با سلام
آقا چطور میشه یه object جدید به sims 3 اضافه کرد
Printable View
با سلام
آقا چطور میشه یه object جدید به sims 3 اضافه کرد
نقل قول:
این که الان گفتی یعنی چه؟یعنی می خوای از سیمس 2 بیاری تو سیمس 3 نمیشه!اگه از خود سایت سیمس 3 دانلود کردی به این مکانن:
اگه package هست:
C:\Documents and Settings\Admin\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
اصولا چیزایی که میزارن ابجکت نیست پکیج هست که باید بره توی پوشه ی دانلود
یا سی دیت خرابه(که اونو دیگه به ما مربوط نیست)یا کرکت خرابه می تونی دانلود کنی یا یه چیزی از بازیت کمه که اون مربوط میشه به همون سیدیت یا ویستات نمی کشه 4 گیگ برای خود ویستا کمه حالا یه بازی سنگینم روش!:دی ولی این چهارمیه احتمالیه ولی 3 تای اولی 100% باید امتحان کنی!نقل قول:
نقل قول:
سلام
بچه ها من خیلی ناراحت و دپرسم !!! :(
سیمزی که گرفتم 2 تا دی وی دی هستش که پر از فایل یا zip هستش و فایل های داخلش فرفت iso
وقتی با برنامه ی magicIso فایلشو باز کردم محتویات بازی رو که میشد حالا نصبش کرد نشون داد ولی نمی دونم چرا وقتی میزنم نصب بشه همش error های مسخره میده و نمیداره برنامه ی install اجرا بشه !!!
چی کار کنم من ؟!!! ( گریه )
مشکل از کجاست ؟ ممکنه سیستمم مشکل داشته باشه ؟!!!!
خوب تو تاپیک مخصوصش بپرسین شاید یک نفر کمکتون کرد ...نقل قول:
سلام به هر حال بعد از یک هفته سیمز من هم رسید.(البته از یی سی نه)حجمش 5.5 گیگه.
من یه مشکل دارم. وقتی حدود 20 دقیقه بازی می کنم خود به خود بدون اروری خارج میشه (کمک) و تو بازی یه جورایی افت فریم دارم چی کار کنم؟
cpu=q6600
ram=4g
vga=512ddr3
NVIDIA GeForce 9500 GT
ویندوز من هم ویستای 64 بیتیه.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=114448
من كارت گرافيكم 256 gf 5500 بود و cpu هم 2.02و رمم 1 بود و بازي به سيستمم خورد
اگه كسي اين جور سيستمي داره بازي بهش ميخوره
راستي لباسها تو بازي همش تو كمد لباس هست و اصلا مغازه لباس فروشي نداره راستي چه جوري ميشه لپ تابم رو ببرم تو پاركي جايي استفاده كنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هورااااااا.....
درست شد .....
اون فایل ها رو از درایو مجازی کپی کردم داخل سیستمم و یعد نصب کردم و بدون error اجرا شد ...
چقدر قشنگ شده بازی ....
واقعا" جدابه ...
راستی بچه ها برای من این کلید های ctrl +shift + C کار نمی کنه ؟!!! چرا ؟؟
نقل قول:
این که الان گفتی یعنی چه؟یعنی می خوای از سیمس 2 بیاری تو سیمس 3 نمیشه!اگه از خود سایت سیمس 3 دانلود کردی به این مکانن:
اگه package هست:
اصولا چیزایی که میزارن ابجکت نیست پکیج هست که باید بره توی پوشه ی دانلود
C:\Documents and Settings\Admin\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
یه خونه دانلود کردم که پسوندش اینه:(Sims3Pack.) و مربوط به سیمس 3 میشه
تو اون مسیریم که شما گفتین قبلا ریختم ولی نتیجه نداد
ممنون از همه مشکل حل شد. نمی دونم چه جوری ولی الان 1ساعت بازی کردم مشکلی هم نداشتم.فقط می خواستم ببینم این سنگ ها و پروانه ها رو از کجا آوردید؟ من رو زمین هر جا میگردم جز گوجه و انگور چیزی پیدا نمیکنم.
باید کلید ها کار کنه ، یعنی هیچ کادری اون بالا نمیاد؟نقل قول:
اگر خونه دانلود کردید ، باید خود فایل رو اجرا کنید ، احتمالا فایل باید اجرایی باشهنقل قول:
پروانه ها كه معلومن ولي الماس ها يه 5-6 صفحه قبل مدل اوليه رو گزاشتم .بگرديد اگر پيدا نكرديد بگيد تا دوباره بزارم.:10:نقل قول:
برای مثال جایی که می تونی برای ابتدا الماس و اینا پیدا کنی توی قبرستان است:دی!اونو اولش توی شهر نیست باید خودت بزاریش توی شهر از توی قسمتی که خونه و اینا میزارن قسمت بعدش پارکا و ایناست توی اون پارکا یه قبرستون هست اونو میارید تو میرید توش صبح برید چون هم سیمتون قلبش به دلیل وجود روح ها وای میاسته هم خودت توی تاریکی نمی تونی چیزی پیدا کنینقل قول:
پروانه هاهم بیشتر توی جاهایی که درختو علف هست پیدا میشه
باید بزاری توی کیفت میری توی هرجا که دلت بخواد میزنی روش گزینرو انتخاب میکنی دستش میگیره میبره یه جا که میشه مثلا میز میزاره اونجا کارشو می کنهنقل قول:
لب تاپو می خری میزاری یه جا میری توی قسمت کیفت همون که کوله پشتیه با سیمت لب تاپو می کشی توی کیفت میاد اونجا
امید وارم از راهنمای گام به گام چیزی دستگیرتون شده باشه:دی
خوب تو جایی که سیمزت رو نصب کردی و همچنین توی داکیومنتت پسوند فایل رو سرچ کن ببین فایل هایی که این پسوند رو دارن کجا هستند ... بعد اونجا کپی کن ... احتمالا باید یه چیزی مثل اسلحه های کانتر باشه که جای اسلحه های قبلی رو می گیرن ... اینها هم شاید به جای یه سری آبجکت دیگه بیان ، شاید هم اضافه بشن ...نقل قول:
یه خونه دانلود کردم که پسوندش اینه:(Sims3Pack.) و مربوط به سیمس 3 میشه
تو اون مسیریم که شما گفتین قبلا ریختم ولی نتیجه نداد
من هنوزم نتونستم هیچی پیدا کنم.میشه از اون سنگا که میگین رو زمین هست و بعد تراشش میدن بذارین؟
راستی اون معدنی که عکسشو قبلا گذاشته بودید کجاست؟
راستی مال من فقط یه قبرستون داره که تو اونم هیچی پیدا نکردم.
خب مال همه يه قبرستون داره........ تو همون اول وروديش بايد يكي دوتا باشه.نقل قول:
اين صورت اوليه الماس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم معدنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهي براي تندتر كردن سرعت نيست(به جز ultra 3) چون وقتي سيمم ميخوابه تا خوابش تموم شده من بايد برم شام بخورم(هاهاها) يا وقتي ميره سر كار زماني كه طول ميكشه كارش زياده چيكار كنم
وقتي بالاي صفه سمت راست موقعي كه سيمم سر كار هست علامتش كه هست زيرش يك چيزي باز ميشه كه چنتامورد توشه داره يكيش اينه take to easy فكر كنم
اينا چه هست اگه ميشه هم گزينه هاش رو توضيح بدين
اونها نحوه ی عملکرد سیمز شما سر کار هست ، اون گزینه ای هم که شما گفتید معنیش اینه که کارش رو ساده بگیره ، یعنی خوب کار نکنهنقل قول:
اره منم موافقم سرعت بازي كمه خيلي كمه.تو سيمس 2 ميشد زمان را تند كني اينجا چي
ممنون از همتون. ولی سرعت مال من کاملا درست کار میکنه و لول آخرش حتی از سیمز 2 هم بیشتره.(تعجب)
اينجا فقط با دكمه هاي 2 و 3 و4 ميتونيد سرعتش رو زياد كنيد ولي جاي تعجب كه سرعت 4 با 2 فرقي نداره!:18::13:نقل قول:
ممنون لومينا خانوم اين مسابقه ي اشيائ قيمتي كي و چه طوري برگزار ميشه.
چیه این بازی اونو غیر قانونی کرده؟؟؟؟
توی گروه های اجتماعی یه سری به جدید ترین گروه های ساخته شده بزنین پیداش می کنین ... محل برگذاری مسابقه اونجاست ...نقل قول:
ممنون لومينا خانوم اين مسابقه ي اشيائ قيمتي كي و چه طوري برگزار ميشه.
اولا من پسرم. دومن همونطور كه گفتن.نقل قول:
اگر به پروفايل منم سر بزنيد گروه رو ميبينيد.
اين كه زناش حجاب ندارن لباساشون از نظر جمهوري اسلامي ناجوره و يكي دوتا مورد ديگه كه خودتون بايد بگيريد قضيه چيه!:10::دینقل قول:
ببخشيد ندونستم شما پسر هستيد اخه نام كاربري شما دخترانه است معذرت.
البته این هم هست که نمی دونم توی سیمز 3 هست یا نه ، ولی توی سیمز 2 وقتی که داشتی می مردی و اون یاروئه میاد جونت رو بگیره اگه بهش 20000 تا پول بدی میزاره زنده بمونی ! می گن این بر ضد اسلامه !نقل قول:
اين كه زناش حجاب ندارن لباساشون از نظر جمهوري اسلامي ناجوره و يكي دوتا مورد ديگه كه خودتون بايد بگيريد قضيه چيه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :biggrin:
بله چقدر جالب !!!یعنی بازی ها اینقدر واقعی شدن؟؟؟!؟!؟نقل قول:
ين كه زناش حجاب ندارن لباساشون از نظر جمهوري اسلامي ناجوره و يكي دوتا مورد ديگه كه خودتون بايد بگيريد قضيه چيه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی
استغفرالله !!! فردا در مناظره مطرح میشه:27:نقل قول:
ولی توی سیمز 2 وقتی که داشتی می مردی و اون یاروئه میاد جونت رو بگیره اگه بهش 20000 تا پول بدی میزاره زنده بمونی ! می گن این بر ضد اسلامه !
راستی سیستم مورد نیازش چقدره دوست عزیز؟؟!
وا!نقل قول:
من كه تا حالا نتونستم بهش رشوه بدم!
چه جوريه؟
خدارو شكر كه تو سيمز 3 فعلا خبري از عزراييل نيست!(يعني سراغ من كه نيومده فعلا!)
بزودی انشا الله :27:میاد !!!نقل قول:
وا!
من كه تا حالا نتونستم بهش رشوه بدم!
چه جوريه؟
خدارو شكر كه تو سيمز 3 فعلا خبري از عزراييل نيست!(يعني سراغ من كه نيومده فعلا!)
راستی تقریبا علت رو فهمیدم1!!!! تو گوگل عکس ها شو دیدم!!!!
تو دريا نميشه شنا كرد درسته؟
راستي تا حالا شده موبايل تون زنگ بزنه ؟؟
من موبايلم زنگ زد منو مسابقه آشپزي دعوت كرد!!!!هه هه هه
اول شما دوست عزيز! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
( شوخي كردما!)
بله بعضي وقتا دعوت ميكنن اگر روزنامه هم بخونيد از مسابقات تو شهر با خبر ميشيد.نقل قول:
تو دريا هم نميشه شنا كرد چون ماهي و ... زياد داره .بايد تو استخر شنا كنيد.اگر دوستي داشته باشيد ممكنه بعضي وقتا بهتون زنگ بزنه.
نه هیچ اتفاقی نمی افته !!!!نقل قول:
ید کلید ها کار کنه ، یعنی هیچ کادری اون بالا نمیاد؟
فقط اگر C رو تنها بزنم عکس میگیره !!!!
همه جور مشکلی رو دیده بودیم به غیر از این یکی ... البته باز خوبه و غیر قابل تحمل نیست :)
من الان رفتم در حرفه ی موزیک و با رئیس گرامی دوست شدم ( رابطه ی لاو ) وقتی رفتم شرکت از نظر کاری ارتقا پیدا کردم :دی
بیچاره سیمزم یه بار از گرسنگی و بی خوابی داشت می مرد :دی
يك چيت ميشه بگين كه كارش مثل maxmotives باشه چون اين رمز كار نكرد
بفرما:نقل قول:
)کد:http://www.gamewinners.com/Cheats/index.php/The_Sims_3_(PC
نداریم یه همچین چیزی نوکر بابات غلام سیاه:دی
در جواب سوال در مورد کارتم ببین وقتی که میره سر کار اگه کارش بیسینسی باشه خوب این گزینه باید باشه:suck up boss یعنی پاچه خواری رئیس وقتی میری سرکار بهتره این کارو تو کل عمرت اگه داره انجام بدی بعد رئیس باهات خوب میشه و هر کاری بخوای می تونی انجام بدی ترفیع بگیریو اینا البته کل کارا نه حالا بهتره که رئیس زن باشه یا سیم تو زن باشه با هم ازدواج کنن اونو ترفیعش بده دست خودته دیگه:دی
گزینه های دیگه business at بقیشو یادم نیست این کارتو مثل آدم انجام میدی ولی خوب در حد معموله این گزینه در تمام کار ها هست و در آخر هیچی نصیبت نمیشه:دی فقط پول ....
دیگه این ممکنه باشه hang out with members با کارمندان درست ارتباط برقرار کنی اونا دوست داشته باشن البته اولش این گزینه نیست یکی دیگست
دیگه توی شغل ورزشی یا همون فوتبال این گزینه هست work out in the gym یعنی ورزش در باشگاه که در طی این شما اگه اسکیل مورد نیازو داشته باشید ترفیع پیدا می کنید
البته وقتی شما ترفیع پیدا می کنید کارمندان با شما بد میشوند تا حد کمی باید با اونا دوست شوید اونها کمی به شما حسودی می کنن چرا که خود توانایی ترفیعو ندارن هوش مصنوعی هستند و تا آخر عمرشان همون باقی میمانند
امیدوارم از راهنمای گام به گام خوشتون اومده باشه مرسی خداحافظ:دی
سلام
چجوری میشه وقتی کل سهام یه جاروخریدی اونجارو آتیش بزنی؟
اخراج کردن کارمندا چه فایده ای داره؟
ممنون
فكر نكنم بشه چنين كاري كرد..... كارگر ها هم نميشه اخراج كرد..حداقل من كه نديدمنقل قول:
بچه ها sims 3 چند DVD هستش ؟ توش صحنه های بد بد نداره اخه برای داداشم میخوام
سلامنقل قول:
2 تا DVD هستش ...
تا تعریفتون از بد چی باشه ...
خیلی بد نیست ...12 یا 13 سال به بالاست
من آتیش زدن رو فکر کنم از نقد سیمز47 خودم. اخراج کارمنداهم با گذینه Fire sims (اگه درست یادم باشه)امکان پذیره.:question:نقل قول:
نقل قول:
آتیش نمی تونی بزنی
فایده ای نداره اگه رابطتت با یه سیم خراب باشه اونو اخراج می کنی تا کرمتو بریزی خونه خرابش می کنی همین:دی
نقل قول:
منظورم اینه Kiss family توشه ؟ اگه هست براش نخرم ؟