سلام دوستان
من تازگی یه ویندوز نصب کردم که اون برنامه پاینت که باهاش عکس میگیری و یا نقاشی میکنی رو نداره
یعنی نیست
کسی میدونه چطوری میشه اون رو اضافه کرد؟
یا اینکه از کجا میشه گیرش آورد؟
خواهش میکنم کمک کنید
من به اون برنامه احتیاج دارم
Printable View
سلام دوستان
من تازگی یه ویندوز نصب کردم که اون برنامه پاینت که باهاش عکس میگیری و یا نقاشی میکنی رو نداره
یعنی نیست
کسی میدونه چطوری میشه اون رو اضافه کرد؟
یا اینکه از کجا میشه گیرش آورد؟
خواهش میکنم کمک کنید
من به اون برنامه احتیاج دارم
سلامنقل قول:
به مسیر C:\WINDOWS\system32 برو و فایلی به اسم mspaint را پیدا کن . این همون پینت هستش .
بعد از این که پیدا کردی یه کپی از برنامه بگیر و توی مسیر C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Accessories اونا کپی کن . حالا برو به منوی استارت می بینی که اونجاست .
موفق باشی .
من هر چی کپی میکنم روی دسکتاپم دو تا شرتکات ازش درست میشه.یه بار ویندوزم رو عوض کردم یه یوزرش موند هرچی خواستم پاکش کنم نشد گفت ادمین.بعد من دسکتاپ اونو با این جدیده عوض کردمو خلاصه فایلهاشو ریختم به هم بعدم این مشکل پیش اومد.
حالا اگه دوستان کمک کنن یکی این یوزر ادمین رو پاک کنم یکی این دو تا شرت کات.
واقعا" کمک کردی:11:
سلامنقل قول:
من که متوجه مشکلت نشدم .
این راه را امتحان کن
از منوی استارت توی run عبارت control userpasswords2 را کپی کن و کلید اینتر را بزن و از صفحه باز شده یه گزینه هست که تیک اونا بردار و صفحه را ok کن . حالا ریست کن و نتیجه را ببین .
موفق باشی .
کسی می تونه یه لینک بگذاره که در مورد فرق ویروس و ترجان و اسپای وار و ... باشه ؟
دوست عزیز ...من زمانی که وارد my computer می شوم و روی پارتیشن های موجود کلید می کنم و وارد درایو می شوم تصویر یه تیک می خورد وقتی در یک درایو هر چی فولدر به فولدر بروم مشکلی ندارم برای برگشت وبه کمک کلید back بر می گردم اما به اولین صفحه که بر می گردم
کلید بک خاموش است و برای برگشتن بهmy computer فقط از دکمهup می تونم استفاده کنم وبه این ترتیب صفحات زیادی از
my computer در زمان مرور درایوها در نوار وظیفه باز می مونه که این من را دچار مشکل کرده ...درضمن فولدرهای hide من هم دیگر باز نمی شوند و
تنظیمات folder options را چک کردم مشکلی نداشت ...از آنتی ویروس هم استفاده کردم وظاهرا ویروس هم نگرفته است...اگر کسی چیزی در این مورد می دونه راهنمایی کند..پیشاپیش تشکر می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سرچ در گوگل مقاله های زیادی در این مورد پیدا میشه, به عنوان مثال:نقل قول:
به زبان انگلیسی ساده
به زبان فارسیکد:http://www.webopedia.com/DidYouKnow/Internet/2004/virus.asp
موفق باشید.کد:http://www.kharazmi.org/article/fargh_beyn_trojan_virus_va_kerm_chist.html
سلام ببخشید من یه مشکل خیلی جدی دارم من صفحه دکستاپ و منو پاینشو ندارم یعنی هنگه این مرورگرو هم به سختی با کنترل + الت+دیلیت اوردم خواهش میکنم کمک کنید وضعیت بهرانیه
اقا یه مشکل بزرگ من وقتی ویندوز بالا میاد صفحه دکستاب و منو پاینو ندارم یعنی دارم ولی هنگه اصلا اجرا نمیشه من به هزار سختی تونستم با کلید ctrl+alt+del و نیو تسک این مرورگرمو بیارم حالا کمک کنید بد جوری گیر کردم درضمن این فکر کنم مشکل باشه
سلام دوست عزیزنقل قول:
قسمت اول سوال شما را که اصلا متوجه نشدم .
من خودم به هیچ عنوان از گزینه back تا حالا استفاده نکردم و فقط از گزینه up استفاده می کنم .
در مورد فولدر های مخفی هم احتمال زیاد ویروس گرفتید و فایلهایتون به صورت سوپرهایدن در اومدن به ادرس زیر رجوع کنید روشهایی گفته شده است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
جواب ما نبود؟
تشکر از راهنماییت.این کارو کردم ولی شرتکات ها پاک نشد.راهی سراغ نداری که این دو تا شرت کات یکی بشه.یعنی من هر چی روی دسکتاپ کپی کردم یه شرتکات ازش درست شه نه دوتا.نقل قول:
اقا من گفتم کارم بسیار ضروریه اگه کسی نمیدونه بدم فروشگاه درست کنه
تشکر ولی مشکلم حل نشد.راهی نیست که اگه من یه چیزی کپی کردم توی دسکتاپ یه شرتکات ازش درست شه نه دو تا؟نقل قول:
یه سوال دیگه چطوری میتونم کامپیوترو به زمان قبل برگردونم یعنی مثلا ببرم 3 روز پیش که دیگه نه هیچ چیز که دانلود کردم باشه و نه بقیه در ضمن کارم فوریه به سوال پایین هم جواب بدید
نقل قول:
اقا یه مشکل بزرگ من وقتی ویندوز بالا میاد صفحه دکستاب و منو پاینو ندارم یعنی دارم ولی هنگه اصلا اجرا نمیشه من به هزار سختی تونستم با کلید ctrl+alt+del و نیو تسک این مرورگرمو بیارم حالا کمک کنید بد جوری گیر کردم
سلام دوست عزیزنقل قول:
جواب شما را که توی پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم .
موفق باشید .
نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
هنگ کردن سیستم بیشتر بر میگرده به این که یا شما برنامه های سنگین روی سیستم نصب کردید
یا خیلی وقته درایوهای خودتون را دیفرگمنت نکردید .
سعی کنید یکبار درایوها را دیفرگ کنید . برای این کار به مسیر Start Menu\Programs\Accessories\System Tools رفته و برنامه Disk Defragmenter را اجرا کنید و یکی یکی درایو ها را انتخاب کنید و روی گزینه Defragmenter کلیک کنید .
یا احتمال داره برنامه های زیادی هنگام بالا اومدن سیستم اجرا می شن که باید از این کار جلوگیری کرد .
برای این کار به مسیر زیر برید
به منوی استارت رفته و روی گزینه run کلیک کنید و عبارت msconfig را تایپ کنید و کلید اینتر را بزنید و از صفحه باز شده به تب start up رفته و تیک همه گزینه ها را بردارید و صفحه را ok کنید و سیستم را ریستارت کنید .
احتمال اینکه سیستم شما ویروسی شده باشه هم زیاده بهتره انتی ویروس کسپراسکای را روس سیستم نصب کنید و اونا کامل اپدیت کنید و سیستم را کامل ویروس یابی کنید .
اگه مدت زیادی هست که ویندوز خودتون را عوض نکردید بهتره یه بار ویندوز را عوض کنید .
به منوی استارت برید و روی run کلیک کنید و عبارت sfc /scannow را در اون تایپ کنید و کلید اینتر را بزنید البته حتما قبل از این کار باید سی دی ویندوز را داخل سی دی رام قرار داده باشید .
در ضمن اگه سیستم را بیرون ببرید برای درست کردن تنها کاری که انجام میدن ویندوزتون را عوض می کنند .نقل قول:
موفق باشید
برای این کار هم باید از سیستم ریستور استفاده کنید .نقل قول:
به مسیر زیر برید
Start Menu\Programs\Accessories\System Tools و برنامه System Restore را انتخاب کنید و به تاریخی که می خواهید بروید . البته هر تاریخی را نمی شود انتخاب کرد .
موفق باشید .
سلامنقل قول:
شما چند تا یوزر روی سیستم دارید ؟
اگه بیش از یکی دارید چند تا ادمین و چند تا limit ?
البته احتمال ویروسی شدن سیستم هم هست . ممکنه ویروس ها باعث این ایجاد این مشکل شده باشن . چون ویروس ها کارهای عجیب و غریب زیاد می کنند .
انتی ویروس کسپراسکای را حتما روی سیستم نصب کنید و حتما هم اونا اپدیت کنید و سیستم را به طور کامل در حالت safe mode ویروس یابی کنید .
موفق باشید .
ویندوز ایکس پی دارم........میخواهم در کنارش ویندوز 98 اضافه کنم چیکار کنم .......................؟
سلامنقل قول:
راهی وجود نداره باید ویندوز xp را ابتدا از روی سیستم پاک کنید و ویندوز 98 را داخل درایو c نصب کنید و بعد اقدام به نصب ویندوز xp در درایو d کنید .
نمی شه بعد از xp ویندوز 98 را نصب کرد .
چون همیشه باید ویندوز ها را از قدیم به جدید نصب کرد . در واقع این سیاست ماکروسافت هست تا کاربران همیشه جدیدترین ویندوز را روی سیستم خود نصب کنند .
موفق باشید .
سلام من هرچي فايل hidden درام ديگه بر نمي گره نمي ده يعني گذينه show hideen file and folders رو تيك دار مي كنم ولي بازم نميان وقتي اين گذينه رو تيك دار مي كنم دفه بعد كه وارد فولدر اپشن مي شم do not show hidden file هست چي كار كنم
از xp sp2 استفاده مي كنم
سلام دوست عزیزنقل قول:
ابتدا انتی ویروس بیدیفندر را روی سیستم خودتون نصب کنید و اونا حتما کامل اپدیت کنید و سیستم را در حالت safe mode اسکن کنید .
بعد از این که این کار را انجام دادید به ادرس زیر رجوع کنید .
موفق باشید .
با سلام
یه مدتیه که گزینه folder options از کنترل پانل ویندوزم پاک شده. حتی توی منوی تولز هم نیستش! کسی میتونه راهنماییم کنه؟
سلامنقل قول:
احتمالا سیستم شما دچار ویروس شده است .
از برنامه زیر استفاده کنید . فولدر اپشن را در منوی tools ظاهر می کند .
موفق باشید .
سيستم در حال بازي قفل مي كنه و بايد حتماً اونوريستارت كنم تازه ويندوز عوض كردم حل نشد ولي كارت گرافيكم سوخته بود اونو عوض كردم امكان داره از گرافيك باشه آخه فقط موقع بازي اينجور مبشه
سلامنقل قول:
بازی های با گرافیک بالا نیاز به گرافیک بالایی دارند . همچنین بستگی به cpu نیز دارند . احتمال داره مشکل از این دو باشه . البته در درجه اول کارت گرافیک . باید بازی های متناسب با گرافیک خودتون را نصب کنید .
می تونید از دوستانی که توی انجمن بازیهای کامپیوتری هستند اطلاعات بیشتری بگیرید .
موفق باشید .
من یه سری عکس دارم با پسوند jpg و حجم حدودا 50 کیلو بایت . یکی می گفت که این عکسها vga هست . من می خوام بدونم که این vga یعنی چی ؟ البته من فکر می کردم پسوند عکس منظورشه و لی خوب پسوند jpg هستش ؟
سلامنقل قول:
vga مدل دوربینی هست که این عکسها باهاش گرفته شده
نوع دوربینی که باهاش عکس گرفته شده هست همانطور که اشاره شد و البته من فکر میکنم منظورش این بوده که کیفیت عکسها پایینه چون دوربین vga کیفیتش خیلی پایینهنقل قول:
نقل قول:
یعنی چی نوع دوربین vga هست ؟ مگه چند نوع دوربین داریم ؟
سلام. می خواستم در مورد این فایل یه کم معلومات بگیرم. کسی کمک می تونه؟
سلامنقل قول:
منظورتون کدوم فایل بود ؟
شاید منظورتون smss هست .
SMSS.EXE یك برنامه ی زیر سیستمی ( SUBSYSTEM ) است كه در ویندوز شروع به کار میکند و مسئول انجام فعالیت های مختلفی چون ((winlogon ,win32(Csrss.exe) و آماده کردن متغیر های سیستم میباشد .
كرنل ويندوز پس از عمليات اوليه فايل smss.exe را اجرا مي كند و متغيرهايي مانند sysyem root را تعريف مي كند .
smss.exe باعث میشود که سیستم دیگر پاسخ گویی (responding) را انجام ندهد . (در زمان خاموش كردن كامپیوتر)
نکته مهم: smss.exe در آدرس زیر قرار دارد (c:\windows\System32) (در اینجا درایو \:c درایوی است كه ویندوز شما در آن نصب شده) و اگر در هر آدرس دیگری غیر از این باشد ، ویروس یا تروجان یا spyware است و باید پاک شود .
در ضمن فایل سیستمی smss.exe برای ویندوز ضروری است و اگر نباشد ، ویندوز بالا نمی آید.
در کل حزء فایلهای مهم و اساسی سیستم عامل محسوب می شود .
موفق باشید .
چرا بعضی از نرم افزار ها بعد از نصب شدن ایکنشون در control panel/add or remove programs نمی آید؟ مثل نارسیس .
حالا اگه بخواهیم این نرم افزار ها رو از نصب خارج کنیم چه باید بکنیم ؟
سلامنقل قول:
چند احتمال هست:
1- سادگی برنامه = برنامه مورد نظر نصب پیچیده ای نداره و مثلا در حد کپی چند فایل در درایو شماست.
2- عدم سازگاری = برنامه مورد نظر با سیستم عاملتون همخونی نداره و برای اون نوشته نشده.
3- نخواستن نویسنده = برنامه اصلا طوری نوشته نشده که به Add Or Remove اضافه بشه. شاید دلیلش همون سادگی باشه.
مورد اول یعنی اگر برنامه ساده باشه که با پاک کردن همون فایل ها تمومه.
و در حالات دیگه شاید بهتر باشه از برنامه های جانبی مثل Uninstaller Pro استفاده کنید تا تمامی آثار برنامه رو پاک کنند.
نقل قول:
خوب اگه نخواهیم برای uninstall از نرم افزار استفاده کنیم چه باید بکنیم ؟ شنیدم که به داخل پوشه ویندوز می روند و یه سذ=ری فایل رو پاک می کنند ولی درست حسابی یادم نیست . می شه اینو هم بگید .
نقل قول:سلامنقل قول:
دلیل این مشکل را دوست خوبم فرمودند .
برنامه هایی که توی control panel/add or remove programs نیستند را می تونید از رجیستری پاک کنید . با پاک کردن برنامه از رجیستری در واقع ما برنامه را از همون add or remove programs پاک کرده ایم .
به مسیر زیر برید .
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall
پاک کردن برنامه از قسمت all program کار اشتباهی هست و به هیچ وجه برنامه پاک نخواهد شد . و باعث پاک شدن برنامه نخواهد شد .
با سلام,چرا توی notepad وقتی حروف فارسی می نویسم و بعد که سیو می کنم جاش علامت سوال میاد؟
نقل قول:
ممنون . فقط چند سوال :
1-وقتی به این آدرس توی رجیستری رفتم چی کار کنم؟ هر چی سمت راست بود باید پاک کنم؟
2- من می خوام نارسیس رو پاک کنم ولی توی این آدرس که تو رجیستری دادی نبود .
3- آیا برنامه هایی هم که ما بعلت کمبود جا در درایو c (درایو ویندوز) در درایو d نصب میکنیم در همین آدرس رجیستری ثبت می شه ؟ آیا اصلا این برنامه ها با برتامه های نصب شده در درایو ویندوز فرق می کنه؟
مثلا از همین نظر که توی رجیستری باشه یا نباشه یا اینکه توی کنترل پنل باشه یا نباشه ؟
آیا بیرخورد ویندوز با ها برنامه چه در c و چه در d یکیست؟