سلام
دوستان خواهشاً هرکس در زمینه سئوال بالا میتونه کمکم بکنه ممنون میشم زودتر جواب بده. خوشحال میشم نظرات دوستان را به ویژه شنهای زمان را در این مورد بشنوم
با تشکر
Printable View
سلام
دوستان خواهشاً هرکس در زمینه سئوال بالا میتونه کمکم بکنه ممنون میشم زودتر جواب بده. خوشحال میشم نظرات دوستان را به ویژه شنهای زمان را در این مورد بشنوم
با تشکر
از دوستان عزیز کسی از قیمت samsung ln40a650 خبر داره چنده؟
لطفا به اين آدرس سر بزنيد.:20:
کد:http://www.lcd-tv.ir/shop/index.php?cPath=6
دوستان سلام
لطفآ این پست رو جدی بگیرید چون تو تصمیم گیری خیلی برام مهمه!
لطفآ نظرتون رو در مورد این محصول بگید
[www.lcd-tv.ir/shop/product_info.php?products_id=132]
راستش من تا 1.5 میتونم برای TV هزینه کنم اما...
هر چی این رقم کاهش پیدا کنه برام مفیده! (هر چند درسته که هر چی پول بدی آش میخوری و از این حرفا:31:)
اما من از یک TV چی میخوام؟
1. لزومآ نمیخوام ال سی دی باشه یعنی CRT هم شد,شد!(این وسط پلاسما منو گیج میکنه! چون ندیدم و نمیدونم چی به چیه! لینک بالا)
2. هر چی بزرگتر بهتر...بین 32 تا 42 فکر کنم مناسب باشه
3. کیفیتش قابل قبول باشه یا به عبارتی کار راه بنداز باشه(چه برای تلویزیون ایران چه تلویزیون اجنبی ها چه در صورت اتصال به کامپیوتر)
4. همونطور که گفتم بهتره به PC هم متصل بشه
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم
ممنون
اگر در مورد محصولات سونی سوالی داری در خدمتم
سلام دوستان
من امروز زنگ زدم سونی میرداماد 2 تا lcd قیمت گرفتم.
یکی KLV-32D300A دیگری KLV-32W400A
هر دو تقریبا هم قیمت هستن: 1,400,000 تومان
برام جالبه چرا از طرفی مدل w400a فقط پانل 8 بیتی داره ولی Full Hd هست و با کنتراست 33000 !!!
از طرفی هم مدل d300a پانل 10 بیتی داره با تکنولوژیِ برتر
WCG-CCFL و ورودی HDMI داره ولی Full HD نیست...
هر دو هم ساخت مالزی هستن...
من که نمیدونم بالاخره کدون بهتره؟؟؟؟
جالب اینه که فروشنده میگفت چون w400a Full HD هست پس بهتره دیگه, ولی وقتی گفتم که پانل 10 بیتی d300a کیفیت بهتری داره, اونم تایید کرد بهتره !؟!؟!؟!؟!؟
می خواهم بدونم کلا شما کدام رو پیشنهاد می کنید و قوت و ضعف این دو در کجا مشخص میشه؟
آقا سری x فول اچ دیه. اگر میخواید در مورد وسیله ای تحقیق کنید از هر کی دوست داری بپرسید جز این بازاریا
سری x بهتر از سری w
سری x motion flow داره ولی اون نداره. x 120hrz هست.
از طرفی سری w کنتراستش بیشتره
دوست عزیز,فکر نکنم سری x 32 inch داشته باشه!نقل قول:
من می خواهم با همان بودجه ی 1,450,000 یه lcd 32 inch بگیریم و بین KLV-32D300A و KLV-32W400A موندم...
درسته سری w فول اچ دی هست و مسلما بهتر از سری D
ممنون, فقط یه سوال, تفاوت پانل 10 بیتی سری d با 8 بیتی سری w در چیست؟نقل قول:
- شنیدم که 10 بیتی دو برابر 8 بیتی کیفیت رنگ داره ؟!؟!؟!؟ (از خود سایت سونی)
- بعدش سری d ورودی hmdi داره ولی w نداره... :23:
سری W پانل 10 بیت داره و دارای ورودی HDMI نیز هستنقل قول:
تفاوتش با سری D در فول اچ دی بودنشه
تفاوتش با سری X اینه که کنتراست سری X بالاتره و ظاهر زیباتری داره و ساخت ژاپن هستش
در چند صفحه قبل لینکی نوشتم که حاوی کاتالوگ جامع ال سی دی سونی هستش حتما بگیرش
در ضمن اگه پول میدی سری X بخر هم زیباتره هم باکیفیت تر
کاتالوگ رو دیدم, ولی این مدلی که من میگم داخلش نبود چون جدیده, اینم لینکش:
پانل 8 بیتی داره و Backlight Module یک ورژن از 32d300 پایینتره.کد:http://www.sony-mea.com/product/klv-32w400a/sku/klv-32w400a+ea5?site=hp_en_ME_i
بخاطر همینه که با 32d300 هم قیمت هست...
نظر شما چیه؟
بچه ها اگه ممکنه راهنمایی کنید.
درسته که با تصاویری که کاتال های ایرانی و ماهواره میده فرقی نمی کنه Full HD باشه یا نه چون از لحاظ کیفیت پایین هستن؟؟؟
اگر اینطور هست بهتری نیست همان 32d300 رو بگیرم که حداقل پانل 10 بیتی داره ؟؟؟
سونی سری W در سایزهای 40 و 46 و 52 دارای مشخصات بالاتر از سری D هستندنقل قول:
در سایز 32 که احتمالا جدید اومده و من هنوز ندیدم احتمالا به گفته شما پانلش 8 بیته
در هر صورت اگر من باشم حداقل مدل 40X350A میگرفتم قیمت هم 3 میلیون
ترتیب صعودی سری های سونی از خوب به عالی X~W~D~V~U~S
سری D به بالا Motion Flow داره از سری W به بالا Full HD هستند سری X ژاپنیه و کنتراستش از همه بالاتره و دارای قاب دور شیشه ای هست.
کانالهای دریافتی با رسیورهای موجود در ایران قابلیت پخش Full HD رو نداره و بیشتر کانالها استاندارد حتی پاینتر پخش میشن برای دیدن کانالها با کیفیت خوب باید ----- مخصوص که در تاپیک ها معرفی شده مثل Humax 2000HD بگیری و حدود 30 تا 40 کانال HD رو تازه اگر کارتی نباشه ببینینقل قول:
من در جایی خوندم تا سال 2010 تمام کانالها بصورت HD پخش میشوند یعنی کمتر از دو سال دیگه
مطلب شما هم درسته زیاد فرقی نمیکنه که تلویزیون شما Full HD باشه یا نه ولی بطور کلی سایز بالاهای سری W و X تفاوت کیفیت و رنگ رو نسبت به D حس خواهی کرد چون تجربه کرده ام سوال دیگه در خدمتم
پس نظر شما اینه که 32w400 رو بگیرم؟
درسته که Full HD هست , ولی آیا پانل 8 بیتی آن نسبت به پانل 10 بیتی 32d300 یک ضعف نیست؟
از یه نفر که پرسیدم می گفت پانل های 10 بیتی قابلیت پردازش سریعتر و روانتر تصاویر رو داره, یعنی 32w400 از این لحاظ کم میاره؟
چرا سایز 40 به بالا نمیگیری که هر دو مزیت رو داشته باشهنقل قول:
Full HD بودن یک مزیته 10Bit بودن هم یک مزیت
مدل 32W400 رو من هنوز ندیدم در سایت سونی ایران هم نیست احتمالا سفارش اروپاست
در ضمن من تا شنبه دسترسی به اینترنت ندارمکد:www.sony.co.ir
سلام دوستان من میخوام 32 سری v بگیرم (براویا) دوستم گرفته میگه این سری v مونتاژ ایرانه (شرکت شهاب میزنه) حالم گرفته شد راسته یا نه زود راهنمایی کنین که تو کفم شدید ........
بچه ها من تو یکی از سایت های آلمانی داشتن مدل 32w400 رو چک می کردم, نوشته بود که داخلش --- HD داره ؟!؟!؟!؟
ولی اینجا که میپرسم میگن نداره.
اصلا lcd وجود داره که --- هم داشته باشه؟
من سری D را خیلی با سری W وx مقایسه کرده ام از لحاظ کیفیت تصویر با این که بار ها این کار را انجام داده ام هیچگونه تفاوتی ندیدم فقط فول اج دی نیست که این هم فعلا در مملکت ما کار بردی ندارد اما همین سری D از سری پایینتر یعنی سریvکیفیت تصویر بسیار بالاتری که کاملا مشهود می باشد را داراست. به هرحال با توجه به تحقیقات زیادی که در این مورد کر ده ام توصیه من سریd می باشد
من که یدونه 32w400 گرفتم دارم حالشو میبرم قیمتم1400000 توپه لاکردار ...........................
سلام رفیق
یکمی بیشتر توضیح بده, راضی هستی؟ کیفیتش چطوره؟
ورودی --- که نداره, نه؟
از کجا خریدیش؟
سلام دوستان
یک سوال داشتم.من PS3 خریدم و الان دنبال LCD FULL HD هستم.
می خوام ببینم اصلا در ایران LCD HDTV FULL HD هست یا نه و اگر هست از کجا و با چه قیمتی می تونم Samsung 40 Inch بخرم.
ممنون.
سلام کابل hdmi واسه کدوم کشور بهتر؟؟؟چین مالزی یا تایوان؟؟؟اگه قیمت هم دارین بدین لطفا....مرسیییی
جواب سوال 1: بلهنقل قول:
" " 2: از اکثر مغازه های تلوزیون فروشی
" " 3:نمیدونم
با بودجه ای حدود 3 تومن بهترین Lcd 40 اینچی که میتونم بخرم کدومه
لطفا راهنمایی کنید
Full Hd هستش .نقل قول:
سلام دوستان
یک سوال داشتم.من PS3 خریدم و الان دنبال LCD FULL HD هستم.
می خوام ببینم اصلا در ایران LCD HDTV FULL HD هست یا نه و اگر هست از کجا و با چه قیمتی می تونم Samsung 40 Inch بخرم.
ممنون.
بودجه شما چقدره عزیز ؟
من به شما 40F سامسونگ رو پیشنهاد میکنم .نقل قول:
با بودجه ای حدود 3 تومن بهترین Lcd 40 اینچی که میتونم بخرم کدومه
لطفا راهنمایی کنید
حدود 2.5 میلیون.نقل قول:
من هم از نمایندگی سونی شنیدم که سری 32 V سونی مونتاژ ایران شدهنقل قول:
من سری X سونی رو پیشنهاد میدمنقل قول:
من به شما مدل LA40A6501F رو پشنهاد میکنم . زیبا با امکانات عالی . قیمت حدود 2,590,000 هزار تومن . واسه کنسولهای بازی هم عالیه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تونستین پولتونو زیاد کنین مدل LA40F88B رو پیشنهاد میکنم . قیمت حدود 2,900,000 هزار تومن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون.
دقیقا همونه که می خواستم.:46:
بچه ها نظر شما در مورد پاناسونیک چیه؟
یه Full HD با 37 inch سراغ دارم به قیمت 1500000
سلام دوستان یه Lcd Tv 24 و یک 22 اینچ معرفی کنید.
راستی پنل R داریم؟؟؟
lcd tv 24اینچ نداریم. مانیتور 24 اینچ هست
22 اینچ میتونی 22S81 بگیری. حدود 380-90 تومنه
کسی میتونه یک ال سی دی جهت تلویزیون حداکثر 21 اینچ قابل حمل با قیمت مناسب معرفی کنه؟
اصلا همچین چیزی هست؟
بچا می خواستم یه tv 40 اینچ بخرم
قیمتشم زیاد مهم نیست.
بین سونی و سامسونگ موندم
لطفا با نام بردن کامل مدلش پیشنهاد کنید و معایب و محاسن دو مدل را کامل و بدون تعصبات مارکی بگید
نقل قول:
از دو مارک سونی و سامسونگ هر دو خوب هستند
مدلهای سامسونگ رو نمیدونم ولی سونی بهترین مدل 40X350 با قیمت حدود 3 میلیون واقعا عالیه
یکی از دوستان میخواد یک مانیتور 24 یا 26 باینچ بگیره.ولی خوب تو بازار چنین مانیتوری کمیاب هست.
حالا تصمیم گرفته یک LCD TV بگیره و بجای مانیتور ازش استفاده کنه.
آیا میتوان بجای Monitor یک LCD TV به طور دایم استفاده کرد؟مزایا و معایب این کار رو میخواستم بدونم...
سلام دوستان!
قیمت اسکارلت چقدر هست ؟(منظورم همون ال سی دی جدید ال جی هست)