Belakhare Chi Shod???Ha
Printable View
Belakhare Chi Shod???Ha
فقط یه کاری کنید حامد هم بیاد.اسم ترایب رو بزاریم ایران با تگ پارس.پرچمش رو هم میزاریم.مثل قبل.این دفعه نباید از ترس بقیه رنگ عوض کنیم.من دهکدمو اینجا نگه میدارم.مدیریت 2تا دهکده هیچ کاری نداره.
.Az Shoma Ha Kasi Nemitone Bege Chi Shod????Begid Dige
اسم یوزم که همین آریو میمونه.(آریو اسمی هست که باهاش تو وبلاگم مطلب مینویسم)پس شد شمال شرقی.عصری ما هم میایم.باید سریع پیشرفت کنیم.یه برنامه ریزی بکنید بعد از اینکه یه هفته تموم شد یکی یکی شروع کنیم به شکست دادن ترایبای دیگه.
Mage Ejaze Midan Har Do Ro Rosta Dashte Bashi??Ha Onam To 2ta World
بابا برادر عزیزم :
1. کسایی که بخوان می توانند 2 روستا را با هم داشته باشند یعنی یکی در 10 و یکی در 11 !!! که می توانید در هر دوتایش داشته باشید ! منع قانون ندارد ...
2.کسایی که بخواهند فقط در 11 داشته باشند روز سه شنبه در قسمت شمال شرقی عضو شوند .
همین ...
مدیر هم مثل قبل هادی خان هستند ...
Amh جان.سه شنبه عصری برو توی ورلد 11 توی قسمت شمال شرقی شروع کن به ساخت دهکدت.منتظر دعوتنامه هم باش.
من به عنوان باقالي بازم خدمت همه عارضم كه روز سه شنبه ي همين هفته ي جاري به ساعت 17 الي 19 بعد از ظهر همه در ورلد 11 در سمت شمال شرقي با ترايب ايران به رهبري هادي خواهيم بود!!!
بازي ورلد 10 نيز ادامه خواهد يافت!
Pas Faghat Bayad To Safhe Login Bejaie W10 W11 Ro Entekhab Bokonam.Har Vaght Ham Khastam Beram On Yeki Village W10 Ro Entekhab Konam Are?????????Thank You
آره جان درست فهمیدی ! اما این اخرین بارت باشه که فینگلیش می نویسی !!!
فینگلیش بنویسی اخطار میگیری.سعی کن یه جوری فارسی بنویسی.برنامشو نداری نرم افزارشو بگیر.
صفا كه نمي دونم مدير شده يا نهنقل قول:
ولي خوب امتياز من 955 تا هست نمي تونم چيزي بفرستم:27:
نمی دونم چرا اینقدر جنگ قدرت می کنین ؟؟؟بالاخره یه قابلیت دعوتنامه می گیرین دیگه !!! که اونم خیلی کم شده و فقط تو اول ها بود و بس !!!
تو ورلد 10 فعالیت نکنین
تا بریم ورلد 11 این روستاهامونو ابندود کنیم
پس قرار شد برایم ورد 11 در روز سه شنبه ساعت 5 الی 7 بعد از ظهر درسته!
من معاونهام یا همون وزیر ها رو انتخاب کردم:
1- climax یا همون بهزاد
2- صفا
اين پيغام يعني چي؟
Destrox has withdrawn the invitation of the tribe Total Destruction Clan
اگه بريم ورلد 11 ترايب ورلد 10 منحل ميشه؟
آره من منحل میشه
راستی بچ ها فردا که شد همه دهکده هامونو آبندود میکنیم
هادی پس شاه شد
خیر منحل نمیشه.تا وقتی که حتی یک نفر تو ترایب قابلیت اینوایت داشته باشه ترایب منحل نمیشه.نقل قول:
Destrox has withdrawn the invitation of the tribe Total Destruction Clan
یعنی یکی بهت دعوت نامه داده بود تو جواب ندادی و اون طرف هم منصرف شده ...
ffoad حيب كنم بعد اشتباه شده
عکس هایش را حذف کردی !!!نقل قول:
این آموزش را می زارم تو پست اول ، البته با اجازتون ...
چجوری دهکده هامونو آبندود کنیم؟
تو بخش setting که وارد شدی نوشته Delete Account . که البته یه یک هفته باید صبر کنید که روستای شما ابندوند بشود .نقل قول:
در ضمن تو این ورلد 11 مارکت تا 9 سپتامبر بسته است و نمی توانیم با هم دیگر جنس رد و بدل کنیم !!!
اگه ابندوند کنیم دیگه هیچ وقت نمی تونیم دوباره وارد روستای خود بشیم؟
نه
بهزاد اینکارو نکن
من و صفا قرار شده آموزشو pdf کنیم
با عکس
پس آموزشو بلوتو نذار
من تازه داشتم تو ورد 10 راه می افتادم امتیازم شده 300 تا من که روستامو ابندوند نمی کنم!
آقا صفا ممنون از آموزشت اگه این رو به صورت Pdf در بیاری خیلی بهتره من چند صفحه قبل این پیشنهاد رو دادم اما کسی جوابمو نداد!!!
ببین
اگه میخوایهید من آموزشو pdf کنم؟
با عکس
اره بكن
....
آقا ما هم عضو شدیم مختصاتمون هم اینه (712|333)K73 نام کازبری هم entegham
سلام دوستان
من چه جوری می تونم بیام به گروه شما (تهران رو میگم)
ما گروهی به نام تهران نداریم !!! اگه منظورت آپادانا هستش (گروه ما ) خب باید تو بخش reports یه دعوتنامه هستش که باید اون را accept کنی ، آموزش کامل هم تو پست 655 هستش ...نقل قول:
آقا ممنون که دعوتنامه فرستادین
خب حالا باید چه کاری بکنم
خواهش می کنم بابا ، وظیفه ی الهی بود بر گردن بنده ی حقیر !!!نقل قول:
گفتم که تو پست 655 یه آموزش توپ هستش ...
خب امیدوارم برای گروه آپادانا مفید باشم
دوستان ببخشید اینقدر ویرایش میکنم من اسم دهکدم رو به elendil تغییر دادم ولی موقعی که توی اعضای ترایب رو نگاه میکنم همون اسم قبلیمه
به نظر من اینجا شروع نکن.بذار تو ورلد 11 با ما شروع کن.نقل قول:
بچ ها
قسمت اول آموزش صفا با هزار زحمت pdf کردم
میرم سراغ قسمت دوم و سوم
راستی ممکنه حجم فایل pdf زیاد باشه چون عکس زیاد داره چیکار کنم؟
.........................................
شما لطف دارید ,ولی من واقعا تو مورد 1 شما خیلی مشکل دارم ( اگه باور نمیکنید میتونید از bolot بپرسید :31: )نقل قول: