خواهش می کنم این حرفا چیه .فلش لایت 3 یه نرم افزار هست. این ورژنی هم که می گین سایت خود نوکیا ارائه کرده شما هم می تونین گوشیتون که به دستتون رسید آپدیتش کنین.نقل قول:
Printable View
خواهش می کنم این حرفا چیه .فلش لایت 3 یه نرم افزار هست. این ورژنی هم که می گین سایت خود نوکیا ارائه کرده شما هم می تونین گوشیتون که به دستتون رسید آپدیتش کنین.نقل قول:
در مورد قيمت روز اطلاعی ندارم ولی بايد بين 620 تا 670 باشه .نقل قول:
جایی خوندم که نوشته بود, واکنش فروشنده ها به افزايش تعرفه 2 صورت بوده :يا با همون قيمت های قبلی اقدام به فروش ميکنن يا فروششونو قطع کردن.
فکر کنم به خاطر همينه که با اين که انتظار ميرفت بعد از کريسمس قيمتها افت کنه ولی همچنان ثابت مونده يا حتی گرون هم شده. خلاصه که وضعيت گوشی الان خيلی به هم ريختس .ولی فکر کنم بعد از واردات سری هاي جديد گوشی با تعرفه 25% وکاهش قيمت گوشی های با گارانتی, فروشنده ها هم قيمت های گوشی های قاچاقی رو پایین بیارن تا بتونن رقابت کنن.
ممنون اقا مهدی.من هم میگم کاهش تعرفه تاثیری نداره (لااقل چشمگیر نیست). خیلی توجه نکن فقط صبر کن بازار متعادل بشه. الان دبی قیمت با گارانتی 640و بدون گارانتی 620 .
کی میخواد این بازار موبایل به تعادل برسه؟آخه مثل اینکه این طرحه تصویب شده و داره مراحلشو طی می کنه.ولی از این میترسم که اینم مثه قبلی اصن کلا اجرا نشه!!(اکه اجرا هم بشه حداکثر قیمت 8gig چقدر کم میشه به نظرتون؟)لپ کلام اینکه من کی این کوشیو بخرم که ضرر اونچنانی نکنم؟ مرسی!نقل قول:
کسی که گوشی بازی می کنه نباید فکر ضرر و سود باشه کلا گوشی بازی ضرره من خودم از پارسال تا الان دور و بر 700 -800 تومن فقط ضرر دادم بالای گوشی. در ضمن فکر ده بیست تومن یا حد اکثر پنجاه تومن رو نکن.نقل قول:
من اینجا خوندم یکی از دوستامم گفت فامیلشون داره!! یعنی میشه فیلمو بندازی رو دیوار!!نقل قول:
من اینجا خوندم یکی از دوستامم گفت فامیلشون داره!! یعنی میشه فیلمو بندازی رو دیوار!!نقل قول:کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=5407&page=3
تعادل :وقتی مدل جدید تری بدن بیرون.اگه میتونی صبر کنی و تا قیمتش پایین نیاد نمی گیری شاید اخر بهمن اطمینانش بیشتر باشه شایدم تا بعد از عید .من خودم قبل از تعطیلات کریسمس خواستم بگیرم که توصیه شد تا بعد از اون صبر کن که صبر کردیم و این شد(در هر صورت من گوشیم رواخر بهمن از دبی میگیرم).البته مهدی جان درست میگه کسی که دنبال این طور گوشیها باشه غیر از ضرر انتظار دیگه ای نباید داشته باشه.البته اگه بدونیم برنامه نوکیا چیه و کی مدل بعدیشو میده بیرون .خیالمون راحت میسه(اون جریان تعرفه رو زیاد بهش اهمیت نده
از یه تعمیرگاه موبایل پرسیدم گفت مالn95 هست و مال 8gb هنوز نیومده قیمتشم حدود 60 تومن گفت!نقل قول:
كسي ميدونه Gps چه طوري كار مي كنه
فایلهای فریمور را برای ما میذارید ورزن 15
یه سوال... چطور میتونم به یه گوشی دیگه که اون هم Wlan داره، فایل بفرستم؟ البته با Wlan!
و اما جواب سوالا:
میری GPS DATA، منتظر میشی تا به حداقل 3 تا ماهواره وصل بشه.نقل قول:
كسي ميدونه Gps چه طوري كار مي كنه
مگه SoftwareUpdater نداری؟!؟!نقل قول:
فایلهای فریمور را برای ما میذارید ورزن 15
چرا مگه تفرند رو نمیدونی که فقط 15 آخرو آنلاین بردارم
درسته البته منم شنیدم اگه خبری شد ما رو هم بی نسیب نذارید.نقل قول:
یکم ضایع هست! یعنی واقعیه؟نقل قول:
من اینجا خوندم یکی از دوستامم گفت فامیلشون داره!! یعنی میشه فیلمو بندازی رو دیوار!!
همون اولی که معمولیش اومد من شنیدم!! :31:نقل قول:
شنیدن یه بحثهنقل قول:
دیدن یه بحث !!!
هر کی تو نت دیده لطفا لینک بگزاره
میشه راجع به فریمور و prototype یه توضیحه کلی بدین که چی هستن و مربوط به چین؟اینارو یه جایی خوندم ولی معنیاشونو دقیق نمیدونم!:41:مرسی!
فریمور همون نسخه نرم افزاری هستش
پروتوتایپ هم
اولین تولیدات ازمایشی کارخونه ها رومیگن که فروشی نیستن وفقط واسه ازمایش
اون دستگاه به مردم سپرده شدن
کسی قیمت تهران نداره؟؟؟
به طور مستقیم مثل بلوتوث نمیشه باید به شبکه وصل بشی فایل رو به شبکه بفرستی بعد نفر دیگه اونو از شبکه بگیره(منظورم از شبکه اونی که تو علائدینه نیست منظورمhome media است)نقل قول:
میشه توضیح بدی؟ ممنون.نقل قول:
سلام
دوستان دو سوال
اول اینکه چطوری میشه وارد قسمتی شد که رم گوشی رو می ده .
دوم اینکه چطور میشه توی اکتیو فایل رفت
منظورم مسیر بطور کامله
باید نرم افزار Handy Taskman رو داشته باشی. خیلی راحت با نگه داشتن دکمه منو، اطلاعات رو میده.نقل قول:
اول اینکه چطوری میشه وارد قسمتی شد که رم گوشی رو می ده .
یکی نمی گه که چطور Home Media درست کنیم؟
با برنامهیY-browser هم میشه }{only MODERN TALKINGنقل قول:
aslanaslanجان میتونی یه نگاه به راهنمای برنامهیاHOME MEDIA و W LAN بکنینقل قول:
سلام!از ان95 8 گیگ داران یه سوالی دارم!ایا بالاخره مشخص شد که ان95 8 گیگ دو سی پی یو داره یا یکی؟؟؟یادمه یکی از دوستان لینکی از سایت نوکیا گذاشته بود که در اون به تمام مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری نوکیا مانند دارا بودن 3d accelerator غیره اشاره کرده بود!ازتون خواهشمندم مشخصات اصلی این گوشی رو و فرقهای اسای اون رو با ان95 معمولی در اینجا قرار بدید!
حدود 640000نقل قول:
یا حق
با سلام من n95 8gb اسپایدر من دارم ولی فقط بازی فیفا روش هست و 2 تای دیگه نیست جریان چیه؟
نقل قول:
سلام
دو تا سی پی یو نداره.رم اون دو برابره معمولیه.فرق اساسی سرعت بالاتر.ال سی دی
بزرگتر 2./ اینج . 8گیگ حافظه سریع فلش.نداشتن کاور لنز.باتری قوی تر بزرگترین
مشکل N95 باتریش بود که زود تموم میشد . تو 8 گیگ باتری قوی تری گذاشتن.
----------------------------------------------------------------------------------------------
پک اسپایدر من به این خاطره که فیلم اسپایدر من 3 رو تو گوشی گذاشتننقل قول:
اون بازی فوتبال هم دمو هستش همون بازی N-GAGE هستش و بازی دیگه ای روش نصب نیست.
سلام عزیزم خوبی گلم .خوش امدیboy
تایپیک یه نقاش کم داشت که اونم پیدا شدن.
.شوخی میکنم ناراحت نشی
دوستان دو سوال دارم شاید ابتدایی باشه:نقل قول:
این فلش لایت3 چیه و چه کاربردی داره؟
یه آموزش خوب برای استفاده از gps بدین یا یه لینک خوب واسه آموزش فقط خواهشا نگین فلان تاپیک آخه ماشالله تاپیکها یکی دو صفحه نیستن!!!!
سلام sparts جاننقل قول:
سه چهار خط از پستت ویرایش و کم شد که !!! :biggrin:
فلش لایت همون فلش پلیر خودمونه .نسخه ای که مخصوص موبایل هستش رو میگن فلش لایتنقل قول:
خودم هنوز جی پی اس رو راه ننداختم اما دوستان تو سایت موبایلستان آموزش خوبی برای این کار گذاشتن سخت ترین جای کار اون نقشه ها هست که نوکیا برای ایران ارائه نکرده.
تو اخرین ریویو جی اس ام ارنا
دوربین ان95 ترکونده .....
دیدین ؟؟
RAM دو برابر شده ولی N95 معمولی 18 MB قابل دسترسی داشت ولی N95 8GB بیش از 90MB همون اول قابل دسترسیه.نقل قول:
لینک پایین و ببین مقایسه این دو گوشی با هم منظور من از رم SD RAM هست نه حافظه داخلینقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1716&idPhone1=2088
متاسفانه قیمت
نا معقولانه دابلیو960
ان 95رو هم گرون کرده
ایا امکانش هست اپدیت جدید n95 8gb رو جداگانه دانلود کرد و با یه نرم افزار دیگه به گوشی منتقل کرد؟ یعنی به صورتmanual
نقل قول:
آپدیت کردن با Nokia Software Updater سه مرحله داره.
اول چک کردن گوشی و کد پروداکت اون با دیتا بیس سایت برای پیدا کردن آپدیت جدید
دوم دانلود اون آپدیت ها داخل کامپیوتر
سوم انتقال فایل های آپدیت به داخل گوشی
بنابراین اگه کسی فایل آپدیت رو آپلود کرده باشه میتونی اونو جداگانه دانلود کنی
و به مسیر مربوطه در ویندوز انتقال بدی.در این صورت فقط مرحله سوم رو که حدود
ده دقیقه طول میکشه رو انجام میده .
فقط نرم Nokia Software Updater افزار میتونه اونو وارد گوشی کنه.شما فقط باید قبلش گوشی رو شارژ کنی و یه اکانت مناسب داشته باشی که در مرحله سوم قطع نشه و بلایی سر گوشیت بیاد
اگه اینترنت پر سرعت نداری کافی نت بهترین مکان برای این کار هستش.
برای مشاهده ی سه بعدی Nokia N95 8GB به این آدرس مراجعه کنید:
کد:http://europe.nokia.com/A4494164