سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث های حواشی و Off Topic خواهشا دوستان نکنند .
Printable View
سلامنقل قول:
بحث های حواشی و Off Topic خواهشا دوستان نکنند .
سلام دوستان من این فیلم رو دانلود کردم
از تاپیک فیلم های کم حجم :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4339549&highlight=Curse+Golden+Fl ower+2006#post4339549[/HTML]
فرمت فایل ها از ایناست که باید بچسبونیش بهم بعد اجراش کنی من هم چسبوندم ولی حالا که میخوام اجراش کنم نمیشه لطفا کمک کنید کلی طول کشید تا دانلودش کردم حالا هم هیچی
در ضمن تو نام فایل ها نوشته که mkv هستند منم با هر پلیری که بگین اخرین ورزن امتحان کردم
Kmplayer رو امتحان کردی؟
فایلها رو درست چسبوندی؟
بله امتحان کردم درست چسبوندن یعنی چی؟
با چه برنامه ای فایلها رو به هم چسبوندید؟نقل قول:
چون پسوند انتهایی فایلهایی رو که دان کردید a, b , c ...بود. فکر کنم برنامه خاصی بخواد.
بچه ها من دو تا فیلم گرفتم که صداشون 5.1 کاناله هست ولی وقتی می خوام تو سیستم هم که دو بلندگو هست اجراشون می کنم صداهای همه کانال ها با هم مخلوط میشه و نمیشه صداهارو درست تشخیص داد....هم kmp هم k lite این مشکل رو دارن ...کسی تا به حال به این مشکل بر خورده؟ راه حلی باسه درست کردن خروجی صدا به صورت دو کاناله هست؟
با نرم افزار hjsplit وقتی بهم چسبوندم یه فایل ویدیویی بم داد که با هیچ برنامه ای باز نمیشه
سلام به دوستان عزيز
من فيلمي رو دانلود كردم كه زبان اصليش فرانسه هستش و يه دوبله همزمان آشغال روسي هم روش پخش ميشه ميخواستم بدونم چجوري ميشه اون صداي روسي رو حذف كرد يا از كجا ميشه دوبله انگليسي رو پيدا كرد و روي فيلم گذاشت تا فقط يه صدا پخش بشه؟
هیچ وقت نسخه های روسی رو دانلود نکنید.چون همشون (99%) همینطوری دوبله شدن.نقل قول:
بله حق با شماست و من هم خودم ين نكته رو خوب ميدونم اما موضوع اينه كه لينك رو از روي جستجوي رپيد پيدا كردم و تنها لينك سالم بود و همينطور مشخص نبود كه دوبله روسي داره! بهرحال آيا امكان عوض كردن دوبله نيست؟مثلا با انگليسي؟نقل قول:
متاسفانه تنها راه (که سخت ترین راه هم هست!) پیدا کردن sound اصلی و جایگزین کردن اونه.اسم فیلم رو بدید شاید بتونم کمکتون کنمنقل قول:
سلامنقل قول:
دوبله های روسی - که متاسفانه بسیاری از فیلم های کمیاب توی این سایت های روسی پیدا میشه و همه هم همین مشکل رو دارند - به صورت Overlap هستن یعنی روی فایل صوتی اصلی دوبله شدند و به صورت کانال صوتی مجزایی نیستن شما میتونی یک کانال صوتی دیگه ای اضافه کنی اما به شرط اینکه فایل صوتی فیلم رو بتونی برای دانلود پیدا کنی :31: وگرنه اینی که شما داری به هیچ وجه قابل جدا شدن نیست چون یک کانال صوتی ست متاسفانه
سلامنقل قول:
لینکایی که دانلود کردین کدوم ها بود من نفهمیدم ؟
سلام من نفهمیدم الان فیلم دو کانال صوتی داره یا نه ؟!نقل قول:
اونی که شما گفتین 5.1 کاناله هست نوع کیفیت صداست که هنگام ریپ انتخاب شده مثل Ac3 و ...
پوزش خیلی بد گفتمنقل قول:
این مشخصات فایل است
General
Format : Matroska
File size : 4.37 GiB
Duration : 1h 49mn
Overall bit rate : 5 707 Kbps
Encoded date : UTC 2008-11-07 05:09:03
Writing application : mkvmerge v2.2.0 ('Turn It On Again') built on Mar 4 2008 12:58:26
Writing library : libebml v0.7.7 + libmatroska v0.8.1
Video #1
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L3.1
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 5 frames
Muxing mode : Container profile=Unknown@3.1
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Bit rate : 4 313 Kbps
Nominal bit rate : 4 423 Kbps
Width : 1 280 pixels
Height : 720 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 23.976 fps
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.195
Stream size : 3.30 GiB (76%)
Writing library : x264 core 65 r998M 6768543
Encoding settings : cabac=1 / ref=5 / deblock=1:-1:-1 / analyse=0x3:0x133 / me=umh / subme=7 / psy_rd=1.0:0.0 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=1 / 8x8dct=1 / cqm=1 / deadzone=21,11 / chroma_qp_offset=-2 / threads=8 / nr=0 / decimate=1 / mbaff=0 / bframes=3 / b_pyramid=1 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=3 / wpredb=1 / keyint=240 / keyint_min=24 / scenecut=40(pre) / rc=2pass / bitrate=4423 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=10 / qpmax=31 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / pb_ratio=1.30 / aq=1:1.00
Language : English
Audio #2
ID : 2
Format : AC-3
Format/Info : Audio Coding 3
Codec ID : A_AC3
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 640 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Surround: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Stream size : 502 MiB (11%)
Language : Japanese
Audio #3
ID : 3
Format : AC-3
Format/Info : Audio Coding 3
Codec ID : A_AC3
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 640 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Surround: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Stream size : 502 MiB (11%)
Text #4
ID : 4
Format : UTF-8
Codec ID : S_TEXT/UTF8
Codec ID/Info : UTF-8 Plain Text
همانطور که می بینی دو زبانه است و هر زبان 6 تا کانال صدا داره
الان من می خوام اینو با هدست بشنم و تست کنم ولی صدایی که پخش میشه مجموع همه 6 تا کانال صدا است و گفتگو هارو به سختی می شنوم .
باید چی کار کنم ؟
سلامنقل قول:
توی km player یک بخشی هست برای انتخاب اینکه کدوم کانال صوتی پخش شه الان مسیرش رو پیدا نمیکنم اون رو پیدا کن بعد هر ترک صوتی که خواستی رو انتخاب کن
تنظیمات دفالت هم ایشالا که دست نزدی.
ممنون از شما اسم فيلم: (Agents Secrets) (2004)نقل قول:
بله درسته و روي يه كانال صوتي بود و من با نرمافزاراي مختلف نتونستم جداش كنم ايكاش مثل همون سايتائي كه زيرنويس ميزارن يه سايت هم مخصوص فايلاي صوتي فيلما بود راستي يه موضوع نامربوط: اين شكلكها)smile( كجا رفتن؟؟نقل قول:
سلام
من ۷۰۰ مگ فیلم اسکارفیس رو در ۷ پارت دانلود کردم. متأسفانه از RAR سوم به بعد همگی پیغام زیر رو میدن.
فایل چهارم رو دوباره دانلود کردم ولی فرقی نکرد!:41:
پیداش کردم بخش رو و تنظیم کردم که صدای بلندگوی جلو و مرکزی رو 400 باشه و صدای بقیه بلندگو ها روی 28 درصد باشه....البته یک تیک برای فعال سازی تغییرات صدا هم باید بالای تنظیم ولیوم ها بزنیم که تاثیر کنه:46:نقل قول:
( گذاشتم شاید یک موقع بدرد یکی دیگر بخورد
سلام
کممممممک:دی
من یه سری فایل دانلود کردک که این مدلی هست: avi.001 حالا این وسط avi.003 اش نیس و 7تاس کلا
حالا من میخوام ببینم میشه یه کاری کرد این 3رو بیخیال شه و بقش رو بچسبونه به هم؟
وفتی میزنم فقط 10 مین پارت 1 رو نشون میده:(
میشه ولی خوب چه فایده؟؟؟!!!
شما از پارت 004 رو بکن 003 و.....
البته بهتره بری دانلود کنی فیلم رو
این کارو کردم ولی گول نخورد:دی:(نقل قول:
بازم همون 10مین رو یعنی پارت 1 و 2 رو چسبوند به هم
از 4 به بعد هم تبدیل به 1 تا 4 کردم اسمش رو و یه فایل 500 مگابایتی تحویل من داد ولی فرمتش رو هیچ پلیری نشناخت.
سلامنقل قول:
دنبال ناشدنی ها نباشین
پارت سوم رو دانلود کنید و اگه پاک شده بی خیال شین
منم فیلم کمیابی بود 9 پارت همه رو گذاشتم دانلود شه یک پارت از روی سرور پاک شده بود هنوز که هنوز بعد از 1 سال فایل ها رو روی هارد نگه داشتم به امید اینکه روزی همون لینک ها دوباره آپلود شه و اون پارت دیگه رو دانلود کنم ! میتونید این کار رو هم بکنید !
آخه رپیدشیر بود لینکهانقل قول:
و از اون سایتی که برداشتم اصلا پارت 3 نداشت!
اسم فایل هم برنداشتم که جای دیگه سرچ کنم لینک جدید پیدا کنم:(
انگار پارت 3اش آپلود نشده بوده که بخواد پاک بشه از روی سرور:دی
مگه اسم فایلهات اینجوری نیست
xxxx.avi.001
باید بشه؟!!!
نمی دونم والله
آره همین جوریهنقل قول:
نمیدونم گیر داده دیگه
حالا دارم دنبال پارت 3 میگردم:41:
تو بعضی فیلم های ریپ شده تو کیفیت 720 و 1080 پیدا میشه که حجمهاشون هم نزدیک به همه ( معمولا یا هر دو 4 گیگی هستن هر دو یا 8 گیگی )
کیفیت کدوم یکی در هر کدوم از حجم ها بهتره هم از لحاظ تصویر هم از لحاظ صدا بهتره؟
بعضی افراد هستند به خاطر اینکه لینکاشون دانلود بخورد اسم فیلم رو الکی مینویسند شاید شما به این موردش برخوردی ولی درکل کیفیت 1080 نسبت به 720 حجم بیشتری داردنقل قول:
موفق باشید
اتفاقا این مورد رو من بررسی کردم که یک موقع سر کاری نباشه و بعد برام سوال شده.نقل قول:
درسته که حجم 1080 از 720 در نسخه های اصلی بیشتره در عمل ولی تو ریپ ها برای من مسئله است .....تو حجم یکسان درسته که 1080 تعداد نقاط بیشتره ولی برای هم مساوی شدن حجمش با 720 کیفیت تصویر باید افت کنه تا منطقی باشه............
حالا سوال اینه که تو این حالت انتخاب کدوم یکیشون به صرفه تره ؟
رفتم دونبال این موضوع تو سایت های خارجینقل قول:
ظاهرا بجز من کسای دیگری هم به این مسئله برخوردن
طبق جواب هایی که دادن تو حجم یکسان برای 720 و 1080 مقدار bitrate در 1080 بسیار کاهش پیدا میکنه....
کسایی هم که دیدن گفتن اگر فیلم تصاویر با تحرک زیاد نداشته باشه کیفیت 1080 بیشتر از 720 است ولی اگر تصویر پر تحرک باشه 720 بهتر نشون میده ...
من در مورد زیرنویس فارسی فیلم طعم شراب مشکل دارم . ( فقط قسمت 18 و 19 )
مشکلی که دارم این هست که زیرنویس میره زیر نوار سیاه رنگی که بالا و پایین خود فیلم هست ( نرم افزار پلیر این سیاهی رو درست نکرده ) . هر کاری هم کردم بالا نیومد مشکلی ندارم با اینکه زیرنویس وسط صفحه باشه ، ولی فقط باشه .
من این فیلم رو هم به صورت پستی و هم دانلودی دارم که هیچ کدوم زیرنویسش درست و حسابی نیست .
از هر نرم افزاری هم استفاده کردم : wmp , kmp , k-lite ولی جواب نداد .
و همچنین موقع پلی کردن سریال با wmp ارور don't send میده . در حالی که قسمت های دیگه رو پخش می کنه .
سلام دوستان
من فیلم The Last Song 2010 رو به صورت تورنت دانلود کردم
The Last Song (2010)DVDRip.XviD.wmv
ولی اجرا نمیشه!
توی Kmplayer این ارور رو میده:
محتوای مخفی: کد ارور
توی مدیا پلیر هم ارور نمیده ولی در قسمت پایین برنامه مینویسه:
downloading Media Usage Rights
و بعدش یک پنجره کوچک باز میشه که همین رو در عنوانش نوشته و یک گزینه برای دانلود یک کادک به این عنوان داره:
License ver203 302
که این برنامه ویروسه!!!خیلی هم ناجوره
توی JetAudio هم مثل مدیا پلیر هست.
توی برنامه Ultra Video Covertor هم انداختمش ولی کانورت نشد.
لطفا راهنمایی کنید چه بلایی سرش بیارم؟!:40:
سلامنقل قول:
فیلم شما fake هستش عزیزم
از فرمتش معلومه
+
این فیلم هنوز کیفیت خوبش نیومده
یه دلیل دیگه واسه جعلی بودنش
آخه خداتا سیدر و پیر داشت!!نقل قول:
+
به فرمت wmv نمیشه اعتماد کرد؟
+
در مورد fake کمی توضیح میدید؟ یعنی چی جعلی!! مگه طرف ... داره که فایل خراب بزاره و 30 تا سیدر بشن؟ و 100 تا peer!
ربطی به فرمت فایل زیاد نداره .باید بیشتر کامنت ها رو بخونی و گروه هارو دقت کنی تا بفهمی به علاوه زمان انتشار فایلی که در اصل میاد.نقل قول:
باسه فیک ببین اینجا رو یک نگاه بنداز
سلام
میشه یه تیکه از فیلم که دانلود شده و با WINRAR تیکه شده رو دید تا مطمئن بشم همون فیلمی هست که میخوام و بعد باقیش رو دانلود کنم؟
آره.با برنامه rar player میشه.تو همین انجمن یه سرچ بزن ،احتمالاً معرفی شده.نقل قول:
سلام
من دوتا فیلم دانلود کردم که 6تا تیکه است
وقتی هر کدوم رو باز میکنی هر کدوم میشه 26 تا فایل Rar
من اینو چه شکلی اکستراک کنم
همه رو بریزید یه جا و دوباره extract کنید.
اون 26 تا فایل rar رو دوباره اکسترکت کنیدنقل قول:
موفق باشید
من یه فیلم رو دانلود کردم که چهار قسمتش کرده بودند
اولیش AW_[1].zip.001
دومیش AW_[1].zip.002
سومیش AW_[1].zip.003
چهارمیش AW_[1].zip.crc
که اولی و دومی وسومی هرکدوم 100 مگابایت اما چهارمی که نمی دونم چی هست 1کیلو بایت هست ولی باید دانلود کرد
اینها چه جوری باید چسبوند واستفاده کرد فرمت فیلم ها wmv هست
نرم افزار hjsplit رو امتحان کننقل قول: