SALAM MAN TAZE BE P30WORLD PEYVASTAM :10:
Printable View
SALAM MAN TAZE BE P30WORLD PEYVASTAM :10:
خیلی خوش آمدید ، عزیز جان .نقل قول:
SALAM MAN TAZE BE P30WORLD PEYVASTAM [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یکی از قانون های این فروم اینه که نباید فینگلیشی ( فارسی در انگلیسی ) نوشت ! :دی
ــلام .نقل قول:
این امکان SP رو زمانی که ما استفاده کنیم ؛ آیا توی موتور های جستجوگر هم تاثیر میگذاره ؟
یعنی متن مخفی شده در دیتا بیس موتور ها جای میگیره ؟
مرسی
پس چرا بن کردید بدون اخطار ؟؟ sad !نقل قول:
کاربرد تفریحی دیگری نداره و کاربرانی که اقدام به استفاده نادرست از هر کدوم از امکانان فروم کنن ( حتی اسپویلر که جدید نصب شده ) اخطار دریافت میکنن
نشون داده می شه ! یعنی مخفی نیست !نقل قول:
ــلام .
این امکان SP رو زمانی که ما استفاده کنیم ؛ آیا توی موتور های جستجوگر هم تاثیر میگذاره ؟
یعنی متن مخفی شده در دیتا بیس موتور ها جای میگیره ؟
مرسی
اگر دارم جای اشتباهی میپرسم ، پستم رو پاک کنید...جای بهتری گیر نیوردم
من دیگه نمیتونم تو بخش خبر های ورزشی پست بدم...چرا ؟؟
pop توضیح داده بود . فعلا اون تالار read only شده و فقط میتونی پست ها و تاپیک هارو بخونید . گویا دارن تغیراتی اعمال میکنند !نقل قول:
من دیگه نمیتونم تو بخش خبر های ورزشی پست بدم...چرا ؟؟
بله هنوز متفرقه پاک سازی نشده دارن خبر ورزشی رو پاک سازی میکنن
و نزدیک 100 هزار پست در عرض یک روز پاک شد : دی
به نظرم جای این کار باید فرهنگ سازیش میکردن نه اینکه اینطوری کنن
بازم توی گروه ها همون طوری میشه
شایدم بهتر باشه جای انجمن خبر ورزشی یه انجمن دیگه بسازن
مثل اینکه تایپیکهای ویژه باشگاههای معروف فوتبال هم پاک شدن!
یه سوال برام پیش اومد؛ مگه میشه کسی موقع ثبت نام user name خودشو به صورت strikethrough درست کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الآن این strikethrough که گفتی یعنی چی ؟نقل قول:
یه سوال برام پیش اومد؛ مگه میشه کسی موقع ثبت نام user name خودشو به صورت strikethrough درست کنه؟
یعنی اینجوری مثلا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حدس میزنم نشه، چون الآن که از محیط Word توی محیط تایپ اینجا Paste کردم این حالت از بین رفت.
آخه تازگیا دیدم یه کاربر با اینکه پستاش صفر بود ولی این حالتی شده بود، شک کردم که بن شده یا نه.
آقا این دکمه ی SP چرا اینجوریه...
هر بار ما فشارش دادیم کامپیوتر رفته تو هنگ :دی
سلام
چه جوری میشه نام کاربری ( username ) رو عوض کرد؟؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=304312
نمیشه
فقط مدیر سایت میتونه
که اونم اینکارو نمیکنه البته یه مدت میشد اونم واسه یک سری هرو دیدم عوض شده بود
به هرحال الان دیگه نمیشه
آخرم ما نفهمیدیم چجوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی اینجوری مثلا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حدس میزنم نشه، چون الآن که از محیط Word توی محیط تایپ اینجا Paste کردم این حالت از بین رفت.
آخه تازگیا دیدم یه کاربر با اینکه پستاش صفر بود ولی این حالتی شده بود، شک کردم که بن شده یا نه.
----------------------------
--------ویرایش
----------------------------
ببینم نکنه منظورت اونجوریه که رو اسممون خط کشیده می شه ؟ ( همون بلایی که وقتی بن می شیم سر نام کار بریمون میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
آره همونو میگفتم: خطی که از میان کلمه عبور می کند.
فکر کنم بن شده اونجوری شده:41:نقل قول:
سلام...
چرا انجمن موسیقی برای من محو شده است ؟؟
به گمونم اون وقت با شنبه و يك شنبه قاط ميزنه!! يا شايد هم انجمن از سال دو هزار به پايين رو نميشناسه!!!نقل قول:
می شود تاریخ انجمن شمسی کرد نه میلادی
===
آقا جان من اگه نخوام فيلد شماره موبايل(محرمانه) رو پر كنم بايد خودمو به كي نشون بدم؟!!
اومدم تاريخ تولدم توي بخش ويرايش جزييات پروفايل رو عوض كنم ميگه الا و به ا... بايد اين فيلده رو پر كني!! عجب!!!
آی گفتی! برای منم یه زمانی بدجوری رفته بود رو اعصابم.:19:نقل قول:
میشه یکی علت رو بگه ؟نقل قول:
سلام...
چرا انجمن موسیقی برای من محو شده است ؟؟
الان یکی به من اخطار می دهد !
1 یه سوال ند تا اخطار می شود گرفت
2 من تا گرفتم
کسی می تواند به این سوال ها جواب دهد
عضو های تازه وارد یه سری محدودیت دارن و به یه سری بخش نمیتونن برن تا 40 روز و 20 تا پست شایدم بیشترنقل قول:
چقدر بي منطقه كه نميشه براي تاپيكهاي مختلف در ابتداي فعاليت پست گذاشت. مگه نوشته هاي تازه واردا چك نميشه ؟ پس ديگه محدوديت براي گذاشتن پست واسه چيه؟
نقل قول:
سوال شما دقیقا چیه ؟
محدودیتی که برای کاربران تازه وارد وجود داره اینه که باید پست هاشون به تایید مدیریت برسه
کاربر تازه وارد به انجمن هایی که دسترسی داره میتونه پست ارسال کنه و در بحث ها نیز شرکت کنه
سینا جون چرا اصلا نیستی ؟نقل قول:
سالی یکی دو بار میایی اونم نامحسوس
مديران ميتونن اصل پست هايي رو كه ويرايش شدن ببينن؟
چجوری میشه همکار یا مدیر شد؟
به قول معروف گاو نر ميخواهد و مرد كهن :31:نقل قول:
اول بايد تو يه انجمن فعاليت خفن داشته باشي، فعاليتت مفيد باشه ، بعد بتوني با مدير اون بخش و مديران كل
روابط خوبي برقرار كني (مثل اين شاگرد زرنگا هي سوالاي تخصصي كني ازشون كه علاقت به اون بخش مشهود
بشه ) :31: بعد بايد يه چيزيايي بلد باشي و توي اون بخش به سوالات كاربراي عادي جواب بدي....
كلا صبر كن پست هات از 1500 بگذره بعد :31:
ولی بعضیها با زیر 1000 پست هم کاربر فعال شدن.
نقل قول:
سلام دوست عزیز بله کاربر فعال شدن مثله خود من که با 200 شدم ولی پست داداما:19:و پدرم در اومد:31:
اگه ببینی 2 تا تاپیکام استیکی(مهم) شده و هر چی تاپیک میزدم براش فهرست میزاشتم
کلا کاربر فعال و همکاری به پست و امار نیست به کیفیته
نقل قول:
همه حرفات درس ولی اینکه پستات از 1500 بگذره اشتباه کردی همکار با 800 پست هم داریم
گفتم بالا مهم این نیست
ولی باید یه کاری کنی که خیلی به درد اون بخش بخوره
نقل قول:
اینطور که من شیندم بله میتونن ولی راست دروغش با اونایی که به من گفتن:31:
بله میتونننقل قول:
مديران ميتونن اصل پست هايي رو كه ويرايش شدن ببينن؟
ببینن
عزیزان بحث می خواین بکنین برین تو پروفایل همدیگه
این جا تاپیک آموزشه
متاسفانه در بین کاربران ایرانی این تصور در مورد فروم وجود دارد که فروم جایی است که باید در آن عضو شوند و فقط به بیان مشکلات و سؤالات خود بپردازند و رئیس ، مدیر و دیگر اعضای فروم نیز موظف هستند به صورت 24 ساعته پاسخگوی آن ها باشند که البته با توجه به درخواست های فراوان امکان چنین ارتباط یک طرفه ای وجود ندارد و کاربران هر یک به میزان توانایی خود باید دیگر افراد فروم را راهنمایی کنند و دانسته ها و تجربیات خود را در اختیار دیگران قرار دهند تا همگی با هم رشد کنند.
بله زمانی که بحث و تبادل نظر باشه بلهههههههههههههههههنقل قول:
این سایت مال همه ی کاربرانش هست
ولی زمان تصمیم گیری مختص مدیراست
این فیلد بعد از یه سری که سایت down شد ایجاد شده تا به کاربرا اطلاع بدن اگه چنین مشکلی پیش بیادنقل قول:
من تا زماني كه دقيقا نفهمم كاربرد اين فيلد چيه (چه بشه الكي پر كرد چه نشه) ول كن ماجرا نيستم.
شما دوس نداری پر نکن
از یه موضوع کوچیک 8 صفحه تاپیک بردی جلو
خیلی کنجکاوی برو توی پروفایل سینا یا شاهین بپرس
نقل قول:
در آخر بگم كه چون اينجا محل سوال جواب كاربران هست پس من هم اينجا سوالاتم رو مطرح كردم!! پروفايل جاي مسائل شخصيه!!
بگو مرغم یه پاه داره
تو خودت عمدا گیر دادی که بیاد اینجا جوابت بدن
تو باید بری دنبال جوابت
مگه تو این دنیا مجانی به کسی چیزی میدن ؟؟؟؟؟
دوستان یه سوال : در چه شرایطی یه کاربر bann میشه ؟ و چطوری بعد از چند مدت میتونه برگرده ؟!
پست های اسپم و انحرافی پاک شد
برای کلیه تغییرات و امکانات فروم تاپیک زده شده و اطلاع رسانی شده
برای ارایه پیشنهاد و انتقاد خودتون هم موضوع رو در انجمن مخصوص خودش مطرح کنید لطفا (ارایه پیشنهاد و انتقادات )
دوستانی که با فیلد شماره موبایل برای سرویس sms مشکل دارن و نمیخوان وارد کنن میتونن 00000 وارد کنن ! به همین سادگی ...
معمولا اگر كاربري قوانين رو به طور وسيع نقض كنه يا بدون توجه به تذكرات تيم مديريت قوانين رو زير پا بزاره بننقل قول:
ميشه ! من يكبار بخاطر 70 پست اسپم 2 ماه بن بودم:31:
مدت بن شدن هم بستگي به تخلف داره ، معمولا توهين و استفاده از كلمات ركيك بن دائم و نقض قوانين
كوچكتر مثل ارسال اسپم يا منحرف كردن تاپيك ها يا بحث های سیاسی جزئي از 7-8 روز تا چند ماه بن ميشه. :31:
كاربرا هم بعد از اينكه مدت بن شدنش تموم بشه ميتونه بصورت معمولي وارد انجمن ها بشه