سلام خبری از touchwiz جدید نشد؟
2 سوال هم داشتم گوشی هی با گارنتی ماکروتل که بعد از عوض کردن فریمور قفل نمیشند؟
میشه فریمور هارو فارسی کرد (اگه اره چجوری) یا حتما باید فریمور فارسی رو نصب کرد؟
Printable View
سلام خبری از touchwiz جدید نشد؟
2 سوال هم داشتم گوشی هی با گارنتی ماکروتل که بعد از عوض کردن فریمور قفل نمیشند؟
میشه فریمور هارو فارسی کرد (اگه اره چجوری) یا حتما باید فریمور فارسی رو نصب کرد؟
touchwiz جدید فعلا که خبری ازش نیست و باید صبر کرد.
اگه ماکروتل باشه قفل نمیشه.
نه نمیشه و باید فریمور فارسی بریزی
کسی دیگه اینجا نمیاد !!!!!!!!
این تاپیک که پرطرفدار بود.....
Storage Settings توی f480 کجاست؟من پیدا نکردم
خوب داستان گوشی دوست ما که در پست بالا گفته بودم هم به این ترتیب شد که چندین بار فلش کردیم ولی درست نشد و نهایتا یکی از آشنایان که تو کار موبایل بود ال سی دیشو عوض کرد و به نظر میاد مشکل از ال سی دی بوده و دوستمون باید حدود 60 تومن پیاده شه...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3577773&postcount=866
نتیجه اخلاقی اینکه سامسونگ رو ترجیحا با گارانتی مایکروتل بگیرین ( به خصوص که خیلی گوشیاش مثه همین F480 اختلاف قیمت با گارانتی و بی گارانتی 20-30 تومن بیشتر نیست و به نظر من میصرفه )...
دوستان سلام/چه جوری میتونم پسوند جاوا را تبدیل به جار کنم؟ویه سوال دیگه اینکه من در proprtiesیه برنامه جار را تغییر دادم و الان دیگه نمیتونم اون را با فرمت قبلی اجرا کنم ایا راه حلی وجود داره که اون را به حالت قبل برگردونم تا بتونم از روی فایل جار یه فایل جاد بسازم/ممنون میشم کمکم کنید
اقا دمت گرم خوب دست ما رو گذاشتی تو حنا دوربین گوشیم از کار افتاد حالا باید چی کار کنم؟
samsung جان لطفا کمک کن .
یه جا گفته بودین که :
"
این کد رو تایپ کن :*#36287#بعد 3 گزینه ظاهر میشه :[1] Auto focus [On]
[2] ISP firmware write
[3] ISP firmware version checkبا انتخاب 1 میتونی اتوفوکوس رو خاموش کنی و بعد واسه فعال کردنش میتونی دوباره 1 رو انتخاب کنی .
با انتخاب 2 ISP دوربین گوشیتو متناسب با فریموری که داری آپدیت میکنه ، اینو انتخاب کن بعد جلوش میرنه [Please wait] صبر کن تا عبارت SUCCESS به جای Please Wite ظاهر بشه .
حالا 3 رو انتخاب کن ، با انتخاب گزینه 3 فریمور گوشیت ISP دوربین رو چک میکنه تا آخرین آپدیت روش انجام شده باشه .
آخرین آپدیت از سامسونگ این هستش :0x1f4d8723اگر اینو دیدی فریمور دوربینت آپدیت شده و عکسهای بهتری میگیره"
منم این کارو کردم حالا هم دوربینم کلا از کار افتاده چه کنم؟
در ضمن فریمور منF480+JP+HK1 این هستش
samsung عزیز یه سئوال دیگه هم داشتم با برنامه هایی مثل opera یا ebudyکه کار میکنم میگه دسرسی به اینترنت نداری چه کنم؟
البته تنظیمات اینترنتیش رو خودم دستی کردم و با browser خودش وصل میشه ولی با برنامه های دجانبی وصل نمیشه چی کار باید کرد؟
در ضمن به خاطر زحمت های که تو فروم میکشی خیلی ازت ممنونم
پریسا جان در مورد دوربین کاملا حق با شماست متاسفانه دوربین f480در حد 2 مگا سونی هم نیست
آقا لطفا دوباره این بحث رو نکش وسط!نقل قول:
من یه i900 گرفتم ولی تاچش به این نمیرسه
احتمالا اون چیزی که شما دیدی i900 نبوده پس:39: چون من که باهاش کار کردم سر تر نباشه بدتر از 480 نیست در حد هم هستند:5::31:نقل قول:
آقایون کسی میدونه که تنظیمات اینترنت برای برنامه های جانبی مثل ebudy & operaکجای گوشی هست؟ من با browser خود گوشی کانکت میشم ولی با این برنامه ها میگه واسه جاوا اینترنت تنظیم نیس
آخ دست رو دلم نذار مجید جان که هرچقدرم با دیگر امکانات عالی این گوشی و مزایاش حال می کنم اما افتضاحی دوربینش رو جبران نمیکنه برام ! :19:نقل قول:
یک c905 سونی اریکسون بگیریم حال کنیم با یک 8 مگاپیکسلی ، اساسی !:46:
چرا c905 ؟
i8510 با اين همه امكانات و بهترين دوربين 8 و با اين قيمت عالي رو بگيريد و واقعاً اساسي حال كنيد
اتفاقا قبل از عید استاد آزمایشگاهمونc905 خریده بود ... با من سر گوشی کل داره .... من داشتم از صفحه اسکوپ با دی 900 عکس میگرفتم ... اونم اومد با گوشیش عکس بگیره ... بعد که 2تا عکس را کنار هم گذاشتیم عکس من از اون روشن تر بود ... خودش ضایع شد رفت :31: ... با بچه ها کلی خندیدیم .... (البته اینم بگم 2تا عکس را روی صفحه های گوشی مقایسه کردیم):27:نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز موفق شدی دوربین گوشی رو درست کنی ؟؟ یه خبری هم به من بده ....
دوست عزیز میشه بگی دوربینت سر انجام درست شد یا نه ؟؟؟؟؟نقل قول:
نه دوستان این اشتباه رو نکنید شاید براتون جالب باشه اگه اینو بشنوید ، دوربین گوشی من 2 روز پیش از کار افتاد (4 روز بعد از خرید)رفتم نمایندگیش حالا بگذریم از اینکه چی شد من گفتم آقا این دوربینش در حد 2 sony هم نیست بنده خداها خندیدن گفتن مگه تازه فهمیدی؟ گفتن دوربین سامسونگ واقعی نیست و گفتن کیفیت این 8 مگاهای سامسونگ در حد 3 نوکیا و سونیه .نقل قول:
دوما دوست عزیزی که میگی بحث رو وسط نکش ،اتفاقا بذار زیاد گفته بشه تا کسی اشتباه ما رو نکنه و با خوندن این مطالب آگاهانه گوشیو بخره.
دوستان هیچ کدوم تنظیم اینترنت برای ebudy رو بلد نیستید؟:5:
blue_majid بردی نمایندگی چی گفتن درست شد گوشیت ایرادش نرم افزاری بود یا سخت افزاری ؟
کدوم نمایندگی بردی
اتفاقا دوربینای سامسونگ بهترین هستن
8510 که فعلا بهترین دوربین رو داره
جی 810 هم که تو 5 ها یکی از بهترین ها بود باید توجه کنید که 480 کمرافون نیست تازه تو روز که خوب عکس میگیره
عزیز دل برادر 8510 دوربین عالی داره ولی بحث اینجا 480 هستنقل قول:
که در کل خیلی ضعیف ظاهر شده حالا مردم یا هر کسه دیگه ای میاد اینجا توجه نداره که این گوشی camera phon نیست یا هر کوفت و درد دیگه به این توجه میکنه که یه 5 پشت این گوشی نوشته که فقط بیان گر اینکه رزولویشن رو 5 هست سایز عکس در ابعاد 5 مگا هست ولی کیفیت در حد 2 مگا سونی اریکسون به زور میشه تو روز هم اشغال ترین گوشی هام خوب عکس میگیرن من یا هر کسه دیگه ای که میاد اینجا نباید جانب داراه نظر بده ما که نیو مدیم اینجا تبلیغ سامسونگ کنیم مگه به ما پول میدن که به نفعشون حرف یا نظری بدیم حالا این حرف و زدم از فردا ده نفر میان میگن نه دوربینش فلانه چنان بد نگین بابا اخه شما قبلش چی داشتین که میگین دوربینش خوبه اصلا قبلش گوشی داشتین یا نه :27:
موفق باشید:5:
سلام
دوست عزیز اگر هدف تبلیغ سامسونگ نیست تبلیغ سونی اریکسون هم نباید باشه
یه سر به تایپیک آلبوم عکسهای سامسونگ بزنین عکساشو میتونین ببینین چه کیفیتی داره حتما نگاه کنین.
من كه گفتم 8510 دوربينش خوبه با اون دوستمون بودم كه گفت 8 سامسونگ در حد 3 سوني و نوكياست.نقل قول:
بعدش مگه من گفتم واسه سامسونگ تبليغ كنيد؟ اتفاقاً اگه بگيد دوربينش خوب نيست بهتره چون اگه كسي به خاطر دوربينش ميخاد بخره ميفهمه كه نبايد بخره ولي اگه نگيد و بعد يكي واسه دوربينش اينو خريد ديگه فكر ميكنه همه گوشيهاي سامسونگ دوربينشون بده مثل همون دوستمون كه گفتن دوربين 8 سامسونگ در حد 3 سوني و نوكياست.
نقل قول:
شما حالتون خوبه من خودم f480 و هم ke990 دارم لازمم نیست اون عکسا رو بیبنم این شمایی که باید بری ببینی گفتم که شما اصلا معلوم نیست قبل این گوشی چی داشتی اصلا تعصب کور میکنه ادم و دو تا عکس تو فضای بسته بنداز بعد اینجا جانب داری کنید :5:
بعد از اون هم ملاک اثبات و مقایسه بالاخره باید یه برندی باشه یا نه که اینجا من سونی اریکسون رو بیان کردم که شما اسمشو میذاری تبلیغات
عزیز من اگر عکسارو ندیده بودم نمیگفتم در ضمن لحن حرف زدنتونو درست کنین
نقل قول:
من که متوجه نشدم پس شما خودت این گوشیو نداری که رجوع میکنی به اون عکس ها تازه جانب داریم میکنی:31:
اگرم گوشی رو دارید چرا اون عکسا رو نگاه میکنید آخه!!!!!!!!!!!!
در کل همه اینجا اذعان به ضعیف بودن دوربین این گوشی دارن این شمایی که حرف مخالف میزنید:5:
اغلب عکس های اونجام تو فضای باز هست که قبلا گفته بودم که هر 2 3 5 مگایی خوب عکس میگیره البته برند های معتبر که f480 هم از این قاعده جدا نیست :27:
عزیز من اون عکسهارو من 4__5 ماه پیش دیدم نه اون موقع نداشتم اما بعدش خریدم 1 هفته ای داشتم اونم بخاطر این بود که میخاستم امنیا بگیرم بخاطر این فروختم وگرنه گوشی خوبی بود اگرم شما راضی نیستید میتونید بفروشید اگر دوست ندارین اینکارو کنین اینقدر بدگویی نکنین از این گوشی تا کسایی که میان اینجا گمراه نشن
در ضمن اکثرا عکس از فضای باز میگیرن نه از توالت و حموم
واو
اینجا چقدر اطلاعات درباره f480 هست
من دو هفته پیش یه f480 از اهواز گرفتم 290 تومن.
دنبال برنامه و بازی خوب می گردم بریزم روش.
کسی جایی سراغ داره.
کد #1234#* رو هم که زدم برام نوشت F480JPHK1
حالا این یعنی چی؟
من تبریز بردم نمایندگی . هیچی گفت سخت افزاری هست برو بعد 13 بیار بدیم درسش کنن.:13:نقل قول:
در ضمن دوستان عزیز ما بحث تبلیغ نمی کنیم حرف ما اینه که سامسونگ با نامردی داره گوشی میفروشه من کاری ندارم که f480 cameraphon هست یا نه بحث من اینه شما آقای سامسونگ که میگی گوشیf480 ، دوربینش 5 هست کو کجاست؟ اگه این 5 هست پس مال n95 چنده؟ حتما 10 هستش یا k850 سونی.قسم حضرت عباس رو باور کنیم یا دم خروسو اگه این شهر انقد بی حساب کتابه پس چرا نوکیا بوق تو کرنا نکنه که ای ملت بشتابید n95 یا خیلی گوشیای دیگه با دوریین 10 به بازار اومد و همچنین سونی . در ضمن من دارم میگم این حرفو 2 تا از نمایندگیهاش به من زدند اونم با تعجب که مگه نمیدونی دوربینای سامسونگ واقعی نیستن میزنم . بحث من گفتن حقایق هست و نقد واقعی گوشی برای کسایی که میخوان با استناد به حرف ما این گوشیو بخرن . که خود من به علت همین درست نگفتنا تو اینجا و gsmرفتم گوشیو خریدم . به نظر من برازنده این گوشی هس که بگن یه گوشی لمسی خوب با دوربین 2 مگا که هیچکس فریب اون 5 رو نخوره:10:
اقا رفتیم نمایندگی گفتن انلاک کنیم ببینیم چی می شه......... لاک رفت ولی دوربین درست نشد ..گفتن فلش کنیم شاید ...بازهم درست نشد که نشد گفتن شاید سخت افزاری درست بشه من قبول نکردم تا حالا ندیده بودن... من با فیلم و سریال اشنا بازی تونستم پسش بدم یکی دیگه بگیرم(شیراز)
بچه ها چرا هیچکس جواب منو نمیده؟ آیا کسی با برنامه های جانبی مثل اپرا تونسته بره اینترنت؟ اگه آره چه جوری؟ و دوم اینکه این گوشی دیتا کانتر و مسیج کانتر نداره یا من پیدا نمی کنم؟
اگه با web خود گوشي به اينترنت وصل ميشه و با اپرا نميشه فقط 2 دليل ميتونه داشته باشه:
1-تاريخ گوشيت درست نيست كه به احتمال زياد به خاطر همينه
2-gprs از نوع http هست و شما روي socket تنظيم كردي كه خيلي كم اتفاق ميفته
آقا حسن دمت گرم خیلی حال دادی آره از تاریخش بود درس شد اصلا نمیتونستم فک کنم از تاریخ باشه خیلی باحالی.میدو:11:نی چرا اینجوری میشه؟
خاهش ميكنم. اپرا وقتي ميخاد اولش به اينترنت وصل بشه تاريخ رو چك ميكنه اگه درست نباشه خودش مينويسه كه تاريخ دستگاه درست نيست همين
سلام.باتری f480 چطوره؟موزیک خیلی گوش میدم
باتریش اگه خیلی کار کنی تا 3 روز میره.من با این که آهنگ زیاد گوش میدم باتریش تا 1 هفته میره!نقل قول:
گوشی من هم شارژش یه روز بیشتردووم نمیاره(اگه استفاده نکنی 3 روز)
سلام گوشی منم همین جوریه تایه هفته که نه ولی تا 5 روز شارز نگه میدارهنقل قول:
پشت باتریم نوشتهmade in japon finish in koreh