ماک نیست
اینترناشنال 9700 مدل 1990
Printable View
ماک نیست
سلام به همه دوستاننقل قول:
اگه دقت می کردین بحث ما روی کشنده های فوق سنگین نبود در حالی که بنز 3850 تیتان یک کشنده فوق سنگینه. بازم میگم هیچ گونه حساسیتی در این مورد ندارم.
چند وقت پیش تو یک نمایشگاه خودرو سنگین از مسئول فنی غرفه ایویکو راجع به بعضی مدلاش و همین طور مدل قدیمیش (36-330) سوال کردم. می گفت تا 96 تن قدرت کشش بار داره. صحت این حرفو دوستانی که مشخصات فنی اونو می دونن باید تایید کنن.
درباره ماک های معمولی r600 (و نه کشنده سنگین DM800) هم یک بار از رانندش که یک بوژی خالی رو حمل می کرد مطالبی پرسیدم. رانندش، به معنی واقعی راننده سنگین بود و به نظر آدم باتجربه ای تو این کار می اومد. می گفت حداکثر تا 100 تن بار رو می تونه حمل کنه. روز بعد هم یک ماک DM800 اومد تا محموله رو که یک ترانس بود با بوژی حمل کنه.
بهر حال باز هم باید کسی که اطلاعات فنی داره این مطالب رو تایید یا رد کنه.
من هم کاملا موافقم. تست یک کشنده شرایط زیادی رو می طلبه و همین طور افرادی که هم با معلومات و هم بی طرف باشند. درباره رابطه توان و گشتاور هم درسته.نقل قول:
P=TW
توان= گشتاور * سرعت دورانی.
در یک توان ثابت با کاهش سرعت می تونیم گشتاور بیشتری رو بدست بیاریم که توانایی حمل بار رو بیشتر می کنه.
من که نگفتم بنز 2635 نمی تونه 110 تن بار رو حمل کنه! در مقابل دانش فنی و تجربه کمپانی معظم بنز، ما کی هستیم که بخواهیم انتقاد کنیم!نقل قول:
ولی واقعا شما هم طرفدارهای به شدت پر و پا قرص مرسدس بنز هستید!!
البته من همچنان در وهله اول کامیون های ولوو رو دوست دارم.
:31: حواسم نبود ولی هر چی باشه آمریکایه دیگه:31:نقل قول:
ماک نیست
من منظورم این هستش که بوژی کش بنز خیلی خیلی بیشتر از بوژی کش ولوو اگه بندر عباس رفته باشین به این حرف من پی میبرید بوژی کش ولووو قدیمی که میتونم بگم به جز n12 دیگه چیزی نیست ولیی بنز تو این قیافه مدل اش رو یادم نیست خیلی زیادنقل قول:
سلام به همه دوستان
اگه دقت می کردین بحث ما روی کشنده های فوق سنگین نبود در حالی که بنز 3850 تیتان یک کشنده فوق سنگینه. بازم میگم هیچ گونه حساسیتی در این مورد ندارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31::31:خب ما هم به بنز علاقه داریم:31:نقل قول:
البته من همچنان در وهله اول کامیون های ولوو رو دوست دارم.
ACTROS 4165 SLT TITAN
با موتور 15/9 لیتری به قدرت 653 اسب بخار و گشتاور فوقالعاده 3000 نیوتون متر . از 650 اسب 3000تا گشتاور کشیدن بیرون خیلی خوبه
عکسهای بیشتر اینجا
یکی دیگه از ایرادات هوو، همین جلو پنجره اونه که تا باز نشه اتاق نباید بالا بره! وگرنه باعث شکستگی قسمت مذکور میشه.:13:
شاید تنها نقطه قوت و دلخوش کن هوودر میان ضعفهای بی شمار این کامیون، همین بالن اتاق اونه که حداقل نسبت به دانگ فنگ!!!!!!معذرت میخوام (البرز) !!!!!! کمی نرمتر و راحت تره و فضای بهتری رو برای راننده به ارمغان میاره. تکانهای شدید اتاق و تعلیق غیر استاندارد صندلی و اتاق در کشنده البرز، راننده رو واقعا از پا در میاره و باعث خستگی بیش از حد راننده میشه!
:31:
منبع
trucklove.------------
با اینکه از fh مخصوصا از نوع سقف کوتاهش خوشم نمیاد ولی این یکی خیلی با سلیقه درستش کرده:40:
صحبت از هوو شد
الان خیلی خواهان پیدا کرده
چون الان دیگه میشه تعیر وضعیت داد
وکمپرسی یا میکسر گذاشت و به دلیل وزن خیلی کم میشه بار زیادی زدلوازم یدکی هم توی بازار زیادشده و ارزان هست
سلام
یک کاتالوگ خیلی مختصر از ولوو f12
کد:http://turboupload.com/mpq3jvxc6jmf
سلام.دوستان متخصص کسی در مورد کمپرسی آمیکو تک اطلاعات فنی داره.منظورم اینه که ماشینای خوبی هست یا نه . موتورش کجایی و کلا نظرشون چیه راجب این کمپرسی.لطفا متخصصین زودتر جواب بدن .چون قصد خریدش رو دارم
نقل قول:
من تخصص ندارم ولی اونایی که دارن و تخصص دارن گفتن اینارو:46:
توی نمایشگاه خودرو تویه قرفه آمیکو با مسئول فروشش صحبت کردم
پلت فرمش مال ایران موتورشم یادم نیست یک چیزی توی مایه های اشمیتزر یا هم چین چیزی
10چرخش رو نگاه کردم لیور گیربکسش سیمی بود اتاقشم مال مان هستش ولی داشبردشو خودشون طراحی کردن
توی گاراژ هم با راننده یکی از کمپرسی های تکش صحبت میکردم از لوازم یدکیش خیلی مینالید و می گفت اصلا لوازماش نیست
کلا خدمات پس از فروش خوبی نداره ولی از بنز خیلی بهتره چون دیگه دوران بنز 1924 و 2624 گذشته
بالاخره اميكو رو تحويل كرفتيم؛
حاجي از جلفا بهم زنك زد كفت ماشين يك قرون نميارزه و مستقيم ميخايم بذاريمش براي فروش!
تعجب كردم تا اينكه حاجي ماشينو اورد خونه كه فرداش ببريمش اهنكري؛خاستيم بريم اهنكري اولين بار كه سوارش شدم تعجب كردم كه حاجي جي ميكه؛خوب فرمون كه جرم و جوب سقف هم موكت با كيفيت؛صبر كن ببينم!اين كه كاغذه،ميشه روش يادكاري نوشت!
ماشين كه روشن شد حالت تهوع بهم دست داد دقيقا عين1921قديمي صدا ميومد تو اطاقش ديدم حاجي يه جورايي داره دنده عوض مي كنه
دقت كه كردم ديدم دنده هاش با همه ي ماشيناي دنيا فرق داره و 1و2جاش جابجاست!و اينقدر بدرد نخوره كه هر دندشو با 3يا4بار قيز و قوز در اوردنش جا ميرفت و مطمعنا اكه 6ماه باهاش كار كنيد جعبه دندش مرخص ميشه
تو اولين دست انداز ستون فقراتمون خورد شد اينها رو به كرماي ازار دهنده ي تو اطاق اضافه كنيد؛دقيقا اينجوري بهتون بكم كه يه ماشين بدرد نخور بي اصالت 30سال قبل كه فقط يك ذره خوشكلش كردن؛
الانم دنبال فروششيم كه اكسورم بفروشيم يك fm13صفر بكيريم؛
اقا این امیکو عجب کابوسی شده!!
الان ده روزه از اهنگری درش اوردیم گذاشتیمش شهرک هیچکس سراغش نمیاد.بهمون می گن باید5میلیون روش ضرر کنی تا یکی بیاد بخرتش.اساتید منو راهنمایی کنید.راست می گن؟؟؟؟چیکار کنم؟؟؟
_ماشین خالی تو کف گاز نمیخوره چه برسه با17تن بار تو اتوبان صیاد.
2_دنده هاش رو حاجی که کلی وارده در حالت خالی با هفت هشت بار صدا جا میره و دنده 2وهفتش جا نمیره(فرض کن شوفر بخاد باهاش کار کنه)
3_این ماشینی که صفره می گن باید5میلیون روش ضرر کنی حتما دو سال کار کنه تو چشم شمر هم دیگه نمیره.
اینارو از سایت تیونینگ تالک دقیا براتون کپی کردم حالا اگه نادرست بود دوستان کمک کنن:46:
با تشکراز شیرین:31:نقل قول:
سلام.دوستان متخصص کسی در مورد کمپرسی آمیکو تک اطلاعات فنی داره.منظورم اینه که ماشینای خوبی هست یا نه . موتورش کجایی و کلا نظرشون چیه راجب این کمپرسی.لطفا متخصصین زودتر جواب بدن .چون قصد خریدش رو دارم
موتور گیربکس هو و هست تکش خوب اما جفت میگن مثلا هو مشکلاتی توی دند ه و ترمز داره قطعات الان خیلی خوب شده هم فراون هم ارزان کلا ماشین جاده اسفات هست توی خاکی دو ماه دوام نیمارن مخصوص جفت :46:
در کل ماشین بدی نیستن:46:جفتش شده 90 خوردی
سلام کاتالوگ مختصری از ولوو N12
کد:http://turboupload.com/ayhnhfi1j6zt
ایران هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
lممنون از نظرتون. می خواستم بدونم اگه 72 ملیون بدم نقد یه آمیکو تک بگیرم بهتره یا اینکه یه بنز تک مدل 76 که همین قیمت هستش رو بگیرم بهتره...لطفا اگه با این پول میشه ماشین دیگه ای گرفت نقد منظورم کمپرسی هستش بگیننقل قول:
با سلامنقل قول:
آره
ايران هست - مشهد
داشته ميرفته سمت پايانه بار مشهد :20:
خيلي حال كردم خودم ديدمش :10:
واقعا دمش گرم :27:
بستگی به کار و شهر شما دارهنقل قول:
lممنون از نظرتون. می خواستم بدونم اگه 72 ملیون بدم نقد یه آمیکو تک بگیرم بهتره یا اینکه یه بنز تک مدل 76 که همین قیمت هستش رو بگیرم بهتره...لطفا اگه با این پول میشه ماشین دیگه ای گرفت نقد منظورم کمپرسی هستش بگین
بعداینکه خودت می خواهی کار کنی یا بدی دست راننده
اگه توی جاده می خواهی کار کنی عالی هست اما خاکی نه
اولی اکسوره؟
با سلامنقل قول:
من اولي رو انتخاب ميكنم :31:
آخرين مانع بر سر راه شمارهگذاري فراز برداشته شد
به گزارش ایکو پرس به نقل از روابط عمومی ایران خودرو دیزل ، پيش از اين پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي با وجود تاييد فني اين خودرو سنگين از سوي موسسه استانداردهاي بينالمللي VCA انگلستان، موافقت خود با شمارهگذاري اين خودرو سنگين را منوط به كسب نمره قبولي در آزمون موسسه معتبر استاندارد ديگري به عنوان مرجع سوم دانسته بود.
براساس این گزارس ، سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی کشور نيز با تأیید استانداردهای کشنده جديد فراز از صدور تأییدیه رعایت استانداردهای 51 گانه در کشنده فراز خبر داده بود.
اين سازمان ابهامات بوجود آمده در خصوص كاميون فراز که به اشتباه آن را هوو نامیده بودند را کاملاً بی اساس دانسته و بر وجود تفاوتهای عمده اين كاميون با کاميون هوو تاكيد كرده بود.
پس از مطرح شدن اين موضوع دو دستگاه خودروي فراز به صورت نمونه و با انتخاب پليس راهنمائي و رانندگي و موسسه استاندارد به مركز بين المللي آزمون خودرو موسسه TÜV-SÜD آلمان در كشور چك اعزام و اين دو محصول در حضور كارشناسان موسسه استاندارد مورد بررسي مركز بينالمللي صدور گواهينامه استانداردهاي بينالمللي TÜV-SÜD قرار گرفت.
دراین گزارش آمده است ، نتايج اين آزمون كه بر اساس استاندارد اروپايي 71/320/EEC و معادل استاندارد ملي 6742/ISIRI بوده است حاكي از انطباق كامل خودروهاي مورد آزمايش با بالاترين استانداردهاي ايمني خودروهاي روز اروپاست.
موسسه بينالمللي صدور گواهينامه استانداردهاي بينالمللي TÜV-SÜD با سابقهاي 140 ساله به عنوان يكي از اصليترين مراجع تاييد استانداردهاي روز جهان در زمينه انواع صنايع از جمله خودروسازي به حساب ميآيد.
گفتنی است ، پيش از اين در خبرها آمده بود كه كاميون فراز با چهره اي كاملا متفاوت و زيبا به بازار عرضه خواهد شد و داراي قابليت هاي چشمگير و مدرني مي باشد از جمله: اين محصول يک کاميون 4*6 كشنده با قدرت كشندگي (وزن ناخالص تركيبي GCW) برابر با 49 تن مي باشد. ، موتور كاميون فراز از نوع WD615.96C مجهز به سيستم پيشرفته پاشش سوخت از نوع Common – Rail بوده و با قدرتي معادل 380 اسب بخار سطح آلايندگي Euro III را پاس مي كند.
از دیگر خصوصیات کامیون فراز می توان به گيربكس كاميون فراز از نوع HW18710T مجهز به كليد پنوماتيكي تغيير وضعيت سبك و سنگين بوده و 10 دنده جلو و 2 دنده عقب داردو سيستم ترمز كاميون فراز با بهره گيري از 140 ليتر ذخيره انرژي باد در مخازن و پهناي كفشك ترمز بيشتر و نيز بهره گيري از سيستم هاي پيشرفته ترمز ABS و ترمز كمكي EVB (ترمز موتوري) و خفه كن موتور (EB) كارآيي مطلوبي دارد، اشاره کرد .
كاميون فراز با توجه به بهره گيري از سيستم هاي پيشرفته الكترونيكي، مجهز به سيستم كروز كنترل و محدود كننده سرعت و همچنين كليد مصرف اقتصادي در حالت بدون بار مي باشد و عيب يابي در كاميون فراز با دستگاههاي عيبياب الكترونيكي (Diagnostic Systems) انجام مي گيرد.
:31::31:بستگی داره:31:نقل قول:
آکسور:31: گلگیراشو با سپراش سفید میکنی:31: یه بادشکن میشه سالار:31:
البته این اتاق 4 نفره قرمزه رو هم دوس دارم اینتر ناش:40: ولی میخوره گازوئیل خور و پر خرج باشه:31:
اینتر ناشنال با موتور 380 اسبی و وزنی در حدود 9 تن با وجود اتاق بزرگ و راحتش که به راحتی امکان خواب 5 نفر رو فراهم میکنه مصرف انچنانی نداره کشش خوبی توی کفی داره در حد اندازه کشنده های 2*4 اروپایی طاهر میشه ولی کمی تو سینه کش ها و سر بالایی به خاطر دو دیفرانسیل بودنش کم میاره که اونم زیر بار معلوم میشه
اتاقی ایمنی دارن
یکی از معایبشون که برتری هم حساب میشه اتاق کاملا الومنیومی هستش و یکی هم کم بودن تعمیرکار ماهر هستش که این روزا برای بیشتر کشنده و کامیونهای کشور اتفاق افتاده
خوشا به حالت ای عراقی.............:2:
actros 1846
اینم سایز بزرگش:46:
کد:http://up.--------.com/images/jcky1gcoo7177kw8dlbw.jpg
:13: حیف این اکتروس خوشگل
چپ شدن یک کامیون افغان در زابل که میتونید عکساش رو توی اینجا ببینید
این کشور های عقب افتاده باید این ماشین های به این شاخی رو سوار بشن بعد ما .........لعنت لعنت به این سیاست کثیف:2:کد:http://www.irna.ir/Display.aspx?SSID=21&NID=130393970
محتوای مخفی: عاشق ماشین امریکایی هستم
محتوای مخفی: ولوو 340
از کی تا حالا اکسور شده مامانم اینا؟ داداش؟:20:
:31:به به بر این تاپ لاین:31:
با سلام
عمرا ٌ دیگه این یکی رو دیده باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
mercedes unimag خدای زور . من کارهایی از این دیدم که شاخ در آوردم از درو دیوار بالا میره . تازه این خیلی داغونه
:31:سلام گفتم یه چند وقت بود عکس نزاشتم بزارم:38:
یه g380 که طرف 2هفته هست که تحویل گرفته تازه خون رو پلاکش رو پاک کرده ایشالا چرخش براش بچرخه
:40:ای جان ببین عشقم اکتروس 1844 رو پشت اسکانیا گفتم اونم تو عکس باشه :40:
:40:به به اینم یکی از عشقامون 3331
این یه داف ati3300
unimag متعلق به مخابرات هستش ماشین کابل کشی من نمونه های بار کش رو هم دیدم دنبال یکی هستم شاید مزایده ای پیدا بشه .
شرکت نفت هم نمونه های بار کش دو کابین مدل بالاتر رو داره رنگشون آبی هستش
اولین بار بعد از جنگ جهانی دوم این ماشینها رو برای کار به جای تراکتور ساختن هم بار موبرد زمین شخم میزد و هر کاری میکرد
هنوز هم مرسدش بر اساس شاسی این تراکتور تولید میکنه
نمونه های تقویت شده توسط برابوس هم داره
یکی از اعجوبه های شاسی و سیستم سوسپانسیون هستش
سلام
لطفا" در مورد کامیون های ولوو NL ی کم اطلاعات بدید.
من فقط در حدی میدونم که نسل جدیدش ولوو های nh الان
اکتروز 4165 با موتور 653 اسبی و گشتاور 3000
با سلامنقل قول:
:18::18:
عکسهای بیشتری ازش ندارید؟؟
موفق باشید.