نمی دونم ارزشش رو داره سوالات جواب بدم یا نه ؟!؟!؟!؟!دوست عزیز به آدرس بریدMB_Danger جواب شما رو دادنکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=60741اونجا
Printable View
نمی دونم ارزشش رو داره سوالات جواب بدم یا نه ؟!؟!؟!؟!دوست عزیز به آدرس بریدMB_Danger جواب شما رو دادنکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=60741اونجا
با سلام به همه دوستان
خيلي از دوستان تقاضا داشتن تا ويندوز ويستا رو سفارشي كنن
حالا اين شما و اين هم نرم افزار VLite
لينك دانلود
کد:http://nlite.tcshosting.net/vlite/vLite-1.2.installer.exe
سلام لینکها را جایگزین کنید ممنوننقل قول:
منظورتون كدوماست؟؟نقل قول:
خلاصه ای از اموزشهایی که تا به اینجا در این تاپیک گفته شده رو من به صورت فایل pdf در آوردم امیدوارم به خوبی استفاده کنید... آدرس رنگی لینک را کپی و در مرورگر وارد نمایید سپس شروع به دانلود کردن کنید. در صفحه باز شده بر روی download now کلیک کنید تا فایل دانلود شود.
تـــوجــه :
از دوستان عزیز و حرفه ای تقاضا دارم ، دوستان تازه واردی که شروع کارشون با این آموزش هاست لطفا" آدرس این صفحه رو لینک کنند تا آنها هم بتوانند اموزش کامل رو داشته باشند... با تشکر از شما...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ----> آموزش تغییر صفحه آبی رنگ ویندوز هنگام نصب 37 دقیقه ای
----> آموزش تغییر بوت ویندوز به روشی آسان
-----> آمــوزش تغییر لوگاین ویندوز xp به صورت کامل
---->آموزش نرم افزار nlite برای سفارشی کردن ویندوز دلخواه خود ( مقدماتی )*
----->اینم آموزش پیشرفته و کامل نرم افزار nlite برای ساخت ویندوز سفارشی
----->آموزش کار با برنامه addon maker
این لینک ها
دوست عزيز كارتون خوب بودنقل قول:
ولي اگه ميتونيد لينكها رو داخل تگ كد بذاريد تا راحت تز قابل استفاده باشن
با سلام خدمت دوستان.آقا اين آموزش easyboot رو هر كسي ميدونه با تصوير بذاره تا پيش از پيش اين تاپيك پر بار تر بشه.:10:
دوست عزيز اين برنامه از Help قوي برخورداره البته با زبان انگليسي و با تصويرنقل قول:
اگه يه كم زبان بلد باشيد ميتونيد به راحتي از اون استفاده كنيد
موفق باشيد
اين لينكها پاك شدن لطفا يكي از دوستان مجدد آپلود كنهنقل قول:
مرسي
وال پيپر هاي ويندوز در كدام فايل است؟
با سلام به همه ی دوستان مخ
والا من یه ویندوز دیدم که یه فایلایی رو که به صورت Cab فشرده شده بود از طریق فایل های inf نصب می کرد اما من هرکاری کردم نتونستم اون کارو کنم.کسی از دوستان میدونه چطوری میشه اینکارو کرد؟؟؟؟:41:
اگه منظورت توی سی دی هست.بفرمانقل قول:
تغيير دادن تصاوير دسکتاپ ويندوز
براي اين کار فايل هاي زير را پيدا کرده و اقدام به تغيير دادن آن ها کنيد.سعي کنيد تقاوير با فرمتBitmap را تغيير ندهيد.چون با وجود نصب از طريق ميانبر desktop اجرا نخواهد شد.
_ASCENT.JP
AUTUMN.JP_
AZUL.JP_
BLISS.JP_
BLUEHILL.JP_
CRYSTAL.JP_
FOLLOW.JP_
FRIEND.JP_
HOME.JP_
MOON.JP_
PEACE.JP_
POWER.JP_
PURPLEF.JP_
RADIANCE.JP_
REDMOON.JP_
RIPPLE.JP-
STONEH.JP_
SUNSET.JP_
TULIPS.JP_
VORTEC.JP_
WATERLIL.JP_
WIND.JP_
WINTER.JP_
WINXP.JP
________
با نرمفزار هایی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته یه روش پیچیده و با استفاده از کد هم هست (دستی) اونم آموزشش را گیر میارم برات
مرسی تاتارجان دمت گرم:31:
دکمه ی تشکر هم داشت:46:نقل قول:
لطفاً يكي بگه نوشته هاي آخرين مرحله نصب تو كدوم فيله يعني همون قسمتي كه بايد دكمه ي نكست و يه نام براي يوزر تعريف كنيم
کسی میدونه تو کدوم فایلها میشه قسمت اخر نصب ویندوز همون پنجره خوش آمد گویی و ایجاد یوزر که مرحله پایانی نصب هست تو کدوم فایلهایی هست لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم ضروریه
دوست عزیز بهتره قبل از پرسیدن پست های قبلی رو بخونینقل قول:
:8::10::46:نقل قول:
دوست عزیز همانطور که دوستان گفتند شما می تونید جواب این سؤالتون رو توی پستهای قبلی پیدا کنید.نقل قول:
فقط همینقدر بهت می گم که با برنامه nlite می شه این کار رو انجام داد.اونم توی مرحله آخر قبل از رایت وینودز ساخته شده روی cd.
:11:
با سلام خدمت دوستان عزيزم ::::::::: مي خواستم بدونم تو برنامه nlite تو قسمتش مي شه قسمت آخر نصب ويندوز يا همون پنجره خوش آمد گويي و ايجاد يوزر هست تغيير داد.. با تشكر
))))))))))))------------سلام خدمت شما-------(((((((((((((
من يه سي دي ويندوز ساختم و فايل logonui.ex_ و يه عكس از عكسهاي دكستاپ رو عوض كردم ولي بعد از اينكه ويندوزو نصب كردن نه logonui.ex_ رو نشون داد ونه اون عكسي كه براي دسكتاپ قرار داده بودم و يه جاي عكس نوشته بود Defualt مي خواستم بدونم كه مشكل از كجا است با تشكر
چه طوری می شه ویندوز ایکس پی رو روی فلش مموری نصب کرد ؟
با سلام
كاربران گرامي تاپيك توجه فرمايند كه براي ويرايش آخرين مرحله نصب يعني قسمت خوش آمد گويي و قسمتي كه بايد نام كالربري رو انتخاب كنيد (همون انتخاب يوزر) بايد به پوشه I386 رفته و سورس فايلهايي با پسوند HT_ رو عوضش كنيد فايل هايي با اين پسوند مربوط به صفحات اينترنتي مي باشد اگر نشد لطفاًمن را راهنمايي كني دوست شما SAFIR7
از مدیران درخواست دارم که یا تاپیک رو سروسامان بدن یا اون رو قفل کنن
این که نمییشه هرکی از اون ور میاد یه پست جدید بده به بهونه سوال
تمامی سوالات تکراری هستن و توسط دوستان در صفحات قبلی بهشون جواب داده شده
از دوستان کسی سوال داره بهم پیام خصوصی بزنه
موفق باشید:11:
من یه ویندوز از سایت ماکروسافت دانلود کردم چه جوری باید نصب کنم اون رو راهنمای کنید لطفا مثل ویندوز های که تو بازار هست می خوام نصب کنم
فقد یه ستاب چیزی دیگه ای نداره
با سلام خدمت عزيزاني كه باعث راهنمايي توي اين تاپيك شدند.اميدوارم دوستان جديد قبل از هر گونه سوال صفحات قبلي رو مطالعه كنند شايد جواب گرفتند.
يه سوالي كه براي من پيش اومده و اميدوارم تكراري نباشه از بزرگان اينه كه :
فايل مربوط به پوشه فونت ويندوز توي CD ويندوز كجاست؟تا بتونيم فونتهاي دلخواه خودمون رو اضافه كنيم؟
اميدوارم عزيزان بتونند جواب اين سوال رو بدهند و مثل سوالهاي قبلي من بي جواب نمونه.
:11:
سوال ما رو کسی جواب نمی ده پوسیدیم
این چه نوع ویندوزیه که تو دانلود کردی؟ شاید سرویس پک باشه یا آپدیت! اگر هم نیست خوب cd را ابزار داخل درایو و مثل بقیه ویندوز ها نصب کننقل قول:
قکر نکنم بتونی کاری کنی.می تونی از فونت ها یه ستاپ بسازی و آدرس نصبش را پوشه فونت درایو سیستم بدی بعد به صورت سایلنت نصب کنینقل قول:
دوست عزیز، سوالت جاش اینجا نبود:41:نقل قول:
محمد جون حلا شما این سوالو جواب دادی باید پشت سرش سوالای دیگه رو هم جواب بدینقل قول:
اگه آدرس صفحه ساخت ستاپ به وسیله winRar رو میذاشتی که عالی می شد
عزیز اگه دنبال این آموزش می گردی نا امید باش .نقل قول:
زیرا کسی حوصله نوشتن این آموزش را ندارد حداقل نه کامل.
نقل قول:
داداش بهت بر نخوره:19:
ولی وقتی من دوستان داشتیم تو این تاپیک بحث می کردیم شما هنوز ...... بودی:5:
این آموزش رو هم که خواستم بذاره برای یکی مثل شما بود که باعث شدید دوتا اسپم به تاپیک اضافه بشه(یکی این یکیم مال خودت):41:
موفق باشید:40:
با سلام خدمت دوستان عزيز.همانطور كه ميدانيد بعضي برنامه ها براي اجرا شدن نياز به Microsoft .NET Framework دارند كه ميتوانيم اين برتامه را توي سي دي نصب ويندوز بوسيله Nlite قرار دهيم تا همراه ويندوز اين برنامه نيز نصب شود.من لينك دانلود نسخه 1و2و3 اين برنامه را كه آماده براي نرم افزار Nlite هست و بصورت Cab ميباشد رو قرار دادم كه دوستان همه بتوانند استفاده كنند.هر سه نسخه در يك فايل قرار دارد.
اميدوارم براي دوستانم مفيد واقع بشه.
من لينك ديگه اي پيدا نكردم.انشاالله دوستان بتونند دانلود كنند.حجم نرم افزار 87 مگابايت ميباشد.کد:http://www.megaupload.com/?d=YNCJXV08
با سلام خدمت دوست عزيز جناب تاتار.فونتها را با winrar بصورت سايلنت درست كردم ولي nlite خطا گرفت.نميدونم مشكل از كجاست.نقل قول:
دوست عزیز لازم نیست با nlite وارد کنیدنقل قول:
اون فایل رو که ساختید در مسیر I386/Svcpack کپی کنید و بعدش اسم اون فایل رو تو فایل svcpack.in_ قرار بدید
موفق باشید
با درود
میدونم شاید جای این پست اینجا نباشد.اما دیگه کلافه شدم کلی جستجو و کلی از پستها را مطالعه کردم اما تا حالا کوچکترین نتیجه ای نگرفتم!اینم با این اینترنت ذغالیم!
مشکل من این است که یک دونه فلش 8 گیگ برند Transcend دارم و میخواهم توسط آن بوت شده و ویندوز Xp را نصب کنکم مانند سی دی ویندوز Xp.
تا حالا کارهای زیادی انجام داده ام حتی چند بار کارهایی که در پست زیر توسط برنامه USB_MultiBoot_10 را گفته بود را انجام داده ام ولی بی فایده بود و برنامه های دیگر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان محترم که موفق به انجام چنین کاری شده اند یعنی بصورت 100 در 100 با فلش خالی بوت شده و ویندوز نصب کرده اند لطفا کمکم کنند.!
من نمیدونم سوال شما کجاش به این تاپیک ربط داره.دوستان، اگه ربط داره جوابش را بدیننقل قول:
اگه پست و دقیق خونده باشی منم گفتم که شاید جای این پست اینجا نباشه و از روی ناچاری اینجا نوشتم!نقل قول:
حالا شما راهنمایی یا لینکی جایی معرفی میکردی تا من اونجا مطرح میکردم!
سرعت اینترنتم واقعا افتضاحه برای این صفحه 10 دقیقه صبر کردم تا یجورایی لود بشه!
با تشکر