How can i spell S_CCESS without U?Or C_TE or F_N?or F_T_RE? I can't even spell L_CK Without U.
What can I do without U?
So , U are so so important.*
Printable View
How can i spell S_CCESS without U?Or C_TE or F_N?or F_T_RE? I can't even spell L_CK Without U.
What can I do without U?
So , U are so so important.*
Dar zendegi afradi hastand ke mesle ghatare shahre bazi mimunan,,az budan ba ona lezzat mibari vali bahashun be jaei nemire30!
چه غمگینانه می پیچد درون كوچه ی قلبم
صدای توكه می گفتی: نون خشكیه...!
هواشناسی اعلام كرد از فردا موج جدیدی از تعطیلات وارد كشور خواهد شد!
دونه های برف از آسمون فقط برای دیدن چشمات پایین میان ، اما پاشونو که به زمین میزارن فدای مهربونیهات میشن ...
میدونی فرق من با برف چیه ؟
.
.
.
.
.
.
.
برف میاد و به زمین می شینه ، ولی من همین جوری هم به دل میشینم
عزیزم با اجازه روغن ماشینتو عوض کردم به جاش خون جیگرمو ریختم, تا هروقت استارت میزنی به عشقت بسوزم
به شانه هایم زدی كه تنهاییم را تكانده باشی! به چه دل خوش كردی ؟!! تكاندن برف از شانه های ادم برفی؟
برای دیدنت كاش اسمان بودم - و یا ستاره ی كم سوی بی نشان بودم - چه خوب می شد اگر با تمام احساسم برای خستگی ات سایبان بودم
معلم گفت{الف}گفتم او.معلم گفت{ب}گفتم با او.معلم گفت{پ}گفتم پيش او.معلم گفت{ج}خواستم بگويم جدايي گفت نگو
یک شمع وقتی شمع دیگری را روشن می کند چیزی از نور خود را از دست نمی دهد
می دونی فرق تو با فرقون چیه ؟ فرقون خاک می بره اما تو دل می بری
در شگفتم که سلام آغاز هر دیداریست ، ولی در نماز پایان است . شاید این بدین معناست که پایان نماز ، آغاز دیدار است . ( دکتر شریعتی )
<موفقيت> بدستآوردن چيزی است که دوست داری و «خوشبختی» دوست داشتن چيزی است که بدستآوردهای.
اسمون به ماه ميگه :عشق يعني چي ماه ميگه يعني بودن درآغوش تو ماه ميگه: توبگو عشق يعني چي آسمون ميگه انتظار ديدن تو
همه مردم را «بعضی مواقع» میتوان فريفت و بعضی از مردم را برای «همه عمر». ليکن نميتوان همه مردم را برای همه عمر فريب داد.
بر خاک بخواب نازنين،تختي نيست. آواره شدن ,حکايت سختي نيست. از پاکي اشکهاي خود فهميدم . لبخند هميشه راز خوشبختي نيست
ستاره پنج انتها داره...مربع چهار انتها داره...مثلث سه انتها داره...خط دو انتها داره...زندگي يك انتها داره ...خدا كنه منو تو مثل دايره بي انتها باشه
هرگز هیچ حسرتی در دنیا این چنین یک جا جمع نمی شود که در این سه کلمه او مرا دوست ندارد
هرگز براي عاشق شدن، به دنبال باران و بهار و بابونه نباش. گاهي در انتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي مي رسي که ماه را بر لبانت مي نشاند//
من در راه كهكشان ها به دنبال ستاره ام مي گردم اي طلوع خاموش من ...... خورشيدي را به من هديه كن تا به رنگ زلفكان گندم زاريت باشد.//
سخت است هنگام وداع ، آنگاه که در می یابی چشمانی که در حال عبوراست پاره ای از وجود تو را نیز خواهد برد//
زندگی کن و لبخند بزن به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی میکنند
دنيا را بد ساخته اند......... كسي را كه دوست داري،تورادوست نمي دارد. كسي كه تورا دوست دارد ،تو دوستش نمي داري اما كسي كه تو دوستش داري و او هم تو را دوست دارد به رسم و آئين هرگز به هم نمي رسند و اين رنج است
آسمون به ماه ميگه:عشق يعني چي؟ماه گفت:بودن درآغوش تو.ماه ميگه توبگوعشق يعني چي؟آسمون ميگه انتظارديدن تو
اگه تورو خواستن اشتباهه ...
اگه باتوبودن اشتباهه ...
اگه عاشق توبودن اشتباهه ...
اگه واسه تومردن اشتباهه ...
پس توبهترين و قشنگترين اشتباه زندگي من هستی
امشب میخوام توی يک عمليات شهادت طلبانه
.
.
.
.
.
.
.
فدات شم
انگشتت رو بکن تو دماغت .
هی با توام !زود باش یه دماغ بیار بیرون (کثافتم خودتی)گردش کن .
اندازه این دماغ دلم واست تنگ شده
اونی که میگه برات ممیمیرم دروغ میگه ، من راست میگم که برای تو زنده ام...
10,20,30,40,50,60,70,80,90,100
.
.
Biam?
.
koja ghayem shodi?
Ahan peydat kardam
.
.
.
.+""+.+""+.
+ injayi +
"+. .+"
"+.+"
\O/
| "mikhamet"
/\
>bavar nemikoni?
bebin in asaabe mane! ! ! !
O
/| ~ ! ! ! !
/\
Hozoore hichkas dar zendegiye ma ETEFAGHI NIST.khodavand dar har hozoor,jadooyi nahan karde baraye kamale ma...
Time is like a river.
You cannot touch the same water twice, because the flow that has passed will never pass again.
Enjoy every moment of life...
. * . ' * ( . *
* __Ξ_ * '*
/____Λ .;';';.
,,l__Θ_l l,,,,)(,,,,
in kolbeye arezohast residan behesh ro vasat arezoo mikonam..
ببخشید،متاسفانه این اس ام اس ها که به صورت تصویر هستن خوب نمیافته،ولی تو موبایل واقعا قشنگه
اگه اینارو همینجوری کپی کنین رو موبایل 2رست میشه :-)
البته اونا که گوشیشون رم میخوره،بازم sorry
هیچ سنگی را خوار نشمار
زیرا بارها و بارها همان سنگی كه معمار خوارش شمرده،
در پایان شالوده بنایی شده است.
هیچ سنگی را خوار نشمار
زیرا بارها و بارها همان سنگی كه معمار خوارش شمرده،
در پایان شالوده بنایی شده است.
هر لحظه را چنان سپری کن گوئی که آخرین لحظه است.. و کسی چه میداند شاید که آخرین لحظه باشد
غصه دنیا رو نخورید همان طور که دنیا غصه شما رو نمی خوره!!
زندگی چون نردبانی آهنی است ، روزی نیز این نردبان افتادنی است ، هرکسی کو بالاتر نشست ، استخوانش بیشتر خواهد شکست
اگر:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
برابر
26-25-24-23-22-21-20-19-18-17-16-15-14-13-12-11-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
باشد ... آن گاه داریم ...
کار سخت HARD WORK
H+A+R+D+W+O+R+K
98%=11+18+15+23+4+18+1+8
دانش KNOWLEDGE
K+N+O+W+L+E+D+G+E
96%=5+7+4+5+12+23+15+14+11
دوست داشتن LOVE
L+O+V+E
54%=5+22+15+12
خوشبختی LOCK
L+O+C+K
47%=11+3+21+12
(بیشتر ما تصور نمی کنیم که این مورد خیلی مهم است؟؟)
پس چه چیز صد در صد را می سازد؟
پول؟... نه!!! MONEY
M+O+N+E+Y
72%=25+5+14+15+13
راهبری؟.... نه!!! LEADERSHIP
L+E+A+D+E+R+S+H+I+p
97%=16+9+8+19+18+5+4+1+5+12
هر مساله ای راه حلی دارد تنها اگز نگرشمان را تغییر دهیم.
به قسمت بالا برگردید، به 100%واقعا به چه چیزی برای یک قدم پیش تر رفتن احتیاج داریم؟؟
نگرش ATTITUDE
A+T+T+I+T+U+D+E
100%=5+4+21+20+9+20+20+1
این نگرش ما نسبت به زندگی و کار است که زندگی را 100%می سازد!!!
نگرشتان را تغییر دهید، تا بتوانید زندگی تان را تغییر دهید!!!
حالا شما جواب سؤال را می دانید چه کاری انجام خواهیم داد؟؟
نگرش، همه چیز است.
گاهی دلم برای چوپان دروغگو خیلی می سوزد.بیچاره 2 بار بیشتر دروغ نگفت انگشت نماشد... ولی ما هنوز صادق ترینیم!