آقا من هیچی نوفهمم.بگید بازی ONE کجاست که میخوام دانلود کنم.
در ضمن جواب سوالمو در مورد بازی call of duty ندادید.مرامی بذارین و جواب بدید.
Printable View
آقا من هیچی نوفهمم.بگید بازی ONE کجاست که میخوام دانلود کنم.
در ضمن جواب سوالمو در مورد بازی call of duty ندادید.مرامی بذارین و جواب بدید.
بخش با اين عظمت اسمش N-Gage هست...:31:نقل قول:
تو تاپيك اخبار و مباحث مربوط به بازي هاي انگيج و در صفحه 8 هم بازي ONE به صورت كرك نشده قرار گرفته....کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=263
Call Of Duty هم قرار نيست براي N-Gage بياد...:46:
نقل قول:
:10:
دوست عزیز برای اینکه زبون فارسی اضافه بشه باید
پروداکت کد گوشیت رو به 0547930 تغییر بدید.
اینجوری 6120 شما تمام لذتهای نوکیا رو کامل بهتون عرضه میکنه.:31:
سلام دوستان
کسی آنتی ویروس خوب می شناسه برای 6120 ؟
مرسی
آخوند، آواتارت عوض شده، نشناختمت!
من از Kaspersky 7 استفاده میکنم. هم آپدیت میشه. هم اسکن دستی و اتو داره (مثلا میزنی سه شنبه ها ساعت 3 نصف شب همه رو اسکن داره) از فضای رم هم چیزی اشغال نمیکنه! خلاصه امکانات زیادی داره!
ما مخلصیم :10:نقل قول:
پیر شدیم دیگه بابا ، زندگی با کسی شوخی نداره بابا جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وگرنه من همان رضا مارمولک هستم که بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دي
دستت درد نکنه که ریپلای کردی .
لینک اش رو بهم می دی ؟ مرسی
چطوری رجیستر کردی ؟ هک ؟
مرسی ( اگه اینجا فکر می کنی که جاش نیست ، و من هم فکر می کنم که نیست ، یا پ خ کن برام ، یا ویزیتور مسیج ، مرسی )
چرا خوبه، اتفاقا!
بقیه ملت هم استفاده می کنن!
الان لینک ندارم. سعی می کنم برات آپ کنم.
من گوشیم هک شده هست (BiNPDA) و مشکلی با آپدیت نداشتم.
اوکی ، مرسی ...نقل قول:
یعنی راهی نداره ، باید هک اش کنم حتما ؟
باز هم مرسی :10: :11:
ممنونم یونس جان اما در صفحه 8 که هیچ در صفحات 1-7-9-80-110 الی 128 هم نبود.
من رو عذاب نده لینک دانلود بازی one رو واسم بذار.یهو دیدی سکته کردم.
شرمنده ام واقعا.من به تاپیک مشکلات رفته بودم.بالاخره one رو پیدا کردم.
در مورد بازی call of duty هم باید بگم که من فقط ویدیو مربوط به نسخه N.Gage این بازی رو توی یوتوب دیدم.
اه !!!!!!!!!!!!!!!
پیدا کردید؟؟؟؟؟؟؟؟
خب کجاست؟؟؟؟؟؟؟
بگو منم دانلود کنم
آقا يه باطري خوب واسه اين 6120 معرفي كنيد
گوشيم گارانتي داره اما فكر نميكنم باطري گارانتي باشه
خيلي اين باطري اذيتم ميكنه !:19:
:18:نقل قول:
ميتوني لينكشو اينجا بزاري؟؟؟ نكنه Brothers In Arms رو ديدي؟
احتمال 90% اون Brothers In Arms بوده!نقل قول:
در مورد بازی call of duty هم باید بگم که من فقط ویدیو مربوط به نسخه N.Gage این بازی رو توی یوتوب دیدم.
شما برای اینکه از همه عنوان های ان.گیج مطلع بشی به سایت خودش، بخش Showroom یه سری بزن!
N-GAGE.COM
راستشو بخوای بلد نیستم لینک بذارم.نقل قول:
یه جا یه لینک برای ویدیو one گذاشته بودی روش کلیک کردم(پست نهم از تاپیک آموزش نصب كلاينت ).صفحه ای که باز شد پایین سمت راستش چند تا ویدیو دیگه بود که یکیش call of duty برای N.Gage بود.شاید هم اشتباه میکنم.:2:
دوباره چک کردم نبودش.سرچ کردم پیدا شد.حالا لینکشو میذارم درست در مییاد یا نه.قبلا یه لینک میخواستم قرار بدم نمیشد اینکه میگم بلد نیسم به این علته.ببینم حالا میشه بذاری یا نه.
کد:http://uk.youtube.com/watch?v=kwc4I6eemPE
خدا را شکر.انجام شد.
یونس جان اگه راستشو بخوای خودمم باور نمیکنم یه خبر مربوط به N.Gage رو زودتر از تو فهمیده باشم!
این هم برای شما دوست عزیزنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258501&page=8
:31:نقل قول:
بايد حدس ميزدم....اين بازي واسه انگيج 1 بوده...واسه 2 نيست..
بد شد واقعا.ای کاش که Call of duty مربوط به N.Gage 2 هم بیاد.نسخه PC اون که خیلی جذابه.
یه سوال دیگه هم از 6120دار ها داشتم.آیا میشه فونت گوشی رو عوض کرد؟
آقا یونس یه جا یه عکس از برنامه SecMan گذاشته بودی که فونتش غیر معمول بود.یه چیزی توی اون مایه میخوام.
سلام
من در حال تصمیم گیری برای خرید یه گوشی هستم تا رسیدم به 6120.
مشخصات مورد نظر من :
سبکی/مکالمه طولانی/حمایت از فارسی/دیکشنری/نمایش کتاب ها الکترونیکی پرنیان lite و fbook
با تشکر
پ.ن. راستی PDF فارسی نشون میده؟
وزنش که عالیهنقل قول:
سلام
من در حال تصمیم گیری برای خرید یه گوشی هستم تا رسیدم به 6120.
مشخصات مورد نظر من :
سبکی/مکالمه طولانی/حمایت از فارسی/دیکشنری/نمایش کتاب ها الکترونیکی پرنیان lite و fbook
با تشکر
پ.ن. راستی PDF فارسی نشون میده؟
باطری خیلی عالی نیست!
اگه نسخه مال ایران رو بگیری هم کیبرد هم منوی فارسی داره (+دفترچه راهنمای فارسی)
من کتاب زیاد باش می خوندم (هم پرنیان هم PDF) که هیچ مشکلی نداشت.
PDF و فایل های Word فارسی هم نشون میده (حتی نسخه های انگلیسی و عربی اش)
فونتش هم عوض میشه!
فقط باید نرم افزار Font Router رو نصب کنی و فونت مورد نظر رو بریزی تو آدرسی که بهت میگه!
1. البته باید یه فونت فارسی رو با یه فونت انگیسی به وسیله یه نرم افزار ترکیب کنی (که تو اینترنت انواع فونت ها ریخته!)
2. حتما تو مموری کارت نصب بشه. چون ممکنه با بعضی فونت ها مشکل پیدا کنه و بالا نیاد که در صورتی تو مموری نصب کرده باشی ، سه سوت مموری رو در میاری و گوشی بالا میاد. اونوقت مموری رو می ذاری و فونت پاک! بعد یه فونت دیگه! ولی اگه روی مموری نصب نکنی ، محبور میشی با سه کلید سبز و ستاره و ... حافظه داخلی رو فرمت کنی!
من هم این کار رو کردم. خیلی حال میده. مخصوصا که فونت فارسی-عربی گوشی خیلی ضایع هست!
نقل قول:اينم تاپيكش....نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=225540
فایل فلش هم پخش میکنه؟فرمت ipod رو چطور ؟ M4یا یه همچی چیزیهنقل قول:
فایل های فلش رو هم پخش میکنه.سوال دومت رو نمیدونم.اگه منظورت فرمت Mp4 هست آره اون رو هم پخش میکنه.
سلام
آقا من یه 6120 دارم که دوتا مشکل داره. یکی اینکه inbox ام را نمیتونم از فون مموری روی مموری کارد ست کنم. دوم اینکه چند روز پیش چندتا برنامه نصب کردم، حالا گالریم رو خالی نشون میده. در صورتی که مموریم پره! در ضمن اون برنامه ها رو پاک کردم فرقی نکرد. جز فرمت راهی هست؟ ممون میشم راهنماییم کنیید. اگه اینجای جای مطرح کردن مشکل نیست لطفا لینک تاپیک مخصوصش رو بهم بدید. با تشکر!
سلام بروبچز 6120 دار!
سوال: دیکشنری unidic ورژن 2 رو این گوشی نصب نمیشه؟ من 2 تاشو دان کردم (یکی مخصوص ان95 و دیگه ان73) نشد! نصب میشه میخوام بازش کنم میگه incompatible device لطفا یاری کنید سپاس!
برای ارتقا فریم ویر احتیاج به باکس هست یا با کابل usb قابل انجامه؟
من هنوز بین e51 و 6120 مرددم.گرچه تقریبا خیلی به هم شبیه اند و کارایی wifi و voip شاید اینجا چندان قابل استفاده نباشه ولی خب از قیافه e51 هم یه کم بیشتر خوشم میاد.
این جور که متوجه شدم برای نصب برنامه های کرک شده و تغییر فونت باید حتما فریم ویر اصلی کرک شه.
و یه سوال ، این یعنی چی؟
نقل قول:
تفاوت نرم افزای شون هم در Active Standby هست: ولی E51 تماس های از دست رفته و پیامک های جدید رو در Active Standby نمایش می ده ولی 6120 نه (صرفاً یک Popup میاد)
Gallery و Music Player شون هم مثل همه.
برای به روز کردن فریم ویر با کمک نرم افزار nokia software updater و کابل usb اینکار انجام میشه! برای نصب برنامه ها و کرک و هک و ... همش کارهای نرم افزاریه به فریم ویر ما کاری نداریم!نقل قول:
اما بین E51 و 6120 ، از نظر مشخصات فنی E51 یه کم بالاتره (از نظر حافظه داخلی - سیستم عامل و WiFi)
اینم لینک مقایسه دو گوشی:
کد:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1958&idPhone1=2106
جدیدا یه مشکل دارم با X-plore.تا برنامه رو باز میکنم میگه میخوای نسخه جدیدتر چک بشه.منم میزنم نه.دنبال هر گزینه ای هم میگردم که این سوال رو غیر فعال کنم پیداش نمیکنم.میشه اون رو غیر فعال کرد یا حتما باید نسخه جدیدتر رو نصب کنم.ورژنش هم 1.21 هست.
شخصا 6120 رو ترجیح میدم.خود 6120 از عکسش خوشکل تره.بد عکسه بنده خدا.توی اینطور مواقع فقط قیمت هست که میتونه کمکت کنه.
ببین کدوم یکی ارزونتره همون رو بردار.
یادتون رقت معنیش کنید؟نقل قول:
تفاوت نرم افزای شون هم در Active Standby هست: ولی E51 تماس های از دست رفته و پیامک های جدید رو در Active Standby نمایش می ده ولی 6120 نه (صرفاً یک Popup میاد)
البته رادیو و پخش صدا و کیفیت عکس 6120 یه کم بهتره؟آیا؟
این دیکشنری فقط برای همین دو گوشی آماده شده منم تست کردم ، نشد!نقل قول:
سوال: دیکشنری unidic ورژن 2 رو این گوشی نصب نمیشه؟ من 2 تاشو دان کردم (یکی مخصوص ان95 و دیگه ان73) نشد! نصب میشه میخوام بازش کنم میگه incompatible device لطفا یاری کنید سپاس!
درسته. کلا گوشی های سری E همچین امکاناتی دارن. امکانات مخابراطی و شرتکات های مربوط به تماس و ایمیل و کار و ... ولی هسته سیمبینش یکی هست!نقل قول:
تقریبا اینطوره!نقل قول:
البته رادیو و پخش صدا و کیفیت عکس 6120 یه کم بهتره؟آیا؟
در کل به نظر من E51 بگیر!
چون همون رم و WiFi خیلی مهمه. مخصوصا رم. دیگه مشکلی با اجرای کار های سنگین مثل N-GAGE پیدا نمی کنی!
البته 6120 هم مشکلی نداره ولی اگه بخوای مثل من N-GAGE بازی کنی، برات خیلی مهم میشه ولی توی اجرای نرم افزار ها و بازی ها هیچ ، تکرار می کنم هیچ مشکلی نداره!
آخرین نسخه اش 1.22 هست. آپدیت کن هم راحت میشی هم با باگ های کمتری رو به رو خواهی شد!نقل قول:
جدیدا یه مشکل دارم با X-plore.تا برنامه رو باز میکنم میگه میخوای نسخه جدیدتر چک بشه.منم میزنم نه.دنبال هر گزینه ای هم میگردم که این سوال رو غیر فعال کنم پیداش نمیکنم.میشه اون رو غیر فعال کرد یا حتما باید نسخه جدیدتر رو نصب کنم.ورژنش هم 1.21 هست.
باتشکر - سان!
سان عزیزم من اصلا متوجه این توضیح نمیشم یعنی E51 چطوری missed callرو نشون میده که 6120 نشون نمیده.من الان 6600 دارم وقتی کسی زنگ میزنه اگه نو phone book باشه اسمش میاد اگه نباشه شمارش. و اگه متوجه نشده باشم تا منویی که نشون دهنده missed call و sms خونده نشده باشه رو خودم باز نکنم آیکون های missed call و sms جدید روی LCD نشون داده میشه.در مورد 6120 E51 چه فرقی میکنه؟نقل قول:
راستش من فکر نکنم از موبایل برای بازی استفاده کنم(یعنی دیگه از ما گذشته) ولی باهاش کتاب میخونم.Ebook
ولی از قیافه E51 بیشتر خوشم میاد پیره مردی تره.واسه من بهتره ولی خب 6120سبک تره(دقیقا قیافشون باندازه وزنشون با هم فرق میکنه)
منم مثل شما 6600 داشتم تا 2 ماه پیش، آی سی بلوتوثش سوخت کلا گوشی فنا رفت، به نظر من که 4 سال 6600 داشتم، 6120 و ایی 51 در نظرت فرق زیادی نخواهد کرد (جز ظاهر که سلیقه ای هست) 6120 تماسها و اس ام اس های اومده رو درست عین 6600 نشون میده (تنها یه ایراد داره اگه مثلا شما missed call داشته باشی و پنجره که نشون میده miss داری رو ببندی اینجا بر خلاف 6600 دیگه اون فلش که نشون میده تماس داشتی روی صفحه نمیاد! اما با زدن دکنه منو فلش رو نشون میده! :20: اینقدرها متفاوت نیستش!) شما یه بار با این گوشیها کار کن تفاوتش با 6600 ما:10: اینقدر هست که اس ام اس و missed call و ... رو فراموش کنی!(سرعت و اجرای بدون هنگ برنامه ها):40:نقل قول:
E51 توی Active Stand-By به صورت یه بخش نشون میده. زیر تقویم. ولی 6120 به صورت پنجره Pop-Up نشون میده!
آیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ی دارم می پکم از خوشحالی!
عجب حالی داد. بعد از اینکه دیدم رم گوشی کم میاره و بعضی وقت ها وسط بازی میپره بیرون. یه حالی دادم و گوشی و مموری رو فرمت نمودم! بعد با این کلاینت جدید(1381) تست کردم. دیدم، به به! مشکل کاملا حل شد! فکر نکنم N85 بتونه به این روونی اجرا کنه! Dirk Dagger که عمرا اجرا نمیشه حالا خیلی روون و ردیف اجرا میشه! تازه قبل از اجرا شدن بازی ها (سوییچ بین کلاینت و بازی) چند بار صفحه می پرید و چند ثانیه طول می کشید. حالا مستقیم و بدون درنگ میره تو بازی خلاصه خیلی با این کلاینت جدید حال کردم!
استفاده از این کلاینت جدید رو به همه 6120 داران پیشنهاد می کنم!