اره...
اون دکمه های بازییش واقعا جذابش کرده...
کنترل خیلی راحته...
Printable View
اره...
اون دکمه های بازییش واقعا جذابش کرده...
کنترل خیلی راحته...
ان96 هم دکمه های موزیکش در بازی کار می کنه و مثل ان81 امکان افقی بازی کردن رو می ده.
اره دوست من همون قابلیت ان81 رو داره...
اسم ان96 رو باید میزاشتن ان83...چون نسخه ی ان96 کاملا نسخه ی کپی ان83 هست...از نظر بدنه...چیز جدید اصلا به حساب نمیاد...
:27:منظورت ان81 بود :31:نقل قول:
شکل بدنه شاید شبیه به ان81 باشه ولی اسلاید دو طرفه و اندازه صفحه نمایش شبیه ان95 هاست.اگه اینطوری بود که ان82 باید یه چیز دیگه میبود اسمش :27:
یکی جواب بدهنقل قول:
سلام. يه شؤال كلي داشتم.
1-تمام مزايايش چيست
2-ضعف هاش چيست؟
3-قيمتش چنده؟
4-من 5700 دارم مي ارزه كه اونو يه كاريش كنم بعدا N81 بگيرم؟
ممنون مي شم اگه جواب بديد.
مطمئني؟نقل قول:
از كجا مي دوني؟
من كه نمي دونم..
به احتمال 80% تو داري اشتباه مي كني.
گارانتي هاي خوب كه گوشي n81 رو داشته باشند چيا هستند؟ هر جا ميرم هركي يه گارانتي رو معرفي ميكنه با قيمت هاي مختلف. مرسي
بهترین گارانتی اتصالات هستش
و از همه گرونتره
بعد خدمات طلایی نیا
سلام. يه سؤال كلي داشتم.
1-تمام مزايايش چيست
2-ضعف هاش چيست؟
3-قيمتش چنده؟
ممنون مي شم اگه جواب بديد.
سلام
آیا کیفیت ال سی دیش به n95 8gig میرسه؟
از ان95 معمولی که بهتره...
8گیگ رو نمیدونم....
تقریبا تو یک سطح هستن...نقل قول:
سلام دوستان.من میخوام امروز برم و n81 8gig بخرم.لطف کنید و بهم بگید چطوری بفهمم که باتری و شارزرش اصله یا اینکه عوض شدست و مهمتر اینکه از کجا بفهمم که خود گوشی اصله یا نه؟خواهش میکنم زود جواب بدید جون بعد از ظهر میخوام برم بخرم.:11:
سلامنقل قول:
دوست عزيز اگه از داخل كشور بگيري باتري و شارژر اصلي اين گوشي پيدا نميشه....Made In China
ولي اگه از خارج از كشور بگيري ممكنه اصل پيدا كني...
گوشي هم كه خب Made In Finland باشه Imei رو هم چك كن...
شاد باشي:40:
سعی کن با گارانتی اصلی بگیری ...
من با گارانتی اصلی نیا گرفته بودم
من n70 داشتم. می خواستم یه گوشی زیر 350000 تومن بخرم به نظر شما چی بخرم؟ n81 خوبه؟ لطفا زودتر جواب بدید، باید پس فردا بخرم.
من قیمت امروز N81 رو نمیدونم ولی اگه به زیر 350 رسیده باشه آره ارزش داره بری بگیری ... واقعاً گوشیه خوبیه
19/287
ان81 با گارانتی اصل=390 هزار تومان...
ان81 8گیگ با گارانتی اصل=450 هزار تومان...
سلام دوستان.من وقتی گوشیمو با کابل و از طریق PC Suite به کامپیوتر وصل میکنم موقع جدا کردن گزینه ای تحت عنوان dissconnect وجود نداره.چکار باید بکنم.ایا باید همینطوری کابلو ازگوشیم جدا کنم؟مشکلی ایجاد نمیشه؟
کابل رو همین جوری و به صورت عادی از گوشی جدا کن ...
من بی خبر از همه جا یهو رفتم تو فروشگاه دستم را گذاشتم رو N81 8gb و خریدمش ...
حالا که اوردم خونه می بینیم خیلی چیز خوفیه ...
یه سوال :
چطوری آهنگ هایی که می ریزیم تو موبایل وارد میوزیک پلیرز کنیم ؟ هر کاری می کنم گزینه ای به نام Add نداره ...
بايد Refresh كني...نقل قول:
مگه ان 81 خودش به صورت اتوماتیک ریفرش نمی کنه ؟؟؟
نه باید بصورت دستی برید توی Option و بعد هم Refresh
سلام به همه دوستان . آخرین آپدیت کدوم ورژنه??
از یکی که n81 داره بپرس تا پروداکت کد رو بهت بده ....
بعد کد رو تو سایت نوکیا وارد کن تا بفهمی آخرین آپدیت کدوم ورژنه....
سلام ..
به نتیجه ی خیلی جالبی رسیدم :
داشتم اس ام اس می نوشتم , میوزیک پلیرش هم داشت آهنگ می خوند , توی شارژ هم بود و سرعتش اصلا کم نشده بود ولی وقتی یهو یک اس ام اس اومد دقیقا موبایل هنگ کرد و هیچ کاری نمی کرد تا وقتی که باطریش را در آوردم ..
این کار را تا 3 دفعه ادامه دادم و فهمیدم نباید هم شارژ کنیم و هم اس ام اس بنویسیم و هم آهنگ گوش بدیم و هم اس ام اس دریافت کنیم :d
من نوکیا های فراوانی داشتم
ولی هیچ کدام
تو همچین شرایطی هنگ نکردن !
برنامه دیگه ای باز نداشتی که روم کوشی ات پر پر بشه ؟ (مثل ان گیج ؟)
نه .نقل قول:
می گم . من برا اینکه مطمئن بشم 3 دفه امتحان کردم . می خواستم بازم امتحان کنم ولی گفتم یه بلایی سر گوشی میاد :31:
دوستان دیگه هم امتحان کنند شاید ماله من چون خارجیه هنگ می کنه :31:
این مشکل مسخره رو من هم دارم. یعنی وقتی Music Player رو ریفرش می کنم، تا ساعتها در حالت Refreshing می مونه تا آخر سر، خودم استاپ می کنم. هیچ فایلی رو به لیست اضافه نمی کنه. از چند نفر پرسیدم. حل نشد. یکی از دوستان می گه باید firmware رو آپدیت کنم. برای این کار، نرم افزار Nokia Software Updater رو نصب کردم. اما موقع اجرا می گه Unable to Connect to Internet یا یه چیزی تو این مایه ها. در حالی که به اینترنت وصل هستم ( از طریق شبکه LAN )نقل قول:
یکی به داد برسه.
سلام.
ماجراهای منو این گوشی ادامه داره!
وقتی می خوام Flashlite نصب کنم در حال نصب پیغام یم ده Error. Component Built-in! اما هیچ جای گوشیم این نرم افزار نیست. تم xp هم که نصب می کنم { به فرض بودن Flahlite روی گوشی } پیغام Unknown Format می ده!
پی اس : بابا صد رحمت به همون N93i قدیمی خودم!
سلام دوست عزیز ..منn81 8gb دارم و هیچ کدوم از مشکلات شما برای من پیش نیومده .. شما گوشیتون رو آپدیت کنید انشاا... درست میشه.
مشکلنقل قول:
نرم افزار Nokia Software Updater از فایروال ویندوزه که باید اجازه اتصال به کانکشن را بده یعنی در تنظیمات فایروال اونو تیک دار کن.برای موزیک پلیر هم با PC suit آهنگها را اضافه کن خودش اتومات رفرش میکنه.l
garanty asli etesalate?نقل قول:
badesham ye mozoy ke hast masalan sharjer va batry asl e fandland bashe che farghi ba in motefaregheha dare? to sitesh zade hamashon to mokaleme 4 s@t kar mikone
هر چيزي اصلش بهتره خب... چين كجا فنلاند كجا...البته تو ايران اصلش رو نميتوني پيدا كني:13:نقل قول:
ممنون از راهنماییتون.نقل قول:
اگه ممکنه لطف کنید نحوه تنظیمات فایروال رو هم بگید. هرچند مربوط به این تاپیک نیست. من رو سیستمم Windows 2000 دارم. تحت شبکه
اه ه ه ه ه ه ه
:19:جواب بديد ديگه!!!!:19:
1-تمام مزايايش چيست
2-ضعف هاش چيست؟
3-قيمتش چنده؟
مزایا : صدای بلند و با کیفیت - LCD خیلی خوب - سرعت فوق العاده - دکمه های مخصوص بازی - NAVI WHELL - از نظر ظاهری هم خیلی قشنگه ....نقل قول:
معایب : به نظر من فقط دوربین 2مگاپیکسلی یکی از معایبش هست ....
قیمت حدود 400 تومن
به نظر من عوض کن . ان81 از 5700 خیلی بهتره ...
تنك يو وري ماچنقل قول: