دوستان برای جلوی پراید چه نوع باندی خوبه بگیرم و قیمت؟! یک مدل pioneer بود میگفت 20 تومان
دوستان برای جلوی پراید چه نوع باندی خوبه بگیرم و قیمت؟! یک مدل pioneer بود میگفت 20 تومان
ماشين سيستم فابريك خودش روشه آمپيلي نداره ضبطشم ميخوام ببندم رو يه رنو.نقل قول:
البته بگو ضبطط چيه و آمپلي داري يا نه؟!
1-فرق كامپونت با باند 9*6 چيه؟؟؟نقل قول:
کامپوننت کیفیتش از باندهای 9*6 بیشتره ولی اگه کیک پنل نسازی تمام کیفیتش رو بهتون نمیده !
2-فكر كنم بدونم كيك پنل چيه ولي حدس ميزنم يه توضيح در مورد كيك پنل و خرجش بده.
قيمت هر كدوم رو بگي از دور ممنونت مشم!!!!!!!!نقل قول:
پخش به نظرم 5050 پایونیر
کواکسیال برای عقب 718 کنوود و یا 6982 پایونیر
حالا چرا برای در های جلو از کامپوننت استفاده نمیکنی؟؟
در مورد کامپوننت پست آقا حمید رو عینا نقل میکنم :نقل قول:
کیک پنل هم یه چیزی مثله باکس برای ساب هستنقل قول:
درست کردنشم قیمتی نداره
ولی جایی که نصب بخواد بشه ......
پخش 5050 حدود 150 تومن هست
کنوود 718 حدود 80 تومن
اگه کامپوننت هم خواستی بگیری باید بری گردی و صدای چند تا رو گوش بدی تا یکیشون به دلت بشینه
ولی پیشنهاد من توی رنج قیمت زیر 80 تومن jbl 607 هست (قیمت دقیق ندارم :41:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان عزیز !
کجا میشه راجع به این اصطلاحات سیستمهای صوتی و تصویری خودرو اطلاعات کاملی گرفت.
مثلا راجع به آمپ، ساب، باند، هد یونیت، کامپوننت و دیگر اصطلاحات و قطعات، من میخوام اول یه معرفی کاملی از اینها بخونم .
البته نه اینکه سر در نیارم ولی میخوام معلوماتم کامل کامل باشه.
ممنونم
سلام دوست مننقل قول:
اينها اصطلاح نيستند،همگي محصول ميباشند.
شما چه توضيخي ميخواهيد بپرسد حتما جواب خواهيد گرفت.
موفق باشيد.
امیر این JBL607 که عکسش رو گذاشتی سایزش چیه؟ رو در عقب 206 جا میشه؟!!
پوریا جان اینا 16 سانتی هستننقل قول:
فکر کنم توی در عقب 206 جا نمیشن(فکر میکنم :31:)
چون ماله دوستمو نگاه کردم جاش کوچیک بود:11:
سلامنقل قول:
بله میدونم محصول هستند،
میخوام راجع به کارآیی و وظیفه هرکدوم اطلاعات کاملتری داشته باشم.
هرکدوم به تنهایی چه وظیفه ای دارن؟
هرکدوم چه تاثیری توی پخش صدا دارن؟
و ...
ممنون
پس تو در جلو جا میشن!:31:
باندهای جلوش خیلی حیفه! کیفیتشون خوبه!
آره توی در جلو جا میشهنقل قول:
به قول خوت کیفیت باند های جلو خوبه
ولی دوستم ماله عقب رو عوض کرد بعد از 2 هفته پاره شدن :31:
فکر کنم 15 پول باند هارو داد
سلام به همه دوستان
سه چهار تا سوال داشتم
1-من فعلا نمیخوام آمپ ببندم فقط باند میخوام بندازم ماشینم پراید هستش بنظرتون از سیمکشی فابریکش استفاده کنم یا عوض کنم سیمکشی رو ؟
2-هدیونیت رو کشویی کنم یا معمولی نصب کنم و پنل جلوش رو در بیارم واسه جلوگیری از دزدی منظورمه...
3-باند هارو رو طاقچه فابریک بندازم یا بدم طاقچه بزاره کدوم بهتره ؟
4-رو باندها چیزی بندازم یا نه واسه جلوگیری از دزدی ؟
اخه خیلی از دزدی میترسم راستش...مرسی از عزیزانی که کمک میکنن:20:
باید از دزدی هم بترسینقل قول:
1 - میتونی از سیم کشی فابریک استفاده کنی
2 - هدیونیت رو به نظرم همون معمولی ببند ولی اگه جایی بودی که زیاد اطمینانی نیست پنل رو حتما بردار
ولی برداشتن گذاشتن پنل خودش باعث خط و خش افتادن و.. میشه باید خیلی مواظب باشی
3 - اول بگو باند ها و پخشت چی هست
ولی میتونی رو طاقچه خودش هم بندازی
4 - رو باند ها هم اگه خواستی میتونی چیزی بندازی ولی صدا رو وقتی که این خز یا هر چیزه دیگه ای روشه یه خورده بم میکنه :11:
سیمکشی رو عوض کنی خیلی تاثیر داره! باندهای فابریک خود پراید کیفیتش به نسبت خیلی خوبه! دوستی داشتیم که با عوض کردن سیم کشی از همون باندهای فابریک اندازه یه کنوود 718 صدا میگرفت!نقل قول:
هدیونیت رو من نظرم رو معمولیه! هر چند باز یه پراید دیدم تو کنسول پایین جلو دنده یه هدیونیت دبل دین نصب کرده بود!
تاقچه بذاری بهتره!هر چند اگه پراید صندوقداره لازم نیست!
رو باندها هم یه چیزی بندازی بهتره این دزدها به هیچی رحم نمیکنن!
ممنونم از جوابتوننقل قول:
پخش JVC و باند 2 جفت اینفینیتی ( جلو و عقب)
چند تا سواله دیگه داشتم...
1-کیفیت خود سیم فابریکش خوب هستش؟
2-هدیونیت بدون پنل رو نمی دوزدن دیگه؟
3-باند های عقب رو نزدیک بهم بذاره؟
4-چیزی بندازم رو باندهای عقب آقا دوزده بیشتر تحریک نمیشه که فکر کنه اون زیر چه سیستم خفنیه ؟؟
5-سیم RCA مارک خاصی بگیرم واسه باند ها و از کجا بگیرم؟
منتظر جوابتونم دوستان ...مرسی
از آقا امیر و پوریا جان هم ممنونم :11:
1-کیفیت خود سیم هاش خوبه ولی عوض کنی بهتره!نقل قول:
2- چرا میدزدن!
3-باندهارو یجوری بذاره که کمترین فضا رو اشغال کنه شاید بعدا خواستی چیزی اضافه کنی!
4- چرا تحریک که میشه مثل 405 ها یا زانتیا ها که ضبطتشون در داره اکثرا در رو میبندن دزد میاد شیشه رو میشکونه میبینه جا تره و بچه نیست(پنل رو برداشتن!) این وسط یه پول شیشه میافته پای صاحب ماشین! در کل واسه دوتا باند چیز خاصی نمیخواد اگه دزدگیر هم که داری چه بهتر!
5-این رو امیر جون جوابت رو میده! من زیاد وارد نیستم!
---------------------
امیر جون یه سوال:یکی از آشنایان!!! یه جنتو خریده! میخواست یه آمپلی روش بندازه با پخش فابریک میخواست ببینه اگه رو تاقچه یه جفت باند بندازه باید باندهای عقب فابریک رو از کار بندازه یا میشه با 6 تا باند کار کنه؟
سلام من پخشم 2150 پایونر هستش همین تازگیم خریدم قیمتشم 130 تومن شد حالا که داشتم انجمنا میدیدم دیدم که با این قیمت پخشای دیگه ای هم از پایونر میشد خرید سوالم اینه که بهترین ضبط تو این رنج قیمت چی هستش؟مرسی
پخشت پخش بدی نیست ولی تو این قیمت 4050 پایونیر هست و یه سری از مدلهای جی وی سی و سونی که به پای پایونیر نمیرسن!نقل قول:
دوستان
1 جای باند های جلوی پراید چی بذارم که جا بشه و خوب باشه ؟
2 اگر بخوام بعدا ساب اضافه کنم این آمپ کنوود 5203 جواب میده ؟
3 بگم باند ها رو کجا بذاره دور از هم خوبه ؟ که بعدا جا برا ساب باشه ؟ بگم تاقچه رو عوض کنه یا برا ساب هم همین تاقچه خوبه ؟ (صندوقدار)
دوستان قبلا يه تاپيكي ديده بودم كه آدرس همه نمايندگيهاي سيستمهاي صوتي رو داشت....هرچز گشتم پيدا نكردم!
جستجوي انجمن هم كه خودتون بهتر ميدونيد چه جوريه....
بچه ها یه سیستم با دی وی دی و GPSوTVبرای سورنتو چقدر میشه؟زیاد گرون نباشه ومارکه خوب باشه ...ارزش نصب TVرو رو سورنتو داره؟ احتماله دزدی هم هست؟
سلام دوستان
برای پراید یه سیستم تا 300 چی پیشنهاد میکنین ؟
پخش 6050 هنوز جای خودش رو حفظ کرده ؟
سلام دوستان بالاخره امروز تونستم برم يه ضبط و باند برا ماشين بخرم!
همه اينارو از پشت شهرداري خريدارم،همين امروز:
باند:MTX-Th693(320W)
آمپلي: -Demon 620 Power Acoustic
ضبط: Pioneer DEH-p6050 ub
ضبط كه سر جاش نصب شد....آمپلي رو به خاطر اينكه كوچيك بود گذاشتيم زير صندلي عقب كه تو ديد باشه!
باندم گذاشتيم عقب پشت صندلي عقب...
اصلا فكر نميكردم رو پاترول 2 در اينقدر خوب جواب بده...واقعا صداي خوبي ازش در مياد!ببينيد رو پرايد يا 206 چه حالي ميده...من كه فعلا راضيم!ان شاالله براي 2 ماه ديگه يه Active Box هم ميگيرم....از اونايي كه ساب و آمپلي با هم تو باكسه...ان شاالله!
نقل قول:
سلام دوستان
برای پراید یه سیستم تا 300 چی پیشنهاد میکنین ؟
پخش 6050 هنوز جای خودش رو حفظ کرده ؟
asfa جان...اين مدل هنوز تو بازار هست و جاي خودش هم حفظ كرده...البته ناگفته نباشد كه مدل 7000 بهتر از اونه!چون اكولايزرش بيشتره!بهت پيشنهاد ميكنم يه چيزي تو مايه هاي مال من بگيري...قيمت كلي دستگاه من با سيم و نصب شد 320 تومن! حدودا!
اگه ميخواي قيمتهارو بذارم برات.
ماركها و مدلهاي زيادي هست!چون فقط تك و توك مغازه ها دارن من اطلاعي راجه به قيمت اينايي كه شما ميخواي ندارم...ولي امروز يه مدل جديد پايونير ديدم كه تاچ اسكيرين بود....حدود 700 تومن!ولي فقط DVD ميخورد و TV! البته فكر كنم GPS رو هم بشه روش نصب كرد!اينو واقعا بايد حضوري تحقيق كني....من احتمالا يه سر برم خيابون سورنا.....برات ميپرسم و خبر ميدم دقيقشو...نقل قول:
بچه ها یه سیستم با دی وی دی و GPSوTVبرای سورنتو چقدر میشه؟زیاد گرون نباشه ومارکه خوب باشه ...ارزش نصب TVرو رو سورنتو داره؟ احتماله دزدی هم هست؟
ممنون...اگه زحمتی نیستنقل قول:
حدود 700 تومن!ولي فقط DVD ميخورد و TV! البته فكر كنم GPS رو هم بشه روش نصب كرد!اينو واقعا بايد حضوري تحقيق كني....من احتمالا يه سر برم خيابون سورنا.....برات ميپرسم و خبر ميدم دقيقشو...
من دقيق پرسيدم....يه مدل داره كه مخصوص همون تيپ ماشيناس...حدود 550 تومن...نقل قول:
اگر خواستي پيغام خصوصي بده كه بريم پيش رفيقم پشت شهرداري ببينيش...
تاچ اسكيرين هم هست.
سلام بچه های عزیز....من مگان دارم و می خوام یه دستگاه سی دی و دی وی دی خور واسش بذارم.....من هیچ اطلاعاتی راجع به سیستم های صوتی ندارم...صفر صفر هستم......تا 200 بیشتر نمیتونم خرج کنم.....چیزی هست که مانیتور هم داشته باشه؟
دوست خوبم تو اين قيمت فقط ميتوني يه ضبط پايونير دمودار بگيري (از اونايي كه دموي آبي داره) ! ضبطهاي DVD خور تقريبا زير 700 تومن نيست!پايونير يه مدل داره كه اندازه پخشش مثل بقيه هستش و LCD از داخل دستگاه مياد بيرون و 950 تومن قيمت داره!نقل قول:
سلامنقل قول:
من سعی میکنم تا اونجائی که بلدم براتون توضیح بدم البته همه دوستان از اساتید و بزرگواران هستند و من جسارت میکنم:
1-آمپلیفایر:دستگاهی برای تقویت سیگنالها و فرکانسهای ارسالی از PRE OUT پخش خودرو و همچنین اعمال فیلترهائی تعریف شده توسط مصرف کنندهاز جمله فیلتر بالاگذر(HPF) و فیلتر پائین گذر(LPF) و ارسال سیکنالهای تقویت شده به بلندگو ها و ساب ووفرها.
آمپلی فایرهای خودرو دارای کلاسهای متفاوت هستند
برخی کلاس A/B هستند.این آمپ ها بیشتر برای اسپیکرها استفاده میشه.دارای راندمان متوسط هستند.بسیار گرم میشوند.دارای 2 و 4 کانال و برخی هم 5 کانل خروجی اسپیکر هستند.
آمپای دیگر کلاس D یا همون آمپای دیجیتال معروف هستند.این آمپها بیشتر مونو هستند و برای درایو کردن ساب ووفرها ازشون استفاده میشه.دارای بازدهی بالاتری نصبت به کلاس A/B هستند.
2-ساب ووفر:اسپیکری که طراحی شده برای اجرای فرکانسهای پائین(محدوده 25Hz الی 400Hz)
ساب ووفرها یا تک کوئل(Singel Voice Coil) هستند یا دوکوئل (Dual Voice Coil) که این سیمپیچهای صدا یا 2 اهمی هستند یا 4 اهمی.که به صورت سری یا موازی باتوجه به نوع آمپلیفایر به خروجی آمپ متصل میشن.
قطر ووفر ساب معمولا 10-12-15 اینچ هستش.میزان بالا و پائین رفتن ووفر تو سابها (Xmax)بسیار بیشتر از اسپیکرهای معمولی هستش.
ساب ووفرها باید داخل یک کابینت (باکس)مناسب با توجه به پارامترهائی که تو طراحی و ساخت آنها استفاده شده قرار بگیرند تا بهترین Performance رو داشته باشند.
3-باند یا اسپیکر:وسیله ای برای پخش هر گونه صوت.باندها یا ووفر تنها هستند یا به صورت کواکسیال و داری بلندگوهای دیگری که به آنها میدرنج و تیوتر میگویند عرضه میشوند.
کار اسپیکرها پخش فرکانسهای محدوده 80Hz (و برخی 60HZ) تا 20Khz هستش.دارای امپدانسهای 2 و 4 اهمی هستند.
کار ووفر در اسپیکرها پخش فرکانسای باس و مید باس هستش.همینطور میدرنج وظیفه اصلیش اجرای فرکانسها 900 تا 7000هرتز هستش.به الطبع فرکانسهائی که تیوتر اجرا میکنه 7000 به بالا هستش.
اینو فعلا داشته باشید تا بعد.
بزار راضی بشن مزاحم میشم...نقل قول:
اگر خواستي پيغام خصوصي بده كه بريم پيش رفيقم پشت شهرداري ببينيش...
تاچ اسكيرين هم هست.
4- هد یونیت: دستگاهی برای پخش موزیک،فیلم،رادیو و...نقل قول:
پخشها مدلها و امکانات مختلفی دارند.برخی از اونها مثلا High Voltag بودن قسمت Pre Ampاونها هستش که 4-5-6-8 ولت رو شامل میشه.هرچقدر ولتاز پری بیشتر باشه نویز سیستم کمتره.
از دیگر امکانات هدیونیتها(البته من هدهای کمی حرفه ای تر رو منظورم هستش)داشتن مبدل D/A Convertor
24 بیت هست که کیفیت صوت وموزیک فوق العادهای رو داراهستند.
همینطور میتونیم از فیلترهای بالاگذر و پائین گذر که با Slopهای متغیر 6/12/18Octaveپشتیبانی میشن یاد نمائیم.
از دیگر امکانات هد یونیتهای خوب داشتن امکان اتو اکولایزر هستش که بر اساس فضا و آکوستیک داخل خودرو بهترین و بالانس ترین اکولایزر رو تنظیم میکنه.همینطور امکانی به نام اتو تایم الایمنت که در این امکان میروفنی مخصوصی روی پشت سری راننده نصب میشه و سیستم رو به کار می اندازند.و دربهای خودرو را میبندند.HUشروع به پخش فرکانسهای مختلف میکند.و باتوجه به تشخیص فاصله هر بلندگو نصبت به میروفون بهترین استیج صدا را برای راننده به ارمغان می آورد.
در مورد کامپوننت هم قبل توضیح دادم.
امیدوارم برای شما دوست خوبم مفید بوده باشه.
ارادتمند،حمید
نقل قول:
دوستان قبلا يه تاپيكي ديده بودم كه آدرس همه نمايندگيهاي سيستمهاي صوتي رو داشت....هرچز گشتم پيدا نكردم!
جستجوي انجمن هم كه خودتون بهتر ميدونيد چه جوريه....
اینم یه سایت توپ برای خرید OnLine واسه پایونیر، قیمتاشم خوبه !کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=313581
کد:http://www.pioneershop.ir
اگه زحمتی نیست قیمتا رو هم بده بهم ...نقل قول:
دوستان سه تا سوال
1- Pioneer 5050 از پشت USB داره.USB از پشت به چه درد ميخوره؟؟؟؟؟
2- وروديه USB 5050 تا چند گيگ ساپورت ميكنه؟
3- فرق 5050 با 6000 چيه؟؟؟؟؟
من الان يه 8 گيگ وصل كردم به 6050...البته فقط 4 گيگش پره...فكر نكنم محدوديتي داشته باشه!شايد بشه هارد هم بهش متصل كرد.نقل قول:
2- وروديه USB 5050 تا چند گيگ ساپورت ميكنه؟
كلا USB از پشت بهتره چون ميتوني با سيمي كه داخل جعبه ضبطه پورت رو ببري داخل داشبورد كه باعث اذيتت نشه!مثلا JVC كه USB اون جلو ميخوره اصلا قشنگ نيست و وقتي مسخواي پنل رو جدا كني حتما بايد پورت رو هم خارج كني!پس USB از پشت خيـــلي بهتره!نقل قول:
1- Pioneer 5050 از پشت USB داره.USB از پشت به چه درد ميخوره؟؟؟؟؟
نقل قول:
اگه زحمتی نیست قیمتا رو هم بده بهم ...
MTX-Thx693 105$
Power Acoustic Demon 620 85$
Pioneer DEH-6050ub 181$
Wire box 16$
نصب هم 30 تومن...چون پاترول بود زياد گرفت!بنده خدا خيلي زحمت كشيد و خوب هم نصب كرد...
منم دقيقا همين كارو ميخوام بكنم.چجوري ميتونم مطمئن بشم كه ساپورت ميكنه.زنگ بزنم نمايندگي ميگن؟؟؟؟نقل قول:
من الان يه 8 گيگ وصل كردم به 6050...البته فقط 4 گيگش پره...فكر نكنم محدوديتي داشته باشه!شايد بشه هارد هم بهش متصل كرد.
وروديه AUX هم از پشته نه؟؟؟؟؟؟نقل قول:
كلا USB از پشت بهتره چون ميتوني با سيمي كه داخل جعبه ضبطه پورت رو ببري داخل داشبورد كه باعث اذيتت نشه!مثلا JVC كه USB اون جلو ميخوره اصلا قشنگ نيست و وقتي مسخواي پنل رو جدا كني حتما بايد پورت رو هم خارج كني!پس USB از پشت خيـــلي بهتره!
من كه روش چيزي نديدم
سوال 3 رو ديگه تكرار نميكنم ولي 1 نظري بهش داشته باش
1 سوال ديگه هم هست
وروديه CD روي 5050 و 6000 از كجاست؟؟؟؟؟؟؟:18:
من با اين چشماي درشت چيزي نديدم.نكنه اونم از پشته؟؟؟؟؟؟؟
پنل میاد جلو و پشتش سی دی میره داخل! اینجوری گرد و خاک کمتر به لنز آسیب میرسونه!نقل قول:
وروديه CD روي 5050 و 6000 از كجاست؟؟؟؟؟؟؟
من با اين چشماي درشت چيزي نديدم
سلام
يكي ديگر از لغات يا اصطلاحي كه زياد تو سيستم شنيديد كابل يا سيم هست.
همانطور كه دوستان مستحضرند،تامين و رساندن ولتاژ وآمپر مورد استفاده آمپليفايرها براي توليد توان يكي از مهمترين اصول در نصب سيستمهاي صوتي هست.
يك استاندارد اندازه گيري براي سطح مقطع كابلها و سيمها در امريكا وجود دارد به نام AWG كه مخفف (American Wire Gauge) ميباشد.
در اين استاندارد،هرچقدر عدد مندرج بر روي پوشش كابل كوچكتر باشد،سطح مقطع كابل قطورتر ميباشد.
وفتي ما از يك سيستم قوي در خودرو استفاده ميكنم بايد كابلي انتخاب نمائيم كه در Peak هاي سنگين دچار افت ولتاژ نگردد.
به طور معمول براي سيستم ها از اين كابلها استفاده ميشه:
1- كابل مثبت تغذيه كننده آمپليفاير(مستقيم از باطري به ورودي آمپ):حد اقل 2گيج ، حد بهينه 0 (1/0) گيج و ماكزيمم 00 (2/0) گيج(البته در برخي سيستمهاي فوق سنگين از دو رشته كابل 00 (2/0) استفاده ميشه.
2- كابل منفي تغذيه كننده آمپليفاير:دقيقا مثل آيتم يك با اين تفاوت كه طول آن نبايد از 1 متر بيشتر باشد.
3-كابلهاي مورد استفاده ساب ووفر:كابل 8 الي 10 گيج(با توجه به قدرت ساب)
4- كابلهاي مورد استفاده براي اسپيكرها و كامپوننتها:كابل 14 الي 16 گيج.
براي اطلاعات بيشتر ميتونيد به اينجا هم سر بزنيد:
اميدوارم مفيد باشه.
ارادتمند،حميد
فيس اين مدلها برقي هست و وقتي دكمه اجكت رو بزني پنل به آرومي مياد جلو و به يك اشاره تو دستته! يكي ديگه از ويژگيهاش اينه كه وقتي ماشين رو خاموش ميكني صداي بيپ مياد و فيس خودش در مياد و برميداري و به سلامت....نقل قول:
وروديه CD روي 5050 و 6000 از كجاست؟؟؟؟؟؟؟
من با اين چشماي درشت چيزي نديدم.نكنه اونم از پشته؟؟؟؟؟؟؟
در اين رابطه اطلاعي ندارم....متاسفانه.نقل قول:
وروديه AUX هم از پشته نه؟؟؟؟؟؟
من كه روش چيزي نديدم
فكر نكنم نمايندگي بدونه!شما يه تماسي با شركت پايونيران بگير...اونا بهت ميگن!اگر تلفنشو خواستي بگو تا برات بذارم...نقل قول:
منم دقيقا همين كارو ميخوام بكنم.چجوري ميتونم مطمئن بشم كه ساپورت ميكنه.زنگ بزنم نمايندگي ميگن؟؟؟؟
من يك پخش 5950 پايونير با باند 6975 و آمپ بوشمن 900 اصلي دارم و ميخوام ساب و تويتر بگيرم ميشه كمك كنيد در موردش. البته با هزينه كم باشه خيلي بهتر ميشه.
درضمن ماشينم پرايد هستش و ميخوام كه روي تاقچه ببندم باكس نميخوام آخه به فضاي صندوق احتياج دارم
اقا منم ميخوام باند6975 بگيرم.بانداي خوبين؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من يك پخش 5950 پايونير با باند 6975 و آمپ بوشمن 900 اصلي دارم
بدون آمپ جواب ميده يا منم بايد آمپ بگيرم؟؟؟؟؟؟؟
6975 دیگه تموم شد! به خدا طراح اصلیش هم توبه کرد! الان کنوود 718 پیشنهاد بهتریه!نقل قول: