سلام . عکساتو یه جا دیگه آپ کن....:20:نقل قول:
Printable View
سلام . عکساتو یه جا دیگه آپ کن....:20:نقل قول:
سلام برای حذف پسورد پاورپینت های رمز دار از چه برنامه ای باید استفاده کرد؟فایل رو که باز میکنم با حالت اسلایدشو اجرا میشه و نمیتونم روش هیچ تغییری بدم و وقتی هم که روی فایل کلیک راست میکنم و new رو میزنم ی پسورد میخواد.
برنامه Okdo Document Converter Professional و Office Password Unlocker امتحان کردم ولی حتی اون فایل رو نمیشناسه!
سلام این مشکل رو چه جوری میشه حل کرد؟
قبلا چنین موردی نبود . بعد از نصب ویندوز ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همین مشکلو دارم.نقل قول:
می خوام تو هر صفحه چهارتا پرینت کنم.اما فاصله شون زیاده.چه جوری چهارتا اسلاید بدون هیچ نقطه سفیدی تو صفحه کنار هم پرینت کنم؟
سلام بچه ها راستش من یه فایل پاور پوینت دارم که وقتی اجراش میکنم این ارور رو میده:
"this file is reserved by someone enter password to modifyor open read only"
راستش میخوام فایله رو ادیت کنم برا همین read only به کارم نمیاد
نرم افزار office password unlocker رو هم نصب کردم اما میگه هیچ پسوردی روی این فایل نیست!!!
حالا باید چیکار کنم؟؟؟لطفا راهنمایی کنید...خیلی عجله دارم
سلام
برای ساختن فهرست در پاور پوینت 2007چه کار کنم مثلا وقتی روی آن کلیک کمن به صفحه مربوطه وارد شود
سئوال دوم
وقتی من کلمه ای مینویسم بعد یک علامت نگارشی یا حرف انگلیسی مینویسم دوباره از اول وقبل از جمله مینوسر چه کنم؟؟؟
با عرض سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان عزیز.یک سوال داشتم ممنون میشم اگر کمکم کنید.
معلمم گفته باید بوسیله پاور پوینت برنامه اکسس را توضیح دهید.میخوام پاور پوینتم تک باشه.لطف میکنید و بگید کجامیتونم یک پاور پونت شیک دانلود کنم.آخه خیلی مهمه.
ممنون میشم.
سلامنقل قول:
احتمال آلوده بودن ویندوزتون به تروجان هست
نرم افزار Malwarebytes Anti-Malware رو نصب و اسکن کنین.
سلامنقل قول:
اونطور که توی ورد هست توی پاور پوینت نمیشه این کار رو انجام داد
من خودم از Insert>SmartArt استفاده میکنم و برای کلیک هم متنتون رو انتخاب کنین و Action رو بزنین و Hyperlink to اسلاید مورد نظرتون رو انتخاب کنین
برای سوال دومتون باید از حالت Right-to-Left Text Direction استفاده کنین.
سلامنقل قول:
برنامه زیر رو تست کنین:
کد:http://downloadema.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-remove-powerpoint-password-to-modify-2-5-4/
ایا مثل ورد در پاورپوینت تنظیماتی هست که اعداد رو فارسی کنیم؟
نه مثل ورد نمیتونین فارسی کنیننقل قول:
روشش استفاده از فونت اعداد فارسی هست که فقط فونت اعداد موجود تو متن رو عوض میکنه
یه پکیج هست که اسمشون با NPI شروع میشه.
سلام دوستان
من یک اسلاید میخوام بسازم به این صورت که اول عکس در سایز بزرگ در صفحه نمایش داده بشه، بعد کوچیک بشه بره گوشه تصویر !
عکس بعدی باز به هیمن ترتیب : اول بزرگ نشون داده بشه بعد کوچیک شه بره گوشه تصویر (تو هر اسلاید به عکس های کوچک کنار تصویر اضافه میشه)
نمیدونم تونستم مفهوم رو برسونم یا نه !!؟!
کسی میتونه منو راهنمایی کنه چطور میه این کارو کرد ؟
جدیدا وقتی می زنم رو slide show از نرم افزار خارج میشه. دلیلش چیه؟
چقدر این فروم بی رونق شده . . . .
قبلا یک سوال می پرسیدی 3 سوته جواب میگرفتی !!!!
هیچ کی نمیتونه راهنمائی کنه ;(
با عرض سلام و خسته نباشيد
1-ميخواستم بدونم اگه يه فايل پاورپوينت با تمام افكتها داشته باشم و بخوام اونو به جايي كه پاورپوينت روش نصب نيست انتقال و نمايش بدم ، به طوريكه هيچ تغييري (مثل: به هم ريختگي فونت ها و ...) نداشته باشه بايد چطور ذخيرش كنم؟
2- آيا با گزينه ي power point show اين كار عمليه؟
3- و آخرين سوالم اينه كه آيا فايلهاي ساخته شده با مجموعه ي آفيس 2010 ، وقتي كه با آفيس 2007 باز بشن تغييري توشون ايجاد ميشه؟ آخه توي گزينه هاي ذخيره كردنشون فقط 2003 رو داره و 2007 رو نداره ؟
ممنوووووووووووووووووووون
شما باید وقت بذاری بین اینیمشنهایی که وجوددارده دنبال اینی که میخواید بگردید به احتمال زیاد عین همین هستنقل قول:
نقل قول:
سلام
چطور میتونم از یه همچین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرینت بگیرم؟
سلام
من جدیدا فایل های پاورپوینتم که باز می کنم در قسمت slides محتوای بیشتر اسلایدهام نشون نمی ده . حتما باید روی هر اسلاید کلیک بکنم تا بتونم محتواش ببینم .
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
لطفا یکی به من کمک کنه.
من میخوام یه add ins به پاورپونت 2007 اضافه کنم.دانلود و نصبش کردم. تو قسمت option برای پاورپوینت هم رفتم و اونجا هم اضافه کردم. اما حتی tab خود add ins تو پاورپوینت من وجود نداره که برم توش و به اینی که میخوام رو استفاده کنم
پاورپوینتم 2007 هست. ویندوز 7.
اینم add ins ای هست که میخوام استفاده کنم : iguanatex
لطفا یکی کمک کنه. به شدت توکارم به این add ins احتیاج دارم
اگه چیزی احتیاج دارید که بدونید به من بگید.
من میخوام یه add ins به پاورپونت 2007 اضافه کنم.دانلود و نصبش کردم. تو قسمت option برای پاورپوینت هم رفتم و اونجا هم اضافه کردم. اما حتی tab خود add ins تو پاورپوینت من وجود نداره که برم توش و به اینی که میخوام رو استفاده کنم
پاورپوینتم 2007 هست. ویندوز 7.
اینم add ins ای هست که میخوام استفاده کنم : iguanatex
لطفا یکی کمک کنه. به شدت توکارم به این add ins احتیاج دارم
اگه چیزی احتیاج دارید که بدونید به من بگید.
دوستان من یه سری اسلاید پاورپوینت دارم میخام ازشون پرینت بگیرم.میخام تو هر صفحه 2تا اسلاید بیفته.هر کاری میکنم اندازشون تو صفحه فول نمیفته و اندازشون رو صفحه کوچیکه.چجوری میشه فول اسکرین کرد؟؟؟ممنون
سلام منظور از یادداشت در پاورپوینت همون comment هستش؟
سلام
من مشکل بزرگی با پاور دارم
وقتی روی متنم از custem انیمیشن ها میگذارم ( مثل انیمیشن هایی که مثلا متن را دو رنگ می کند)
متأسفانه متن به سختی حرکت می کند یا خیلی طول می کشد
چرا این طور است
البته من پاورهایی به این صورت دیدم و هیچ مشکلی ندارند
اما پاوری که من درست می کنم در چندین سیستم هم امتحان کردم باز مشکل هست
با عرض معذرت ، گزینه ی slide show در آفیس 2010 نیست.از کدم گزینه بجای اون استفاده کنیم.من در 2007 با اسلاید شو ذخیره میکردم که در 2010 این گزینه نیست.ممنون میشم
چرا نیست؟ هست که. save as رو که زدید، save as type رو بذارید روی powerpoint showنقل قول:
سلام دوستان.
من می خوام یکی از صفحات پاورپوینتم را به صورت یک صفحه scroll دار در بیارم. یعنی متنم اینقدر طولانیه که مجبورم اینکار رو بکنم و نمی تونم اون رو بین چند صفحه پخش کنم. کسی می تونه کمک کنه؟
سلام
می خواستم یک پاور درست کنم که صدای خود معلم را هم روش بگذارم
چطور باید این کار انجام بشه
منظورم این نیست که چطور صدا را درون پاور بگذارم
عرف گذاشتن صدای معلم به چه صورت است باید همزمان با هر اسلاید باشد باید صدا تکه تکه بشه راهنمایی کنید
اگه یک نمونه بگذارید خیلی ممنون می شم
سایتی برای دانلود نمونه هست
البته نمونه پیدا کردم بدون صدا!!!
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگر هر اسلاید توضیحات خاص خود را دارد و قرار نیست کل فایل به یکباره استفاده شود میتوانید روی هر اسلاید توضیح خودش را ضبط کنید. در غیر اینصورت میتوانید از قسمت ضبط سخنرانی و زمانبندی دستی یکباره کل صدا را ضبط کنید و به صورت دستی روی هر اسلاید زمانبندی کنید.
سلام دوستان خسته نباشید
می خواستم بدونم چرا وقتی متنی را از صفحات وب کپی و در ورد یا پاورپوینت پیست میکنیم. جمله از نظر جای کلمه ها یا حروف انگلیسی به هم می ریزه ؟؟؟ راه حل مشکلش چیه؟؟؟؟
(ا نظر فونت و اندازه مشکلی نیست)
سلام احتمالا علتش اینه که تکست دایرکشن شما چپبه راست میشه . برای حل مشکل متن رو در ورد یا پاورپوینت انتخاب کنید و ابتدا text direction رو به صورت right-to-left در بیارید بعد اون متن رو راست چین یا چپ چین کنید.نقل قول:
یه راهی میگم اگه مشکلت حل شد بعدشم دعا کن مشکل منم حل شه...نقل قول:
هر متنی رو کپی کردی و توی ورد یا پاور پوینت پیست کردی، متن پیست شده رو انتخاب کن و کنترل + شیفت سمت راست کیبرد رو بزن، این مشکل حل میشه...
سلام.
PDF زیر رو کسی میتونه POWERPOINT کنه برام ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون.:sq_9:
نقل قول:
کسی میتونه انجام بده .
یا حتما باید فایل وردش باشه ؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز فایل شما فارسی هست و تبدیلش به ورد یا پاورپوینت مشکل هست.
چون نرم افزارهایی که در این زمینه هستند زبان فارسی رو ساپورت نمی کنند ولی اگه فایل وردش رو داشته باشید شاید بشه این کار رو انجام داد.
سلام.
کسی از دوستان اموزش خوبی از ساخت اسلاید هایی که با زدن دکمه به اسلاید بعدی منتقل میشه داره بزاره .
در نرم افزار power point 2007
سلام
من این سوال را چندین بار پرسیدم و خیلی در مورد سرچ کردم
می خواستم ببینم چطور در پاورپوینت فهرست بسازیم
انگار از طریق اسلاید خلاصه می شود این کار را کرد
اما من چنین چیزی پیدا نمی کنم
میشه کامل توضیح بدهید
دوستان وقتی اسلاید شوی مصور میسازیم برای ارائه در کلاس ، باید عکسهای به کار رفته در خوده پوشه ی فایله پاورپوینت هم کپی بشن؟
دیدیم که وقتی نرم افزار اوتوران میسازیم باید هر چی اعم از آهنگ و فیلم و عکس توش استفاده میکنیم رو تو سی دیش کپی کنیم آیا پاور پوینت هم اینطوریه یا نه هر چی عکس و فیلم میذاریم اونو تو خودش ذخیره میکنه؟
ممنون
سلامنقل قول:
به صورت Package for CD تهیه کنید که فایلهای استفاده شده ی اسلایدتون رو,به این صورت بتونید ذخیره کنید.
ممنون چطوری باید اینکارو انجام بدم؟نقل قول: