من تو اين مرحلهarctic sea [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گير كردم يك حلقه هم هست كه نميشه باهاش هيچ جا رفت
Printable View
من تو اين مرحلهarctic sea [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گير كردم يك حلقه هم هست كه نميشه باهاش هيچ جا رفت
اگه میشه پستتون رو ویرایش کنید
اصلا معلوم نیست چی گفتین؟!
با اون حلقه نباید کاری داشته باشید فقط به وسیله ی اون سطح های شیب دار و میله های بلند خودتون رو به اون طرف برسونید ، خیلی سادس :46:نقل قول:
كلا بايد قبول كرد كه بازي بچه گانه ميباشد .. بيش تر گيچ كننده است.
نه....بچگانه کجا بود....بازی فکری همینه دیگه...باید همه جارو گشت و همه چی رو بررسی کرد
به نظر من سری تامب رایدر یکی از بهترین بازی هاست
دوستان میشه بگید تو مرحله مکزیک ، تو این قسمت باید چه کار کنم ؟ کلا دو جا هستش که باید بچرخونیم تا راه باز بشه ظاهرا .
من کله اسکلت دوم رو پیدا کردم و گذاشتم سر جاش و اهرم رو چرخوندم اما اولین اهرم با اینکه سر اسکلت هم سر جاشه ، حرکت نمی کنه !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در شروع همین مرحله (5) به یک معبد می رسیدین که در سمت چپ جاده قرار گرفته. در داخل اون معبد سر جاگوار قرار داره که در مرکز معمای تقویم اول باید قرار بگیره... عکسهای آدرس زیر رو نگاه گنین:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3612381&postcount=835
سلام
چند تا پست از همین تاپیک خوندم و فهمیدم خیلی ها سر یک مجسمه ای رو برنداشتند :دی
من هم دنبال یک سر میگردم ...
کسی نظری داره ؟! :دی موتورم هم اونطرف پارکه و این طرفش هم یک چاله پر از سیخ هست که اگه بیفتی توش یکی از سیخ ها میره تو بدنت و میمیری ... و ... :دی
نوع سوال یه خورده مبهم بودش... الان متوجه نشدم آیا رفتی و کمر بند ثور رو برداشتی و بر گشتی یا نه هنوز اول کاری!نقل قول:
- در صورتی که هنوز اول کار باشی جلوتر سر جگوار رو پیدا می کنی... یه باگ بزرگ تو این قسمت وجود داره که خیلی از کاربرا بهش برخورد کردن. وقتی که دقیقا به اولین شکاف رسیده باشی و سکوی پرش پایین باشه, متاسفانه با یکی از باگ های بازی رو به و هستی. برای حل این مشکل, یا از ترینر بازی بایستی استفاده کنی و یا آخرین پچ بازی رو کرکش رو دریافت کنی که راه دوم رو پیشنهاد می کنم. (باگهای زیاد بازی حل میشه)
- ولی نه... اگه کمر بند ثور رو برداری و راه رو برگشته باشی و ببینی که سر مجسمه جاگوار دستت نیست, راه رو تا می تونی برگرد... باید دقیقا به جایی برسی که راه توسط چند بلوک بسته شده و امکان ادامه کار با موتور وجود نداره. (بعد از حل معمای مجسمه ها به همراه عصاهای سلطنتی) روی کف زمین و در کنار یک اسکلت میتونی سر جگوار رو پیدا کنی.
فکر کنم باگه :دی
من الان از اون سالن که توش چند تا مجسمه نشسته بود و حرکت باید میدادم و چند تا شی مربعی رو میذاشتم سرجاشون و ... اومدم بیرون و تو راه یکی از اون سکوی پرش ها پایین بود که اوردمش بالا ... با کشیند اون دیوار اهرم مانند ...
اگه پچ کنم باید از کجا شروع کنم ؟!
کمربند ثور کجاست ؟! همچین چیزی ندیدم .. من فقط اون جای خالی مربع ها رو پر کردم و برگشتم ...
پس با باگ اون قسمت رو به رو نشدی. خوب شد!... :31:نقل قول:
نباید راهو برمی گشتی. باید بازم جلوتر می رفتی... بعد از اینکه اون کلیدها (4 قطعه) سر جاشون قرار گرفت تمامی اون 4 مجسمه که پشتشون به میز هست باید به نزدیک میز هل داده بشن. بعدش باید موتور رو روی یک پلتفرم و خودت رو پلفرم کناریش قرار بگیری که در نتیجه راهی وسط اتاق باز میشه.
سلام
دوستان نسخه ps2 این بازی هم اومده تو بازار ؟؟ من هر چی گشتم پیدا نکردم
دوستان من در مرحله 3 در جنگل کوچک اونجایی که راه که میره زمین و دستش روشن میشه و یک مجسمه بزرگ داره و یک درخت داره نیمی تونم رد کنم این مرحله رو لطفا کمک کنید
شما اول کار باید در مرکز همون محوطه (پایین) قرار بگیرین و با دستکش, مکانیزم رو حرکت بدین... در صورتی که می بینین که جایی برای چرخوندن به سمت چپ نیست باید به کمک حلقه هایی که به دیواره مکانیزم سنگی در حال چرخیدن, وجود داره خودتون رو به سمت دیگر برسونین و مکانیزم رو حرکت بدین...نقل قول:
دوستان عزیز من در مرحله ای گیر کردم که در این مرحله با موتور سفر میکنه و وارد جایی میشه که در وسط آن بر روی میز سر اسکلتی و در وسط محدوده اهرمی برای چرخش تو رو به خدا کمکم کنید.
اون اهرم رو باید انقدر بچرخونید تا سه علامت روی دنده ها روبروی هم قرار بگیرن :46:نقل قول:
درود
دوستان من 1 جاییش گیر کردم
مرحله موتوری هست، اونجایی که 2 تا تقویم هست، 3 تا علامت ها باید روبروی هم قرار بگیرند، تقویم اولی رو درست کردم، اما دومی 1 مجسمه اش کمه و باید پیدا کنم
هر چی گشتم پیداش نکردم
کجتست اون مجسمه ؟!
1 کی نیست کمک کنه ؟!نقل قول:
:-(
صفحات قبل رو خوندم گفتم 1 توضیحی اضافه کنم !
اونم اینکه :
آقا من او قسمت که مجسمه سر نداره ( اهرم وسط )، سرش رو گذاشتم روش و تقویم رو درست کردم و اون وسط نصف زمین اومد بالا
اما:
توی اون تقویم گیر کردم که اهرم وسطیش کامل هست، اما اون یکی مجسمه رو نداره
اون رو چی کار باید کنم ؟!
شما باید سوار موتور بشید و به یک محوطه ی جدید برید و سر اسکلت رو پیدا کنید :46:نقل قول:
مرسینقل قول:
نمیدونید کجا هست ؟!
آخه من کل اونجا رو زیر و رو کردم !!!
نیست که نیست
سر اسکلت معمای تقویم دوم رو باید از جای دیگر همین مرحله که یک معبد بزرگ هست بردارین و باید با گرفتن ستونها و لبه ها خودتون رو به داخلش برسونین. (وقتی راه رو از تقویم دوم برمیگردین بعد باید به سمت راست بپیچین)نقل قول:
مرسی !نقل قول:
اما نیست آقا نیست
من کلللی رو زیر و رو کردم !
توی همه معابد و سوراخ سمبه هاش رفتم، هیچی نیست !
در داخل محوطه همون معبد که ادرسش رو عنوان کردم, یه تخته سنگ مکعب شکل, روی یک ستون وجود داره که باید به کف محوطه سقوط کنه و باعث میشه که کف محوطه یه حفره باز بشه. در داخل اون حفره, سر اسکلت معمای تقویم دوم رو پیدا میکنین.نقل قول:
اما راه انداختن اون سنگ... وقتی به طرف دیگه محوطه داخل معبد رسیدین, در طرف مقابل یک حلقه دیده میشه. از همون جایی که هستین قلاب رو به طرف حلقه پرتاب کنین طوری که قلاب از سمت چپ سنگ رد بشه. بعد از قفل شدن در همون وضع به سمت راست حرکت کنین تا سنگ بالای سکو به کف محوطه سقوط کنه...
بچه ها من طرف انقلاب و ولیعصر هستم که معدن بازیه اما هر جا که میرم میگن این بازی ممنوع هست.میشه یه آدرس دقیق بدید تا من برم این بازی رو به همراه gta iv با sims3 بگیرم.هر جا میرم میگن خطرناکه حسن!
من بازی tomb raider با gta رو از اولین تا آخرین نسخه بازی کردم اما این سری جدید رو هر جا میرم میگن نداریم.فروشگاه های آنلاین هست اما من اطمینان ندارم.میترسم خراب در بیاد یا کرکش مشکل داشته باشه و دیگه نتونم برم عوضش کنم.
برای pc میخوام.
مرسی.
اه !
این چرا اینقدر سخت شده !؟
من رفتم جلو تا اونجایی که 6 تا مجسمه دور 1 میز هست، 4 تا تیکه سنگ رو پیدا کردم، گذاشتم سر جاشون
حالا
چی کار کنم ؟!
بعد از اینکه اون کلیدها (4 قطعه) سر جاشون قرار گرفت, تمامی اون 4 مجسمه که پشتشون به میز هست, باید به نزدیک میز هل داده بشن. بعدش باید موتور رو روی یک پلتفرم (صفحه) و خودتون رو پلتفرم کناریش قرار بگیرین که در نتیجه راهی وسط اتاق باز میشه.نقل قول:
مرسینقل قول:
این کار رو کردم
اما میز وسطی هنوز گیر هست
چی کارش کنم !؟
ادیت :
درست شد
عین خنگول ها 1 کیشونو نبرده بودم دور میز
ممنون
آقایون من تو این مرحله موندم تو را خدا کمکم کنید . هیچی به فکرم نمی رسه.« مرحله ای که با دستبند جادویی در سنگی را باز می کنیم و روی یک پل بزرگ می رسیم . ولی نمیشه کامل پل را چرخوند تا به سمت دیگه برسه. قسمت help بازی هم می گه باید چیزی برای زیر پای خودت پیدا کنی و پلو بچرخونی ولی هر چی فکر می کنم نمی تونم راهی پیدا منم. لطفا کمکم کنید.
ببخشید میشه بگید چطوری یک عکسو می تونم زیر قسمت سوالم آپلود کنم. ببخشید دیگه اطلاعاتمون کمه.
شما اول کار باید در مرکز همون محوطه (پایین) قرار بگیرین و با دستکش, مکانیزم رو حرکت بدین... در صورتی که می بینین که جایی برای چرخوندن به سمت چپ نیست باید به کمک حلقه هایی که به دیواره مکانیزم سنگی در حال چرخیدن, وجود داره خودتون رو به سمت دیگر برسونین و مکانیزم رو حرکت بدین...نقل قول:
عکس رو باید در یک سایت مخصوص این کار آپلود کنین بعد آدرس عکس رو اینجا وارد کنین:
- برای مثال وارد آدرس upload2world.com میشین و روی Upload Images کلیک میکنین.
- سپس رو Browse کلیک میکنین و ادرس میدین و رو Upload کلیک میکنین.
- آدرسی که در بخش Direct link to image قرار گرفته در پستتون وارد میکنین. (اگه عکس بزرگ باشه لطفا به صورت آدرس)
تمام.
دوست عزیزم (مدیر انجمن) ممنونم از کمکتون ولی من متوجه نشدم که باید چکار کنم. چون از دیوار هم که به سمت دیگه برم چیزی زیر پاهام نیست که بتونم مکانیزم را بچرخونم. ببخشید لینک عکس اونجا را گذاشتم. اگه می شه از روی عکس بهتر بهم توضیح بدید
تو همین عکس میتونین از بریدگی سمت چپ بپرین. بعدش باید با ستفاده از حلقه ایی که به دیواره پل چسبیده خودتو رو به سمت دیگر برسونین و اونجا هم با لمس دیواره, پل رو حرکت بدین... روند کار به اینصورته و تکرار میشه.نقل قول:
نقل قول:
کسی از دوستان جواب ما رو نداد :19:
سلام. میشه یکی توضیح بده مرحله 3 رو باید چیکار کنم؟ الان روی کشتی هستم ولی نمیدونم باید چیکار کنم. کجا باید برم؟ روی عرشه هستم
شما یک عکس از جایی که گیر کردید بزارید :46:نقل قول:
آقا من همون اول بازی که باید بپری اونور آتیش گیر کردم چطور باید ردش کنم؟
من اینجا گیر کردم همون اول بازیه نمیدونم چطور باید رفت اونطرف لطفا کمک کنید:
کد:http://www.freeimagehosting.net/uploads/0a892bd426.jpg
بپرین و لبه روی دیوار سمت راست رو بگیرین. به کمک لبه ها خودتون رو به اون طرف میرسونین.نقل قول:
دوست عزیز بنده سرعت اصلا خوبی ندارم نمیتونم آپلود کنم.نقل قول:
شما یک عکس از جایی که گیر کردید بزارید
بزارید راحت تر بگم.
بعد از شروع مرحله 3 باید چیکار کنم؟ همون اولش هستم. موقعی که میرم تو کشتی باید چیکار کنم؟
فکر کنم دوستانی که بازی رو کامل انجام دادن منظور من رو کامل متوجه شدند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس بگیر بعد حجمش رو کم کن...کاری نداره...نقل قول:
اما...من یه دفعه تو قایق پریدم رفتم زیر اب و اون مقبرهه رو پیدا کردم...
یه دفعه هم یه کوه سبز جلوم بود که کشتی پریدم تو اون و رفتم جلوی کوه و ...
ایجاها بودی؟؟؟