دوست عزیز اتفاقا من دیروز رفته بودم پایتخت ولی فعلا خبری نیست.اخرین گوشی که اومده بود 8 مگا پیکسلی سامسونگ اون هم 8gb بود با قیمت ا میلیون تومن.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز اتفاقا من دیروز رفته بودم پایتخت ولی فعلا خبری نیست.اخرین گوشی که اومده بود 8 مگا پیکسلی سامسونگ اون هم 8gb بود با قیمت ا میلیون تومن.نقل قول:
ایم که خیلی گرونه.........شروع قیمتش شوک وارد می کنه......نقل قول:
نمیدونم والا.من که شیراز هستم.نقل قول:
دوست عزیز اتفاقا من دیروز رفته بودم پایتخت ولی فعلا خبری نیست.اخرین گوشی که اومده بود 8 مگا پیکسلی سامسونگ اون هم 8gb بود با قیمت ا میلیون تومن.
یکی از دوستان که وبلاگ داره میگفت یه نفر کامنت گذاشته براش که اونجا دیده.من هم گفتم شما ها که تهران هستید ببینید درسته یا نه.
قیمتش که همون طرف 800 باید باشه.هر کس هم بیاره قیمت بالا میده چون تکه.
خوب بالاخره خریدارش هم هست مطمئنا.
خریدش الان توی ایران حماقته محضه. الان این گوشی هنوز به صورت رسمی توی خاورمیانه ریلیز نشده پس مطمئنا اینارو از اروپا میارن بخاطر همین خیلی گرون میشه. صبر کنید تاچند وقت دیگه با گارانتیشم اینقد نمیشه.
چرا انقدر طولش ميدن ؟
تا كي بايد منتظر وارد شدنش باشيم ؟
هروقت اولین علف سبز زیر پامون سبز شد:27:نقل قول:
دیگه جهان سومی بودن این مشکلات رو هم داره.
مهران جان واقعا خسته نباشی و همین طور از دوستان عزیزم که سوالای بجا میپرسن حقیقتش من تا اینجا همه صحبتارو خوندم و لذت بردم بقول بچه ها گفتنی همون ویندوز مبایلش کلی می ارزه:31:
مهران جون کجایی برادر ؟ بچه ها اون ور منتظرن ها
مظورش این ور است:31:نقل قول:
سلام
ميگم توي ايران هست يا نه ؟ قيمت چنده ؟
ممنون
نه عزيز هنوز تو ايران نيومده
قيمت هم اگه بياد بطور انبوه همون 800-900 تومن خواهد بود
تاریخ عرضش به ایران کی هست؟
به نظرتون از تایتن که دارم بهتره ؟
اصلا این نظر نمیخواد که. معلومه که بهتره. الان جز بهترین ppc هاست
گفتن برای خاورمیانه Q4 2008 میاد که از Q4 حدود 1ماه و نیم گذشته.نقل قول:
تاریخ عرضش به ایران کی هست؟
مهران چی شد پس ؟ بردی گوشیو پس دادی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . هنوز تو ایران نیومده ؟
مطمئنید که 800 900 تومنه ؟ اگه جایی سراغ داشتین بگین همین الان میرم میگیرم :40::40::40::40::40:
سونی اریکسون چند پنل دیگه بهش اضافه کرده:
سلام
من به شخصه با دوربین این گوشی مشکل دارم. کیفیت عکس و فیلمی که با این گوشی می گیرم قابل قبول نیست. اگه مهران عزیز این پست را می خوانند خواهش می کنم که در مورد عکسی که در تاریکی از ساعت گرفته بودند یک مقدار توضیح بیشتر بدهند (در مورد تنظیماتی که برای دوربین انجام داده بودند)
به آقا خوراكي !!
چطوري :دي
مارو بجا آوردي ؟؟ توي موبايلستان !!
بچه ها ايشون هم از اولين كسايي هستن كه ايكس وان گرفتند !!رنگ مشكي
یک سوال
من کلا عاشق بازی های جاوای موبایل هستم. می خواستم برونم که آیا این گوشی که باید برای اجرای جاوا ، یه برنامه خاصی رو روش بریزیم ، برای اجرای بازی های جاوا مشکل داره؟
یکی دیگه. من کلی برنامه و بازی Uiq3 دارم که واقعا حیفم می یاد کنارشون بزارم. می خواستم بدونم که آیا می توان برنامه های Uiq3 رو روی سیستم عامل این گوشی اجرا کرد یا نه؟ سونی اریکسون آیا هیچ برنامه یا راهکاری را برای این کار ارائه داده یا نه؟
الان هم قیمت این گوشی چنده تو ایران؟
آقا چرا این تاپیک اینقدر سوت و کوره؟
در شان این گوشی نیستشا !!!
اول باید بگم که جاوا میگیره..........{اگه یادم نرفته باشه}نقل قول:
در بازی هایه جاوا رزولوشن مشکل ایجاد می کنه............
برنامه uiq به این نمی خوره..........شاید مشابش باشه.............
نه..........
آوردن این تاپیک به این بخش اشتباه بود.
همون جای قبلی یعنی کلوپ سونی اریکسون که بود خیلی بشتر بازدید کننده داشت.
دوست عزیز برنامه های ویندوز متنوع تر و حتی بیشتر از Uiq هست.
جاوا هم میگیره.
منچ و مار پله و تخته نرد که نداره ! (board games )
منچ نداره (حداقل من تا حالا پیدا نکردم) ولی مار و پله و تخته نرد برای دانلود کردن هست و منهای مار و پله که زیاد جالب نیست ولی دو تا تخته نرد برایش دانلود کردم که هم اینترفیس قشنگی داره و هم با این گوشی کاملا" سازگارهنقل قول:
اگر میشه این تاپیک رو به زادگاه خودش برگردونیــــد.
داره خاک میخوره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این گوشی پاکت پیسی هستش و اینجا هم انجمن پاکت پیسی .
Omnia هم تاپیکش اومده اینجا و تاپیک قبلی فقط خبرهای مربوط به گوشیهای نسخه کشورهای دیگه گذاشته میشه .
اگه این تاپیک اونجا باشه چه فرقی میکنه ؟ بذارین چند نفر این گوشی رو بخرن اونوقت درست میشه .
مخلصیم .
در يزد رويت شد با قيمت 1.200
چاخان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من امروز عضو P30world شدم فقدم به عشق X1 و این تاپیک اگه میشه یه نفر از عزیزانی که X1 داره یه ریویوی قشنگ از میوزیک پلیر این گوشی با قابلیت هایی که داره برامون بزاره (با تصویر) تا ببینیم SE تو قسمت MUSIC چه کرده راستی فکر میکنم با اومدن این گوشی به بازار دیگه کم کم باید به فکر معرفی نرم افزارای مناسب این گوشی بپردازیم بعدم میشه یه نفر به من بگه برای قرار دادن لینک تو پست هام چی کار باید بکنم؟
حیف این تاپیک.نقل قول:
ما با یان اینترنت زغالی نمی تونیم هی صفحه عوض کنیم:11:
دنبال لینک گذاشتن توی p30 نباش. فقط مدیرا و همکارا میتونن لینک بزارن!!!!!!نقل قول:
میشه یه نفر به من بگه برای قرار دادن لینک تو پست هام چی کار باید بکنم؟
آره والانقل قول:
حیف این تاپیک.
ما با یان اینترنت زغالی نمی تونیم هی صفحه عوض کنیم
اینجا اصلا جاش خوب نیست.
من خودم 2-3 روز یه بار میام اینجا.
ببریدش سر جاش
ایول.برید vote بدید بالا نگرش داریم.
هنوز نیومده قلابیاش اومد !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با خودش که به هیچ وجه قابل مقایسه نیست..ولی در هر حال سرعت عمل جاعلان و سیستم کلونینگ چین رو نشون میده !!
بقیه اس این جا :
کد:http://techorade.com/2008/07/06/sony-ericsson-xperia-x1-cloned/
جا به جا کردن این تاپیک وقتی که هنوز گوشی تو ایران نیومده تا چند نفر بخرن و کلوپش جون بگیره کار عجولانه ای بود ! درسته پاکت پیسی هست و جاش اینجاست ولی فعلا که کسی نداره (یه نفر داشت که پیداشت نیست ) اینجا تاپیکش خاک میخوره .. خود من از وقتی اومده اینجا دو سه بار بیشتر نیومدم .. تو کلوپ سونی اریکسون جلو چشمون بود خبرهاشو میزاشتیم و فلان ..
الحق گوشی شیک و زیباییست !! سونی اریکسون کارش درسته :31:
دیگه این جاعلا هم حرفه ای شدن تو بعضی زمینه ها صاحب ایده هم شدن مثلا باز شدن کیبورد زدن رو دست ایکس وان
تنها گوشی که اونجوری کیبوردش باز میشه فک کنم تایتن باشه ، درسته بقیه چیزاش خیطه ولی این یه کارش نشون میده یه کم فکرم میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون آنتنش منو كشته