این هم بازیکنان میلان در بازی با لاتزیو
Milan: Dida, Antonini, Senderos, Kaladze, Favalli; Cardacio, Emerson, Flamini; Kakà, Seedorf; Shevchenko
Printable View
این هم بازیکنان میلان در بازی با لاتزیو
Milan: Dida, Antonini, Senderos, Kaladze, Favalli; Cardacio, Emerson, Flamini; Kakà, Seedorf; Shevchenko
هم تو سایت زده هم خود شبکه 3 نوشت
پس خدا رو شکر..نقل قول:
بالاخره یه بازیه میلان رو میبینیم..
این سایت شبکه سه، همش خالی بنده..
واسه بازی قبلیه میلان هم همینطوری خالی بسته بود..
باختییییییییییییییییییییی یییییییم
به سلامتی
تبریک میگم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تقصیر اون امرسون خر بود
اگه اخراج نمی شد اینطوری نمی شد
حالا عیبی نداره
جام حذفی زیاد مهم نیست
اصل اینه که میلان توی سری آ و جام یوفا نتیجه بگیره
خدا کنه بعد این باختها انجلوتی یه چیزایی توی اون مخش بره...
به امید برد مقابل کاتانیا....
Forza milan
۶ ژانويه ميلان - هامبورگ در دوبى
فوق ستارگان تيم ميلان به زودى در جريان تور زمستانى خود به امارات مى روند. قهرمان ۷ دوره اروپا كه ۶ ژانويه در دوبى با هامبورگ آلمان ديدار خواهد كرد، از روز ۲۹ دسامبر تور زمستانى خود را به امارات شروع مى كند. ميلان با تركيبى شامل «كاكا» برنده سال گذشته جايزه توپ طلايى اروپا،«رونالدينيو» بهترين بازيكن سابق سال جهان، «اندرى شوچنكو»، «پائولو مالدينى»، «كلارنس سيدورف» و «پاتو» قرار است وارد دوبى شود.
ستاره هاى ميلان كه سال گذشته هم سفر به دوبى را تجربه كرده اند، از بازگشت به امارات براى تمرين و همچنين ديدار با هامبورگ هيجان زده اند. كاكا در اين باره گفت: سال گذشته در دوبى لحظات فوق العاده اى را سپرى كرديم و واقعا منتظر سفر دوباره به اين شهر و بازى با هامبورگ هستيم. تمرين و بازى مقابل مردم فوتبالدوست امارات تجربه بزرگى براى ما خواهد بود. رونالدينيو هم تصديق كرد: چون تازه به ميلان پيوسته ام، اين اولين سفر من به دوبى خواهد بود. دوبى شهر منحصر به فردى است و بى صبرانه منتظر رفتن به اين شهر و بازى در آنجا هستم. «عدنان كاظم» مسئول امور تجارى و بازرگانى بخش ايران و خاورميانه امارات در اين باره اظهار داشت: با حمايت مالى اين سفر مى توانيم ۲ تيم بزرگ جهان را به دوبى بياوريم و به فوتبالدوستان اماراتى شانس تماشاى بهترين بازيكنان جهان از نزديك را بدهيم. اردوى تمرينى ميلان در امارات از ۲۹ دسامبر تا ۷ ژانويه برگزار مى شود و اين تيم روز ۶ ژانويه در دوبى به مصاف هامبورگ خواهد رفت
«اِگر» در راه سن سيرو
ميلانى ها براى فصل نقل و انتقالات زمستانى سخت به دنبال خريد يك مدافع پر قدرت و صاحبنام هستند و جديدترين نام در فهرست خريد روسونرى يك مدافع ۲۴ ساله است. بعد از نام هايى چون سرجيو راموس، تياگو سيلوا و ويليام گالاس اكنون از دانيل اگر مدافع ميانى تيم ليورپول به عنوان هدف جديد ميلان نام برده مى شود. به نوشته مطبوعات ايتاليايى اين بازيكن دانماركى كه در سال ۲۰۰۶ از تيم بروندبى راهى ليورپول شده بر سر تمديد قراردادش به مشكل برخورده و به نظر مى رسد با توجه به اختلافاتى كه وجود دارد هرگز قرارداد جديدى امضاء نشود. آدريانو گاليانى نايب رئيس ميلان قصد دارد رسماً با سران ليورپول بر سر خريد اين بازيكن وارد مذاكره شود. روزنامه ها نوشتند روسونرى بين ۷ تا ۸ ميليون يورو براى خريد دانيل اگر مى پردازد.
باختیم که باختیم، فدای سرتون.. :20:
همون طوری که فاشیست گفت، هدف میلان باید سری آ و جام یوفا باشه. جام حذفی خیلی مهم نیست..
انشاا.. کاتانیا رو میبریم و به این ناکامی های اخیر پایان میدیم..
پس باختیم:2:
به زور تونستم تا دقیقه 90 بازی را ببینم بعد از گلی هم که خوردیم خوابم برد
بعضی بازیکنان میلان خیلی سخت هست بهشون بگی بازیکن حرفه ی
اخه اون چه خطاهایی بود که امرسون کرد؟
یا اون فاوالی احمق که اون پنالتی را داد
باز فاوالی خوب بازی کرد
این امرسون خیلی بد بازی کرد
ولی من به بازی با کاتانیا امیدوارم...به احتمال 80% میبریم
حذف شدیم. خاک بر سر این آنجلوتی ترسو با این تعویض های مزخرفی که کرد.
کی از دست این راحت میشیم. داره حالمو به هم میزنه.
مربی به این ترسویی تا حالا تو عمرم ندیدم.
حالا این خط اینم نشون امسال یوفا رو میبره و دوباره ازش حمایت میکنن.
نه دیشب هم گفتن این فصل به احتمال بسیار زیاد اخرین فصل انجلوتی هستش
اگه خدا بخواد فصل بعد یه مربی دیگه میاد
فقط خدا کنه که دونادونی نباشه
منم حالم از دونادونی به هم میخوره. باید مغز خر خورده باشن اگه حتی فکرشم به سرشون بزنه.نقل قول:
من با رایکارد یا فن باستن موافقم. از مانچینی هم خوشم میاد.
شما چی ؟؟
مانچینی :13:
اما ریکارد عالی هست اما چیزی که کمی من را در مورد ریکارد به شک می اندازه اینه که در بارسا با رونالدینو به مشکل خورده بود و می ترسم در میلان با رونی به مشکل بخوره.
چند شب پیش هم که تلویزیون می گفت که رونالدینو گفته احتمال داره در تابستان به منچستر سیتی بره!
من هم با رایکارد موافقم
حالم از مانچینی به هم می خوره...اون خبر در مورد رونالدینیو هم الکیه...چون که رونی 2 3 سال با میلان قرار داد داره
نقل قول:
من هم با رایکارد موافقم
حالم از مانچینی به هم می خوره...اون خبر در مورد رونالدینیو هم الکیه...چون که رونی 2 3 سال با میلان قرار داد داره
خدا کنه همینطور باشه و رونی نره و ضمنا اگه رایکارد اومد امیدوارم با رونی مشکل نداشته باشه.نقل قول:
اما ریکارد عالی هست اما چیزی که کمی من را در مورد ریکارد به شک می اندازه اینه که در بارسا با رونالدینو به مشکل خورده بود و می ترسم در میلان با رونی به مشکل بخوره.
اگه این مشکلا نباشه رایکارد عااااالیه.
تورس:
ممكن بود به ميلان ملحق شوم
فرناندو تورس، ستاره اسپانيايى ليورپول كه مدال برنز مراسم توپ طلايى را از آن خود كرد در مورد احتمالات پيوستنش به ميلان پيش از امضاى قرارداد با آنفيلد سخن گفت. وى اظهار كرد: ميلان خواهان جذب من بود و با باشگاهم در اين رابطه وارد مذاكره شده بود اما كار به گفت وگوى رو در رو با من نكشيد.البته آتلتيكومادريد تا پايان مذاكراتش در اين رابطه چيزى به من نگفت اما باز هم خوشحال شدم چرا كه توجه باشگاه هاى بزرگ به بازى ام نشانه خوبى بود.گرچه ستاره اسپانيا شانس بازى در سن سيرو را پيدا نكرد اما همان فصل گذشته در رويارويى ليورپول مقابل اينتر در همان ورزشگاه گل پيروزى را به ثمر رساند. او در مورد احساسش گفت: خيلى تحت تأثير قرار گرفتم. هيچ وقت در آن استاديوم بازى نكرده بودم اما همه در موردش با من حرف زده بودند. راهرويى طولانى از رختكن تا زمين وجود دارد كه گذر از آن قبل از بازى حس غريبى را به آدم منتقل مى كند.
پيرلو به بازى مقابل كاتانيا نمى رسد
آندره آپيرلو و تيمش ميلان از نظر تعداد مصدومين به هيچ وجه فصل خوبى را نمى گذرانند. پيرلو كه بخش اعظمى از اين فصل را خارج از زمين گذرانده است تنها طى ۲ ماه گذشته چند دفعه اى براى تيمش بازى كرده است و معلوم نيست براى بازى يكشنبه تيمش مقابل كاتانيا نيز قادر به حضور در تركيب اصلى تيم باشد. در اين ميان كارلو آنچلوتى، مربى قرمز و مشكى پوشان شروع به استفاده از تركيب ديگرى براى رويارويى با حريفانش كرده است كه بر طبق آن در كنار غيبت هميشگى ماركو بوريلو و الساندرو نستا در اين فصل دانيل بونرا و اينزاگى نيز مى توانند خارج از زمين باشند. بونرا دچار كمردرد شده است و اينزاگى مهاجم سابق يوونتوس نيز آنفلوآنزا گرفته است. تنها اميد آنچلوتى، آندرى شوچنكو، ستاره اوكراينى او است كه در رقابت هاى چهارشنبه گذشته كوپا ايتاليا نيز گلزنى كرده است. البته الكساندر پاتو نيز در آمادگى كامل بسر مى برد.
گالاس به فكر ترك آرسنال است
ديگر همه از جمله خود ويليام گالاس مى داند كه با رفتارش طى هفته هاى اخير چه خطرى براى موقعيتش در آرسنال به وجود آورد. در حقيقت مثل اين بود كه بر روى لبه برنده تيغى حركت مى كرد كه سرانجام او را ناكار كرد.مدافع فرانسوى بازوبند كاپيتانى تيمش را از دست داد و در ادامه به چهره منفورى ميان هواداران و همتيمى هايش تبديل شد. با اين حال اكنون فابرگاس كاپيتان جديد نام گرفته است و تيم حركت رو به جلوى خود را آغاز كرده است اما گفته مى شود مدافع ۳۱ ساله تنبيه شده تيم به دوستان نزديك خود گفته است تصميم دارد آرسنال را به مقصد تيمى با فضايى دوستانه تر ترك كند.در همين راستا، يكى از دوستان نزديك گالاس گفت: ويليام ديگر در امارات خوشحال نيست. او از همتيمى هايش به خاطر آنچه كه گفته بود عذرخواهى نكرد حتى آرسن ونگر نيز او را مجبور به اين كار ساخت. با اين وجود مى خواهد تيم را ترك كند. خيلى به تابستان مانده است و از آنجايى كه در رختكن ديگر دوستى ندارد و كسى در تمرينات تيم با او حرف نمى زند مى خواهد جايى برود كه فضايى بهتر داشته باشد. شايعات مقصد بعدى مرد فرانسوى را پارى سن ژرمن معرفى مى كند اما خود وى ترجيح مى دهد به تيمى در سرى a بپيوندد.دوست گالاس در اين رابطه گفت: ويليام دوست ندارد به فرانسه باز گردد و ميلان به او اظهار علاقه كرده است كه گزينه خوبى به نظر مى رسد. در اين ميان سران بارسا اعلام كرده اند وضعيت گالاس در آرسنال خوب است و او هيچ جا نمى رود.
هاينزه جانشين «اگر» در ليورپول مى شود؟
طبق نوشته مطبوعات انگلستان باشگاه ايتاليايى ميلان نسبت به خريد «دانيل اگر» مدافع ميانى ليورپول اظهار علاقه مندى كرده است. اين بازيكن دانماركى كه تاكنون ۲۳ بار پيراهن تيم ملى كشورش را به تن كرده است تنها اين فصل شانس حضور در تركيب اصلى تيم را به دست آورد كه آن هم به خاطر مصدوميت مارتين اسكرتل ميسر شد. مبلغ پيشنهادى ميلان براى اين مدافع ۳/۹ ميليون يورو است اما لك لك ها به هيچ وجه قصد ندارند او را بفروشند و مايلند او را تا پايان قراردادش كه ۱۸ ماه ديگر است در آنفيلد نگه دارند. البته اگر سران ليورپول موفق شوند گابريل هاينزه، مدافع رئال مادريد را به دست آورند با فروش وى موافقت خواهند كرد.
این هم لیست مدافعان مورد نظر میلان برای نقل و انتقالات زمستانی:
ویلیام گالاس از آرسنال
دنیل اگر از لیورپول
ژائو میراندا از سائوپائولو
دیه گو گودین از ویارئال
تیاگو سیلوا از فلومینزه
برنو از بایرن مونیخ
سانتکروچه از ناپولی
کریستین زاپاتا از اودینزه
فلیپه از اودینزه
کاروتزیری از پالرمو
کیائر از پالرمو
همشون رو هم یک تیم شدن..!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونایی که اول نوشتم احتمالشون از بقیه بیشتره...
مثل این که رونالدینیو مصدوم شده و معلوم نیست به بازی فردا مقابل کاتانیا میرسه یا نه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا کنه مصدومیتش خوب بشه و به بازی فردا برسه
تو این فصل خیلی کمکون کرده...
این هم لیست بازیکنانی که برای بازی فردا اماده هستن:
Abbiati, Dida, Antonini, De Vito, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Senderos, Zambrotta, Cardacio, Emerson, Flamini, Gattuso, Pedrocchi, Kakà, Pato, Shevchenko, Viudez.
ميلان به دنبال ستاره بوكا
Channel 4 - مقامات ميلان براى تقويت خط دفاع تيم، اسكوتيل مونوز ستاره بوكاجونيورز را نشانه رفته اند.اين تيم كه براى حضور در نقل و انتقالات ژانويه تمايلى ندارد، با مصدوميت الساندرو نستا، فيليپه سندروس و پايان كار پائولومالدينى، تا تابستان آينده بايد در بازار نقل و انتقالات خودى نشان دهد. بنا به گزارش رسانه هاى ايتاليا، نمايندگان روسونرى بر سر انتقال اين مدافع ۱۸ ساله با مقامات بوكاجونيورز وارد مذاكره شده اند البته اين باشگاه براى جذب اين ستاره نوجوان، پورتو، اتلتيكو مادريد و رئال مادريد را پيش رو خواهد داشت.
نارضايتى كاكا از تاكتيك هاى ميلان
۴ Channel - كاكا ستاره برزيلى ميلان، از موقعيت خود در تركيب روسونرى و سياست هاى كارلو آنچلوتى در زمين اظهار نارضايتى كرد.ميلان در ابتداى فصل روندى صعودى را پيش گرفته بود اما در هفته هاى اخير بار ديگر دچار تزلزل شده و با شكست مقابل حريفان خود، با ۶ امتياز اختلاف نسبت به اينتر صدرنشين، رده دوم را به دست آورده است. كاكا كه اين شرايط را رضايت بخش نمى داند، از سيستم جايگيرى بازيكنان و سياست آنچلوتى براى تقابل با كاتانيا به خشم آمده است در اين باره گفت: «تيم ما در زمين مشكلات بسيارى دارد به همين دليل تمامى بازيكنان در مدت ۹۰ دقيقه در حال دويدن هستند اما نمى توانند با يكديگر هماهنگ شوند. من هميشه به همراه سيدورف و پشت اينتزاگى تك مهاجم تيم بازى مى كردم و مى توانستم از جناحين فرصت گلزنى پيدا كنم اما با آمدن رونالدينيو كه به عنوان مهاجم نوك به ميدان مى آيد، هيچ كارى از دستم ساخته نيست و همين موضوع سبب شده كه در بازى هاى اخيرم نتيجه قابل قبول را به دست نياورم.»
به نظر مى رسد تركيب ناهماهنگ كاكا و رونالدينيو در ديدار يكشنبه شب نيز در خانه، ميزبان كاتانيا باشند و بار ديگر در كنار يكديگر به رقابت بپردازند.
رونالدينيو به ميلان ايمان دارد
باوجود اينكه ميلان در جام حذفى ايتاليا با شكست مقابل لاتزيو از گردونه رقابت ها كنار رفت، رونالدينيو به موفقيت تيم روسونرى خيلى اميدوار است. مهاجم برزيلى ميلان مى گويد: مهم اين است كه ما در اين ديدار براى كسب پيروزى تلاش خود را كرديم اما جوانى آنها در پايان بر ما غلبه كرد. او افزود: از اينكه نتوانستم گل بزنم ناراحتم اما من خيلى تلاش كردم تا در موفقيت تيم سهيم باشم. بازيكنان لاتزيو كه در جريان اين مسابقه بسيار جسورانه توپ زدند، كار ميلانى ها را بسيار دشوار كرده بودند و حريف پايتخت نشين تنها در وقت اضافه اين جدال پربرخورد و به لطف گل گوران پاندف در اين ديدار به پيروزى دست يابد. رونالدينيو مى گويد: آنچلوتى به ما گفته بود كه لاتزيو هميشه در كوپا ايتاليا خوب بازى مى كند و در بازى هاى اخيرش نيز عالى كار كرده است. اين بازى را بايد فراموش كنيم و به ديدار امروز با كاتانيا فكر كنيم.
كاكا: كاش توپ طلا را من برده بودم
كاكا گفت: دوست داشته توپ طلا نصيب او مى شده اما كريستيانو رونالدو به شايستگى آن را از آن خود كرده است. ستاره برزيلى تيم ميلان گفت: اگر توپ طلا به من مى رسيد خوشحال تر مى شدم اما واقعيت اين است كه كريستيانو رونالدو سال بسيار خوبى را پشت سر گذاشت و يك بازيكن بسيار خوب است. همه كسانى كه فوتبال را دنبال مى كنند اين موضوع را مى دانند. در آينده او جام هاى بيشترى را خواهد برد چرا كه بسيار خوب بازى مى كند. كاكا در مورد ديويد بكهام كه بتازگى به تيم ميلان پيوسته، افزود: بيشتر مردم حضور بكهام در ميلان را اتفاق مثبتى تلقى مى كنند. من واقعاً خوشحالم كه او به تيم ما پيوسته چرا كه ويژگى هاى بسيار مثبتى دارد و يك بازيكن كاملاً حرفه اى است. بكهام به ما كمك خواهد كرد تا به عنوان قهرمانى رقابت هاى جام يوفا و سرى a دست پيدا كنيم.
كاكا : بكهام به ما در قهرمانى اسكودتو و جام يوفا كمك مى كند
كاكا، ستاره برزيلى تيم ميلان اظهار كرد آن قدر از آمدن بكهام به ايتاليا خوشحال است كه نمى تواند تا رسيدن او در سال جديد صبر كند.ستاره سابق منچستريونايتد قرار است با بازيكنانى چون رونالدينيو، آندرى پيرلو و كاكا همبازى شود. در اين ميان ستاره برزيلى معتقد است هافبك انگليسى مى تواند تغييرات مهمى در شرايط قرمز و مشكى ها به وجود آورد.وى در اين رابطه گفت: همه فكر مى كنند آمدن بكهام به ميلان به ضرر تيم است اما من و همه همتيمى هايم در ميلان از آمدن او خوشحاليم. ديويد، كيفيت و مهارت را به تيم خواهد آورد و به ما كمك مى كند تا اسكودتو و جام يوفا را برنده شويم. در حقيقت تجربيات اين بازيكن در فوتبال انگلستان بسيار ارزشمند خواهد بود چون در ليگ آنها هميشه اتمسفر مثبتى در جريان است. او در ادامه اظهار كرد: ليگ برتر انگلستان فضاى رقابتى فوق العاده اى دارد اما من هميشه گفته ام كه فعلاً بازيكن ميلان خواهم ماند و اگر روزى اينجا را ترك كنم تنها به خاطر آرزوهايم خواهد بود كه با آنچه كه در سياست باشگاه است متفاوت است و احتمالاً اين ليگ برتر است كه دوران حرفه اى ام را در آن به پايان مى رسانم.
بكهام: نمى توانم براى پوشيدن پيراهن ميلان صبر كنم
ديويد بكهام ستاره پرحاشيه فوتبال نمى تواند براى پوشيدن پيراهن ميلان صبر كند. او كه قرار است ژانويه به روسونرى بپيوندد اميدوار است با بازى در يكى از پرافتخارترين تيم هاى اروپا بتواند دوباره به تيم ملى انگلستان بازگردد و عضوى از كاروان عازم به آفريقاى جنوبى باشد. طبق برنامه هاى هماهنگ شده اين فوتباليست ۳۳ ساله انگليسى قبل از كريسمس به ميلان خواهد رفت تا تمريناتش را با تيم به موقع شروع كند. كاپيتان سابق تيم ملى انگلستان در اين رابطه گفت: براى حفظ آمادگى بدنى، بازى مداوم خيلى مهم است. اين يكى از دلايلى است كه تصميم گرفتم به خاطرش چند ماهى به ميلان بروم. من براى يكى از بزرگترين باشگاه هاى جهان بازى خواهم كرد و همزمان پيراهن تيم ملى انگلستان را هم خواهم پوشيد. وى ادامه داد: مى خواهم به بازى براى تيم ملى ادامه دهم و حضورم در ميلان در تصميم گيرى كاپلو مؤثر است. او تيم ملى انگلستان را خيلى خوب مديريت كرده است و همه روحيه و اميد خود را بازيافته اند. مى خواهم باز هم با او كار كنم.
تبریک
بردیم...
میلان 1 - 0 کاتانیا
کاکا
منم این برد رو تبریک میگم.
میتونستیم خیلی بهتر از این ببریم و تفاضل گلمون رو بهتر کنیم و لی متأسفانه از فرصت هامون خوب استفاده نکردیم..
چه دروازبانی داشت این کاتانیا !
جدول سری آ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تبريك ميگم . البته من فقط تا دقيقه 70 رو تونستم ببينم .
اصلا از بازی تیم راضی نبودم. باز هم بعد گل ترسو بازیهای آنجلوتی و همون داستانها. ولی به هر حال تبریک میگم.
به امید آینده.
ولی میلان خیلی موقعیت خراب کرد
مخصوصا شوا...که اگه بجاش سوپر پیپو بود حتما یکیش رو حداقل گل می کرد
هفته دیگه بازی حساسی با یووه داریم
فورزا میلان
منم تبریک میگم.
بهتر شده بودیم هرچند هنوز با اون میلان بزرگ خیلی فاصله داریم.
کاکا امروز از روزهای خوبش بود وقتی کاکا راه بیفته میلان راه افتاده.
جای پیرلو شدیدا خالی هست.
دلم براش تنگ شده:19:
این امرسون که رفت بیرون تیم بهتر شد
سرعت تیم رفت بالا...چون یانکلوفسکی اومد هافبک کناره
فلامینی رفت پست اصلیش...
کاکا هم که پست تخصصی اش یعنی پشت دو مهاجم بود دقیقا...و هر کاری خواست کرد
به امید برد مقابل یووه
رونالدو و بازگشت به سن سيرو
مديربرنامه هاى رونالدو فاش كرد كه اين بازيكن مى تواند به ميلان بازگردد. فابيو فارا در اين خصوص اظهار داشت:« ميلان هرگز دست از ما برنداشته است و نشان داده كه همچنان خواهان رونالدو است. مهم اين است كه رونالدو دوست دارد براى تيم بزرگى بازى كند. علاقه داريم كه رونالدو در سال ۲۰۰۹ به ميلان بازگردد. هفته آينده با سران فلامينگو قرار ملاقات داريم اما راه نيافتن اين تيم به رقابت هاى ليبرتادورس به معنى آن است كه رونى علاقه اش را به اين تيم از دست داده است.»
كاكا: رونالدينيو حسابى جا افتاده است
به گفته كاكا هافبك برزيلى ميلان، با حضور رونالدينيو مسئولين اين تيم درصدد ايجاد تغييرات تاكتيكى لازم براى استفاده بهينه از توانايى هاى جادوگر جديد خود هستند. رونالدينيو تابستان امسال از بارسلونا جدا شد و به جمع روسونرى ها پيوست. او تا به حال ۷ گل براى دارنده ۷ عنوان قهرمانى اروپا به ثمر رسانده است. امسال از كاكا خواسته شده است تا بيشتر به عنوان يك مهاجم پوششى بازى كند به همين دليل مثل گذشته زياد در حملات تيمى شركت نمى كند و تأثير كمترى روى گل هاى به ثمر رسيده داشته است. وى در اين رابطه گفت: «رونالدينيو به خوبى جا افتاده است و كمك بزرگى براى تيم مى باشد. در گذشته به اين دليل كه بازيكنان به خوبى با هم هماهنگ بودند به صورت اتوماتيك وار حمله مى كرديم. من و كلارنس سيدرف غالباً پشت سر يك مهاجم (معمولاً اينزاگى) بازى مى كنيم. با توجه به حضور رونالدينيو مربى مجبور بود كه تاكتيك تيم را عوض كند. بايد مى توانستيم با او هماهنگ شويم تا به صورت خودكار حمله كنيم. در تيم ملى با هم بازى كرده ايم اما حالا شرايط فرق مى كند. مشكل اصلى درك درست از بازى يكديگر است.»اين بازيساز برزيلى خود را براى تاكتيك جديد قربانى مى كند: «سعى مى كنم خودم را با شرايط جديد وفق دهم چرا كه اغلب مجبور مى شوم بيشتر متمايل به خط ميانى بازى كنم. دوست دارم نزديك خط حمله باشم اما نيازهاى تيم را درك مى كنم. در واقع مردم انتظارات ديگرى از من دارند (گل و پاس گل) بنابراين اگر نتوانم اين خواسته ها را برآورده كنم مورد سرزنش و انتقاد قرار مى گيرم.»كاكا در ضمن بشدت منتظر حضور ديويد بكهام در سن سيرو است: «او به ما كمك خواهد كرد كه به هدفمان برسيم. سپس ممكن است عاشق ميلان شود و در اينجا بماند.»
رونالدينيو:
دفعه بعد توپ طلا را مى برم
رونالدينيو ستاره برزيلى ميلان از اينكه امسال در ليست كانديداهاى دريافت توپ طلا قرار نداشت بسيار ناراحت شد و قول داد كه بر تلاش خود بيفزايد تا سال آينده بتواند اين جايزه را از آن خود كند. ممكن است شرايط نامساعد سال قبل در بارسلونا باعث شده باشد تا حتى در اين ليست جاى نگيرد. وى تا به حال براى روسونرى فوق العاده بوده است و اميدوار است كه فصل آينده به اين جايزه دست پيدا كند: «وقتى ليست كانديداهاى دريافت توپ طلا را ديدم، متوجه شدم كه نامم در ميان آنها نيست. اين موضوع باعث شد عزمم را جزم كنم تا فصل بعد بتوانم دوباره وارد ليست شوم.» ميلان به اين بازيكن برزيلى كمك كرده تا بتواند دوباره به اوج برسد. رونالدينيو خود نيز به سختى تلاش مى كند تا بتواند دوباره مثل گذشته يك ستاره باشد.