وقتی روی DVD راست کلیک میکنید و پلی با پاور دی وی دی رو میزنید بازم پخش نمیکنه ؟نقل قول:
Printable View
وقتی روی DVD راست کلیک میکنید و پلی با پاور دی وی دی رو میزنید بازم پخش نمیکنه ؟نقل قول:
سلام علت اینکه یک رایتر فقط با رایت دیتا مشکل دارد چیه
سی دی را که دیتا رایت کند موقع رایت ارور نمی دهد اما اصلا باز نمی شود
یا بعضی اوقات موقع رایت ارور می دهد
نرم افزار Nero اول از همه میتونه بیشترین مشکل رو ایجاد کنهنقل قول:
مورد بعدی استفاده از سی دی های غیر استاندارد هست که یکم تاب داره (اینو به چشم خودم بارها دیدم)
مورد بعدی هم استفاده از سرعت بالا هنگام رایت کردن هست
و مورد اخر خود سیستم عامل میتونه باشه
نقل قول:
سلام
خب این موارد فقط در رایت دیتا مشکل پیش می آورد
شما برای رفع برای هر کدام چه برنامه و سی دی و رفع مشکلات سیستم عامل باید چکار کرد
حتی جالبه یک سیستم دارم که رایت دیتا که می زنه فقط خودش سی دی را باز می کنه چه همان لحظه که رایت تمام می شود چه بعدها
اما هیچ سیستم دیگه ای نمی تونه بازش کنه چرا
واقعاً باید چکار کرد
جالبه بدونيد همين چن روز پيش يه فيلم فرمت mpg رو به صورت ديتا رايتيدم و تو دسگاه هاي ديه باز نميشه
اولش كه ميخواست رايت كنه سرعتش خيلي رفت بالا
ابتداي دي وي دي هم خراب رايت كرده(روي ظاهر خود دي وي دي)
سلام
مدتهاست که کامپیوتر من هنگام رایت دی وی دی های 8.5 گیگ ارور میده (مثلا تا 60% پیش میره و یهو ارور میده) فقط دو سه بار تونست رایتشون کنه
"از نرم افزار نرو استفاده میکنم "البته از برنامه های دیگه ای هم استفاده کردم اما باز هم همين اتفاق افتاد.
حتی لپ تاپم هم این قابلیت رو نداره و همین اتفاق براش میفته
در صورتی که مشخصات سیستم لپ تاپم سه برابر کامپیوترمه
اما همین نرم افزار (نرو) تو کامپیوتر دوستم نصبه و به راحتی هر چند تا دی وی دی 8.5 گیگ که باشه رو رایت میکنه
مطمئنم كه مشكل از نرم افزار نرو و ويندوز نيست و من همیشه با سرعت پایین رایت میکنم.
ممکنه که نرم افزار دیگه ای در کامپیوترم باعث این مشکل بشه؟
"دی وی دی 8.5 گیگ مورد استفاده تی-گیت"
"رایتر لپ تاپ:MATSHITA BD-CMB uj242as"
"رایتر پی سی:Pioneer"
با تشکر
دوستان نظری ندارند؟
شما از پراپرتیس فایل حجمشو ببینید باز فرق داره در ضمن چه فایلی با چه فرمتی رایت می کنید؟ارورشم بنویسیدنقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزيز ارورش رو آخرين باری كه ديسك رو سوزوند سيو كردم (حدودا سه صفحه بود كه شامل اعداد و مشخصات فايل ها بود) اما اشتباهی پاك شد.
اما يه بخشيش رو كه به نظرم مهم بود رو جای ديگه ای كپی كرده بودم:
=== CDRom-Device-Map === MATSHITA BD-CMB UJ242AS D: CdRom0 =======================
AutoRun : 1 Excluded drive IDs:
WriteBufferSize: 83886080 (0) Byte
BUFE : 0 Physical memory : 3958MB (4053896kB)
Free physical memory: 2368MB (2425112kB)
Memory in use : 40 %
Uncached PFiles: 0x0
Use Inquiry : 1 Global Bus
Type: default (0)
Check supported media : Disabled (0)
فايل هام با فرمت avi هستن كه به صورت ديتا ميزنم رو ديسك...
من خودم فكر ميكنم شايد يه برنامه ای كه هم در پی سی هم در لپ تاپم نصب هست فضای بافر رو اشغال ميكنه و نميذاره رايت كاملا انجام بشه.
از راهنماييه شما دوست عزيز كمال تشكر را خواهم داشت.
فریمور دستگاه را به روز کنید.نقل قول:
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مدتیه نمی تونم دیسک رایت کنم ، البته cd امتحان نکردم ولی یک در میون dvd هام میسوزه ، تو رایت فیلم - فایل فیلم ها از دیسک دیگه تو هارد اکسترنال کپی شده - AUDIO_TS.VIDEO_TS - از این پوشه هاست ! خواستم این پوشه ها رو به صورت دیتا هم رایت کنم نشد .
نرم افزار هایی که باهاشون کار می کنم - NERO EXPERES - NERO BURNING ROM - ASHAMPO BURNING STUDIO10 هست . با همه این نرم افزارها مشکل دارم - سرعت های مختلف هم چک کردم - 4X-6X-8X
دو سه تای اول خوب رایت میشه ولی بعدش دیگه نه
واسه رایت نه تا دیسک 6 تا رایت شد 7 تاش سوخت:41: PLZ HELP ME ...
با لب تاب رایت می کنم - SONY-VPCEE25FX-PIONER BD ROM
برای یک آشنا میخواهم یک فیلم که روی هارد دارم که چند تا زبانه هم است را میخواهم موقع رایت فقط یک زبان اون رایت شود
میدونم باید اون زبان رو اول از فیلم در آورد و بعدش توی فیلم ریخت:31:ولی نمیدونم چطوری:31:وبا چه نرم افزارهایی:31:
کمک کنید خیلی فوری:40:
نمیدونستم کجا باید این سوال مطرح بشه؟ اگر جای دیگری بود که جواب این سوال توی اون پست بود بگذارید
نقل قول:
نرم افزار رو عوض کنید و ورزن متفاوتی رو نصب کنید
این موارد بیشتر بر میگرده به نرم افزار و بعد به جنس دیسک که رایت میشه و در مرحله بعدی به دی وی دی رایتر که این مشکل رو پدیدار میکنه
فقط با همون نرو امتحان کنید
اگر با همه مشکل دارید سیستم عامل میتونه یکی از مواردی باشه که آسیب دیده و باید عوض بشه تا مشکل برطرف بشه بعلاوه اینکه با این تفاسیر حتی میشه به خراب بودن دی وی دی رایتر شما هم شک کرد چون با همه نرم افزارها مشکل داره و میتونه مشکل از اپتیک باشه
نقل قول:
شما منظورتون از چند زبان بودن چیه؟ زیرنویس داره به چند زبان مختلف یا دوبله شده به چند زبان مختلف؟
سلام دوستان
گزینه Burn RMPS to Recordable media در نرم افزار الکول 120% کاربردش چیه؟
هنگام رایت ایمیج این گزینه میاد...بعد ایمیج های فیلم های DVD-Video هست...
چرا برای بعضی ایمیج ها غیر فعال هست؟
الان این گزینه وقتی فعاله باید تیک بخوره یا نه؟
2 سوال دارم لطفا جواب بدهید
من میخوام از dvd های یک بازی رو که هارد ریختم رایت کنم بهتر است اول با برنامه Nero تبدیل به Image کنم یا نه از طریق Data dvd هین جوری رایتش کنم به طوری که بازی خراب نشه و اجرا بشه ؟!
سوال دوم هم باید موقع رایت کدوم رو بزنم که ته دیویدی باز بمونه و بشه بازم رایتش کرد ؟!
veryfiy data on disk after burning یا allow fiels to be addet later ?
سلام ..میخواستم بینم میشه یه بازی که 8G هستو تویه 2 dvd رایت کرد...مرسی
سلام
ممنون میشم بفرمایید که با استفاده از نرو چگونه یک سی دی mp3 رو رایت کنم ؟
خواهشا مرحله به مرحله توضیح بدید !
سلام/یه دی وی دی بازی هست که وقتی میزارم تو دستگام پخش نمیکنه/اما تو دستگاه های دیگه پخش میکنه/فقط هم این دی وی دی رو پخش نمیکنه
dvdwrite liteon
سلامنقل قول:
ببخشیدا ! شما که کاربر قدیم فروم هستی بهت نمیاد یه ام پی تری زدن بلد نباشی ! :31:
در جای"-----" بنویس nab cd بدون فاصله.
من 1مشکل خیلی جالب دارم
دی وی دی دیتا که رایت میکنم--به راحتی رایت میشه
حتی با سرعت کم میذارم--مثلا 8ایکس
با نرو6 هم رایت میکنم
ولی بعد از رایت توی هر دی وی دی رام یا حتی دی وی ید رایتر خودم میذارم:
فایلها همگی داخل dvd هست--رایت هم درست صورت گرفته
ولی تا میخواهم محتویاتش را روی کامپیوتر کپی کنم،یا کامپیوتر هنگ میکنه-یا اروز میده
و تا dvd را از dvd rom در نیارم،ویندوز تو حالت هنگ میمونه
با چنتا دی وی دی تست کردم
راه حل چیه!؟!؟
ممنون
دوست عزیز چرا لقمه رو دور دهنت میچرخونی/یه دیویدی 9 بگیر به راحتی رایت کن:31:نقل قول:
کامپیوترهای دیگه چی ؟ روی اونا امتحان کردی ؟نقل قول:
من قبلا این مشکل رو با چندتا دی وی دی داشتم مشکلشون هم خش داشتن دی وی دی بود که من روی همین خش خشی ها رایت کرده بودم
بلهنقل قول:
روی چند کامپیوتر دیگه تست کردم--یا ارور میده---یا میره تو کار هنگ
بعد 2تا دی وی دی خام از همون مارکی که داشتم بردم روی یک کامپیوتر دیگه و رایت کردم
مثل بنز کار میده
از خش نیست--آخه 3-4تا تست کردم
صرفه اقتصادی رو هم همیشه باید در نظر داشتنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
کسی راه حلی نداره برای من!؟!؟؟:19:
نرم افزار نرو مشکل داره دوست مننقل قول:
توی سری های قبل همچین مشکلی بود(من هم داشتم)
الان کمترین ورژنی که میشه استفاده کرد نرو 7 هست(مخصوصا ویندوز 7)
موفق باشی
سلام
من تعداد زیادی فایل تصویری رو که حجمهای کوچیک دارند رو میخوام با dvd رایت کنم ولی پیغام میده که بیشتر از 99 title قبول نمیکنه . آیا راهی هست که بیشتر از 99 title رایت بشه یا نه ؟
ممنون
از چه نرم افزاری استفاده میکنید ؟نقل قول:
در نرم افزار NERO محدویت برای این مورد اعمال شده البته ورژن های جدید رو من تست نکردم ببینم روی اون ها هم محدودیت داره یا نه ولی در کل این مورد رو نمیشه کاریش کرد
سلامممممممممممممم
من يه فيلم مستند با كيفيت 720p رو خواستم رايت كنم تو دي وي دي.
با برنامه اي كه تو عكسه رايتيدم.ولي هم كيفيتش كم شد و هم زيرنويسشو نشون نميده.
زيرنويسشو تو تنظيمات برنامه وارد كرده بودم.
تو عكس ميبينيد كه منوي كشويي رو زدم اونجا سايزو رو چي بزارم
اينم عكسش
سلام
آیا نرم افزای هست که نشان بده مثلا سی دی رایتر چند تا cd رایت کرده تا به حال؟
سلام....دوستان من یه سری برنامه و ایمیج بازی دارم که میخوام با حداقل سرعت (1X) رایت کنم, اما متاسفانه هر کاری کردم با سرعت کمتر از 4x رایت نمیشه!!
با چند نوع برنامه و dvd امتحان کردم نتیجه نداد . همه برنامه ها (نرو ,ایمیج برن و...) supported write speed رو از 4x به بالا نشون میدن در حالیکه رو dvd زده 1x/16x !! :wac:
نوع رایتر هم(SONY DRU-840A (V ss01 هست...تا جایی که میدونم رایتر ها در حداقل سرعت رایت نباید محدودیتی داشته باشن, نمیدونم اشکال از کجاست!:mellow:
نیازمند راهنمایی دوستان هستم..
تشکر.:20:
دوستان واسه دی وی دی رامم مشکل بوجود اومده و اصلا درایورش نیست توی مای کامپیوتر(my computer)
ویندوز 7
چی کار کنم برگرده؟؟
لطفا کمککککککککککککککککککککک
نقل قول:
نخیر وجود نداره
سرعت 1x یک سرعت ابتدایی هست و در اکثر نرم افزارها برای راحتی کار سرعت ها روی مقدارهای مشخص تعیین شده مثلا بصورت 4 پله 4 پله بالا میره و این قضیه برمیگرده به نرم افزار و طراحی اوننقل قول:
نقل قول:
اگر مشکل سخت افزاری نباشه با یکبار Refresh و جستجو برای یافتن سخت افزار باید دستگاه شناسایی بشه و الا ویندوز دچار اشکال شده و باید تعویض بشه و در بقیه حالات با جابجایی کابل ها در مادربرد اجتمال رفع مشکل هست که برای این مورد بهتره در انجمن سخت افزار مسئله رو بررسی کنید
سلاااااااام
من 2تا دی وی دی خام 8 گیگ (دوال لایر) خریدم که 2تا فایل ایمیج (یکیش 6 و یکی دیگه هم 7 گیگ ) رو رایت کنم
دی وی دی رایترم هم قابلیت رایت دوال لایر رو داره ...اگه میخواید مطمئن بشید مدل لپ تاپمو چک کنید : Sony Vaio VPCEA16FG
ولی وسطای رایت توقف میشه و دی وی دی میسوزه ... فکر کنم فقط یه لایه رو رایت میکنه
با 2 نرم افزار تست کردم :
Ashampoo Burning Studio 11
و
BurnAware Free
جفتش هم که قابلیت رایت DVD DL رو داره
کسی میدونه مشکل من چیه؟؟؟؟؟
با Nero 11 هم تست کردم و این اررور رو داد
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام
این ارور چند حالت داره ولی مهمترین اون ها 3 تا هستند :
1- باید سرویس IMAPI رو غیر فعال کنید
برای این منظور مسیر زیر رو طی کنید :
Control Panel -> Administrative Tools -> Services
گزینه IMAPI CD-Burning COM Service رو پیدا کنید و روی اون کلیک راست کنید و properties رو انتخاب کنید
قسمت Startup Type رو روی حالت Disabled قرار دهید.
روی دکمه Apply کلیک کنید و سیستم روریستارت کنید
...
موارد دیگر هم که ممکنه باعث بروز این مشکل بشه :
1- استفاده از دی وی دی های غیر استاندارد و یا بی کیفیت
2- ایراد نرم افزارهای رایت
3-آپدیت نبودن Firmware دی وی دی رایتر
4-آپدیت نبودن نرم افزار رایت
...
موفق باشید
آقا این گزینه IMAPI CD-Burning COM Service توی ویندوز 7 وجود نداره که ؟؟؟
در مورد گزینه های 1و2و4 هم باید بگم که از آخرین ورژن نرم افزار nero یعنی 11 استفاده میکنم... همچنین از آخرین ورژن از نرم افزار Ashampoo Burning Studio هم تست کردم ....
در مورد گزینه 3 هم که خود ویندوز آخرین ورژن رو فکر کنم براش نصب کرده... آپدیت هم نمیشه .... حالا باید از کجا آپدیتش کنم ؟!