چرا بابانقل قول:
داری به من می گی؟
من مطمئنم همونه
چند تا امیر آجرلو داریم مگه؟
تازه شماره شناسنامه اون هم که تابلویه
هر سال هم شرکت می کنه تا کفو ببره بالا
ولی این خنگا اونم قبول کردن
Printable View
چرا بابانقل قول:
داری به من می گی؟
من مطمئنم همونه
چند تا امیر آجرلو داریم مگه؟
تازه شماره شناسنامه اون هم که تابلویه
هر سال هم شرکت می کنه تا کفو ببره بالا
ولی این خنگا اونم قبول کردن
بابا اینا که دیگه تابلویهنقل قول:
مثلا" من نمی دونم خودم و یه خنگ از شهر ما چی کار کردیم؟
من که این همه درس خوندم
من آمار این جمشید فرو در آوردم، می گفت خوب نداده
حالا ببین یه مشت خنگ قبول کردن
خیلی نامردن
امید وارم عابدینی همین امسال بمیره و همیشه همراه آتیشه جهنم باشه
من که هیچوقت حلالشون نمی کنم
چون حقمو خوردن
یعنی چی اعتراض نمیکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این چه وضعشه...بابا من دارم سکته میکنم...نقل قول:
بابا یکم یواشتر
بهترین کار اعتراض عاقلانه کردن و پیگیر بودنه
توی المپیاد روی هیچ چیز نمیشه مطمئن بود
امسال مرحله اول نجوم اشکال داشت و بچه ها اعتراض کردند و یه لیست قبولی تکمیلی دادند
مطمئن باشید اگه اعتراضها به یه رشته خاص زیاد بشه حتما یه کاری میکنن
سلام ..
امسال اصفهان کامپیوتر فقط 4 تا قبولی داشت در صورتی که سال های پیش به 15-20 تا هم میرسیدند .
مخلصیم
سلام محسننقل قول:
چند وقت بود نيومده بودي
تازه اين چيه
امسال شهيد سلطاني، شيمي، هيچچچچچچچچچچييي قبولي نداد
هر سال قبولي داشته
باز خوبه شما قبولي دادين
به بهنقل قول:
يادته آقاي قليزاده؟
چي بهتون گفتم؟
خودت اينو گفتي، نه؟
بهنقل قول:
بابا شما كه تركوندي
اسمت در صدر جدوله
دوست من قبول نشد
عجیبه که همدان فقط 2 نفر قبولی داده در شیمی.
نه بابانقل قول:
برگه هاي جاي جواب داشت، يعني يه مستطيل كه بايد جوابو توش مي نوشتيم
من به شخصه همه رو درست نوشتم
نامرديه ديگه
حالا شما چه اصراري داري كه ما از ريشه قبول نمي شديم؟
بابا، من هيچي، خليل چي؟
دو تا خنگ که من میشناختم قبول شدن زیست رو اون وقت من نشدم . بچه ها همه چیز تموم شد با این حرفا هیچی درست نمی شه .اون طور که من فهمیدم پاسخ به اعتراض یعنی اینکه فقط می رن چک می کنن ببینن درست شمردن نمره رو یا نه .
من که میگم بشینید واسه کنکور بخونید دیگه فکر المپیاد رو هم از ذهنتون خارج کنید.
علیرضا دروغ بسته!قبول کن تشریحی 7.5 نمره غلط داشتی مخصوصا سوال استرو.چرا قبول نمی کنی وقتی همه 2تا ساختار نوشتن مثل خلیل و امتیازی و عباسپور.چرا هی میگی نمره من 87 شده در حالی که اینطور نیست!چرا تو وبلاگ زمانی نسب دروغ می نویسی.این رفیق اصفهانی ما که دقیقا نمرشو گفت.حداکثر 29 نمره غلط داشت میشه 87.5 نه 82 که تو گفتی!چرا زحمت شو به پارتی ربط میدی.واقعا چرا؟در حالی که نمره تو 82 شده نه اون.32نمره تستی غلط داشتی (خودت گفتی)و 7.5 نمره تشریحی. بذار جواب اعتراضا بیاد بعد اینقدر حرف بزن.شاید خلیل جا به جا زده شاید .... من با نمره 86.5 قبول نشدم ولی میگم شاید کف 87.5 بوده نه اینکه اینقدر جار وجنجال راه بندازم. ولی همه ی اینا رو به عصبانی بودتون نسبت میدم.درکت می کنم.حال من امروز خیلی افتضاح بود ولی فعلا صبر می کنم.
سلام به همه يه سري خبراي خنده دار و تاسف بار :
كامپيوتر: رحمان زاده قبول نشد؟؟؟؟~~~~~!!!!!!
رياضي: داداش رحمان زاده..... قبول نشد؟؟؟؟~~~~!!!!!
شيمي:خليل....طلا 8 ... مشرقي....راهبي....(و همچنين خودم)قبول نشدن؟؟؟؟~~~!!!!
نجوم:سليماني....قنبري قبول نشدن؟؟؟؟~~~!!!
.
.
.
.
واقعا.......
سلام بچه ها
به اعصاب خودتون مسلط باشید
اون از مرحله 1 افتض شون ،اینم از مرحله2
کی فکرشو میکرد
فرزانگان کرج نجوم هیچی نده
مدرسه ی ما زیست هیچی نده
اینا میخوان کیا رو بفرستن جهانی
همین جوریش عملی مون خراب بود با تئوری می رفتیم بالا که دیگه اونم نداریم
چي مي گي واسه خودت؟نقل قول:
يعني ميشه من ندونم چند تا غلط دارم؟
در ضمن، هدايت اون اول 29 نمره غلط داشت، در حالي كه بعدا" اومد و گفت كه احتمال قبوليش به زير 40% رسيده.
من تشريحي غلط ندارم
حالا اگه تو حس مي كني كه تو به جاي من نوشتي، و تو بيشتر از من خبر داري، باشه، من تشريحي هم غلط دارم
يكي از سوالاي تستي هم حذف شد و يكي ديگش هم تغيير كرد
پس ميشه 6 تا غلط
6*4=24
فكر كنم كامل متوجه شدي، نه؟
دقيقا" با حرفت موافقمنقل قول:
آقا تموم شد رفت پي كارش
ديگه هم ما قبول نمي شيم
بشينيم واسه كنكور بخونيم
ببين توي هر درسي يه تعدادي خوب ورداشتن كه تيم جهاني هموناننقل قول:
توي شيمي مثل: نيكو امتيازي، محمد صادق صفري، ايمان عباسپور
irnco الان با من تماس گرفت نمرش 190.44 از 217 شده یعنی کفی که تو گفتی (185 نمره از 220)یعنی کشک:27:!عامل نفوذیت هم کشک!:27:
فقط سوال 14 حذف شده و سوال 7 یک گزینه صحیح اعلام کردن که درستش هم همینه!مگه میشه یک سوال دو تا جواب کاملا متفاوت داشته باشه!
بر فرض محال تشریحی ها رو کامل نوشتی(که اینطور نیست)7غلط تستی داری که میشه 28 نمره و نمرت میشه 189 که بازم با 190.44 فاصله داری چه برسه کف!
هیچکس حق تو رو نخورده و خودت با اون کف دروغین و جعلی جنجال راه انداختی!:19:
در مورد خلیل صبر می کنیم ببینیم نمرش چند بوده؟
اینقدر بیخودی جنجال راه ننداز!
جمشید فر هم تو المپیاد بسیج رتبه اش از تو بهتر بود و دوره تابستون بسیج 3 شده بود.آیا این یعنی خنگ آقای باهوش؟
در ضمن اگر واقعا فکر می کنید که نمرتون بالاتر از کفه اعتراض بنویسید قطعا توی باشگاه رسیدگی می کنند . مثلا همین پارسال از مدرسه ما زهرا ارجمندی (نجوم) با اعتراض رفت دوره و طلا گرفت البته یه عده دیگه هم بودند که اعتراضاشون پذیرفته شده باشه .. . پس چرا مال شما نشه ؟
اولا" توهين نكننقل قول:
اصلا" تو كي هستي كه توهين مي كني؟
ضمنا" من دارم مي گم تشريحي غلط ندارم، باز تو مي گي داري؟
من تستي 6 تا غلط دارم، بازم نفهيدي؟
6
6
6
6
6
6
6
6
6
6
هفت تا نيست
ضمنا" بسيج چه ربطي داره به المپياد اصلي؟ من نيم ساعت سره جلسه بودم، در صورتي كه شماها 3.5 سره جلسه بوديد
اون كف رو هم خليل به من گفت، به هيچكس هم حق توهين نداري
متوجه شدي؟ اگه يكبار ديگه به هركسي از جمله من و دوستان من و اساتيد من توهين كني، جور ديگه اي باهات صحبت مي كنم
يه كاري نكن دعوامون بشه
آها راستي
خودت مي گي 26 نمره غلط داشته قبول نشده
اونوقت هدايت با 29 نمره غلط (خودش چند صفحه قبل گقت) چه جوري قبول شد؟
خليل هم به من زنگ زد و 30.5 نمره غلط ازش گرفتن
12 نمره تستي و بقيه اش هم تشريحي
الان كاملا" واضحه كه مصحح يه كاري كرده كه 20 نمره تشريحي ازش غلط گرفته
در ضمن تو فكر كن حقتو نخوردن
اما من آدمي نيستم كه به دروغ بگم: نه بابا! حق كيو خوردن
از سعيد راهبي گرفته تا خليل به من گفتن كه حقشونو خوردن
تو فكر كن حقتو نخوردن
من با اينيكه شما ميگين كاملا موافقم
تمامي مباحث شيمي در سطوح بالا بيشتر از 50٪ فيزيكيه
مثلا براي اثبات بسياري از قواعد شيمي كه ما آنها را استثنا فرض ميكنيم ميتوان براحتي از قواعد مربوط به نسبيت :!: استفاده كرد
ببین علیرضا!من قصد توهین ندارم ولی خودت به من گفتی چند تا غلط داری.باشه قبول.اگه ناراحت شدی ببخشید ولی من فکر نمی کنم حق کسیو خورده باشن.
راهبی که 6 یا 7 تا غلط تستی داشته.(از irnco بپرس)
خلیل هم انشاالله با اعتراض قبول شه.
ولی مطمئن باش تشریحی ها رو هر جوری بنویسی (حتی کاملا درست) نمرت کم میشه.همونطور که نمره من و irnco کمتر از اون چیزیه که فکر می کردیم کمتر شده.
جواب اعتراضم اومد.نمره من 186.65 از 217 شده که میشه 86.نمره irnco هم میشه 87.7 پس حتما کف بالای 88 شده.
آخه تو با اطمینان فوق العاده ای حرف میزدی ما هم به کف 84 امید بسته بودیم!
به هر حال اگه ناراحت شدی ببخشید.هممون ناراحتیم چون بعد از چند سال زحمت به خاطر دو تا تست که میشه 8نمره قبول نشدیم!
ببین مصطفی.توهین رو دقیقا تو شروع کردی.اونجایی که گفتی شیمی جلوی فیزیک حساب نمیاد!آخه این چه حرفیه میزنی؟فرضا حرفت درست باشه ولی حق نداری اینقدر مغرورانه توهین کنی.حالا فیزیک هرچی باشه!نقل قول:
ضمنا تو این شرایط که ما ناراحتیم هی میگی شما اشتباه کردید و این جور حرف ها.
بذار این حرف ها رو بعدا بگو.الان نمی دونی ما تو چه شرایطی هستیم.انشاالله قبول شی سال بعد ولی اگه قبول نشی می فهمی ما چی می گیم.الان من هی به نتایج زل می زنم خیال می کنم اسمم اونجاست!
سلام به همه
من واقعا نمي دونم چي بگم . نتايج امسال در همه ي المپياد ها غير قابل باور بود . من دانش آموز شهيد اژه اي اصفهان هستم . كي باورش مي شد مدرسه ي ما كه پارسال سه تا طلا توي زيست داده بود امسال فقط يه قبوي زيست بده . مدرسه ما كه پارسال 21 قبولي مرحله 2 داده بود امسال 7 تا بده و ... .
اما در مورد خودم : يك ويژگي كه برگه من داشت اين بود كه همه ي جواب ها را خيلي اصولي نوشتم و طوري نوشتم كه مصحح خوشش بياد . يعني در بهترين حالت توي تشريحي 6.75 نمره غلط داشتم. با توجه به كليد تشريحي توي سايت خلينا همين 6.75 درسته . توي تستي هم 4 غلط و 1 نزده يعني 19 نمره غلط . جمعا 25.75 نمره غلط پس درصدم ميشه 88 . نمي دونم كف چند بوده ولي اينو مي دونم كه بالاترين نمره حدود 94 درصد بوده.
توي مدرسه ما يكي بود كه مي گفت 92 درصد زده و آدمي هم نبود كه دروغ بگه ولي قبول نشد . فكر كنم اون خيلي تشريحي اش رو خوش بينانه در نظر گرفته بود .
خيلي بد شد كه شماها قبول نشديد چون شماها بعد از صفري تنها رفقايي هستيد كه توي شيمي دارم .
سلام بچه ها
شماکه باز امپرتون زده بالا!
یکی از بچه ها که نمرش بالاتر از برخی قبول شدگان بوده و قبول نشده با تحقیق دریافته که دستخط هم در تصحیح تاثیر داشته!!!!!!!!!!!!!!!
-افرادی که وقت ِ زیادی صرف ِ المپیاد (یا هر موضوع ِ دیگری) می کنند و هنگامی که نتیجه نمی گیرند خیلی افسرده و محزون می شوند مقصر خود ِ شان هستند.(حرف هایم را به طور ِ کلی دارم می گویم.مخاطبم فقط شخص ِ خاصی نیست)به خاطر ِ اینکه هیچ رویداد ِ مادی ای وجود ندارد که شما بتوانید با اطمینان در مورد ِ نتیجه اش سخن بگویید. من نمی گویم که از تبعیض ها ناراحت نباشید، نمی گویم دنبال ِ گرفتن ِ حق ِ تان نروید، فقط می خواهم بگویم این درد ِ "ناگهانی افتادن" نتیجه ی طبیعی ِ تکیه بر چوب ِ خشکی پوسیده است.شما مگر چگونه در خصوص ِ المپیاد فکر می کردید؟ خیال می کردید مرحله دوم ، دادگاه ِ عدل ِ الهی است که "هرکس به اندازه ی ذره ای کار ِ خِیر کند، نتیجه اش را می بیند". اصلا مگر قرار بوده هر کس خیلی با استعداد است و برای ِ المپیاد زیاد خوانده است، مرحله دوم قبول شود؟ این حرف را هر که گفته، اشتباه گفته است.اصلا هدف ِ شما از المپیاد چه بوده است؟فقط مدال ِ طلا؟ فقط معافیت از کنکور؟ ...؟ کسانی که هدفشان اینجور چیزها بوده است بدون ِ تعارف باید بگویم که شکست خورده اند! چه مرحله دوم قبول شوند چه نشوند! چه طلا بگیرند، چه برنز، چه آهن! اصلا شکست یعنی همین!یعنی دنبال ِ هدف های ِ بی خودی رفتن.یعنی بی هدف رفتن! اما اگر هدف ـ تان معقول باشد اگر هدف ِ تان "هدف" باشد، شما شکست نخواهید خورد، شکست معنی نخواهد داشت! آنجا که "توکل" هست، "شکست" ور شکسته می شود. پیش ِ پاهای فولادین ِ "متوکل" هر علف هرزه ای که جسارت کند، محکوم به خرد شدن است! به هر حال هنوز دیر نشده است.باید تکلیف ِ مان را با خود ِ مان روشن کنیم.آیا می خواهید "بازنده ی همیشه ی تاریخ" باشید؟ اینجا مرز ها مشخص اند."شما کدام طرف ایستاده اید؟"
به خاطر ِ حرف هایم معذرت می خواهم. ببخشید اگر به جای "مُسَکّن" برای زخم های ِ مان "دوا" آورده ام.
برگرفته از حرفهای برادر بزرگم:سید امیر سادات موسوی
باز ماها با کلپنر / با سوالهای فراوان / میرویم از درب باشگاه
یادم ارد روز رصد / گردش یک شب دیرین / خوب و شیرین توی کویرهای ایران / کودکی20ساله بودم!!(با توجه به تغییر قوانین المپیاد نجوم امری است ممکن!) /
شادوسرخوش / چست و چابک / با دو دست کودکانه / میگرفتم دست فردا / حال بنگر حال من را / در شب گرم تابستان / مینشینم درب خانه / مینویسم جزوه نامه / میشنیدم از پرنده / از لب فرد رونده / سرزنشهای نهانی / رازهای زنده مانی / تست میزدم قلمچی / لئوناردو داوینچی(آرایه بی ربطی!) / حرف چون شمشیر بران / پاره میکرد قلب ها را / نکته ها و تست کنکور / پاک میکرد مغزهارا /
بشنو از من دوست من / ازچشم المپیادی ها(آرایه نقض قوانین ادبی) / خواه دوره / خواه خانه / هست زیبا / هست زیبا !!
ازطرف دوست کوچکتان:من
توجه توجه!
من کارنامه اعتراضمو بررسی کردم.سوال 50گزینه ی یک زده بودم که این سوال برای من غلط محسوب شده است!:18::18:سوال 50 با توجه به کلید سایت خلینا و آقای زمانی نسب و چک کردن با کلی المپیادی دیگر گزینه ی یک قطعا صحیح است.شک نکنید.در حالی که باشگاه این گزینه را غلط اعلام کرده!:18::18:
هدایت فکر کنم تو سوال 50 گزینه ی یک نزده بودی برای همین برایت درست گرفته اند ونمره ات بیش از اون که فکر می کنی شده!
با این اتفاق حداقل 10 تا قبولی جا به جا می شوند!وحشتناک است!:18::18:
من هم همينطور فكر مي كردمنقل قول:
اما با نمره هاي درستي كه گرفتن معلومه كه كف بالاتر مياد
حالا ديدي؟نقل قول:
من كه دو ساعت مي گم حق خوري شده111
سلام به همه دوستان خوبم
لطفا به موارد زير دقت كنيد
1- حتما فارسي بنويسيد پست هاي انگليسي حذف مي شه و ....
2- از توهين به همديگه يا هر رشته ديگه اي شديدا خودداري كنيد ( اين رو مي گيريم تذكر اول و اخر چون خيلي مهمه كه بحث بكنيم بدون اهانت به فرد ديگه عقايدش يا هر رشته اي ......)
ممنون از توجهتون
کی؟یادت باشه پنج شنبه تو مدرسه بهم بگی.نقل قول:
به به، شما خواهر امير سادات موسوي هستيد (فكر كنم خواهرش باشيد، يا حالا داداشش)نقل قول:
مگه شما هم المپياد دادي و ردت كردن؟
سلام بچه ها!!!
من و محسن کارناممونو گرفتیم
آقای آزادی: با 89% قبول نشده
من با 87.5% قبول نشدم (فابل توجه آقای قلی زاده!!!!!!!! که می گفت من 82% شدم)
غلطای محسن: 27.3 بوده
در صورتی که سوال 50 هم براش غلط گرفتن
حالا شما هی حرف خودتون رو بزنین
در صورتی که با 88 هم قبول شدن
دیگه:
خداحافظ طلا جون
خداحافظ باشگاهه نفهم
خداحافظ عابدینی .....
خداحافظ الم÷یاد (از عمد این طوری نوشتم، روش فکر کنید)
....
اینجا هم باید بگم اون دو تا سوالی که باشگاه غلط تصحیح کرده به نفع تو شده!چرا اینا رو نمیگی!چرا نمیگی 8 تا غلطت یهو 6تا شد به خاطر تصحیح غلط باشگاه.من موندم به تو 8 نمره ناحق دادن بازم اینقدر روت زیاده!
اونایی که با 88 قبول شدن مثل تو نمرشون 8 نمره رفته بالا و بالای 90 شدن و این اشتباه شامل همه افراد از جمله خودت شده!
چه طوری باید کارنامه گرفت؟
يك بار ديگه حرف اضافي بزني من مي دونم و تونقل قول:
من دارم بهت مي گم:
من 6 تا غلط داشتم
يكيش عوض شد، سوال 7 بود
يكيش حذف شد، سوال 14 بود
بازم حرفي داري؟
يكي از اون سوالا رو براي من غلط گرفتن و اون يكي رو درست گرفتن يعني هيچ فرقي نداره
بازم اگه حرف رايگان بزني جور ديگه اي بات حرف مي زنم
باز من مي گم هيچي نگمنقل قول:
بابا يكي از اونا رو واسه من درست گرفتن و اون يكي رو غلط گرفتن
فهميدي؟
حالا چي شد؟ مي گي تقلب شده؟ نه بابا كِي تقلب شده؟:27: