عزیزدل به پیسی خوش امدی ...نقل قول:
بحث هاي نرم افزاري : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
;)
عزیزدل به پیسی خوش امدی ...نقل قول:
بحث هاي نرم افزاري : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
;)
متین جان اونها کاربرای بن شده هستن یا به قولی اخراجی ها بعضیاشون موقت هستند مثلا یه روزه دو روزه یه هفته یه ماه !نقل قول:
بعضی ها هم داعمی هستند یا مثلا یک سال یا برای همیشه ! مثلا امیر پی سی در ضمن در قسمت قوانین کل نوشته شده که چه کارایی باعث بن شدن مشیه اگر خواستی برو یاد بگیر انجام بده زود بن میشی ..;)
سلام لطف میکنید کرک برنامه reaply converter رو برام بفرستید. بخدا گرفتارم.ممنون منتظرم
دوست عزیز سلام و خوش امد گویی به شما !!نقل قول:
سلام لطف میکنید کرک برنامه reaply converter رو برام بفرستید. بخدا گرفتارم.ممنون منتظرم
درخواست کرک جاش اینجا نیست لطف کنید برید به این آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=======================================
آقا ما یه سوال داریم وقتی در یک انجمن هستیم اگه کلید Ctrl را بگیریم و روی تاپیک ها کلیک کنیم یه کادر آبی رنگ دور تاپیک ها ایجاد میشه!!
میخواستم بدونم کاربردش چیه؟؟
بیخیالش شدم .....;)نقل قول:
در قسمت قوانین کل نوشته شده که چه کارایی باعث بن شدن مشیه اگر خواستی برو یاد بگیر انجام بده زود بن میشی ..
سلام
ميخواستم بدونم چجوري ميتونم يه عكس بزارم كه بقيه هم بتونن ببينن
دوستم يه فروم زده بود گفتش كه چيجوري ميشه مثل بعضي فروم ها كه هست بالاي هر اسم ستاره باشه كه درجه بندي بشه اگه جواب بدين ممنون ميشم
باي
راستي ميشه بگين درجه بندي چيجوريه از چندتا تا چندتا پست چه اسمي بالا اواتورت نوشته ميشه
مرسي
آقا سلام .
من یه مشکلی دارم. خودم هم نمیدونم چرا اینجوری شده دیگه نمیتونم پستها رو در یک صفحه کامل ببینمی و مثل شکل زیر میشه :
حتی وقتی روی نمایش رسم میزنم و گزینه اولی رو انتخاب میکنم، درست میشه ولی وقتی به صفحه بعدی تاپیک میرم یا وقتی صفحه رو میبندم و دوباره میام به انجمنها با همون کشل قبل موجه میشم .
ممنون میشم یکی کمک کنه .
اولا انجمن سیستم ها مدیریت مختوی داریم دوما از شما بعید بود دو تا پست پست هم بدی !نقل قول:
دوستم يه فروم زده بود گفتش كه چيجوري ميشه مثل بعضي فروم ها كه هست بالاي هر اسم ستاره باشه كه درجه بندي بشه اگه جواب بدين ممنون ميشم
باي
درجه بندی بستگی به عشقت داره هر طور که دلت بخواد می تونی رو هر چند تا پست که خواستی تنظیم کنی و هر درجه و عکسی دوست داشته باشی می تونی اضافه کنی ..نقل قول:
راستي ميشه بگين درجه بندي چيجوريه از چندتا تا چندتا پست چه اسمي بالا اواتورت نوشته ميشه
مرسي
بازم می گم
اینجا ...
اولا باید بری تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوما باید عکست رو بریزی رو فضایی در اینترنت یا به قولی اپلودش کنی بعد آدرسشو کپی می کنی و در قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار می دی تمام ...نقل قول:
سلام
ميخواستم بدونم چجوري ميتونم يه عكس بزارم كه بقيه هم بتونن ببينن
سوال من رو ممنو نیمشم یکی جواب بده ! ! ! :sad: :)
سلامنقل قول:
تشریف ببرید اینجا:
در قسمت حالت نمايش موضوعات گزینه ی اول رو انتخاب کنید و تمام
مخلصیم
سامان جون ادرس تاپيك كه ميشه براي فروم ها ستاره تنظيم كردو ميدي هرچي گشتم نبود
مرسي
کلک این قدر پی گیری می کنی فروم زدی ؟نقل قول:
سامان جون ادرس تاپيك كه ميشه براي فروم ها ستاره تنظيم كردو ميدي هرچي گشتم نبود
در ضمن می تونی تاپیک رو ایجاد کنی من که نگفتم اونجا هست گفتم اونجا جاشه ! و بهتر جواب میگیری ..
مجددا میگم یکی در رابطه با سوال من، من رو راهنمایی بکنه ! ! !
به خدا بدجوری اعصابم ریختهع بهم .
همه چی قاطی شده و حتی در انجمن ها نمیتونم ببینم هر تاپیک چند صفحه داره و فقط اسم تاپیک نوشته شده . . .
نقل قول:
اینجا رو شما خوندی؟
سلام
خسته نباشید .کارتون خیلی جالبه
من جدیدا عضو شدم و هرچی تلاش میکنم تا تاپیک ارسال کنم نمیشه منو راهنمایی کنید
[QUOTE]نوشته شده توسط soleares
کلک این قدر پی گیری می کنی فروم زدی ؟
در ضمن می تونی تاپیک رو ایجاد کنی من که نگفتم اونجا هست گفتم اونجا جاشه ! و بهتر جواب میگیری ..[/
QUOTE]
نه به جان خودم من فروم نزدم دوستم زده اگه بخواهم الان ادرسشو بگم ميگن داري تبليغ ميكني
باشه مرسي كه گفتي يه تاپيك ميزنم عزيزم
باي
ميگم چرا كسي جواب نميده بعضي فروم ها ضرفيت 5000 پستي دارن چيجوري ميشه اين ضرفيت رو از بين برد
مرسي
پس بگو بیاد عضو شه خودش مشکلش رو مطرح کنه ...نقل قول:
نه به جان خودم من فروم نزدم دوستم زده اگه بخواهم الان ادرسشو بگم ميگن داري تبليغ ميكني
باشه مرسي كه گفتي يه تاپيك ميزنم عزيزم
باي
عزیز گوش نمیدیا ! گفتم که فروم داریم برای این سوالا !نقل قول:
ميگم چرا كسي جواب نميده بعضي فروم ها ضرفيت 5000 پستي دارن چيجوري ميشه اين ضرفيت رو از بين برد
مرسي
برو تو انجمن " سیستم های مدیریت محتوا "
بچه ها چه طوری میشه این مشکل جا به جایی نوشته ها رو بر طرف کرد ؟
نقل قول:
سلام. ولی یک نگاهی به عکس زیر بکنید میبینید که همون اولی هست ! ! !
حالا چی ؟ ؟ ؟
سلام
ممکنه تاپیکی که توسط بنده ایجاد شده، و بعضی ها مقررات رو توش رعایت نکرده اند، بدون اینکه به Trash بره یک دفعه نابود بشه.
یعنی از صحنه روزگار محو بشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سامان جان هرجا قبل از پرانتز باز كلمه انگليسي نوشته شه اين شكلي ميشه كه بدجور ميزنه تو ذوق عنوان تاپيك ...
نميدونم واسش راه حلي وجود داره يا نه !؟
آره عزيزم چرا نميشه ، وقتي مدير مربوطه تو گزينه ها Delete رو بزنه غيب ميشه ديگه ...نقل قول:
البته فكر كنم تو فروم پي سي مديرا انجمن هايي رو كه ميخوان حذف كنن move ميكنن تو trash ...
;)
ووکمن گل گلاب،نقل قول:
بهتر نیست به جای اینکه سروران گرامی فرتی بزنن تاپیک رو افقی کنن، پست افراد کم ظرفیت و عوضی رو پاک کنند؟ هان؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خیلی علاقمندم ببینم مدیرا چه جوری یه پست رو می بینند. مثلاً این بغل دکمه اضافی ای چیزی برای اونا تعبیه شده؟ برای حذف و ویرایش و ... میشه یه عکسی چیزی از زاویه دید یه مدیر بذارید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بشه که خیلی خوبه ...... ما آرزو به دل موندیم ببینیم زاویه دید مدیر ها چطوریه ....نقل قول:
میشه یه عکسی چیزی از زاویه دید یه مدیر بذارید؟
آره خب عزيزدل معلومه كه اينطوري بهتره ...نقل قول:
اما فكرش رو بكن تو فروم به اين بزرگي و با اين تعداد تاپيك اگه قرار باشه مديرا بجاي بستن خود تاپيك ها (كه به خاكي رفته ...) بخوان يكي يكي پست هاي بيهوده و اضاف رو پيدا كنن و اونا رو پاك كنن چي ميشه !!!؟؟؟
احتمالا يا بايد هر ماه مدير هر انجمني عوض شه (بدليل سكته زدن مديرا از بس پست بيهوده پاك كردن ... البته دور از جونشون)
يا بايد واسه هر انجمن 10 تا مدير بذارن .... كه كم نيارن ...
نقل قول:خب مديرا و همكارا تو هر تاپيك و انجمن اون پايين صفحه يه سري امكانات مربوطه شامل:نقل قول:دارن .... البته مديرا و همكارا بيشتر در اين مورد ميتونن توضيح بدن ... ;)
- sticky
- move
- delete
- rename
- lock
- marge
من یه مشکلی توی امضام داشتم ....
من اصلا نمیتونم امضام رو ویرایش ..... یعنی هر کاری بکنم مینویسه بیشتر از سه خط غیر مجازه ....
در حالی که اگر من امضام رو یه خط هم بکنم با هم همون پیغام رو میده...
کسی میتونه کمک کنه ؟
اتفاقا روی همون گزینه اول هست. ببینید:نقل قول:
حالا چی؟
من دوبار پست با عکس دادم. چرا همش پاک میشه؟ کی پاک میکنه؟ :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
بابا یکی کمک کنه به من: اقای ELFIN-D این گزینه اولی برای من ست شده و تغییر نکرده. چیکار کنم حالا؟
راستي مافيا جان شما گفتي بعد 1 هفته اين اختارم پاك ميشه ولي پاك نشد كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مافیا جان عزیز
هر چی پست میدم از 449 بیشتر نمیشه
میشه بگید عیب کار کجاست امروز دوتا تاپیک زدم ولی ثبت نشدند و هرچی پست میزنم هم پستهام از 449 بیشتر نمیشن یه دفعه 450 شد ولی دوباره دیدم 449 شد و بازم پست زدم ولی نشد که نشد !!!!
عجیبه میبینم شده 450 ؟ بازم تو تعجبم من که دارم دیونه میشم
کمک کنید
تو متفرقه شمارش گر حساب نمیشهنقل قول:
اخطار شما Expired شدهنقل قول:
و اخطاری ندارید
ببخشید
آیا درسته که میگن لقب کاربر حرفه ای مخصوصه مدیر ها و همکارهای قدیمیه؟
آخه تنها کسی که من توی این فروم باهاش برخورد داشتم و لیاقت این لقب رو داشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده که چنینن لقبی نداره!!
البته حرفه ای توی انجمن زیاده ولی بقیه یه عنوانی دارن بالاخره. کاربر فعال یا همکار یا مدیر!
میشه یه توضیح کوچولو بدین که این لقب مخصوص چه کسا ایه؟
رکس از دوستان خوب من و ۱۰۰٪ لایق این موضوع هستندنقل قول:
که خیلی وقت هم هست قرار هست چند تا از دوستان دوباره این لقب رو بگیرن
که ۱۰۰٪ اولین نفر ایشون هستن
البته ایشون اصلا دنبال این چیز ها نیست
حالا بعد از امتحانات دانشگاه بیان شاید اصلا سمت بهتری داشته باشند اگر قبول کنند
نه مهران جاننقل قول:
منظورم این نیست که ایشون دنبال این لقبه یا بهش نیازی داره
میدونی.. من وقتی یه کمکی از بروبچ قسمت سخت افزار خواستم، نظر ایشونو که دیدم، اصلا فکر نمیکردم نظرش خیلی منطقی یا حرفه ای باشه
چون اصلا نمیشناختمش
اما بعدا با حرف هایی که میزد متوجه شدم که کارش خیلی درسته
به نظر من این افراد بایستی حتما به لقبی داشته باشن تا راحت بشه به صحبت هاشون اعتماد کرد و یه تفاوتی بین نظر ایشون با نظر بقیه قائل شد;)