه 2.شتري که با بارش گم ميشه 3.شتري که در خونه همه مي خوابه 4.شتري که داره اس ام اس مي خونه
يه روز يه نامزد انتخاباتي داشت سخنراني مي كرد: ما در دولت جديد با امپرياليسم، كمونيسم، فاشيسم، سوسياليسم و ..... مبارزه خواهيم كرد. اون وقت يه پيرمرده پا ميشه ميگه: پس تكليف رماتيسم چي ميشه؟!
يه نفر دندوناش طلا بوده، هر شب تو گاوصندوق مي خوابيده!
يه نفر قبر كن بوده؛ يه شب از سر كار برميگرده خونه، مادرش بهش ميگه: چي شده پسرم، چرا دستات كبود شده؟ ميگه: آخه نمي دونم اين آخريه چرا اين قدر دست و پا مي زد؟!
يه روز يه مرده گفت: من تحقيق كرده ام و به اين نتيجه رسيده ام كه هركي به يه چيزي اطمينان صد در صد داشته باشه ، احمقه! ازش پرسيدند: مطمئني؟
گفت: آره، صد در صد!
يه روز يه نفر زنگ زد هواشناسي گفت: آقا دستتون درد نكنه... ديروز هوا خيلي خوب بود!
از يه مرده مي پرسن: کجا ميري؟
ميگه: کارواش.
مي گن: پس ماشينت کو؟
مي گه: نزديکه، پياده ميرم.
خوبه و جالب بود
اما فكركنم بهتر بود كه همه رو در يك پست ميزدي
نه واسه هر كدوم به پست بدي
یکی دلش واسه ماهی میسوزه یکی واسه ماهی گیر.
اما هیچکی دلش برای تو که سره قلاب بسته شدی نمی سوزه!
سه تا پسر درباره پدرهایشان لاف می زدند:
اولی گفت: «پدر من سریعترین دونده است. اون می تونه یک تیر رو با تیرکمون پرتاب کنه و بعد از شروع به دویدن، از تیر جلو بزنه.»
دومی گفت: « تو به این میگی سرعت؟ پدر من شکارچیه. اون شلیک میکنه و زودتر از گلوله به شکار میرسه.»
سومی سرشو تکون داد و گفت: « شما دو تا هیچی راجع به سریع بودن نمی دونید. پدر من کارمند دولت است. اون پایان کارش ساعت ۴:۳۰ تعطیل میکنه و ۳:۴۵ تو خونه است!»
سلام
ميشه دوستاني كه هر كدام از اس ام اس هاشونو تو يه پست ميزنن انگيزشون چيه؟
اينقدر الكي تاپيكو شلوغ نكنيد لطفا
اس ام اس هاتونو تو يه پست بزاريد
هي رد هم تو پست هاي تك تك به چه دردي ميخوره
اگه تاریخ پستهارو یه نیگا مینداختی خیلی بهتر بود!
بله این دوست عزیز مون درست میگننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ديروز, 06:55 PM
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امروز, 07:50 PM
تازه مگه این انجمن گروه مدیریت نداره خودشون میبینن و برخورد لازم رو انجام میدن
هموطنه باباش میمیره رفیقش تصمیم میگیره بره این خبرو بهش بده:
بهش میگه یه خبره بد دارم واست!
میگه چیه؟!
میگه متاسفانه پدرت جان به جان آفرین تسلیم کرد...
ها!!!!!! جانافرین دیگه کیه؟!
منظورم اینه که لباس عافیت به تن کرد...
ای بابا! لباس عافیت دیگه چجور لباسیه؟!
یعنی به سوی حق شتافت...
منظورتو متوجه نمیشم!!!
احمق!!!!! بابای خرت مرد!!!!!.....
ها؟؟!!!! حالا چرا عصبانی میشی عزیزم؟ آخه خره من که بابا نداشت!!!!!!!!!!!!!!!!!
هموطنه میره بانک ملی تا چکشو نقد کنه.کارمند بانک میپرسه چکتون واسه سیباس ؟
هموطنه در پاسخ میگه: نه واسه گردوهاس که دیروز فروختم.هنوز سیبارو نفروختم!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هموطنه گاو داری میزنه مامور بهداشت میاد میگه به گاوات چی میدی ؟ میگه : آت اشغال
مامور کلی جریمش میکنه.
ساله بعد میاد میگه به گاوات چی میدی ؟ میگه : جوجه کباب ,پیتزا . باز یارو جریمش میکنه. سال بعد میاد میگه به گاوات چی میدی ؟ میگه : والا هر روز صبح بهشون 1000 تومن میدم هر چی دوست دارن بخرن بخورن !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یک روز 2 تا هموطن دعواشون می شه.اولی یک چک می خوابونه زیر گوشی دومی. دومی هم غیرتی می شه و می گه:(( یا پنج تن )).بعد اولیو بلند می کنه و می کوبه زمین!
اولی پا می شه و می گه: این خیلی نا مردیه! ۶ نفر به یه نفر!!!
یارو بچش نمي خوابيده ، بهش ژل ميزنه !!!
یارو ميميره ، باباش رضايت نميده ؟؟؟
یارو كارت تلفن ميخره ، عجالتاً اول ميده پرسش كنن !!!
دماغش را عمل كرد، حالا به جای اون دماغ گنده یه دماغ كوچولوی سربالا داشت، دو روز بعد از گرسنگی مرد، مادرش صد دفعه بهش گفته بود كه عمل جراحی بینی مخصوص آدماست نه فیل ها
گلم
نازم
عسلم
جیگرم
شیرینم
ملوسم
خوشگلم
با نمکم
.
.
.
تازه با حالم هستم.