پزیرش دانشجو کاهش یا افزایش یافته ممنون می شم جوابمو بدید
Printable View
پزیرش دانشجو کاهش یا افزایش یافته ممنون می شم جوابمو بدید
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز....
بنده ترم 1 کارداني نرم افزار هستم و متاسفانه با معدل 11.45 مشروط شدم.!:41:چه عواقبي در انتظار منه؟:19:
ميخواستم بدونم از بين عزيزان اينجا کسي هست که تاکنون ترمي رو با مشروطي گذرونده باشه؟
اخه اساتيد ما خيلي سخت گير تشريف دارند.... خدا ازشون نگذره:2:
اصلا انتظارم از دانشگاه اين نبود،هيچ انتظار نداشتم که اينجا هم بايد عين دبيرستان تا 2 شب درس خوند.:18:
به حسي شبيه افسردگي(تايس و نااميدي) دچار شدم.:41:
لطفا دوستان کمکم کنند
:40:
نقل قول:
خوب مشکلی پیش نمی آد ! ترم بعد باید 14 تا واحد برداری..
بعد اگر 3 ترم مشروط بشی از دانشگاه اخراج میشین... معمولا کم پیش میاد تو کاردانی ترم یک کی مشروط
شه..! از ترم بعد بیشتر تلاش کنین..
:د ي خيلي خندم به اين حرفت گرفت يادمه ترم اول كه رفتم دانشگاه (من هم كارداني بودم) از ورودي هاي جديدمون 36 نفر 10-15 نفر مشروط شدن رشته ما هم هر ترم 10-15 نفر اخراجي داشت دانشكده فني شهيد مدني خرم اباد ورودي هاي قبل از 87 ازشون بپرسي مطمئنا ميگن چجوري بوده
=============================
دوست عزيز شما هم زياد نگران نباش دانشجو تا مشروط نشه دانشجو نيست اگه دو ترم مشروط بشي با معدل بالاي 10 واسه ترم سوم ازت تعهد نامه كتبي ميگيرن و يه ترم ديگه وقت داري جبران كني اگه بشه 3 ترم مشروطي چه متوالي و چه غير متوالي اخراج ميشي و اگه دو ترم مشروط علمي بشي (معدلت زير 10 بياد )اخراج ميشي
در ادامه تاييد حرفهاي دوست قبلمون ، يه چيز ديگه رو هم بايد بگم،اينها همش بستگي به دانشگاه و ميزان پارتي و آشناييتت با دانشگاه مربوطه هم داره
مثلا اگه با آموزش و ... رفيق باشي و باهات حال كنن، يا دانشگاتون تازه تاسيس يا كوچيك و اينا باشه ميتوني يه ترم هم شيريني اونارو بخوري و مثلا با 3 ترم مشروطي يه ترم ديگه هم زير آبي بخوني :31:
موفق باشيد.
واقعا از همه ی دوستان ممنونم.....
تاحدودی از اضطرابم کاسته شد
با جو کاملا موافقم... من آیین نامه رو دیدم ؛ گفته شده 3 ترم مشروط و اگر 4 ترم هم بشه بستگی به شرایط
خاص داره... این که از خانواده شهدا باشی اولیش بود...
کارشناسی سه ترم مشروطی پشت هم
و چهار ترم مشروطی جدا
کاردانی هم ظاهرا دو ترم مشروطی
ناراحت نباش همه دیگه این روزها در کارنامه شون مشروطی رو دارن
مشروطی نمک دانشگاه است معمولا ترم اولیها مشروط میشن حتی دیده شده که کسایی هم بودند که با رتبه های خوب کنکور از دانشگاه بر اثر مشروطی اخراج شدند:31:
بين خودمون بمونه،من معدل ترم 1 اينجانب به صورت معجزه وار اومد 12/8!الان ترم 2 هستم
اگه 2 نمره ي ناقابل کمتر اورده بودم مشروط بودم.البته من کارشناسي نرم افزار هستم(ازاد)
اکثر بچه ها ترم 1 رو مشروط شدند ولي از بچه هاي ترم بالايي پرسيدم گفتند که بيشتر مشروطي ها مربوط به ترم 1 ميشه!
زياد نگران نباش از ترم ديگه اولا اساتيدت رو خودت انتخاب ميکني ثانيا طريقه ي درس خوندن تو دانشگاه ديگه دستت مياد
موفق باشي
رئيس مركز آموزش نيروي انساني،آمار و فناوري وزارت آموزش و پرورش:
آزمون فني و حرفهاي براي 34 هزار نفري كه از قبل اعلام شده در شهريورماه سال جاري توسط وزارت علوم برگزار ميشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش، رئيس مركز آموزش نيروي انساني، آمار و فناوري درباره مصوبه شوراي عالي اداري و تشكيل سازمان ملي مهارت با ادغام دانشگاه علمي كاربردي و مراكز و دانشكدههاي فني و حرفهاي كشور گفت: آنچه در دولت مطرح شده يك تصويبنامه است نه دستورالعمل. در بند هشت اين تصويبنامه نيز قيد شده كميتهاي بايد تشكيل شود و چگونگي اجرايي شدن و ابلاغ دستورالعمل را طي هشت ماه آينده در دستور كار قرار دهد.
اسدا... اسدي گرمارودي يادآور شد: اين دستورالعمل و اجرايي شدن آن هنوز به وزارت آموزش و پرورش ارسال نشده است، ضمن آنكه در اين مصوبه قيد شده كه وزارت علوم براساس تبصره 3 بايد درخصوص پذيرش هنرجو اقدام كند.
رئيس مركز آموزش نيروي انساني، آمار و فناوري وزارت آموزش و پرورش در توضيح بيشتر گفت: از ديدگاه مصوبه مجلس حسب نياز و همچنين جذب هنرجو به وزارت علوم واگذار شده است، لذا آزمون فنيوحرفهاي براي 34 هزار نفري كه از قبل اعلام شده در شهريور برگزار خواهد شد، به عهده وزارت علوم است.
وي تاكيد كرد: از ديدگاه اين مصوبه ابتدا بايد براساس بند 8، اين كميته تشكيل شود، بنابراين هيچ گونه دستورالعملي قبل از تشكيل كميته قابل اجرا نخواهدبود.
اسديگرمارودي ادامه داد: پس از تشكيل اين كميته وزارت آموزش و پرورش به عنوان يك دستگاه اجرايي با توجه به توافق مجلس و دولت، وظايف خود را انجام خواهد داد.
وي يادآور شد: در حال حاضر هيچ گونه نگراني براي داوطلباني كه در آزمون فنيوحرفهاي شركت كردهاند وجود ندارد و اقدامات آموزش و پرورش انجام شده و به وزارت علوم اعلام شده است.
رئيس مركز آموزش نيروي انساني، آمار و فناوري وزارت آموزش و پرورش در پايان خاطرنشان كرد: بر اساس مصوبات، وزارت علوم وظيفه دارد درباره پذيرش هنرجويان و برنامهريزي براي آنها اقدامات لازم را انجام دهد.
منبع:
کد:http://medu.ir/IranEduThms/medu2/cntntpge.php?pgid=31&rcid=44032
دفتر چه ها اومد؟؟؟
نقل قول:
قرار بود امروز دفترچه ها توضیع بشه
امروز یا فردا ؟
من که الان رفتم گفت وقتش تموم شده .... :دی
تا هفتم بوده .
بدين وسيله به اطلاع مي رساند نظر به اينكه براساس برنامه زماني پيش بيني شده قبلي مقرر گرديده بود از ساعت 9 صبح روز سه شنبه 15/4 /89 لغايت روز سه شنبه 22/4/89 ثبت نام از داوطلبان واجد شرايط مربوط صورت گيرد،ليكن براساس تبصره 3 از ماده 5 مصوبه يكصدو سي و هفتمين جلسه شوراي عالي اداري مورخ 8/11/1388 ابلاغي به شماره 66196 مورخ 6/4/1389 مبني بر عدم پذيرش دانشجوي جديد در آموزشكده هاي فني و حرفه اي از سال 1389 ، ثبت نام از داوطلبان ازمون فوق الذكر بعمل نخواهد آمد. شايان ذكر است اين سازمان طي نامه شماره 20702/س مورخ 13/4/1389 از وزير محترم آموزش و پرورش در ارتباط با درخواست قبلي آن وزارت كه طي نامه شماره 20/3412/180 مورخ 16/3/89 براي پذيرش حدود 35000 دانشجو به سازمان اعلام آمادگي نموده اند ، استعلام نموده است بديهي است مشخص شدن زمان ثبت نام از داوطلبان منوط به اعلام كتبي وزارت محترم آموزش و پرورش خواهد بود .
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
=-=-=-=-=-=
حالم ازشون بهم میخوره ......................... ! :2:
یعنی چی؟
منظورشون چی بوده؟
یکی توضیح میده؟
یعنی دفترچه ها اومده بوده و تموم شده؟
یا کلا ثبت نام نمیکنن دیگه؟
یکی توضیح کامل بده
مرسی
سلام تسليت ميگم ... !!!!!! ، اين صفحه رو ببينيد :
عيبي نداره شايد حل شد ...کد:http://www.karshenasi.com/1389/04/kardani89.html
موفق باشيد :20:
الان یعنی اونایی که ازاد هم شرکت نکردن باید چه کنن؟
تو اطلاعیه ای که پیک سنجش زده بود نوشته شده:
سازمان سنجش آموزش کشور بدین وسیله به اطلاع کلیه داوطلبان متقاضی ثبت نام و شرکت در آزمون ورودی دوره های کاردانی پیوسته نظام جدید(آموزشکده های فنی و حرفه ای و موسسات آموزش عالی و غیر انتفاعی)سال 1389 می رساند که ثبت نام برای شرکت در آزمون مذکور از ساعت 9 صبح روز 3 شنبه 15/4/89 آغاز میشود و در پایان روز سه شنبه 22/4/89 پایان می پذیرد...
فقط آموزشکده های فنی حرفه ای زیر نظر آموزش و پرورشه،یعنی موسسه های غیر انتفاعی که واسه سازمان سنجشه میتونید برید...
این طور که میگن سازمان سنجش هیچ مشکلی نداره،مشکل از آموزش و پرورشه که واسه آموزشکده ها پذیرش نداره،پس ممکنه که سازمان سنجش آزمون کاردانیو برای موسسه های غیر انتفاعیه خودش برگزار کنه...شایدم بدون آزمون پذیرش کنه...
با ممكنه و شايد كه چيزي حل نميشه ! بايد دست به كار شد :19:نقل قول:
من که از اول بهتون گفته بودم این وزیر *** جدید با فنی حرفه ای مشکل داره،ولی دیگه انتظار همچین کار اعجاب اوری رو نداشتیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان میشه بگین مسئله دقیقا چیه؟ چه اتفاقی افتاده؟
الان با این وضع خفت بار تکلیف ما که فنی خوندیم چی میشه ؟ چطوری میتونیم وارد دانشگاه بشیم کسی اطلاعی داره؟
یعنی دور از جون بدبخت شدیم رفت پی بیچارگیش
سلام . احتمال داره كه اين مصوبه لغو بشه ، براي اطلاعات بيشتر به :
مراجعه كنيد !!!کد:http://www.karshenasi.com/1389/04/pazireshe-kardani-p-89.html
موفق باشيد :40:
ba salam
migam chetore berim jeloye majles balke faraji beshe
age hame paye bashan mitoonim ye rooz moshakhas konim pashim berim
albate ma baraye ekhteshash nemirim
montazere javabatoon hastam
felan ya hagh
دوستان کسی که متولد خرداد 71 باشه
اگه ازاد امسال قبول نشه سال دیگه نمیتونه دوباره کنکور ازاد شرکت کنه؟
باید بره سربازی؟
مگه سویسه اینجا بری جلو مجلس فرجی بشه؟؟؟نقل قول:
فعلا فقط دانشگاه آزاد آزمونش مشخصه ، درسته؟؟؟
"تظاهرات و تجمع جلوی سازمان سنجش و بعدش هم وزارت علوم هر کی هست آخر کامنتش این مطلب را تایید کنه"
کد:http://eteraz-fani.blogfa.com
ظرفيت پذيرش، تعداد داوطلبان و زمان برگزاري آزمون کارداني پيوسته دانشگاه آزاد اسلا مي اعلا م شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گروه آزمون و سنجش : به گزارش خبرنگار آفرينش ، دکترعبدالله جاسبي در حاشيه بازديد از آزمون سراسري در واحد علوم و تحقيقات با اشاره به برگزاري کنکور غيرپزشکي دانشگاه آزاد اسلامي گفت : بيش از 730 هزار داوطلب در تهران و 218 حوزه امتحاني کشور و هفت حوزه امتحاني خارج از کشور رقابت مي کنند ، همچنين وي از پذيرش 300 هزار دانشجو در آزمون امسال خبر داد.
وي با بيان اينکه در آزمون غير پزشکي امسال نسبت زنان و مردان تقريبا به هم نزديک است، اظهار کرد: در اين دوره از آزمون 51 درصد داوطلب مرد و 49 درصد داوطلب زن شرکت کرده اند.
جاسبي با بيان اينکه داوطلبان مجموعه رياضي با احتساب 48 درصد، بيشترين تعداد داوطلبان را تشکيل مي دهند، اظهارکرد: پس از گروه رياضي داوطلبان مجموعه علوم انساني با 35 درصد، علوم تجربي با 15 درصد و هنر با کمتر از دو درصد داوطلبان آزمون را به خود اختصاص مي دهند.
وي با اشاره آمار داوطلبان در رشته هاي مختلف امتحاني گفت: رشته حقوق با بيش از60 هزار داوطلب و پس از آن رشته هاي مهندسي عمران و معماري با حدود 40 هزار داوطلب و در نهايت رشته هاي مهندسي برق، الکترونيک، حسابداري و مهندسي کامپيوتر" نرم افزار" با 25 هزار متقاضي رده هاي بعدي را به خود اختصاص داده اند.
وي با بيان اينکه تعداد داوطلبان غير پزشکي امسال در مقايسه با سال گذشته تفاوتي نداشته است، اظهار کرد: تعداد داوطلبان رشته هاي علوم پزشکي و کارداني پيوسته 20 درصد افزايش داشته است; بنابراين در کل تعداد داوطلبان آزمون هاي دانشگاه 10 درصد افزايش داشته است.
اعلام نتايج نهايي آزمون سراسري 89 رشته هاي غيرپزشکي در نيمه اول شهريور
جاسبي با اعلام نتايج نهايي در نيمه اول شهريور ماه گفت: نتايج را زود اعلام مي کنيم تا داوطلبان بتوانند ميان قبولي خود در دانشگاه آزاد اسلامي و سراسري آنچه را که مورد علاقه شان است را انتخاب کنند و الزامي براي ورود نداشته باشند.
رييس دانشگاه آزاد اسلامي با تاکيد بر اينکه ميزان ظرفيت پذيرش نسبت به سال گذشته تغيير چنداني نداشته است، خاطرنشان کرد: در آزمون امسال از هر 2/5 داوطلب يک نفر پذيرفته مي شود.
وي در زمينه ميزان ظرفيت پذيرش، تصريح کرد: دانشگاه کاهش ظرفيت پذيرش دوره هاي کارشناسي را در برنامه خود ندارد; اما درصدد اين هستيم که ظرفيت دوره کارشناسي واحدهاي جامع را کاهش دهيم تا ظرفيت دوره هاي تحصيلات تکميلي افزايش داده شود.
بر اساس اين گزارش ، وي با اشاره به برگزاري آزمون علوم پزشکي با رقابت 200 هزار داوطلب در اول مرداد ماه، از پذيرش کمتر از50 هزار نفر در اين آزمون خبر داد و افزود: در آزمون کارداني پيوسته دانشگاه آزاد اسلامي که 8 مرداد ماه برگزار مي شود210 هزار نفر با يکديگر رقابت مي کنند که از اين تعداد 150 هزار داوطلب پذيرفته مي شوند، بنابراين در مجموع تعداد داوطلبان آزمون 89 دانشگاه آزاد اسلامي بيش از يک ميليون و 130 هزار نفر و تعداد پذيرفته شدگان امسال حدود 500 هزار نفر است.
آفرینش
کارتای دانشگاه آزاد کی توزیع میشه؟؟؟
توی دفترچه نوشته بود حداکثر یک هفته قبل از آزمون...نقل قول:
نقل قول:
کسی نبود جواب ما رو بده؟
1- امسال کنکور برگذار میشه یا نه؟سال بعد چی؟
2- این که از زیر نظر آموزش پرورش میخواد بره بیرون یعنی چی؟
3- اگه کنکور امسال برگذار نشه میشه بری علمی کاربردی؟
4- باید چی کار کنیم؟
امید جان هیچ کدوم از سوالات شما جواب قطعی و با ثبات نداره!(اینجا ایرانه)
البته بجز سوال 4 که جوابش توکل به خدا هست
فنی حرفه ای ها رو ادم حساب نمیکنن!
اگه جواب غیر قطعی هم باشه خوبه الان در هاله ای از ابهام به سر می برم . اگه یه کم توضیح بدین که چی شده خیلی خوبه. چند جا یه چیزایی نوشته بودن ولی سر در نیاوردم چی گفته. ممنون میشم اگه کسی به سوالام جواب بدهنقل قول:
نقل قول:
بله سال بعد مشمول میشه
سلام ، اعتراض خودتون رو در وب سايت زير بنويسيد:
موفق باشيد ...کد:http://www.eteraz-fani.ir/
1.احتمال زیاد برگذار میشه.البته طبیعتا اموزشکده ها باید در نیمسال دوم پذیرش کنند.سال بعد با خداستنقل قول:
2.در حال حاضر زیر نظر فنی حرفه ای است و قراره که بره زیر نظر اموزش و پرورش(وزارت علوم) البته زیاد مهم نیست
3.طبق تصبره جدید اموزش و پرورش دانشگاه علمی کاربدی تا اطلاع ثانوی نمیتونه در هیچ مقطعی دانشجو بگیره!!!
4.توکل
نقل قول:
در حال حاظر زیر نظر آموزش و پرورش هست و میخواد بره زیر نظر وزارت علوم