سلام
میشه دو تا کامپیوترو با استفاده از 2تا مودم وایرلس شبکه کرد(با فاصله زیاد مثلا 2 کیلو متر)
Printable View
سلام
میشه دو تا کامپیوترو با استفاده از 2تا مودم وایرلس شبکه کرد(با فاصله زیاد مثلا 2 کیلو متر)
با سلامنقل قول:
بله ميشه
شما نياز به يه نانو استيشن 2 داريد که در فرکانس 2.4 کار می کنه تا 6 کیلومترم ازش ميشه سيگنال گرفت . این رادیو یک آنتن امنی 10db هست . قابلیت اتصال آنتن خارجی را هم داره اما آنتن خودش خوبه
قيمتش هم بالا هست يكم - مثلا شايد 200 تومن
اين يه نانو استيشن اما براي فواصل طولاني تر و مدل نانو استيشن 5 هست
شما 2 واستون خوبه
موفق باشيد.کد:http://www.ubnt.com/downloads/ns5_datasheet.pdf
نه عزيزم هر مودمی که اينکارو نميتونه بکنه اين کارم درد سر هايه خواست خودش رونقل قول:
داره از آنتن بگير تا ام نی و .....
:46:البته اگه بين اين دو ساختمان که ميگی اگه مانعی نباشه ميشه يه کارهايی کرد
اما هزينه برداره
:13:
با سلام
دوستان من یک مودم cisco linksys wag120n دارم که روتر هم هست.دو تا کامپیوترم تو خونه با استفاده از ورودی اترنت اون به اینترنت وصل هستن.آیا میتونم با استفاده از همین مودم سیستم ها رو باهم شبکه کنم و file sharing داشته باشم؟اگه جواب مثبته،چطوری؟
با تشکر از اساتید و دوستانیکه کمک میکنند
[HTML]http://www.linksysbycisco.com/UK/en/products/WAG120N[/HTML]
بله می تونید در ویندوز xp روی درایوی که می خواهید اشتراک بگذارید راست کلیک کنید برید به properties بعد برید به تب sharing برید و تنظمیات زیر رو انجام بدید:نقل قول:
در 7 هم فکر نکنم زیاد فرقی بکنه.کد:http://www.irupload.ir/images/4vzvvlihgxpzw01mppgm.jpg
داخل My Network Places هر کامپیوتر درایوهای شیر شده رو می تونید مشاهده کنید.
درست نشد.نقل قول:
دوست عزیز ممنون از توجهتون،ولی این رو باید بگم که دوتا کامپیوتر با استفاده از مودم روتر بهم وصل اند.تو جاهای دیگه با استفاده از یه switch این کار رو کردن.
سلام
خواهش میکنم کمک کنید خیلی واجبه...
من دیشب کامپیوترم با یه کامپیوتر دیگه شبکه بود وقشنگ میشد کار کرد
صبح که دوباره خواستم بازی کنم دیگه شبکه نمیشد send و received هم دارم
ولی نمیشه دیگه
درسته وقتی روی دوتا pc اینترنت دارید یعنی pc ها باهم در ارتباط هستند.نقل قول:
به طریق زیر هم می تونید به سیستمی که Ip اون 192.168.1.100 هست و درایو d اون share شده دست پیدا کنید:
کد:http://www.irupload.ir/images/m6xl96zhmx7j2zlsmvps.jpg
با سلامنقل قول:
توضیحاتتون کافی نیست دوست عزیز
نمیشه که یهویی شبکه ای که درست کار میکرده از کار بیفته
نرم افزار خاصی نصب نکردید؟!
کابل ها سر جاش هست ؟!
آیکون شبکه توی تسکبارتون درسته؟
فایروال نصب نکردید یا تغییری توش ندادید؟
آنتی ویروس
و .....
موفق باشید.
ممنوننقل قول:
ویندوز یکی از کامیوتر ها که احتیاج به اکتیو کردن داشت به علت سون بودن
بنابر این شبکش کار نمیکرد بعد از اکتیو کردن مشکل حل شد
سلام . بچه ها این تاپیک هم هست .
نمی دونستم اینجا باید مطرح کنم تاپیک زدم . به لطف شما دوستان امیدوارم کارم راه بیوفته . ممنونم.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=446308
سلام بر دوستان عزیز
من میخوام 2 تا سیستم رو شر کنم ضمن اینکه میخوام هردوتا به اینترنت وصل بشه البته وصل شدن به اینترنت در اولویت هست و شر شدن زیاد مهم نیست
من زیاد از شبکه سر در نمیارم اما اگر کانکشن خاصی باید بسازیم یا جایی تیکی رو باید بزنیم یا آی پی خاصی باید وارد کنیم منو راهنمایی کنید
نوع مودم d-link: dsl 2640u
با سپاس
سلام منظورت از شر چيه؟ سرور كه نداري ؟رنج ip مودمت هرچي كه هست فقط مثلا a.b.c.1 باشه بايد كامپيوتر ها رو به ترتيب بدي a.b.c.2 وبدي هم رقم آخر 4 و گيت وي رو هم همون اي پي مودمت بزاري در ضمن واسه اينكه باهم شر بشن بايد گزينه file & printer sharing رو ازوقتي از كارت شبكه پراپرتيز ميگيري فعال كني و در ضمن اسم ورك گروپ هردو رو يكسان تعريف كني البته اين در شرايطي هست كه هاب يا سوئئيچ داشته باشي وگرنه كه بايد اينترنت رو از روي كامپوتر اولي شر كني
نقل قول:
سلام بهار
والا من چیزی متوجه نشدم:31:
ببین ما 2تا سیستم داریم با یه مودم که 4 تا پورت داره هاپ سویچ هم نداریم نمیدونم این مودم ما کار هاپ سویچ رو انجام میده یا نه
حالا قصد داریم هر دو تا سیستم رو به اینترنت وصل کنیم و اگر (اگر) بشه با هم share بشن که شر شدن زیاد مهم نیست
خوب حالا چیزی که مطرح هست اینکه برای هر دوتا سیستم یه کانکشن بسازیم؟ جدا بسازیم؟ چه نوع کانکشنی بسازیم؟
چون من سواد نت ورکیم کمه دوستان از پایه شرح بدن
مثلا این کانکشنو برای سیستم 1 و این گزینه رو در سیستم 2 فعال و آی پی مودم رو توی کانکشن سیستم 1 و خلاصه ...
در درجه اول وصل شدن به اینترنت مهمه و share بودن سیستم ها آنچنان مهم نیست (نشد هم نشد)
:))))))))))))))))))))))))
شما مودمو از طریق کابل شبکه به سیستم وصل کننقل قول:
بعد برو تو اینترنت اکسپلورر و این آی پی رو بنویس و اینتر بزن
192.168.1.1
وارد مودم میشه پسورد و یوزر میخواد جفتشونم admin بده
وارد میشه یه گزینه هست به نام wizard اونجا دیگه راحت میتونی تنظیمات رو انجام بدی
اینجوری مودم همین که روشن بشه به اینترنت وصل میشه و فقط کافیه به این 4 تا پورت مال شما یه کابل شبکه وصل بشه که به سیستم دیگه هم وصل باشه
راستی isp شما یه؟؟؟
چون از شما کانفیگ می خواد
مثلا مال صبانت 0و 35
شما کافیه بوسیله یکی از سیستم ها این مودم رو کانفیگ کنی یعنی تنظیمات مودم رو با توجه به isp که از اون اینترنت میگیری انجام بدی ...مراحل این تنظیمات رو میتونی از دفترچه راهنمای مودم انجام بدی....بعد از کانفیگ بوسیله کابل شبکه دو سیستم را به دو پورت از مودم وصل کنی اونوقت اینترنت بین دو سیستم شر میشه...نقل قول:
خیلی خوب بود.ممنون
دوستان برای شبکه کردن 2تا لپ تاپ باید سیستم عامل هاشون یکی باشه؟
نقل قول:
نه نیازی به یکی بودن نیست . می تونه یکیش ویندوز و دیگری لینوکس باشه .
مطمئن هستی؟نقل قول:
یکیش 7 بود اون یکی XP نشد که نشد!
از چند نفر پرسیدم گفتن باید سیستم یکی عامل باشه...
نقل قول:
ربطی نداره شما از پروتکل TCP/IP استفاده می کنی ..
من ویندوز xp - لینوکس رو شبکه کردم.
ویندوز 7 و xp رو هم شبکه کردم..
در این مورد توی گوگل و خود فروم سرچ کن حتما به جواب می رسی .
IP سیستم هات رو چک کن.
Ping کن .
نام Workgroup ها یکی باشه.
تیک گزینه Using Simple File .. رو از Folder Option - View بردار .
دوستان زبان برنامه نویسی هسته لینوکس با چیست؟
داخل بخش زیر زودتر به حواب میرسید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=4
نقل قول:
C/C++
آیا میتوان همزمان این دو کامپیوتر را بدون انکه شبکه باشند هر کدام را به طور مستقل و جداگانه به اینترنت ای دی اس ال وصل کرد؟
درود
Ultimato عزیز ممنون از شما
یعنی یکی از Pc ها Adsl داره و شما می خواهید دیگر با تلفن بهش وصل بشه و از اینترنت استفاده کنه؟نقل قول:
یک آموزش در این زمینه بود اگر پیدا کردم میگذارم.
من یه کامپیوتر دارم و یه لب تاب که با هم شبکه کردم.مشکل تو استفاده کردن از اینترنت دارم.سیستم pc روش xp نصب شده و لب تاب win 7 داره.نقل قول:
چطور می تونم اینترنت رو روی ویندوز 7 هم راه بندازم(کاری که شما گفتید رو کردم و کانکشن رو share کردم ولی راه نیفتاد)
سلامنقل قول:
همین امشب من اینترنت روی همین دو نوع کلاینت شیر کردم
با کابل کراس دو سیستم رو به هم بزنید کانکشن رو شیر کنید بعد یک رس استارت بکنید تموم .
سلام به همه می ترسم بگم بگین اسگله ولش چرا هیچ جا از شبکه کردن 2 تا سون حرفی نیست ؟؟؟؟
من لازم دارم اساسی همه از xp با seven می گن بابا سون رو عشقه
سلام به همه دوستان و اساتید
میخوام بین لپ تاپ و کامپیوتر یه homegroup بسازم....وقتی تو یکیشون home group رو میسازم یه پسورد بهم میده که وقتی سیستم دیگه رو join میکنم و اون پسورد رو وارد میکنم ارور میده و میگه پسورد اشتباه است و البته مطمئنم پسورد رو درست وارد کردم...هر دو سیستم هم ویندوز 7 دارن.....لطفا راهنمایی کنید
سلام.
پسورد Case Sensetive هست یعنی باید حروف بزرگ و کوچک رو رعایت کنین.
سلام
من دوتا کامپیوتر رو با یه کابل شبکه کردم(روی pc ویندوز xp نصب هستش و روی لب تابwin7)وقتی می خوام از pc اطلاعات لب تاب رو ببینم این پیغام میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من دوتا کامپیوتر رو با یه کابل شبکه کردم(روی pc ویندوز xp نصب هستش و روی لب تابwin7)وقتی می خوام از pc اطلاعات لب تاب رو ببینم این پیغام میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اینجا باید Username و Passwprd ویندوز سون رو بزنی.نقل قول:
سلام
من میخام لب تاب و دسکتاب رو از طریق کابل کراس شبکه کنم.
ه سوال داشتم.
حداکثر طول این کابل چقدر میتونه باشه؟
ایا کابل با طول دلخواه موجوده؟( مثلا بریم مغازه و بگیم 2 متر کابل کراس میخام بهم میدند؟)
بیشتر چه مغازه هایی ای کابل رو میفروشند؟
من میخام یه کابل با طول 20 متر بگیرم .ایا این فاصله زیاد نیست؟ایا سرعت انتقال بین دو تا کامپیوتر خیلی پایین میای؟
سلام دوستان
امروز و دیروز داشتیم بین دو تا لبتاپ (یکیش xp و یکیش vista) شبکه تشکیل میدادیم برای بازی، همه ی کارایی که توی تاپیکش گفته بود رو انجام دادم، ظاهرا وصل شده و وقتی که میخوایم از ویندوز xp فایلهای share شده ی ویندوز ویستا رو ببینیم میشه، اما از ویندوز ویستا بخوایم share شده های xp رو ببینیم پسوورد میخواد.
میشه بگین این پسورد رو چطوری میشه برداشت؟ و اینکه اگه حتی برشم داریم میتونیم بازی کنیم یا نه؟
در ضمن حدود 1 سال پیش با همین دوتا لبتاپ با همین ویندوزهاشون وصل شده بودیم، نمیدونم چرا این دفعه نمیشه.
ممنون
سلام.نقل قول:
نه 20 متر مشکلی نداره.
مغازه های کالای برق یا تعمیرات کامپیوتری دارن.
برو بگو کابل شبکه و سوکت RJ45 میخوام.
---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
سلام.نقل قول:
اون پسورد رو توش User وPassword ویندوز ویستا رو بزن و برای اینکه دیگه ازت User,Pass نخواد ، تیک Remember رو هم بزن.
خیلی ممنون،نقل قول:
سلام.
اون پسورد رو توش User وPassword ویندوز ویستا رو بزن و برای اینکه دیگه ازت User,Pass نخواد ، تیک Remember رو هم بزن.
ولی اینکارم کردم نشد!