این فکتوری هام مشکل دارن.فکر کنم خوب انلاک نشدن.
دلفین جان کریرت که پریده.
ببین میتونی کانتکت های تو سیم کارتت رو ایمپورت کنی؟
اینا نشانه هایه .............
Printable View
این فکتوری هام مشکل دارن.فکر کنم خوب انلاک نشدن.
دلفین جان کریرت که پریده.
ببین میتونی کانتکت های تو سیم کارتت رو ایمپورت کنی؟
اینا نشانه هایه .............
من که نمی فهمم چشه.....
زنگ زدم به یکی از دوستام (یکی از مدیرای ------------) گفت به طور یقین آنلاک فکتوری نبوده.....
فعلن کاری که میتونی بکنی اینه که به عنوان ipod touch ازش استفاده کنی، یه 1100 هم بگیر دستت فعلن
تا ببینیم چی میشه
متاسفم
ای بابا!!!!!!!!!!!!!
چند بار گفتم نرین 2.2 .
اخه مگه چی داره؟ که این همه سرو دست براش میشکنن. یه گوگل مپش اپدیت شده و یکم سرعتش. بقیه ش باگ پر کن بوده.
دلفین جان بهت نگفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟دیگه تقصیره خودته.
بد بختی اینجاس بیس باند هم اپدیت شده.بیاد رو 2.1 هم همین بساطه. مگه خدا فرجی کنه.
سیم انلاکم کار نمیده.
گیگل جان عکسا رو نگاه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
سیم انلاکم نیست.یکی از اون موارده ...........
راستی این ایفون . ای ار به درک رفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا درست نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا این همه ملت میرن 2.2 مشکلی پیش نیومد
من واسه تمام دوستام 2.2 کردم، هیشکی مشکل پیش نیومد
دیگه ..........
برو گوشی رو پرت کن تو صورت کسی که خریدی (تا باشه سیم آنلاکی رو جای فکتوری نفروشه بی شرف)
.................................
iphne.ir گفتن سرورمون مشکل داره، تا چند روز آینده ایشالا
يعني دستكاري شدس؟
اي بابا خيلي بد شد
واقعا ناراحت شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشكالي نداره برو ببين ميتوني پسش بدي يا نه اگه شد كه چه بهتر، اگرم نشد حالا تا ريليز آنلاك تري جي صبر كن شايد يه اتفاقاتي بيفته ...
کانتکت ها امپورت نمیشن اصلا
فکر کنم زدم داغون کردم رفت
ممنونم عزیز :10:نقل قول:
حالم گرفته شده شدید دیگه غلط بکنم همچین کاری بکنم:41:
اقا ما هم کلی ناراحت شدیم انشالله زودتر دستگاه شما رو به راه بشه .
چرا ما نباید مثل کشور های دیگه مثل ادم بریم از نمایندگی اصلی بخریم ...... واقعا واسه خودمون متاسفم .
دوستان داشتم پستاتونو كمي خوندم صحبت از آيفون جديد شده بود.
تا اونجايي كه من اطلاع دارم يكي از دوستام يكي از كنفرانس هاي خبري اپل رو نيگاه كرده بود و اپل گفته بود كه تا 2020 از گوشي جديد خبري نيست ولي تا اون موقع مشغول طراحي گوشي هستن كه ال سي دي اون سه بعديه يعني وقتي گوشي رو روشن مي كني ال سي دي يه كم از سطح گوشي بالاتره و جدا از گوشيه حالا بازم اگه اطلاعات دقيق تر خواستين از رفيقم مي پرسم
يا علي
نه بابا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو هیچ کدوم از کنفرانساش هم چین چیزی رو نگفته .ازش بپرس تو کدوم کنفرانس؟؟؟؟؟
مگه میشه 10 سال بره کنار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
5 ساله دیگه نوکیا مورف میده بیرون . اون موقع اپل کجای کاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سينا جان والا منم بي اطلاعم ولي ازش ميپرسم كدوم كنفرانس بوده خبرشو اينجا مي دمنقل قول:
نه، رفقیت سر کارت گذاشته :27:
من کل کنفرانس های اپل رو دارم و هر کدومو چند بار دیدم، همچین چیزی نگفته هیچ وقت
ضمن اینکه اپل هیچ وقت محصولات آیندشو لو نمیده :21:
این سایت رو ببینید:
اگه گفتین ؟ :21:کد:http://xskn.com/default.aspx?m=Styles
قلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه
ليست گوشي هايي كه كيس واسشون ساخته رو نگاه كنيد
ايفون نانو هم هست
اره . درسته.
دفعه ی قبل نرفته بودم تو سایته. اخرش زده بود استایل گفتم لابد قلمه.
مثل اینکه اپل ایفونه نانو رو ساخته به ما نگغته.!!!!!!!!!!!!
بچه ها اونایی که تو کشورهایی که ایفون ارزه میشه میرن و از اپراتور مربوط میگیرن هم باز مشکل شما رو دارن یا این فقط مال ایران هست ؟؟؟
نه دیگه اونا هیچ مشکلی ندارن
اصلن همین آنلاک فکتوری ها (فکتوری اصلا نه مثل Dolfin) هم مشکلی ندارن، مثل بچه آدم از خود آیتونز میزنی update و تموم
دوستان کسی تو آیفون pdf خونده؟
چجوریه کار باهاش راحت هست و راحت فایلهای پی دی اف رو باز میکنه؟
بعله.
برنامه ش هست. تو اون صفحه پی دی اف خوندن بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکلی نیست.
ورد و اکسل و پاور هم میخونه.
pdf که میخونه ولی برای پی دی اف خوندن زیاد خیلی روش حساب نکن
یعنی رو هیچ گوشی حساب نکن چون بخوای نخوای مجبوری زوم کنی بعد زوم کردنم هی باید اینور اونور کنی که حوصلتو سر میبره
اگه دنبال کتاب خونی حرفه ای هستی یه سر به این تاپیک بزن زیاد بحث شده
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=246582
بله براحتی میشه خوند
از اونجا که من کلن مستند کار می کنم: :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با نرم افزار Files راحت ترم :5:
------------------------------------------------------------------------------------
کد:http://rapidshare.com/files/173582424/Files_1.2.ipa
کد:http://www.megaupload.com/?d=W0NJLERJ
کد:http://www.mediafire.com/?gjwljkjf563
کد:http://www.zshare.net/download/17323463d8a6b47e/
از این جهت اره خوب نیس. ولی در مقایسه با گوشیای دیگه جزء بهترینهاس.نقل قول:
اینجوری که من حالیم شده از گشتن تو این سایت های خارجی , 100 % iphone nano در راه هست ولی احتمالا q2 معرفی میشه و q3 عرضه میشه . وتا بیاد قیمت بشکنه شده سال دیگه همین موقع ها ..... دی
اوه این عکس از گوشی خودته؟نقل قول:
اینجور باشه که خیلی خوبه!
فقط یکم از نرم افزار ریختنش و بقیه داستانهای آیفون نگرانم وگرنه همین فردا میگرفتمش!
Giggle جان یه زحمتی برات داشتم در رابطه با پی دی اف
مهران رو که میشناسی تو کلوپ اکسپریا
تو یکی از مقالاتش(پستهاش) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که به بررسی قابلیت پی دی اف اکسپریا اختصاص داشت چند تا فایل پی دی اف گذاشت که میتونی اینجا ببینیش
من اون فایل 26 مگیه که 900 صفحه هست رو دانلود کردم تا با آیپادم بازش کنم و حالشو ببرمکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3178918&postcount=963
این یکی
http://rapidshare.com/files/164223737/Britannica_Almanac_2009.rar.htm
تنها برنامه ای هم که میتونم برای پی دی اف استفاده کنم همون دیسکاوره که مجانیه چون آیپادم هنوز جیلبرک نشده نمیتونم کرک شده ها رو نصب کنم
ولی موقع باز کردنش دفعه اول که آیپادم ری استارت شد و دفعه های بعدیم موقع باز کردن فایله مرتب کرش میشد و از برنامه میومد بیرون
مهران گفته بود که اکسپریا تو 4 ثانیه فایله رو باز کرد میخواستم تو با آیفونت تستش کنی البته اگه اینترنت پرسرعت داری و حوصله دانلود 26 مگ رو داری
راستش میخوام ببینم مشکل از آیپاده یا از رم کمتر نسبت به اکسپریا(رم آیفون و آیپاد 128 و اکسپریا 256) یا اینکه خود برنامه اداب که رو ویندوز هست قدرتش بیشتره
نقل قول:
بله واسه گوشی خودمه
نگرانی نداره، ما اینجاییم
من تو خونه یه adsl 128 دارم با محدودیت 1گیگ در ماه :41:نقل قول:
فردا میرم از cn دانلود می کنم، نتیجشو میذارم
این رو راست میگه این اکسپریا مثل آب خوردن تو 5 ثانیه پی دی اف رو باز میکنه!ولی حیف که گوشیم رو برادرم ازم گرفت!(امان از آدم دیکتاتور!)نقل قول:
بچه ها گوشي دلفين كه جاي سيم كارت داشت بعد اون برنامه كرير هم كه تو منو داشت . از كجا فهميدين كه فكتوري هست ؟؟؟
راستي يكي از دوستان گفته بود مقايسه lcd كه رنگش سرد تر بوده وحالا درست شده رو ميتونه بزاره ممنون ميشم اگر لطف كنه
منم ميخوام iphone بگيرم ولي چشم ترسيده از بلايي كه سر دلفين اومده
اون مغازه علائدين پلاك 475 مطمعنه ؟؟
نه بابا، پا نشی بری کافی نتنقل قول:
من تو خونه یه adsl 128 دارم با محدودیت 1گیگ در ماه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا میرم از cn دانلود می کنم، نتیجشو میذارم
همینجوری واسه کنجکاوی خواستم بدونم، قربون مرامت ، راضی به زحمتت نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دقت کردین چه رونقی گرفته این تاپیک جالبه فک کنم اثرات تعطیلی آیفون.آی آر باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه، خودمم کنجکاو شدم، فردا راس 12 نتیجشو اعلام می کنم :21:نقل قول:
رونق گرفتنم موافقم باهات، من خودم یکی از کاربرای اونجام و همیشه اونجا پلاس بودم، ولی الان که تعطیله اومدیم اینجا تا درست بشه برگردیم.....
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی GSMArena یه فیلم از آنلاک تری جی گذاشته که یکی از اعضای Dev گرفته
دلفین کجایی؟ چی شد پس؟
نرم افزارم که بدن بدرد دلفین بیچاره نمی خوره چون 2.2 رو ساپورت نمی کنه
خبریم ازش نیست
(نکنه دق کرده بنده خدا)
آره اینم هست بیس بندشم آپ شده سیم آنلاکم که جواب نمیده باید صبر کنه که Dev آنلاک این 2.2 رو هم بده بیرون شاید این دفعه زودتر بدهنقل قول:
نرم افزارم که بدن بدرد دلفین بیچاره نمی خوره چون 2.2 رو ساپورت نمی کنه
راستی اینجور که تو یه فروم دیگه بچه ها میگفتن آیفونش راستی راستی آنلاک فکتوریه واقعا عجیبه نکنه خودش یه جای کار رو اشتب میکنه؟
دوستان با این کارهایی که شما میکنین میشه اینجا یه 3g گرفت و کاری کرد که با vodafone هم کار بکنه ؟ اخه من هم vodafone دارم و هم t-mob ولی سیم کارت الانم vodafone هست و اگه بخوام سیم کارت قبلیم رو که t-mob هست دوباره بدم به baro bax یه 1 ماهی طول میکشه .
آره دیگه اصلا داستان آنلاک همینه که بتونی از بقیه سیم ها رو آیفون استفاده کنینقل قول:
دوستان با این کارهایی که شما میکنین میشه اینجا یه 3g گرفت و کاری کرد که با vodafone هم کار بکنه ؟
یه سر برو فیلمی که GSMArena گذاشته رو ببین اصلا همین کارو میکنه
دردسر این کار چقدر هست ؟
ایا واسه یکی مثل من ارزشش رو داره ؟
بچه ها گوشي دلفين كه جاي سيم كارت داشت بعد اون برنامه كرير هم كه تو منو داشت . از كجا فهميدين كه فكتوري هست ؟؟؟
راستي يكي از دوستان گفته بود مقايسه lcd كه رنگش سرد تر بوده وحالا درست شده رو ميتونه بزاره ممنون ميشم اگر لطف كنه
منم ميخوام iphone بگيرم ولي چشم ترسيده از بلايي كه سر دلفين اومده
اون مغازه علائدين پلاك 475 مطمعنه ؟؟
رواني جان
شما اگه 2g بگيري كه مشكلي نيست. راحت انلاكش مي كني و هر سيم كارتي دوست داري استفاده مي كني
اين دردسرا واسه 3g ه
فعلن يه 2g بگيري بهتره