canon يا sony ؟؟ مساله اينست!
نقل قول:
خب در باره کانون هم می نوشتین
کانون که از سونی بهتره
بعدم خودم نظرم بین دبیلو 300 سونی یا ایکسوس 950 کانون بود
-======================================-
سلام دوست من
اصلا و ابدا به سري ixus كنون و سري w سوني فكر نكن! اين سري كه كامپكت آماتور صرف هستند نه تنها پشيمانتان خواهند كرد بلكه يك سري امكانات لازم يك دوربين را هم ندارند! البته w300 را نمي دانم چون جديد است و ممكن است slr - like باشد! ولي تجربه نشان داده اين سري دوربين هاي كامپكت بسيار آماتور و از حداقل ها نيز امكانات كمتري دارند!
با تشكر
كاويان
باطري قلمي را چند ساعت بايد شارژ كرد؟
سلام بر همه دوستان عزيز
من پدرم 1 ماه پيش از سفر اروپا برگشت ... يك دوربين كامپكت Pentax خريده با 4 عدد باطري قلمي و 1 عدد شارژر (از نروژ) ... البته من از دوربينش اصلا خوشم نيامد از همين كامپكت هاي معمولي است كه فقط مد Auto دارد .. كاري نداريم ............... در مورد شارژر و باطري قلمي ها، فروشنده نروژي گفته كه بايد 14 ساعت شارژ شود در غير اينصورت فايده ندارد ... من هم ديشب بعد از 1 ساعت شارژ تست كردم ديدم درست است فقط 2 تا عكس گرفتم و كمي با تنظيمات داخلي ور رفتم خاموش شد!
آيا مي دانستيد باطري قلمي را بايد 14 ساعت شارژ كرد؟؟؟ اين نظر يك فروشنده نروژي است! خيلي جالب است من فكر مي كردم چند ساعت كافي است.
با احترام
كاويان
لينك هاي نامطمئن را معرفي نكنيد!!!
اما در مورد شاتر ... کلا نمی تونی بگی سرعت شاتر نیاز نمیشه ... در نور آفتاب شدید نیازت میشه حتما .. اما در فریز کردن تفاوت چندانی تو 1/2000 تا 1/4000 نیست ... اما در ورودی نور چرا ... 1/40001 خیلی کم نور تر از 1/2000 هست ...
تا 1/3000 داشته باشه یه دوربین به نظر من کافیه ... بالاتر هم بود چه بهتر .[/quote]
-===================-
سلام دوست من
وبلاگي كه معرفي كرديد (از mihanblog) تروجان و ويروس داشت!! البته من ويروس ياب آپ ديت شده قوي دارم و سريعا شناسايي كرد و ديگر اجاره دسترسي به سايت را بهم نداد .. اما اين را گفتم كه شما هم بدانيد و دوستاني هم كه لينك بالا را استفاده كرده اند حتما سيستمشان به تروجان آلوده شده است كه پيشنهاد مي كنم با ويروس ياب آپ ديت شده قوي سريعا آنرا از بين ببرند .. اما با تمام اين تفاصيل وب پيچ عالي و بي نظيري بود و حيف كه ديگر نشد ازش استفاده كنم وگرنه مطلبش خيلي مفيد بود ... در نهايت از شما سپاسگزارم ...
كاويان
عكاسي!! انتخاب دوربين!! اشتباه در خريد!!
سلام دوستان ...
2 سال پيش به عكاسي علاقه مند شدم .... به فكر خريد يك دوربين افتادم اما زياد وقت آزاد نداشتم كه به طور جدي اين مساله را پيگيري كنم در نتيجه هر از گاهي به كاتالوگ ها و بروشورهاي مختلف نگاهي مي انداختم و يك سري دوربين را مد نظر داشتم تا اينكه اينترنت ADSL برقرار شد و در اينترنت بصورت جدي تر دنبال اين مساله افتادم ... ابتدا سايت dpreview را يكي از همكارانم به من معرفي كرد ... عجب دنيايي بود يادش بخير ... كارم شده بود دريافت عكس هاي original دوربين هاي مختلف و بررسي آنها! در نهايت كم كم با سرچ هاي مختلف و بررسي مباحث و نظرات دوستان پايم به اين سايت و سايت ديگري در همين مورد كشيده شد! خيلي علاقه مند شدم و خيلي خوشحال از اينكه بالاخره جايي پيدا كردم كه مي شد راجع به دوربين در آن غوطه ور شد و حسابي در موردش تحقيق كرد و با بچه هاي ديگر دم خور شد! همين هم شد .... متاسفانه آن سايت ديگر كه نامش را نمي برم برخورد دستي با افراد تازه وارد نداشتند و پس از سعي و تلاش و فعاليت زياد (اگر همان پست ها را به اينجا منتقل مي كردم الان تعداد پست هاي مفيد من بيش از 2 برابر همين تعداد در اين همين سايت مي شد!!)
خلاصه اينكه بچه هاي خوبي ندارند و يك سري آدم پرمدعا كه فقط ژست عكاسان را مي گيرند را ديدم كه فقط بلد بودند به نامه ها ريپلاي بزنند و اظهار خدايي كنند و ديگران را تازه كار و مبتدي و آماتور و ... بخوانند!! باور كنيد عين همين كلمات را بكار مي بردند و مدير انجمن و سايت هم كه بي خيال بودند ... البته برخي از مديرانش هم هر از گاهي يك گيري به چند نفر مي دادند و چند نامه را پاك مي كردند و خلاصه از اين كارهاي بچه بازي و ...! بگذريم .. در اين سايت من چنين چيزي نديدم و خوشحالم از جو و جمع دوستانش ...
در هر صورت ...
آنقدر در اين سايت ها فعاليت كردم و نامه ها را با دقت مطالعه كردم و نت برداري كردم كه الان يك جزوه 200 صفحه اي كامل راجع به اصول و آموزش عكاسي و دكمه هاي دوربين و ... جمع آوري نموده ام و اطلاعات خودم هم خيلي بالا رفت ..
غرض از نوشتن اين مطالب اين بود كه الان كه مي دانم چي به چيه به اين نتيجه رسيده ام كه بيش از 300 هزار پول دوربين دادن اشتباه محض است! شما در نهايت از دوربين 500 هزاري خروجي مي گيريد كه كمي كيفيتش با 300 هزاري ها تفاوت دارد و يا به عبارت ديگر كمي كيفيتش بالاتر است ...
آيا نظر شما عزيزاني كه دوربين هاي بالاي 500 داريد همين است؟؟؟
با احترام
كاويان
خرید دوربین 200 هزار تومانی
نقل قول:
سلام به دوستان خوب
من یک دوربین دیجیتال در حدود 200 تومان می خوام با ب کیفیت عکس خوب برای استفاده در کارهای طراحی
به نظر شما چه مارکی بخرم سونی خیلی معروفه نیکون هم تعریفش رو شنیدم اما............!!!!؟
در ضمن اگه دوستان زودتر راهنمایی کنن ممنون می شم
-=============================-
سلام دوست من
در این رنج فقط Canon PowerShot A720 البته باید بروی جمهوری چون نمایندگی ها ندارند!
روی چه حسابی فرمودید سونی معروفه؟! صرفا برندش را فرمودید یا در حوزه دوربین ها؟؟؟
سونی در حوزه دوربین های دیجیتال اخیرا پا به عرصه رقابت گذاشته و تکنولوژی پیشرفته سونی بیشتر در دوربین های فیلم برداری است ! البته این اواخر با معرفی H50 با قیمت 400 هزار تومان کولاک کرد ... ولی برند Canon تجربه اش بیشتر در دوربین های دیجیتال می باشد! اما در کل اگر بخواهیم به قدمت و تجربه برندهای مختلف در دوربین بپردازیم Pentax، فوجی و Nikon حرف اول را می زنند ..
من فکر می کنم در دوربین های دیجیتال غیر SLR برند Canon حرف اول را می زند و در دوربین های SLR نیکون حرف اول را می زند! (دقت کنید که اکثر خبرنگاران خارجی و مطرح، نیکون دستشان است. در اخبار ببینید!)
با احترام
کاویان