فکر کنم داره میشه مثل صبانت ...........نقل قول:
فقط نمیدونم چرا هر یک ساعت یکبار سند و ریسیو صفر میشه
Printable View
فکر کنم داره میشه مثل صبانت ...........نقل قول:
فقط نمیدونم چرا هر یک ساعت یکبار سند و ریسیو صفر میشه
من پارسال 512 یک ساله با 40گیگ حجم گرفتم 144 تومن الان همونو با 24 گیگ حجم زده 170 تومن :47:نقل قول:
سرعت دیشب مشکل چندانی نداشت شما هی زنگ بزن شرکت فشار بیارنقل قول:
شما از چه سایتی دانلود میکنی؟نقل قول:
سلام
اقا من دیشب تست کردم سرعت عادی نشده بود!!
مهدی تو مشکل صفر شدن سند و ریسیو نداری؟نقل قول:
سرعت دیشب مشکل چندانی نداشت شما هی زنگ بزن شرکت فشار بیار
آره کانکشن وصل بود یه هو چیزی نگرفت یه بار استوپ بعد رژیوم زدم درست شدنقل قول:
جالبه منم این مشکل صفر شدن رسیو رو داشتم با PC اما با کنسول امتحان کردم خیلی راحت DL میکرد(عجیبه اساسی)
رو pc یه 15 دقیقه ای این مشکل بود بعد درست شد دوباره
سلام
یعنی واسه همه درسته؟!
من مشکل صفر شدن سند و ریسیو نداشتم!
از راپیدشیر هم دانلود میکنم(اکنتش رو دارم)
دیشب از ساعت های 4-5 ظاهرا کمی مشکل بهتر شد. سرعت 110 نشد اما تا حدی خوب شد. امیدوارم مشکل کلا حل بشه.
سلام دوستان...
من هم از حسابگر استفاده می کنم؛ این مشکل سرعت کم رو که دوستمون میگه رو من چند هفته پیش داشتم ولی الان اصلا اینجوری نیست؛
البته به خیلی چیزا ربط داره سرعت؛ باید ببینی مثلا از چه سروری داری دانلود می کنی؛ یا مثلا چقدر روی خط شما نویز هست یا چقدر افت پهنای باند داری تا مرکز مخابرات. آیا سیم کشی تلفن تون استاندارد هست؟
من خودم همین دیشب با حسابگر داشتم 115 کیلو بایت دانلود می کردم. هیچ تنظیم خاصی هم برای دانلود منیجرم ندارم...
همه چیزها پیش فرضه...
خیلی به سروری که ازش دانلود می کنی بستگی داره...
مشکل من از این چیزا نیست چون من تا همین یک ماه پیش با سرعت حداقل 100 دانلود میکردم. الان هم تقریبا تا ساعت های 1:30 سرعت خوبه و یدفه فرت! سرعت میاد پایین 10 کیلو بایت... !نقل قول:
من از بچه های حسابگر شنیدم که در مرداد و شهریور پهنای باند اکثر مناطق را تقویت کرده اند و تنها جایی که هنوز افزایش پهنای باند نداشته مرکز مخابراتی دانشگاه است که در این ماه تقویت میشود و در این منطقه ممکن است از ساعت 2 به بعد مشکل سرعت وجود داشته باشد.
دقیقا !! سرعت عادیه ولی وقت دانلود میشه...
دیگه از سرور راپیدشیر بالاتر هم مگه داریم؟!! خفن ترین سرورها رو داره دیگه....
من دیشب با سرعت 100 تا از رپیدشیر دانلود کردم؛ مشکلی هم نبود. امشب هم امتحان میکنم، نتیجه اش رو میگم...
منم رو 100 بود ولی سند و ریسیو صفر میشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من دیشب با سرعت 100 تا از رپیدشیر دانلود کردم؛ مشکلی هم نبود. امشب هم امتحان میکنم، نتیجه اش رو میگم.
ولی 100 هم خیلی کمه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشهنقل قول:
مشکل من از این چیزا نیست چون من تا همین یک ماه پیش با سرعت حداقل 100 دانلود میکردم. الان هم تقریبا تا ساعت های 1:30 سرعت خوبه و یدفه فرت! سرعت میاد پایین 10 کیلو بایت... !
الان ساعت 2:20 دقیقه هست و سرعت من 10 kb ... ای لعنت بر شرف اونی که پول 1024 ازمون میگیره و اینترنت 64 تحویلمون میده!
افت سرعت هست نه زیاد ساعت 2:32 رپید 100:13:نقل قول:
کسی نیست معلم بشینه ؟
الان ساعت چهار صبحه. من هم از ساعت دو تا الان چندین بار از رپید دانلود کردم با سرعت ثابت 115 تقریبا. نه افت سرعت داشتم و نه قطعی بهرشکلی؛ به نظرم مشکل رو بهتره با شرکت در میان بذاری. این چیزی که میگی طبیعی نیست...نقل قول:
فوری فوری فوری
بچه ها اعتراض به اینترنت کم سرعت و گران :کد:http://new.petitiononline.com/hsiforus/petition.html
من که دیگه امیدی ندارم سرعت همچنان...!!
امروز تموم میشه نتم باید شارژ کنم برم شرکت رو رو سرشون خراب کنم ببینم چی میشه!!
خوبه حالا این کرانی اشنامون ـه...
از حق نگذریم دیشب سرعت من خوب بود
115 کمتر نشد
ولی میدونم اینم موقتیه!!!
عزیز معلم همینه که هستنقل قول:
کسی نیست معلم بشینه ؟
وضعیت مخابراتش خیلی خرابه
البته نه دیگه به این شدت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی نگفتی از چه سایتی دانود میکنی؟!؟!
آخه خوب بود ...نقل قول:
از Rapid دانلود میکنم با آکانت
این یعنی چی؟!! محدودیتم تموم منفی شد:دی یعنی الان به نفعه منه یا بدن که شارژ کنم کم میکنه؟! اخه قبلا قطع میشد!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من معلم می شینمنقل قول:
اینجا مخابراتش مشکل داره ، بعضی وقتا خوبه ، بعضی وقتا افتضاحه ...
منم 2-3 شب اول با 5-6 دانلود میکردم !!!
دیشب فقط 600 مگ دانلود کردم ، ولی شب قبلش 850 مگ
نه ازت کم نمیکنن... این قلق داره که بیش از حد میتونی مصرف کنی :دینقل قول:
سرعتت واسه دانلود چنده شب ها ؟ و چقد از مخابرات فاصله دارین؟نقل قول:
من معلم می شینم
اینجا مخابراتش مشکل داره ، بعضی وقتا خوبه ، بعضی وقتا افتضاحه ...
منم 2-3 شب اول با 5-6 دانلود میکردم !!!
دیشب فقط 600 مگ دانلود کردم ، ولی شب قبلش 850 مگ
نه بابا منم اومدم از قلق ها بزنم به حسابگر بعدش که رفتم شارژ کردم درست همون مقداری که منفی شده بود از حسابم کم کرد حسابگره دیگه نه برگ چقندر جایی نمی خوابه که زیر آب برهنقل قول:
من تا حالا چندین بار این کارو کردم موقع شارژ صفر شده و به همون اندازه که شارژ کردم اضافه شده!نقل قول:
اونا حق ندارن کم کنن به این دلیل که اگه مشکلی هست از اوناس و سیستمشون باید موقع ته کشیدن حجم قطع بشه که نمیشه :دی اینجوری رو آخر اعتبار حداق میشه یه چیزی از این مفت خورا کند :دی
منم حدس میزنم کم میکنه:دی اگه نکنه که بردم!!!! به هر حال اینا نمیخوان قطع کنن که برم پول بدم؟:دی
یه باردیس بشی دیگه نمی تونی وصل شی قطعش می کنننقل قول:
یکی نیست جواب ما رو بده؟نقل قول:
قیمتها همونه که نوشته فکر کنمنقل قول:
یکی نیست جواب ما رو بده؟
سلام
امروز رفتم شارژ کنم گفتش که عیب نداره ازتم کم نمیشه:دی یارو همون حرف دوستمون رو زد گفت DC بشی دیگه وصل نمیشه میگفت یه نفر dC نشده بود 1.5 گیگ دانلود کردی بود شد نوشه جونش:دی ای بابا خریتی کردم ها:دی
در مورد افت سرعت هم گفتن فقط معلم مشکل داره بقیه جاها مشکلی نداره منی که کسری هستم میگفت پهنای باند اونجا 12 مگ هست مگه اینکه این 12 مگ رو موقع شب هم شروع به دانلود بکنن!!!! شانس منه دیگه! خلاصه اقای کرانی گفت من چک میکنم خطتت مشکل نداشته باشه انشالله که امشب درست میشه...
یه سوال !!
هر 100 هزار یونیت میشه 2.5 گیگ ؟!!!
512 با 2.5 گیگ محدودیت رو مگه با 100 هزار یونت شارژ نمیکنن؟
پ.ن: نامردا 5 تومن کشیده بودن روش!!
پس چرا نامردا هم حجمو نصف کردن هم قیمتو بردن بالا؟:41:
آقا این چه وضعشه؟؟
من با این 2 گیگ تا وسط ماه نمیتونم دوام بیارم چه برسه به آخر ماه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای دل غافلنقل قول:
به خدا خودم تا یه ساعت قبل از این که برم شارژ کنم دان کردم تا رسید به منفی شد 2000- یونیت
رفتم شارژ کردم اومدم دیدم همون مقداری رو که استفاده کرده بودم ازم کم کرده بود
سرویس یه مگ شارژیدم 185.000 یونیت باید شارژ می کرد(درست می گم دیگه نه)
بعد شارژ شده بود 183هزارو خورده ای:41::41::41:
پسکه این زور حکم حلال بودنش هم صادر شد:21::21::21::21::21: این ماه به احتمال زیاد دیگه شارژ نمی کنم یه حال اساسی به این حسابگر بدم یه سره می زام دان بشه:27::27::21::21:
لعنت !
من دیشب از 3:00 سرعتم افت کرد به 50 و بعدش 20-30 و از 3:30 دیگه 0 شد!
بساطی داریم با این نت آشغال!
نه اخه ماه قبلی درجا قطع شد تا به روز قطعی که تو سایت زده بود رسید:دی ولی این دفعه دارم واسش:دی!!!
دوستان در مورد این یونیت ها یه توضیح بدین که مثلا 1 گیگ میشه چند یونیت و اینا !
کلا میخوام بدونم منی که 512 با 2.5 گیگ محدودیت در ماه دارم باید چند یونیت واسم شارژ کنه فکر میکنم زیادی شارژ کرده واسم:دی
سرعت که متغییره ، بین 30 تا 60 !!!نقل قول:
مشکل از سیم کشی هم نبود ، کل سیم ها رو عوض کردم و از جایی سیم کشیدم که با سیم برق فاصله داشته باشه ولی بازم فرقی نکرد
در مورد فاصله هم دقیقا نمی دونم ، نزدیک پارک دانشجو هستیم
دیشب هم تا ساعت 3:10 دانلود کرده بود ، حالا نمی دونم dc شده بود یا برق رفته بود !!!
ای بابا گناه ما چیه که معلم میشینیم ؟نقل قول:
نگفتن مشکل معلم چیه ؟ پهنای باندش کمه یا مشکل از مخابراته ؟؟؟
گفت مشکل همه جا رو حل کردیم مونده معلم اونم به زودی حل میکنیم! فکر کنم پهنای باند مشکله:دی
پ.ن: جواب صفحه قبل من رو بدید لطفا !