سلام درسته منم پيداش نكردم
مثلا كجا ميشه واحد ها رو به ميليمتر تغيير داد
قديم يه prefrece درست حسابي داشت من نميدونم الن اين كجاس كه تنظيمات رو تغيير بديم
Printable View
سلام درسته منم پيداش نكردم
مثلا كجا ميشه واحد ها رو به ميليمتر تغيير داد
قديم يه prefrece درست حسابي داشت من نميدونم الن اين كجاس كه تنظيمات رو تغيير بديم
سپاس از جناب wordist بايد آفيس 2003 رو نصب كنم تا دقيق ببينم كجا بود.... اما الان يه مشكل ديگه برام پيش اومده... يه تحقيق هست كه به صورت جدول بايد نوشته بشه... همه كارهاشو انجام دادم ولي مونده اون ستون افقي كه نام و نام خانوادگي و پدر و مادر و... هست ... روشي هست كه به صورت خودكار اين ستون افقي رو به اول هر صفحه اضافه كنم؟ اگه بخوام دستي اين كار رو انجام بدم... 500 صفحه رو تا چند روز ديگه هم تموم نميكنم... شنبه بايد تحويل بدم...
آهان... اينو ميگم توي Tools هاي آفيس 2003
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين گزينه رو ميگم كه توي آفيس 2007 پيداش نميكنم...!
اقا سریع جواب بدین باید فردا 5 شنبه اینارو کامل کنم تازه ÷رینتم کنم
من از یه سایت مطالب رو کپی می کنم توی وورد .همراه این مطالب که فارسی هست کلمات انگلیسی هم هست و
وقتی کپی می کنم می ریزه به هم این عکسا رو ببینید
اولی مطالب سایت که مشکلی نداره
حالا این وقتی هست که تو وورد ک÷ی کردم مشکل چیه چرا اینجوری میشه.
یکی بیاد کمک کنه
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما كافيه اون دكمه دايره شكل بالا و سمت چپ ورد 2007 (Office Button) رو بزنين و از اونجا گزينه word Option رو بزنين و براي تغييرات از اينجا استفاده كنين
مثلا براي اون موردي كه گفتين از تب Advance ، و قسمت Display و باكس مربوطه ميتونين Centimeters يا Millimeters يا ... رو انتخاب كنين
موفق باشين
سلام دوست عزيزنقل قول:
ميتوني فايلت رو آپلود كني و ادرسش رو بذاري تا ببينم ميشه يه راه حل كلي براش پيدا كرد يا نه
خوش باشي
سلام دوست عزيزنقل قول:
راستش من خودم هنوز چنين چيزي كه گفتي تو 2007 پيدا نكردم شايد ايراد از نصب ابتدايي افيس 2007 باشه كه كامل نصب نشده باشه البته فقط يه حدسه
نهايتا اگه مطلب مرتبط باهاش تو 2007 پيدا كردم پست ميدم.
موفق باشي
آیا نسخه ی ورد شما MRT است؟ بهتره صفحه را به طور کامل save و سپی توی ورد باز کنی ببینی چی می شه.نقل قول:
سلام دوستان
با تشکر از شما بخاطر راهنمایی هاتون
یه مشکل دارم
من هیچ وقت کطلبی رو دو ستونه ننوشتم
حالا قراره واسه مجله دانشگاه مطلب بنویسم گفتن باید دو ستونه باشه
من قبلا نوشتم حالا میخوام مطالب رو در دو ستون بنویسم ( مثل روزنامه ها )
بهترین و کوتاهترین راه رو اگه میشه لطف کنید بگید که مطلب هم زیاده .
ممنون
سلام کافیه روی columns از نوار ابزار کلیک کنی ولی برای تنظیمات تخصصی تر از منوی فرمت این گزینه را انتخاب کن.نقل قول:
موفق باشی
ممنوننقل قول:
سلام کافیه روی columns از نوار ابزار کلیک کنی ولی برای تنظیمات تخصصی تر از منوی فرمت این گزینه را انتخاب کن.
موفق باشی
دوست عزیز
سلام به همگي دوستاننقل قول:
من نظر خودم رو در مورد نيمفاصله بازم با صراحت و تاكيد تكرار ميكنم چرا كه استفاده از كليدهايي كه خود ورد براي كار ديگه استفاده ميكنه مثل CTRL+Space به هيچ عنوان درست نيست و خلاف حرفهاي گري ميباشد بار ديگه هم گفتم (در كد زير) كه اگه كسي خيلي وارده بياد و كليد استاندارد نيمفاصله رو كه SHIFT+Space هست يه طوري بازسازي كنه كه بازدن اون نيمفاصله ايجاد بشه اگه نه درست كردن اين كليدهاي ميانبر كاري نداره (همونطور كه در پستهاي قبلي اين مطلب رو دوستاي ديگه هم تكرار كرده بودن)
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1732989&postcount=968
البته به نظر من ی های شما هم بر خلاف حرفه ای گری است!!
کسی میدونه چه جوری می شه به متن زاویه داد؟ البته بدون اینکه متن را در قالب تصویر در بیاروم یا ... فقط در خود ورد ...
سلامنقل قول:
من قاطعانه ميگويم كه اينكار در ورد غيرقابل انجام است مگر از طريق همان WordArt كه آن هم يك نوع شكل ميباشد
البته مشكل ي هم بايد در يك نرمافزار استاندارد مانند ورد بررسي شود كه من در ورد اين مشكل را ندارم (مشكل وجود دو نقطه زير ي)
سلام شما اگه با فونت های پیش فرض سیستم بنویسی خواهی دید جهت استفاده از سایر فونت ها که مشکل ی وسط را دارند از فونت های bو 2 دار استفاده کنید.
سلام
باید علاوه بر گزینه ای که گفته شد داخل کنترل پنل گزینه
Regional and Language Options بخش اول رو فارسی انتخاب کنین
سلامنقل قول:
البته كه من دارم از فونتهاي B استفاده مي كنم و اين مشكل رو هم ندارم توي ورد مانند B Zar
راستي در اينجا هم چوت داريم از فونتهايي مثل Tahoma و ... استفاده ميشه ي به اين صورت تايپ ميشه اگه من روي سيستمم همونطور كه گفتم اون فونتها رو هم دارمنقل قول:
البته به نظر من ی های شما هم بر خلاف حرفه ای گری است!!
نقل قول:
نوشته شده توسط newmusic مشاهده تاپيک
اقا سریع جواب بدین باید فردا 5 شنبه اینارو کامل کنم تازه ÷رینتم کنم
من از یه سایت مطالب رو کپی می کنم توی وورد .همراه این مطالب که فارسی هست کلمات انگلیسی هم هست و
وقتی کپی می کنم می ریزه به هم این عکسا رو ببینید
اولی مطالب سایت که مشکلی نداره
حالا این وقتی هست که تو وورد ک÷ی کردم مشکل چیه چرا اینجوری میشه.
نقل قول:
سلام دوست عزيز
ميتوني فايلت رو آپلود كني و ادرسش رو بذاري تا ببينم ميشه يه راه حل كلي براش پيدا كرد يا نه
خوش باشي
یه سایت معمولی که هم مطالب فارسی باشه هم انگلیسیس قاطیشنقل قول:
آیا نسخه ی ورد شما MRT است؟ بهتره صفحه را به طور کامل save و سپی توی ورد باز کنی ببینی چی می شه.
وورد من وورد لرد هستش 2007
من شنيده بودم كه با استفاده از گزينه ي زير ميشه يك سند ورد رو در ادامه ي يك سند ديگه كپي كرد اما با گذاشتن تيك مربوطه،در مراحل بعدي هر چه گشتم جايي كه بشه آدرس سند دوم رو داد پيدا نكردم!
ممكنه راهنمايي دقيقي بكنيد
ضمنا اين گزينه در بقيه ي برنامه هاي مجموعه ي آفيس هم هست
ممنون از راهنمايي ها:11:
سلام دوست عزيزنقل قول:
اشتباهي بهتون گفتن
اين گزينه اصلا ربطي به اون مطلب نداره و اصلا مطلب شما (يعني كپي كردن يه سند در ادامه يه سند ديگه) به نظر من راهي غير از يه كپي كردن عادي بين دو سند نداره.
اما اون گزينهاي كه شما در شكل نشون دادي جهت ساختن يك فايل با پسوند PRN ، كه ميشه تحت داس پرينت اون رو گرفت ، مي باشد.
مثلا شما اون گزينه رو ميزني و OK مي كني و فايل را با يه اسم مشخص يه چا ذخيره مي كني و اگه يه جايي رفتي و ورد وجود نداشت در command Prompt ميتوني دستور زير رو بنويسي تا پرينتش گرفته بشه البته به شرطي كه فونتهاش موجود باشه. (فرض كنيد اسم فايل در اين حالت Doc1.PRN و در درايو E باشه)
موفق باشيکد:Copy E:\Doc1.PRN PRN
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما كه با اين عجله اي كه دارين نه فايلتون رو آپ كردين و نه نوشتين حداقل كدوم سايت بوده
ميدونين كه نميشه گفت يه سايتي كه هم فارسي و هم انگليسي داشته باشه ، آخه فرمت سايتها با هم فرق داره و همچنين نحوه قرار دادن مطالب فارسي در سايتها هم
پس لااقل نام سايت رو ميگفتي تا مشكلت حل بشه
راستش اين رو مدرس برنامه ي word كه مدتيه از شبكه ي آموزش پخش ميشه دو سه روز پيش موقع توضيح گزينه هاي پنجره ي Print گفت!!!!!!ولي حيف كه خودش اينكار رو عملا نكرد
سلامنقل قول:
يا اون مطلب رو اشتباه گفته يا شما كامل نشنيدي
شما كه Contractor آي تي هستي ديگه چرا !!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ :)
دوستان من word 2007 دارم و وقتی بازش می کنم یه پنجره به نامConfiguration Progress باز میشه!
چی کار کنم که نیاد؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
بابا یه عکسی ، یه توضیحی ، یه چیزی در مورد این پیغام می گفتی یا می ذاشتی تا بفهمیم چی هست اصلا و چی میگه یا چی می خواد ........
شما که خودت رئیس مایکروسافتی دیگه چرا اینو می پرسی :31::46: یا اصلا چرا اینطوری می پرسی
کاملتر ، دقیق تر و ....
با سلام خدمت wordist عزیز.
در پی بحثی که با هم داشتیم سری به سایت شورای گسترش زبان فارسی زدم.متاسفانه؛ این سایت هم با وجود آنکه تلاشش بر اینه که فارسی را درست ترویج بده و با وجود رعایت نیم فاصله ها به طور دقیق ولی همچنان از ی عربی به جای ی فارسی لستفاده میکنه در پایان هم برای ایجاد نیم فاصله در ورد از همان روش
ctrl+space
استفاده کرده جهت کسب اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید:
در ضمن درمورد فاصله و نیم فاصله بحث جالبی را کرده
در پایان یک مقاله راجع به فارسی را پس بداریم یافتم که توجهتون را بهش جلب می کنمکد:http://www.persian-language.org/Group/Article.asp?ID=541&P=10
کد:http://bahman.wordpress.com/persian/
سلام دوست مننقل قول:
من مقاله مذکور را که راجع به نیم فاصله بود خوندم.
به نظر من هم نیم فاصله جزء لاینفک زبان فارسی است ولی استاده CTRL+Space برای اجرای آن کار درستی نیست زیرا این کلید ترکیبی خودش در ورد بکار رفته و کارایی مختص خود را دارد و نباید به چیز دیگری تبدیل شود.
همانطور که آن مقاله نیز اشاره کرده کلید استاندارد نیم فاصله SHIFT+Space می باشد که برخی برنامه های مبدل آن را تهیه کرده اند که به نظر من بخاطر اینکه استاندارد از بین نرود باید از ان برنامه ها استفده کرد که من ادرس آن را در پست(های) قبلی گذاشتم.
در مورد ی هم باید بگویم نظر شما درست است یعنی باید از ی فارسی نه عربی استفاده شود ولی من در سیستم خودم هم فونتهای معمولی هم B و هم 2 را دارم ولی نمیدانم چرا وقتی تایپ می کنم ان ی ها غلط تایپ می شوند. من فکر می کنم اشکال از انجا ناشی می شود که ما در اینجا داریم از فونتهای سیستم استفاده می کنیم.
موفق و شاد باشی
به نام خدا
در پست قبلی درمورد فارسی و عربی صحبتهایی شد و wordist عزیز فرمودند که ساختن shortcutکه کاری ندارد و شما اگه میتونی کاری کن shift+space همان فاصلهی مجازی باشه اگر به نوشته های ایشون دقت کنید در همین پست آخر مشکل ی عربی را ندارند و واقعا جای بسی خوشحالی است در پی این بحث که واقعا برام اهمیت داشت در صدد آن برآمدم که این مشکل را برطرف کنم مجموعهای را براتون آپلود میکنم که مشکل فاصلهی مجازی و ی فارسی و ک فارسی را رفع کرده و برای عزیزان توضیحاتی را در قالب pdfتقدیم می کنم امید است حتما این مجموعه را نصب و به دوستان خودتون توصیه کنید باور کنید پاس داشتن زبان فارسی نه تنها به من بلکه به کشورمان ایران کمک میکنه امیدوارم نگین اینا دیگه چه حرفیه.درمورد معادل واژهی آپلود هم باید بالاگذاری را می گفتم ولی چون متداول نیست نگفتم
کد:http://shahedi.persiangig.com/other/Farsi-keyboard-standard.zip
سلام البته من منظورشون رو به خوبی متوجه نشدم ولی می شه دو سند را ادغام کرد و یا از چند سند فرعی یه سند مادر ساخت که اگه منظورشون اینه حتما بگن تا راهنماییشون کنم.نقل قول:
با سلام
آیا کسی از دوستان میتونه منو کمک کنه؟
من وقتی میخوام فارسی عدد تایپ کنم انگلیسی تایپ میکنه ( در ورد 2007 )
اگه کسی از دوستان راهنمایی کنه ممنون میشم
سلام.
توی ورد 2003 چطوری میتونم شماره صفحه(page numbers) از یه صفحه خاص شروع کنم.
مثلا صفحه سوم زیرش بخوره 1 و صفحه چهارم 2 و ....
ممنون.
ابتدای امر یک شکست break ایجاد کرده وسپس در تنظیمات پیج نامبر و در قسمت start at شمارهی صفحهی مورد نظر را بدهید.نقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
در اينجا فقط كافيه زبان فارسي فعال باشه و نيازي نيست از اونجا (Regional and Language Options) گزينه فارسي انتخاب باشه و فارسي نويسي اعداد در ورد ربطي به اون نداره :)
موفق باشي
سلام دوست عزيزنقل قول:
اول يه گشتي تو تاپيك بنداز و بعد سوالت رو مطرح كن من فكر كنم اين مطلب تا حالا خيلي توضيح و سوال و حواب شده
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=173592
ممنونم ازتون.با راهنماییتون تونستم این کارو بکنم.نقل قول:
با سلام به دوستان عزيزنقل قول:
دوست خوبم صفحه اول رو section بندي كردم به طوري كه وقتي روي صفحه اول كليك ميكنم روي نوار پايين sec1 مياد وروي صفحات بعدي sec2 مياد ولي واسه ايجاد سربرگ و همچين شماره نخوردن صفحه اول هنوز مشكل دارم . به طوري كه سربرگ و شماره صفحه واسه برگ اول هم نوشته ميشه و وقتي از صفحه اول حذفشون ميكنم كليه صفحات هم سربرگشون حذف ميشه .
ممنون ميشم پاسخ بفرماييد
كامياب و تندرست باشيد
آقا بالاخره يكي نحوه ايجاد فهرست توي ورد رو به ما نگفت منظورم همون فهرستي كه معمولا اول كتابها براي نشون دادن صفحه عناوين و سرفصلها و غيره به كار ميره آقا من خيلي احتياج دارم خواهشا كمك كنيد
سلام دوست عزيزنقل قول:
بصورت پيش فرض وقتي شما Section بندي هم مي كني سرصفحهها و پاصفحهها در بخشهاي بعدي مانند بخشهاي قبلي هستن كه ورد به اين حالت اصطلاحا ميگه Same as Previous
حالا اگه نياز داري يه بخش سرصفحه يا پاصفحهاش متفاوت از بخش قبل باشه بايد در سرصفحه همون بخش كليك كني و بعد از روي نوارابزار Header and Footer دكمه Same as Previous رو بزني تا غيرفعال بشه و اگه با پيغامي مواجه شدي No را كليك كن تا بتوني در اين بخش يه سرصفحه يا پاصفحه جديد داشته باشي
شاد باشي
سلام دوست عزيزنقل قول:
براي سوال شما هم ، بزودي بصورت استاندارد و تخصصي پست ميدم
آفيس 2003من خراب شده ميخوام دوباره نصبش كنم . remove ميكنم بعد ش از رجيستري هم اطلاعاتشو پاك ميكنم ولي با نصب دوباره همون تنظيمات سرجاشه . آقا چيكارش كنم كه همه چي از اولش شروع بشه ؟