خیلی خیلی حیف شد.:41:
دیگه نمیشه امیدی داشت.:41:
خیلی خیلی حیف شد.:41:
دیگه نمیشه امیدی داشت.:41:
ای بابا با این مهاجما!!!!
امیدمون خیلی کمه.نقل قول:
دیگه نمیشه امیدی داشت.
ولی انشاالله جام حذفی!!
امروز واقعا حق استقلال باخت نبود.:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
:13:منم اين باخت رو به خاطر مهاجم ها مخصوصا برهاني ميدونم.:13:
آقای vahid_vaezinia باخت کجا بود بابا.(هر چند آنچنان فرقی هم با باخت نداره.)
بازی 0-0 تموم شد.
باید منتظر بازیهای بعدی باشیم.شاید یدفعه همه تیما خراب کردن و استقلال قهرمان شد.:31:
بازی خیلی کسل کننده ای بود!
ولی اگه برهانی اون همه اشتباه نمی کرد باز امیدی برای برد بود!
:31:از برهانی که بعید نیست.نقل قول:
عزيزم مگه شما استقلالي نيستين مساوي تو ورزشگاه آزادي براي استقلال باخت حساب ميشه:41:نقل قول:
سلام
ميدونم بازي كسل كننده بود اما دقت كنيد ما فقط 1 امتياز نگرفتيم بلكه صبا رو كه تو جدول بالاتر از ما هستش رو متوقف كرديم. خوشبختانه سپاهان هم مساوي كرد و احتمال اينكه پرسپليس هم مقابل پاس متوقف بشه يا ببازه خيلي زياده. در كل بازم مساوي از باخت بهتره.
به اميد خدا قهرمانيم
امسال همین برهانی استقلال رو پایین کشید!
ولی بازم امیدی هست!
به امید قهرمانی استقلال!
اما جام حذفی مال ماست.
ایشالا که قهرمان میشیم.نقل قول:
حالا که میگین مساوی تو خونه برابر با باخته به نظر من اگه استقلال می باخت بهتر بود.چون حد اقل این قرمزا نمیرفتن صدر جدول:31:
این نتیجه بهترین نتیجه ممکن برای قرمزا بود.:41:
من نميدونم آقا فيروز از اين برهاني چي ديده كه هميشه فيكس ميزارتش
درسته که آرش خیلی موقعیت خراب میکنه ولی خوب برای خودش موقعیت ایجاد میکنه.........
البته جای رضا عنایتی و علی سامره واقعا خالیه........الان فقط فرهاد مجیدی هستش......
البته مجتبی هم داره آماده میشه........
به امید قهرمانی استقلال در تمام جام های ممکنه..........
بازیه پاس با پرسپولی رو دیدین.این خیابانیم که پرسپولیسیه.داور رو عجب حکایتیه.نمیدونم با داور چکار میکنن که اینطور میشه.!!!!!! پنالتی ..........
خوب از تیمی که خدای شانسه و همه چی باهم دست به دست دادن تا قهرمان بشه چه انتظاری میشه داشت.:19:نقل قول:
6 امتیاز کم بشه بازم قهرمان میشهنقل قول:
پس دیگه هی نگید که ما پرسپولیسی ها شانس داریم.
همون سلام و خدا حافظ همیشگی . انشا... کاپ راببرید
اگه 6 امتیاز دیگه هم کم بشه بازم کمه چون از زمین و زمان براتون امتیاز رسیده .نمونش همین بازی که در طول 90 فقط یکی دو تا موقعیت خوب داشتین که یکیشونم رو سوتیه بد گلر پاس مرده خوری گل کردین. چندتا تک به تکم که نخوردین گل 100% که کمک داور که اونم تا خط 18 اومده بود که مثلا خوب ببینه بازم نخوردین .نقل قول:
از اون ور هر هفته گل ها و پنالتی های استقالال رو نمی گیرن .بازم میگین 6 امتیاز نباید کم بشه ولی تازه اینجوری یکم عدالت رعایت میشه .
بهتره پرسی ها تو بحثهای ما ف...لی نکنین.
اگه حالا ما رفته بودیم تایپیکشون و یه پست میدادیم.میگفتن به ما توحین کردن.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 فتح ا...زاده :کمبودها ودردهای ورزشی را به خوبی لمس کردم ومی شناسم
کمتر کسی است که با ورزش ومدیران ورزشی آشنا باشد ودکتر فتح ا...زاده را نشناسد .او مدیری لایق وچهره ای دوست داشتنی در عرصه ورزش به خصوص فوتبال می باشد.در این باره پرسپولیسی ها اعم از مدیران ،کادر فنی وبازیکنان ،حبیب کاشانی ،محمود خردبین ،حسین کلانی ،افشین قطبی ،حمید استیلی وکانون هواداران باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس اعلام کردند که در هشتمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی به دکتر فتح ا...زاده رای خواهند داد .فتح ا...زاده در اول فروردین 1338 ودر شهرستان خوی ودر محله شیخ مهدی به دنیا آمد وبه قول خودش که به شوخی می گوید :((به خاطر همین است که مردم سال نو را جشن می گیرند چون می دانند فتح ا...زاده در این روز به دنیا آمده .))دوران دبستان را در پیرانشهر واقع در مرز ایران وعراق تحصیل کرد وچون پدرش نظامی بود در پادگان زندگی می کردند .دوران دبیرستان را به شهر خوی بازگشت ودر دبیرستان خاقانی ادامه تحصیل داد .دوران دانشگاه را در تهران ودر دانشگاه آزاد اسلامی ودر رشته روزنامه نگاری ودر مقطع کارشناسی به پایان رساند.پس از آن در دو رشته روزنامه نگاری واقتصاد بین الملل موفق به اخذ مدرک فوق لیسانس شد وهم اکنون هم دانشجوی دکترای اقتصاد بین الملل می باشد.فتح ا...زاده در این باره می گوید :25 سال است که در عرصه روزنامه نگاری فعالیت می کنم وتجربه خوبی در این خصوص پیدا کرده ام وبا مسائل ومشکلات جوانان به خوبی آشنا هستم وکمبودها ودردهای ورزش را به خوبی لمس کرده ام ومی شناسم .با نیت خدمت به مردم این مرزوبوم وارد عرصه انتخابات شده ام وامیدوارم که بتوانم با تمام وجود در خدمت تمام مردم وجامعه اسلامی ایران باشم.طی روزهای آتی اطلاعات کامل تری درباره تجارب مدیریتی دکتر فتح ا...زاده وموفقیت هایی که وی در کارنامه سوابق مدیریتی خود دارد برایتان بیشتر خواهیم نوشت.
نقل قول:
چی شد پس ویرایش کردین!!!!!!!!!!!!!
من نمیدونم چرا این قرمزا..........هستن.
بابا اگه ما بیایم اونجا چیا که بارمون نمیکنید.
چرا میاین اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان حتما یه سری بزنید
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=208473
با این بازی که کردین چه جوری میاین اینجا پست میدین؟:13:
من اخه نمیدونم داور چه جوری اون پنالتی رو ندید!:18:
اگه یه کور هم بود میفهمید.
یاد بازی استقلال و شیرین فراز افتادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صحنه توپ از خط دروازه شیرین فراز گذشت ولی داور گل نگرفت
حالا امروز
توپ کامل از خط دروازه پرس پولیـــس گذشت ولی گل مورد قبول نشد
!!!!!!!!!!
جالبه توی هر دوتا صحنه گل رو قبول نکردن ولی اولی استقلال وقتی گل زد به اشتباه ! قبول نکردن ولی حالا وقتی پرس پولیس گل میخوره به اشتباه ! قبول نمی کنن
خیلی جالبه تازه عنایت میاد میگه
رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال تاکید کرد که اگر مسئولان باشگاه استقلال ادعای خود مبنی بر تضییع حقوق این تیم توسط داوران را ثابت کنند از سمت خود در کمیته داوران فدراسیون فوتبال کناره گیری خواهد کرد.
بازی با سایپا هم که پنالتی مارو نگرفتن بازی با برق هم که الکی پنالتی دقیقه آخر بازی با صبا باتری هم که نتونسته بودم بازی رو بیبینم بازم الان تو نود معلوم شد
همون اوایل بازی یه پنالتی 100 % رو نگرفتن بازی های دیگه هم به یه شکلی دیگه
از سپاهان امتیاز کم میشه بیرون از خونه بدون تماشاچی بازیکنانش هم که به هر شکلی باید جریمه بشن
یه سری تبعیض های که بین جریمه های که برای تیم ها ،تماشاچیا یا برای بازیکنا یه تیم میشه خیلی با جریمه های یه تیم دیگه فرق داره !!!
همین محسن یوسفی وقتی 4 جلسه محروم شد حتی وقتی شکایت کردن به 4 جلسه (که واقعا هم حقش نبود) و خواستار بخشش شدن حتی جلسه کمیته انظباطی
یا کمیته استیناف هم برگزار نشد ولی برای یه سری از بازیکنای دیگه
خوب چون 6 امتیاز از پرس پولیس کم شده خوب حالا باید اون 6 امتیاز رو بدن دیگه یه جورای
این داوری ها این تصمیم گیری های از کمیته انظباطی تلاش افراد و گروهای زیادی همه باید یه کاری بکنن
که هر جوری شده امسال پرس پولیـــــس قهرمان بشه خوب بلاخره این تیم نتونسته الان نزدیکه 8 سال هست که قهرمان بشه بلاخره همه باید تلاش بکنن !!!
سلام دوستان حتما یه سری بزنید
نقل قول:
کد:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=208473
انشا الله ملوان رو می زنیم !
اگه ملوان رو بزنیم خیلی خوب میشه.
خدا از دهنت بشنوه آقا امیرنقل قول:
ملون رو بزنیم تو مربع قهرمانی می یایم
این بازی رو هم که بردیم.
ایول مدعی قهرمانی هم که هستیم.
تبریک به همگی.
منم این پیروزی شیرین رو تبریک میگم.
کم کم طوفان آسیا داره بیدار میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کم کم طوفان آسیا داره بیدار میشه.
پیروزی تیم عشق را مقابل ملوان به همه عشاق تبریک می گم
اوه اوه چی چی گفتم
آقای SANR شما هم استقلالی بودینو ما نمیدونستیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم این برد رو تبریک میگم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازی رو نتونستم ببینم.چند چند شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه پنجمی میجنگید ؟
دوستانی که تایپیک رو ندیدن حتما سر بزنند.
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=208473&page=4
ها شما!!؟؟نقل قول:
واسه پنجمی میجنگید ؟
نه عزیز داریم برای صدر می جنگیم .
به کوریه چشم حریف 2_0 بردیم.نقل قول: