یادم هست یه بار این کاپلو گفت : من هیچ وقت بازی ها و خبرهای تیم های دیگر رو نگاه نمی کنم!نقل قول:
همون موقع همه گفتن چرت نگو بابا! :31:
اینم مدرک!
یادم هست یه بار این کاپلو گفت : من هیچ وقت بازی ها و خبرهای تیم های دیگر رو نگاه نمی کنم!نقل قول:
همون موقع همه گفتن چرت نگو بابا! :31:
اینم مدرک!
دوستون دارم بچه ها:31:
حالا میگم واس چی مارو دوست داری نکنه مثل چارلز دوستمون داری؟نقل قول:
راستی کسی جواب سوال مارو نداد.
مقایسه دو تیم رئال و رم با توجه به آخرین بازیها:
5 بازی آخر رئال :
بتیس 2-1 رئال
رئال 7-0 وایادولید
آلمریا 2-0 رئال
رئال 3-2 ویارئال
اتلتیکو مادرید 0-2 رئال
آمار:
برد:3
باخت:2
مساوی:0
گل زده:13
گل خورده:6
5 بازی آخر رم :
یوونتوس 1-0 رم
رم 2-0 رجینا
سینا 3-0 رم
رم 1-0 سمپدوریا
رم 1-0 پالرمو
آمار:
برد:3
باخت:2
مساوی:0
گل زده:4
گل خورده:4
-نکته جالب در 5 بازی آخر دو تیم کسب یا برد و یا باخت در بازیها بوده که احتمال کسب مساوی در بازی فردا شب را کمرنگ می کند.
ستارگان احتمال دو تیم از دید سایت گل:
دنیل ده روسی: با وجود باخت تیمش به یوونتوس یکی از برترین بازیکنان هفته لیگ ایتالیا بود.باید منتظر بازی درخشان وی در مقابل رئال باشیم.
رائول گونزالس: کاپیتان آماده این روزهای رئال،توانایی هدایت کامل تیم را دارد.با توجه به مصدومیت نیستلروی انتظار می رود وی نقش اصلی خط حمله رئال را بر عهده داشته باشد.
شرایط بازی از دید سایت گل:
با توجه به اینکه بازی در ورزشگاه المپیک رم برگزار می شود احتمال می رود که این تیم رم باشد که بازی را تهاجمی برگزار کند چون بازیکنان تیم رم می دانند در صورت کسب نتیجه ضعیف در ورزشگاه خودی،کار بسیار سختی را در سانتیاگو برنابئو خواهند داشت.تیم رم باید مراقب ضد حملات تیم رئال باشد.
ترکیب احتمالی رئال از دید سایت گل:
کاسیاس-سالگادو-راموس-کاناوارو-تورس-دیارا-گاگو-گوتی-روبن-رائول-نیستلروی 4-3-3
نظرات شخصی:
ستارگان احتمالی:
رم: توتی-با توجه به سابقه این بازیکن در مقابل رئال به نظر می رسد که ستاره رم باشد.
رئال: گوتی-با توجه به غیبت هافبک های رئال نقش گوتی به عنوان توپ پخش کن رئال بسیار مهم به نظر می رسد.
شرایط بازی:
اصولا بازی های تیم رئال در این فصل غیر قابل پیش بینی بوده ولی با توجه به اینکه بازی در شهر رم برگزار می شود احتمال می رود که تیم رم بازی را تهاجمی برگزار کند و چشم رئال به ضد حملات و حتی حفظ توپ باشد.
ترکیب رئال:
کاسیاس-سالگادو-راموس-کاناوارو-هاینزه/تورس-گاگو/دیارا-گوتی-باپتیستا-روبن-رائول-نیستلروی/هیگواین
خیلی کتابی حرف زدم حالم داشت بهم می خوردرم:2::2::2:رم تویه 5 بازی آخرش 4 گل زده 4 تا هم خورده ولی رئال 13 گل زده و 6 گل خورده.یعنی تعداد گل زده های رئال عالیه و خوب خیلی بیشتر از نام رئال گل خورده بنابراین به نظر من تویه این بازی هر دو تیم گل می زنن.ولی به نظر من رئال با وجود این مصدومیتها هم می تونه رم رو با 2 یا حتی 3 گل اختلاف ببره......البته از دید یه هوادار متعصب رئال با 9999999 گل می بره:21::21:
در مورد ترکیب هم باید گفت که بعیده شوستر باپتیستا رو بیرون بزاره چون لا اقل الان خیلی بهش علاقه داره.در مورد نیستلروی هم بعیده که 90 دقیقه بتونه بازی کنه.در دفاع هم که دیگه جایه هیچ مانوری وجود نداره.اگه دیدید که شوستر داشت تو زمین بازی می کرد تعجب نکنید.!!!!!:46::46:
امیدوارم رئال از سمت راست خودش که سالگادو بازی می کنه ضربه نخوره......
به امید پیروزی رئال....:5::5:
حق داره بنده خدا. منم بودم به جای زنش همین کارو میکردم.
زیاد نگرانی به خودتون راه ندید. راحت روم رو میبریم چه با گوتی چه بی گوتی.
امشب با رم بازي داريم چه با گوتي چه بي گوتي
در ضمن من همين الان به همسر گوتي زنگ زدم گفتم كه بجاي گوتي خودش بياد تو تيم بازي كنه
اونم قبول كرد پس در بازي امشب حضور يه زن در تركيب رئال مادريد تعجب برانگيز نيست ....
شوخي كردم بابا چرا مي زنيد .... اوخ ... نزن .... غلط كردم .... اوي اوي اوي ... واي بي جنبه ها
خيله خب بابا فقط اينكه گوتي زني به اين خوبي رو ول مي كنه ميره سراغ .....
استغفرالله ... بايد برم يكي بزنم رو صورتش كه آدم بشه
مگه شوخيه قراره امشب رم رو 10 هيچ بسوراخيم
تا شب خداحافظ بر و بچ تيم ملي
وای وای وای خدایا باز هم یک مشکل دیگه منو بگو که فکر میکردم گوتی میتونه یک سوپر استار باشه و حالا این مردک ابله احمق خودش به درک ابروی تیم رو میبره اگه من جای کالدرون بودم همین حالا اخراجش میکردم حتی اگر زیزو 2006 و رونالدینهو 2005 و حتی اگر ماراونا دهه 80 میبود باز هم اخراجش میکردم و حالا باید بگم که اگه بالاک و یا لمپارد ویا جرارد بیاد خیلی خوب میشه که جای این ابله رو بگیره....
یک سوال : چرا ما اینقدر بد بختیم درست در زمان اوج اینطوری بشه..؟
بابا مست بوده، یه غلطی کرده!!!
این بازی خیلی با حاشیه و مصدوم شده!!!
اما هرچی بشه، مطمئنم که از این توتی تو برنابئو به خوبی استقبال می کنیم!
با این وضعیت وسط زمین رو از دست میدیم. نه گوتی هست نه روبینیو نه اشنایدر.:41:
به نظر من خیلی تحت فشار قرار میگیریم.مگه اینکه دیارا یه چشمه از اون کارای تکنیکی فصل پیششو رو بکنه.:46:(البته اگه تو ترکیب باشه.):27:
اوضاع مهاجمانمون هم یکی از یکی بی ریخت تر::41:
نیستلروی مصدومیت داره...
باپتیستا فقط به فکر اینه که خودشو بندازه زمین پنالتی بگیره...:2:
هیگواین هم این فصل خیلی خوره شده و خیلی کم پاس میده و میخواد همه رو دریبل کنه...:2:
ساویولا هم (اگه به این بازی برسه) خیلی موقعیت خراب میکنه و کلا آدم بد شانسیه.:13:
خدا به خیر کنه.:41:
نه اینکه من طرفدار رئال نباشم . من هم مثل همه شما دوست دارم رئال ببره :40:ولی آدم باید یه ذره واقع بین باشه.
به امید برد رئال در بازی امشب.:40::40::40::40:
من نمی دونم شما چه کار زندگی شخصی بازیکنان هستید؟؟؟؟؟؟:41::41::41:
این مسئله تویه ایران مشکل داره وگرنه اونجا این چیزا اهمیتی نداره........:41::41:
مگه همین کریس رونالدو نیست که هر هفته با یکی و هر دقیقه هم عکساش میاد بیرون....
مهم اینه که اون بازی خوب خودشو بکنه....:46::46:
حالا اگه خوب بازی نکرد اون موقع باید از طرف خود باشگاه باهاش برخورد بشه و در صورت نیاز اخراجش کنند.....
مثل ماجراهایی که برای رونالدو بازیکن سابق خودمون پیش اومد....اما خیلی های دیگه مثل همین کریس رونالدو و یا الیور کان(2 یا 3 سه سال پیش) این مسائل براشون پیش اومد و تویه بازیشون هیچ تاثیری نداشت......که مهم همینه:46::46::46:
در ضمن بشر دل داره بیچاره شاید خسته شده میخاد بره با یکی دیگه زندگی کنه آخه به ما چه؟؟؟؟(شوخی کردم):31::31::31:
به هر حال باید امیدوار بود که روی بازیش تاثیر نداشته باشه........ولی اگه خدایه نکرده امشب فردوسی پور گزارشگر بازی رئال بود و اگه بهش اجازه بدن ببینید چه مانوری روی این مسئله میره و آبروی رئال رو می بره..:19::19::19:
اینم عکس های تمرین رئال در رم که سایت رسمی باشگاه گذاشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه فردوسی پور بگه همه زنگ می زنیم شبکه 3 می گیم این چیه اینا میگن و از این حرفا
بازیکنان دعوت شده به بازی با رم:
دروازه بانان : کاسیاس - دودک - کودینا
مدافعین : سالگادو - کاناوارو - راموس - هاینزه - تورس
هافبکها : گاگو - دیارا - گوتی - باپتیستا - درنت - بالبوا - روبن
مهاجمین : رائول - نیستلروی - سولدادو - هیگوئین
مثل اینکه خدا رو شکر هاینزه می تونه بازی کنه....البته باید دید که شوستر صلاح میبینه ازش استفاده کنه یا نه....
سلام
خداکنه رئال بتونه از این بحران ها به سلامت خارج بشه....
بازی امشب خیلی سخت خواهد بود فقط امیدوارم رئال نبازه !
ممنون بابت خبرهایی که قرار میدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصاحبه کوتاه شوستر:
ایا این بازی برای رئال در زمان بدی انجام می شود ؟
این بازی در زمان بدی برای ما انجام نمی شود اگر چه دوست داشتم بعضی از بازیکنانم را در اختیار داشتم اما می تواند بازی سختی باشد ولی با این باز هم ما به خودمان اعتماد داریم و این بازی برای رئال خیلی مهم است.
ایا همان ریسکی را که برای په په کردید برای هاینزه نیز می کنید ؟
ما در مورد او بحث کردیم و فهمیدیم که اگر یکشنبه نیز بازی می کرد خیلی خوب بود او شاید بتواند امروز به ما کمک کند اما مطمئن نیستم به طور کامل بتواند بازی کند ولی به طور حتم او برای ما خیلی مهم است و ممکن است ریسک نیز بکنیم.
ایا در حین این بازی به بازی برگشت نیز فکر می کنید ؟
ما نباید خودمان را فریب دهیم و امید این را داریم که به مرحله بعد صعود کنیم صدرنشینی در گروه به ما این اجازه را داد تا بازی برگشت را در خانه انجام دهیم و داریم برای بازی ای اماده می شویم که نتیجه اش در خانه خودمان معلوم می شود.
نظرتان در مورد رم چیست ؟
انها توتی و مانسینی را در حمله دارند اما با این وجود خیلی تهاجمی نیستند اما گل زدن به انها خیلی سخت است چون همه با هم دفاع می کنند ولی این برای ما خوب است من همیشه فکر می کنم تیمهای دیگری غیر از تیمهای ایتالیایی نیز هستند که برای تیمهای اسپانیایی اسانتر هستند.
اقا یه سوال سولدادو بازیش بهتره یا هیگویین ؟؟؟
به نظر خودم هیگویین این فصل اصلا خوب بازی نکرده ولی سولدادو که به تیم ملی دعوت می شد امسال خیلی کم بازی کرده ...
بچها سلام نه چارلز عزیز ولم کن نه ولم کن میخوام همین امشب اخراجش کنم ..نه گیر نده دیگه ول کن .....خیل خوب حالا که تو گفتی اگه امشب خوب بازی کرد اخراجش نمی کنم.(شوخی کردم)
راستی بچها اگر که هر گزارشگری بخواد که امشب اینجور حرفها رو بزنه همه بهش میتوپیم ....باشه؟
بچها سلام نه چارلز عزیز ولم کن نه ولم کن میخوام همین امشب اخراجش کنم ..نه گیر نده دیگه ول کن .....خیل خوب حالا که تو گفتی اگه امشب خوب بازی کرد اخراجش نمی کنم.:31::31:
راستی بچها اگر که هر گزارشگری بخواد که امشب اینجور حرفها رو بزنه همه بهش میتوپیم ....باشه؟
وحید جان سلام دیدم هستی گفتم یک سلامی گفته باشیم.
حتما میتوپیم بهش. انشا الله که رو بازیش تاتیر نزاره و خوب بازی کنه (گوتی)
خدا کنه در نبود روبینیو و اسنایدر این باپتیستا و روبن خوب کار کنن.
من که خیلی امید برد دارم.
واقعا هیچ خبری از رئال نیست....:13::13::13:
منم گفتم برای اینکه با شرایط بازی امشب بیشتر آشنا بشیم چند تا عکس از ورزشگاه المپیک رم براتون بزارم تا ببینیم رئال باید تویه چه ورزشگاهی بازی کنه:46::46::46:
این ورزشگاه حدود 80000 نفر گنجایش داره...
ورزشگاه خوشگلیه. امیدوارم خاطره بدی واسمون به جا نزاره.
نتيجه ي بازي امشب :
Real Madrid 2 - Rome 0
اااا کی اعلام کردند ؟؟؟نقل قول:
من یه 10 درصد احتمال می دادم درست باشه اخه کالدرون زنگ زد گفت
فک کردم دوباره داره شعر می گه ....
این المپیک شبیه ازادی خودمونه فقط سقف داره ...
عجب آدمیه این کالدرون...این به من زنگ زد و گفت که 3 بر 0 بازی رو بردند....!!!!!!:41::41::41:نقل قول:
وحید جان میگم شاید دقیقه 80 به شما زنگ زده؟؟؟؟؟؟ چون به من گفت 3 تا زدند:20::20::20:
البته نتیجه بازی رو برای من بصورت یه شعر گفت حالا نمی دونم داشت کتاب داستان می خوند یا از خوشحالی شاعر شده بود...!!!!!!!!!:39::39::39::39:
بعدم وحید جان آخه کجا شبیه آزادیه این ورزشگاه...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:19::19::19:
هر ورزشگاهی که چمن و صندلی داشت که آزادی نمی شه....:27::27:
حالا چرا ناراحت شدی....:4::4:
بابا غلط کردم:42::42::42:
نزن.....نزن:47::47::47:
....کمـــــــک:19::19::19:
ببین چه بلایی سرمون اورد..:24::24::24::24:
با وجود این بلایی که وحید سرم اورد ولی بازم دعا می کنم که رئال ببره:42::42::42:
به امید پیروزی رئال:
اینم مصاحبه رائول:
مهمترین لحظات سال در حال شروع شدن هستند ...
لیگ قهرمانان برای ما خیلی مهم هستند درطی سالیان گذشته رئال فقط تا مرحله یک شانزدهم نهایی بالا امده اما امسال قصد داریم پرستیژ خودمان در لیگ قهرمانان را احیا کنیم ما نمی توانیم امیدوار باشیم در برابر تیم با کلاس و قدرتمندی همچون رم بازی اسانی داشته باشیم اما این شانس را هم داریم تا با بازی خوب نتیجه خوبی نیز کسب کنیم.
بازی رفت در خارج از خانه و بازی برگشت در خانه است ایا این می تواند یک پوئن مثبت باشد ؟
این مایه دلگرمی ما است اما این را هم می دانیم که یک بازی بد ممکن است به اوت شدن ما از این تورنمنت منجر شود اگر رم خوب بازی کند و ما بد دیگر نمی توانیم کاری از پیش ببریم. ما فردا ۹۰ دقیقه فرصت داریم که خوب بازی کنیم و اجازه نداریم که به بازی برگشت فکر کنیم چون ممکن است بعدها دیگر دیر شود.
از رقابت رائول - توتی چه انتظاری دارید ؟
رقابت رئال - رم مهمتر است رم بازیکنی عالی است و بهترین بازیکن تیمش اما توتی همه چیز رم نیست. انها بازیکنان بزرگی دارند گر چه این توتی است که تیم را جادو می کند. او سالیان زیادی در این تیم بوده و افتخارات زیادی با رم و ایتالیا کسب کرده به همین دلیل باید خیلی مراقب او باشیم.
او اخیرا اعلام کرده باعث ناراحتی است که رائول توپ طلا را کسب نکرده است ...
این مایه افتخار من است که همچین بازیکن بزرگی در مورد من این طور صحبت کرده است اما هر چی بوده متعلق به گذشته بوده است.
ایا مهمترین هدف تیم گل نخوردن است ؟
مهمتر از ان ما می خواهیم گل بزنیم و باید بازی خوبی ارائه دهیم تا بر زمین مسلط شویم زدن یک گل و دریافت نکردن گل مهمترین هدف ماست اما مطمئنا بازی سختی خواهد بود.
چه چیزی شما را تحریک می کند ؟
ساده است . بازی کردن و تمرین کردن چیزهایی است که من بیشترین لذت را از انها می برم و اینکه دارم در بهترین تیم دنیا بازی می کنم اینها انگیزه من را زیاد می کنند به خصوص در این فصل.
رئال بیش از هر تیم دیگری در این لیگ قهرمانی دارد ولی الان همه بازیکنان تیم به خصوص من قصد داریم دوباره این قهرمانی ها را تکرار کنیم چون چند سال است رئال در سطحی که باید بازی کند بازی نکرده است.
ایا در طی این سالها از تیمهای دیگری پیشنهاد همکاری هم دریافت کرده اید ؟
هر کسی می داند که از وقتی در سن ۱۷ سالگی به رئال پیوسته ام همیشه ارزویم این بوده که در رئال بمانم. تیمهای زیادی من را می خواستند اما من همیشه جوابم یکی بوده است و هیچ وقت به ترک رئال فکر نکرده ام.
ایا فکر می کنید می توانید قهرمان این لیگ شوید ؟
از همان اول هم هدفمان همین بوده است. و این مرحله از بازیها تست خوبی برای تعیین سطح ماست. ما از انچه که در لالیگا انجام داده ایم راضی هستیم و این چند ماه اینده نشان خواهد داد که ایا این تیم امادگی قهرمانی در هر دو لیگ را دارد یا خیر. خودمان که بر این عقیده استواریم اما باید ان را ثابت کنیم
ببين وحيد اگه رئال 2 تا گل نزد ...نقل قول:
حالا مي بيني بازي رو ...
پيش بيني من درست درمياد
در ضمن اينو كالدرون نگفته من گفتم ...
اوني هم كه بهتون زنگ زد من بودم نه كالدرون سركارتون گذاشتم :31:
بازي رو كي گزارش گري مي كنه؟
دو تا خبر مهم:
1-دنیل دروسی هافبک و بازیکن کلیدی رم امشب به دلیل تب شدید بازی را از دست داد و قادر به همراهی تیم خود نخواهد بود.وی یکی از امیدهای تیم رم در این بازی بود.
2-سایت یوفا ترکیب اصلی تیم رئال مادرید را برای بازی امشب اعلام کرد:
کاسیاس - راموس - کاناوارو - هاینزه - تورس - دیارا - گاگو - گوتی - روبن - رائول - نیستلروی
نيمه اول يك بر يك تموم شد
اما خاك تو سر اين خياباني بي شعور و الاغ ...
كاملا مشخص مي كنه كه دشمن رئاله ...
آخ كه دلم ميخواد با چكش بزنم تو كلش موقعي كه داره گزارش مي كنه
بازی بد نبود. خوب کار کردن. ایشالا نیمه دوم ببریمشون.
نتیجه بازی تا پایان نیمه اول :
رئال مادرید 1 - رم 1
رائول 8 پیزارو 24
ترکیب رئال :کاسیاس - راموس - کاناوارو - هاینزه - تورس - دیارا - گاگو - گوتی - روبن - رائول - نیستلروی
ترکیب رم: دونی - خوان- مکسس - پانوچی - کاستی - پیزارو - پروتا - دروسی - مانسینی- ژولی - توتی
این خیابانی هیچی نوفهمه.......:31::31::31:
آخه یکی نیست بهش بگه تو که اطلاعات نداری چرا گزارش می کنی؟؟؟؟؟؟
تورس رو میگه گاگو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18: :18:
میگه پست اصلی راموس دفاع مرکزی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18:
اگه بخوام سوتی هاشو بگم نیم ساعت طول میکشه.......................
ولی نیمه اول خوب بود......قدر موقعیتهامونو ندونستیم....:13::13::13:
گاگو هم یکی دو تا توپ لو داد که بخاطر جوونیش بود.....
در کل همون که گل زدیم یعنی اینکه مثبت بوده
این داوره هم مشکل داشت....
ولی در کل من که راضی بودم.....:46::46::46::46:
چقدر اینجا شلوغ شده.......:20::20::20::20:
بچه ها همه سلام........:20::20::20:
قبول دارم. بد شانسیه ما هم خیابانی گزارش میکنه. روبن به این خوبی هی میگفت ...
گل بیخودی خوردیم. اگه به مدافع ( فکر کنم گاگو) نمیخورد کاسیاس حتما میگرفت.
راحت میبریم.
آره گاگو بود ولی بیچاره نمی تونست کاری دیگه بکنه.....اونم مثل بقیه خواست توپ رو برگردونه......آقا برید دیگه بازی داره شروع میشه:27::27::27:.......فعلا....نقل قول:
به امید پیروزی. فعلا تا بعد بازی
دقیقا موافقم ......نقل قول:
یه گاویه که دومی نداره ...
هیچی حالیش نیست ... :27::27:نقل قول:
اصلا حوصله حرف زدنو ندارم. حیف
نیمه دوم خیلی افتضاح بازی کردن.
باپتیستا هم آخه شد بازیکن.
چرا گزاشت دقیق ی 75 تعویض کرد احمق؟؟؟؟
بچه ها ناراحت نباشید.....:20:
بازی برگشت جبران می کنیم......:46:
ولی واقعا هر کی گل نزنه گل می خوره......:41::41::41:
اگه اون توپ نیستلروی گل می شد.....
امیدوارم بازی برگشت بازیکنان مصدوم برگردند و خوب بازی کنیم....
چون واقعا جای بازیکنی مثل روبینهو خالی بود.......
تا بعد.....