salam dostan man k850 daram .ensafan az harchish begam kam goftam
darmoreded ghimat n82 bayad begam bekhatere in ghimatesh balatare ke taze vared bazar shode!!!!ast
dorbin k850 100ha barabar behtar az goshihaye 5mp toye bazar ast {hatta n82}.:40:
Printable View
salam dostan man k850 daram .ensafan az harchish begam kam goftam
darmoreded ghimat n82 bayad begam bekhatere in ghimatesh balatare ke taze vared bazar shode!!!!ast
dorbin k850 100ha barabar behtar az goshihaye 5mp toye bazar ast {hatta n82}.:40:
n82 گرونه . نمیارزه. ولی کا 850 افت خودشو کرده و قیمت معقولی داره. ولی C905 و پایم اساسی.
آقا دیگه برا دکمه های لمسی کسی مشکلی پیش نیومده؟؟؟؟
اگه واستون پولش مهم نیست به نظر من ان 82 را بگیر چون گوشی کارامد تری هست ومیشه رو رنگ نقره ایش تو دخترونه بودن حساب کرد:27:نقل قول:
چون اغلب دخترا عاشق عکس و مکس و .... هستند همون ان 82 بهتره وتو عکس وفیلم کم نمیاره.....
کا 850 هم بد نیست ولی بسته به نیاز خودته..................
این به قول بچه ها از اون حرفاستا اینو همه میدونن گوش ان 82 با زنون بی نظیر:5:ش2 تا سرو گردن بالاتر از ان 95 و کا 850 است..........................نقل قول:
دوستان سلام
K850 رو ميخوام فلش كنم چطوري؟ با چه نرم افزاري؟
کا850 هک نشده هنوز
فقط با بکس فلش میشه کردش
یا با سئوس اپدیتش کنی
ی سوال دیگه k850 ساخت کشور چین دیگه و این اواخر خیلی از گوشی ها وارد شدن که No Name بودن که از لیبل زیر باطری متوجه می شدیم ولی مال k850 رو از کجا متوجه بشیم؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه
من 6روز پیش یه K850 به قیمت 340 خریدم واز همه چیزش مخصوصا دور بین وصداش راضی هستم ولی از فلاش زنونی که داره اصلا راضی نیستم نمیدوم فلاشش ضعیف هست یا درایور دوربینش مشکل داره خوب نمیتونه از فلاش استفاده کنه تو حالت اتو وقتی فلاش میزنه عکس خیلی تیره میشه تو حالت نایت مود هم تست کردم زیاد روشن نمیکه و تو تاریکی مطلق هم از فاصله 15 سانت بیشتر نمیتونه عکس بندازه من فلاش K800 هم دیدم اون اینطوری نیست میخوام بدونم واسه همه اینطوری هست یا نه
ورژن درایور من 3.7 هست
دوستان سلام
گوشي كه تازه معرفي ميشه كي به بازار ايران مياد مثل c905
اگه ممكنه از عكس هايي كه با k850 گرفتيد برام بذاريد ولي خدايي عكس معمولي بذاريد نه با كيفيت هارو .......
مرسي
sسلام الن قیمت کا 850 چنده ؟
من دیروز شیراز قیمت کردم 330.000.بدون گارانتی.
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
ی سوال دیگه k850 ساخت کشور چین دیگه و این اواخر خیلی از گوشی ها وارد شدن که No Name بودن که از لیبل زیر باطری متوجه می شدیم ولی مال k850 رو از کجا متوجه بشیم؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب اگر ساخت چین باشه باتری رو که برداری پشت گوشی روی بنه حک شده که ساخت چین هست.
هنوز من ندیدم و نشنیدم که تقلبی داشته باشه.
گوشی هایی که روی اون ساخت چین نزده هم من ندیدم تا حالا کسی بگه خوب از کار در نیومده.
ولی سعی کن با لیبل ساخت چین بگیری.
اینی که میگی دقیقا کجای گوشی نوشته ؟ چون من پیدا نکردم.
شما باتری رو بردار و بگذار کنار.
حالا روی بدنه گوشی و همون محلی که باتری قرار میگیره باید نوشته شده باشه ساخت کجاست.اگر هم که ننوشته که no name هست
سلام . من امروز گوشی k850 خریدم . گوشی واقعا خوبیه اما یه مشکل داره. موقعیکه گوشی رو حالت mass storage برای انتقال اطلاعات از کامپیوتر قرار میگره بعد از جدا کردن کابل و بالا اومدن گوشی، تم گوشی بصورت دیفالت بر میگرده. بنظر تون مشکلش از چیه؟
نسحه نرم افزاری گوشیم RIFA035 هست.
دوست عزیز می شه با عکس نشون بدی دقیقا کجا گوشی نوشته ساخت چین
سلام میخواستم بدونم چطوری میشه گوشی و آپدیت کرد ؟
اگه میشه بطور کامل از اول توضیح بدین با عکس باشه بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون پشت گوشی میبینید که نوشته made in china؟
ای وای شرمنده.من اصلا نمیدونستم که k850 پشتش باز نمیشه.ببخشید.
برای دونستن چینی بودن چند را داره. من هم این گوشی رو داشتم(سری اول) دیروز پسر داییم خریده بود ولی با مال من فرق داشت.نقل قول:
1.روی کیبوردش اعداد فارسی نداره.
2.(فکر کنم این مهمترین است)وقتی به منوی مخفی میری نوشته ساخت چین.در صورتی که مال من زده بود سوئد
3.داخل مدیا سنترش یک گلوله های کوچی هست که در نسخه اصل وجود داره ولی در نسخا چینی فقط رنگ خالص است.
این چند تا برسی بود که من انجام دادم.
نقل قول:سلام. این منوی مخفی که گفتی منظورت همون : راست*چپ*چپ چپ* ستاره هست؟
اگه منظورت همین منو هست لطف کن بگو دقیقا کدوم قسمتش کشور سازنده ش رو نوشته
سونی اریکسون اصل مال کدوم کشوره ؟
بهترین گوشی هاش مال کجاست؟
بله همین منو.نقل قول:
گزینه دوم اطلاعات نرم افزاری گوشی را در اختیار شما قرار میده.:10:
سونی اریکسون 3تا کارخونه داره 1.ژاپن 2.سوئد 3.فکر میکنم سنگاپورنقل قول:
یک کارخونه دیگه داره تو چین که اون کاخونه فقط لوازم میزنه
:10:
اصلا سوني اريكسون در ژاپن وسوئد ديگه كارخونه نداره .اين دوتا كشور امتيازشونو به چين دادن البته توسنگاپور هم كارخونه داره ولي جنس هاش ازچينيها خيلي بدتره .سعي كنيد سوني اريكسوني بخريد كه رو جعبش ليبل چين باشه. درسته محصولات چيني بنجلن ولي سوني اريكسونش بهتره .
در ادامه حرف دوستمون باید اضافه کنم که همیشه سری اول یا دوم بخرید تا دردسر دیگه ننکشید.:10:نقل قول:
ممنون حسین جاننقل قول:
من تا اول شهریور 340 تومن دشم میاد موندم کا 850 بخرمیا نه؟
شما کمکم کنید((بدون تعصب به سونی اریکسون))
.
.
.
.
.
.
یه سوال دیگه هم داشتم اگه صدای گوشی رو هک کنی اشکال سخت افزاری به هم نمیزنه؟
آخه دوشتم 5700 اکولایزر رو زیاد کرد اسپسکراش خراب شد
به نظر من تا اون موقع c902 میاد که یک جورایی از لحاظ کیفیت عکس و سایز بهتره.
سلام
فيلمبرداري كا 850 چند فريمه ؟ 15 يا 20
اصلا كيفيت فيلمبرداريش چطوره ؟ اگه فيلم را با مونيتور نگاه كني شطرنجي ميشه ؟
نقل قول:
این ایراد وقتی به وجود میاد که گوشی را درست از طریق نرم افزای خاموش نکنی (همان خاموش کردن usbکه باعث میشه دیگر درایوهای گوشی رو تو مای کامپیوتر نبینید ) وکابل را از گوشی جدا کنید
نقل قول:
این طوری بگم کیفیت فیلم برداریش در همین حد سیستم palصدا وسیمای ایران خدمونه :31:
همین الانشم C902 توبازار هست.فقط یه مغازه تو علائدین داره که 400 تومن میده.:20:نقل قول:
به نظر منم 902 از همه لحاظ از 850 بهتره به دلایل زیر:
1-جدیدتر بودن سری C
Face Detection-2
3-کیفیت بسیار بالاتر عکسهاش و نویز کمتر نسبت به 850.
4-طراحی باریک و زیبا نسبت به 850 نسبتا قطور.
5- 160 مگابایت حافظه داخلی که فوق العاده است.
6- فلاش خیلی قوی که به گفته سازنده از زنون بهتر عمل می کند همچنین k850 فلاش زنون ضعیفی دارد(چون خودم این گوشی رو دارم)
البته یه سری مزایا هم 850 نسبت به 902 داره مثل :
1- LCD بزرگتر
2- پشتیبانی از دو کارت حافظه
30 فریم در ثانیهنقل قول:
این آخری که وگفتی یعنی چه؟:27:نقل قول:
نقل قول:یعنی هم از کارت حافظه Micro SD (کارت حافظه اکثر گوشیهای سری جدید نوکیا) و هم M2 پشتبانی میکنه البته از هر دو مموری نمیشه در یک لحظه استفاده کرد. من الان رو کا850م رم 4 گیگ میکرو اِس دی دارم. تو خود جعبه گوشی هم که رم 512 مگابایت از نوع M2 هست...
خوب دیگه بهتر.نقل قول:
همین الانشم C902 توبازار هست.فقط یه مغازه تو علائدین داره که 400 تومن میده.
خوب دیگه بهتر.قیمتش هم که خوبه.نقل قول:
همین الانشم C902 توبازار هست.فقط یه مغازه تو علائدین داره که 400 تومن میده.
تا یه ماه دیگه سی902 بطور کامل به ایران میرسه؟
آخه بعضی ها میگن با ورود سی902 تو سز کا850 میخوره میگم بذارم بعد سی902 بگیرم که افت خودشو کرده باشه
نظر شما چیه