میشه واسه منم تو p.m توضیح بدین ؟؟!! :20:نقل قول:
منم اصفهانم الان از شاتل سرویس میگیرم تا یه هفته دیگم تموم میشه ,میخوام ببینم صرف میکنه از این نامحدودا بگیرم یا نه ؟
Printable View
میشه واسه منم تو p.m توضیح بدین ؟؟!! :20:نقل قول:
منم اصفهانم الان از شاتل سرویس میگیرم تا یه هفته دیگم تموم میشه ,میخوام ببینم صرف میکنه از این نامحدودا بگیرم یا نه ؟
من از جمعه به این طرف افت شدید سرعت داشتم در فن آوا!!!
سرعت دانلودم از 110 به 20 رسیده است!!
بقیه هم همین مشکل را دارند؟
سرعت دانلود شبانه فن اوا 30 کیلوبایت در ثانیه هست.از ساعت 2 تا 7 . اگه یه سره دانلود کنی میشه 500 مگ. یعنی یک فیلم و نیم با پسوند mkv . من خودم سریال دانلود می کنم که شبی 3 قسمت رو راحت دانلود می کنه.نقل قول:
منتها دیشب سرعت از 30 رسیده بود به 15-12 و یه قسمت سریال بیشتر نتونستم دانلود کنم. حالا نمی دونم چرا. دوستان دیگه که دیشب کار کردن برای شما هم سرعت حدود 12 بود؟ الانم سرعت خرابه باز. یه صفحه هم باز نمی کنه
یه تک مضراب بی ربط به تاپیک : سریال هوش سیاهه رو دیدینش تاحالا؟ با برو بچ میبینیم تا قسمت بعدش سر گرمیم... :16:همش راجع به اینترنته ! اونقدر غیرفنی و اغراق آمیز درست شده که تبدیل شده به یه شاهکار کمدی.
نقل قول:
بله. همه فیلم های ایران کمدیه به یه نحوی.
ولی حالا برای اینکه جفتمون رو نندازن بیرون از پی سی ورلد، سرعت شبانه دیشبتون و الانتون در چه وضعیته؟ برای من خیلی افت کرده. پشتیبانی هم که جواب نمیده. مگه قرار نیست 24 ساعته باشه؟
آره برای منم همینطوره من الان S31 دارم 1.2 شبه اینجوری میشه :13:
ببینید مگه یادتون نیست که الان شرکت داره سر ما منت میذاره بهمون شبانه رایگان میده ؟!
پس برید خدا رو شکر کنید...
اما خودمونیم عجب مملکت بی صاحابی داریم ها، هر روز دلشون میخواد میکنن 128 ، فرداش باز 256 باز دوباره 128
برای من دیشب شبانه خیلی خوب بود ( فن آوا گستر توس ، مشهد ) ، شکر خدا گوش شیطون کر.:11:
تو نماینده های فن آوا تو شهرستان های مختلف ، به نظرم نماینده مشهد از همشون بهتره ، والا. یکبار مشکل داشتم فقط تلفن زدم ، بدون اینکه خواسته باشم نیم ساعت بعد دو نفر اومدن با مودم و لپ تاپ ، کفم بریده بود! البته معلوم شد از تجهیزات مرکز مخابراتی بوده ( دانلود با تورنت میشد ولی آدرس نمی رفت ، هیچی نه صفحه نه دانلود )
الان زنگ زدن شرکت گفتم 3-2 روزه سرعت شبانم شده 128 گفت ما 2 ماهه کردیمش 128. از سیاست های شرکتهنقل قول:
شما هم شانس داشتید که 256 می گرفتید
می بینید؟ دنیای ما ها روی شانس می گرده، مرتیکه دروغگو
من که از فن اوا میرم اگه همین طوری بمونه.با 128 هیچی نمیشه دانلود کرد. حالا اینکه گفتین یه بار 128 فرداش باز 256 باز دوباره 128 میشه، یعنی قبلا هم همین طوری کردن؟ احتمالش هست دوباره برگردوننش به 256 ؟
الان از خیلی ار دوستانی که میشناسم سرعتشون روز و شب پایینه دلیلشم هر وقت زنگ میزنیم میگن برای قطعیه کابله سراسری از این حرفا . به هر حال الان سرعت همه یه جورای مثل 1 ماه پیش نیست و احتمال برگشتش به همون سرعت 256 هست البته با یکم صبر :11:نقل قول:
شما اگه میتونی بری که برو.نقل قول:
من هم منظورم همین آخرین دفعه ای بود که بهش گتن شانس.
اما تا وقتی که در واردات اینترنت رقابت نباشه ، همین آشه و همین کاسه.
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
آخه مشکل یکی دو تا که نیست که.نقل قول:
الان مثلا بخوای بری آسیاتک، باید 30 تومن هزینه راه اندازی بدی ! (پول زور که میگن، اگه تا حالا ندیدید، همینه)
چرا! PDF میشه دانلود کرد :31:نقل قول:
دوستان یه چیزی بگم؟ فحشم ندین ها . شماها چی دانلود میکنین؟ وقتی یه سر تو سایتای دانلود مثل freshwap و allyoulike میزنم میبینم این چیزا هست:
1 - فیلم سینمایی
2 - سریال
3 - انیمیشن
4 - نرم افزار
5 - موسیقی
6 - ویدئو کلیپ
7 - بازی PC,XBOX,PS2,PSP,PS3,WII
8 - محتوای مستهجن و غیر اخلاقی.
چیز دیگه ای هم هست؟
خوب ، حالا متناظر به موارد بالا:
1و2و3 - بهترین فیلم ها رو دارن 1000 الی 1500 تومن میفروشن اونم با کیفیت DVD کامل rip نشده، یا حتی BluRay در سایزهای مختلف مثلا در hdtv-master.net و انواع کارتون ژاپنی مثلا در irananime.blogfa.com، چه اینترنتی چه تو بازار شهرتون فیلم و سریال هستش. بخدا ارزونتر از دانلود در میاد براتون. رفیق من 4 ماه با شبانه تورنت secretmyth رو دانلود کرد تا نسخه 3 گیگی 2012 رو داشته باشه ، خوب اگه مث آدم میگشت ، تو نت بود
hdtv-master.net/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypag e.tpl&product_id=894&category_id=3&option=com_virt uemart&Itemid=67&vmcchk=1&Itemid=67
4و7 - این که دیگه هیچ محدودیتی نداره میری بازار میخری به مفت.
5و6 - موسیقی که شکر خدا حجمی نداره، مگر Discography دانلود کنین که خوب ممکنه سه چهار گیگ بشه. کلیپ هم شخصا بررسی کردم ، کلیپهای HD که تو نت پیدا میشه هیچوقت ندیدم از 150 مگ بیشتر باشن.
8 - نداشتنش خیلی بهتره ، خدا کنه ازین آشغالا اصلا پیدا نشه که فقط شر و کثافت نتیجشه.
9 - مگه چیزی بخواین که هیچ جور نشه خرید که این هم چاره داره: تو همین فروم ها کلی برو بچ هستن ، کارشون دانلوده ، با قیمتهای مناسب، گیگابایتی 800 تومن! راحت سفارش میدین براتون میفرسته.
حالا بجای اینکه خودتون رو آزار بدین، ازین شرکت به اون شرکت، هزینه نصب ، تاخیر یک هفته ده روزی برای قطع و راه اندازی مجدد... راحت وب گردی کنین ( قبول دارم ف ی ل ت ر ی ن گ هنوز مشکلداره و درست کار نمیکنه ) و دانلودهای بزرگتون رو از راههایی که گفتم و خودتون هم میدونین و استادین تهیه کنین. اینجوری بجای اینکه پولتون رو بریزین تو شکم شرکتهای اینترنتی ، یه عده کسب و کاری برا خودشون درست میکنن و نون میخورن شمام به چیزی که میخواین میرسین.
بد میگم ؟
یه چیز رو هم فراموش نکنین : تو کشورایی که اینترنت 30 مگابیتی دارن، مردم به کپی رایت احترام میگذارن، خودشون رو خفه نمیکنن ... ما با این اینترنت پت پتی مون ازهمین الان دنبال دانلود فول آلبوم و تمام سیزن های فلان سریالیم.
با حرفهای من منصفانه برخورد کنین.
موقف دانلود شبانه از فن آوا یهو دیدم اکانت شبانه قطع شد و وصل شد به اکانت روزانه که از اینترنتم کم شه !
برای شما هم این مشکل پیش اومده؟
مرسی.نقل قول:
راستش با نظرتون موافقم و خوشمم اومد که این طوری تحلیل کردی مسئله رو. ولی یه چیز هایی هست که یهویی برات پیش میاد که دانلود کنی و در ضمن نمی دونی که فایل درست رو دانلود می کنی یا نه. مثلا می خوای فیلم دانلود کنی بعد از دانلود می بینی رو پرده ایه و باید دوباره بگردی لینک دیگه پیدا کنی تا بالاخره درستش رو پیدا می کنی. یا یهویی موبایلت از کار می افته باید یه فریمور 200 مگی رو دانلود کنی (اتفاقی که برای خودم افتاد) خب نمی تونی صبر کنی تا یکی دیگه برات دانلود کنه بعد برات بفرسته.
ولی با این حال با مورد شماره 9 خیلی حال می کنم. نمی دونستم همچین کسایی هم هستن. فکرش رو که می کنم می بینم کلی نصف کارام با این جور ادم ها راه می افته. اگه میشه دربارشون توی pm بیشتر توضیح بده که کدوم فروم، چند روزه می فرستن و اینا...
ممنون
احتمالا برای شما auto dial شده. از توی برنامه مدیریت دانلودت غیر فعالش کن.نقل قول:
whitewolf:
دوست عزیز این افرادی که دوستمون اشاره کردن اکثرا افرادی هستند که در سازمانهای دولتی یا دانشگاهها یا شرکتهای خصوصی بزرگ یا حتی آی اس پی ها مسءول شبکه هستند یا به نحوی به شبکه دسترسی دارند البته با پهنای باندهای بالا.میتونی تو فروم پرشین تولز پیداشون کنی.کار خیلیاشون تایید شده است.ولی با این حال من هنوزم چیزایی که میخوام خودم میگیرم از شبکه.
بله تا وقتی مسئولین هم مثل همین نشاطمون فکر میکنن وضع از این بهتر نخواهد شد......
پس اون ها که اینقدر به کپی رایت اهمیت میدن، عقلشون نمیرسیده که اگه به مردم اینترنت پر سرعت بدن کپی رایت بیشتر نقض میشه ؟ یا اگر استفاده نمیکنن مردمشون برای چی بهشون میدن ؟
یا چرا توی کره جنوبی پر سرعت ترین اینترنت های دنیا رو رایگان برای همه فراهم کردند ؟!
به قول یه بنده خدایی، اگه بده چرا اونا داشته باشن ؟! اگه خوبه چرا ما ...
یکشنبه، 19 اردیبهشتماه 1389
گزارشی از سنجش سرعت کاربران اینترنتی در ایران: لاکپشت سنج!
کد:http://www.ictna.ir/news/archives/027212.html
سلام
یه یک هفته ای هست که مقدار مگابایت باقی موندم رو توی IBS دیگه اپدیت نمی کنه و روی یه عدد ثابت مونده. ادم نمی فهمه چقدر از شارژش مونده. برای شما هم همین طوریه؟
نه ! همچی توپ کم میکنه ؛ مو رو از ماست میکشه بیرون :31:نقل قول:
دوشنبه، 20 اردیبهشتماه 1389
زیرساخت: اختلالی در شبکه ارتباط بین الملل وجود ندارد!
ictna.ir/news/archives/027262.html
دوستان مثلی که درست نشده این داستان اکانت شبانه .من سرویس 512 دارم سرعت دانلود شبانه به 13 kb بیشتر نمیرسه :18: برای شمام اینجوریه ؟
زنگ زدم نمایندگی می گه بدلیل اینکه همه شبا دانلود میکنن سرعت اینجوری شده
اما یه سوال پیش میاد این وسط چرا قبلا که افزایش پهنای باند نداده بودن اینجوری نمیشد!!
برام منم اینجوریه.نقل قول:
نمایندگی هم دروغ میگه فن آوا خودش سرعت شبانه رو فیکس کرده تا ملت کمتر دانلود کنند و در پهنای باندشون صرفه جویی بشه.
سرعت اکانت شبانه با اکانت معمولی من اصلا یکسان نیست اینم یک دلیل دیگه که سرعت پایین به خاطر دانلود زیاد نیست.
قبلنا من شنیده بودم که به داتک میگفتن د*دتک، (میدونید که بعضیا اینجا جنبشون ندارن و خیلی خوششون میاد از اون دکمه که علامت تعجب داره استفاده کنن)
حالا مثل این که باید به فن آوا هم بگیم ... آوا !
خیلی بی شرفیه. اول کلی روی اینترنت شبانشون مانور میدن بعد میزنن سرعتشو نصف می کنن. هیشکی هم که نیست روی کارشون نظارت داشته باشه.
الان به غیر از فن اوا دیگه چه شرکتایی اینترنت بالای 128 رو به کاربرای معمولی هم میده تا دوباره یه سبک سنگین کنیم شرایط رو؟
.
.
.
.
.
.
.
این IBS ماهم که اعدادش چند روزه stop شده. خودمم نمی دونم چه کارم الان.
بعد میگن ارق ملی!
سپنتا اینترنت با لا 128 به کاربر خانگی میده. 1 ماه پیش زنگ زدم پرسیدم گفت هیچ مدرکی نمیخواد. فک نکنم از 1 ماه پیش تا الان چیزی تغییر کرده باشه.
از هر جا ميخواي بگيري اول زنگ بزن ببين پورت خالي دارن بعد درخواست جمع آوري بده من اشتباه كردم اول درخواست جمع آوري دادم در عرض 24 ساعت خطم از رانژه خارج شد حالا هيچ جا پورت خالي نداره، ولي بالاخره تونستم از امپراطور كه نماينده صبانت هست بگيرم. (خيلي باحاله خود صبانت پورت خالي نداره ولي امپراطور داره البته ميگفت همين يك دونه را تو مركز مخابرات شما خالي داريم)نقل قول:
شبانه سپنتا چه جوریه سرعتش؟ روزانش چی؟نقل قول:
ببخشید دوستان اگه به موضوع تاپیک ربطی نداره
تو تاپيك خود سپنتا بپرسي زودتر به نتيجه ميرسي متاسفانه تاپيك فن آوا يكم كم كاره!!!
يكي از دوستام نامحدود سپنتا را داره سرعتش حدود 12_13 هست.
اره تاپیک خیلی خلوته
اقا یه سوال : سر ماهه ، پول رو به غیر از توی صف بانک وایسدن و فکس کردن فیش دیگه چه طوری میشه براشون ارسال کرد؟ یه طوری اینتنرتی یا کارت به کارت یا یه همچین چیزی. چون من ماه اولمه با این شرکت
مرسی
سلامنقل قول:
توی این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو یوزر و پستو وارد کن همه چیز داره پرداخت آنلاین ، تغییر سرویس و ...
ببین شما اصلا به خود شرکت زنگ زدی بپرسی !؟نقل قول:
من اینترنتی براشون ریختم.
نه دیروز که این فکر به ذهنم رسید بخش مالی تعطیل بود. پشتیبانی هم جواب نمیداد.نقل قول:
یه طرف دیگه قضیه هم تنبلیه که بد مرضیه و هیچ کاریش نمیشه کرد :31::31:
الانم که 2 ساعته دارم می گیرم اشغاله. اولین باره می بینم یه تلفن گویا اشغاله.
کلا پشتیبانی s ucks
البته این مورد رو کاملا موافقم که قبلا که اون منشیاشون بودن لا اقل میشد با هاشون صحبت کرد الان که دیگه فقط یا میگه مشغوله یا میگه پاسخگو نیستن.
داخل پورتال مشترکین خود سایت فن آوا میشه به صورت آنلاین با کارت های شتاب پرداخت کرد...نقل قول:
کد:http://payment.fanava.com/
ببخشید فن اوا ایا سرعتش هنوز همون ثابته یا متغیر شده . چون 6 ماه پیش که فن اوا داشتم سرعت روز و شب ثابت روی 30 بود . 128 داشتم
اخه من چون تلفنی ثبت نام کردم یوزر و پسورد اینو ندارم.نقل قول:
یوزر و پسورد ibs هم بهش نمی خوره.
زنگم زدم شرکت گقتم من تلفنی ثبت نام کردم یوزر و پسورد پورتابل مشترکین رو می خواستم اول گفت همون یوزر و پسورد ibs رو بهش بزن، بعد که گفتم قبول نمی کنه گفت پورتابل فقط برای مشترکین سرویس S هست نه سرویس P (اقتصادی) که من باشم. یه جورایی انگار می خواست منو از سرش بکنه این جوابو داد.
حالا قضیه چیه؟ شما یوزر و پسورد ibs تون چه فرقی با یوزر و پسورد پورتابل مشترکین تون داره؟ (شاید منم با چند تا یوزر و پسورد امتحانی بتونم تونستم وارد پورتابل بشم)
دوستان سرعت دانلود شبانه اتون از 512 به 128 کاهش پیدا نکرده؟
چرا. اولم 512 نبود 256 بود.نقل قول:
وستان سرعت دانلود شبانه اتون از 512 به 128 کاهش پیدا نکرده؟
مشکلی ندارید با این قضیه؟ شب تا صبح سیستم رو روشن بزاریم واسه 200 مگ؟نقل قول:
سرعت من 4 برابر کم شده!!! میخوام از فناوا بکشم بیرون