در مورد خوابگاه ، فقط زمانی که مطمئن شدی میدن بیا
چون اگه ندن میخوای چه کار کنی!(هیچ کاری نمیشه کرد! چون تو دفترچه نوشته!)
دانشگاه شهید بهشتی -
در نزدیکی ولنجک!
ایا قیمت اجاره خونه رو در این محدوده میدونید!!!!؟
من فقط گفتم تذکر بدم!
موفق باشی
Printable View
در مورد خوابگاه ، فقط زمانی که مطمئن شدی میدن بیا
چون اگه ندن میخوای چه کار کنی!(هیچ کاری نمیشه کرد! چون تو دفترچه نوشته!)
دانشگاه شهید بهشتی -
در نزدیکی ولنجک!
ایا قیمت اجاره خونه رو در این محدوده میدونید!!!!؟
من فقط گفتم تذکر بدم!
موفق باشی
سهیل راست میگه بابا اونجا تهرانه یعنی شهری که فکر کنم تو منطقه خاورمیانه گرونترین خونه ها رو داره (متری 12 ملیون تو جردن) یعنی اجاره ها رو خودت حدس بزن دیگه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون گرفتم ولی فکر نمی کردم اینقدر بد باشم 47 تا از تعیین رشته منو برق تشکیل می ده 16 تا کامپیوتر 16 تا مکانیک 10 تا عمران 11 تا رشته های دیگه به نظرتون برق در میامنقل قول:
خيلي خيلي ممنون از كمكت جبران ميكنم.....نقل قول:
الوعده وفا
انتخاب رشته هاتو یه میزان فرمان بهشون دادم البته بازم جای کار داره اما فکر کنم بهتر از قبلیه
اما وقت نکردم بگردم ببینم چی قبول میشی شرمنده
اگه زحمتي نيست يه راهنمايي هم درمورد اينا به من كنين
اگه بخوام مهندسي شيمي اصفهان و تهران و... رو به اين انتخاب رشته اضافه كنم كجا بذارمشون بهتره همچنين نظرتون درباره رشته هاي حسابداري صنعت نفت مديريت بيمه و بيمه اكو چيه؟؟؟ رشته هاي بدردبخورين يا نه
بازم ممنون از كمكتون
ببين اون فايل يادگار ماندگار كه گذاشتن رو بگير ميتونه كمكت كنه. موفق باشي!نقل قول:
يكي نيست جواب مارو بده!!:19:نقل قول:
نقل قول:
"من رتبه 10337 منطقه 2 آوردم.
ميخواستم بپرسم آيا ميتونم با اين رتبه برق يا مكانيك يا كامپيوتر دانشگاه گيلان (روزانه/شبانه) قبول شم؟؟ (بومي گيلان هستم)
رتبم تو زيرگروه 1 هم 9985 شد.
اليته من تو كنكور زبان هم شركت كردم و رتبه 738 آوردم ولي از آينده زبان خوشم نمياد چون آخرش يا مترجم ميشي يا معلم كه من به هيچ كدوم علاقه ندارم.
درضمن يه سؤال ديگه هم دارم: اينكه ميگن 68يها فقط يك بار ميتونن كنكور بدن درسته؟! يعني ما بايد سال ديگه اعزام بشيم؟!!"
جواب:
1-كامپيوتر احتمالش از اون 2 تاي ديگه قوي تره.كامپيوترو قبول ميشي(عل الخصوص شبانش).ولي حداقل دور مكانيكو يه خط گنده بكش(حتي شبانشو).
2- زبان اونقدي كه فكر ميكني بد نيس. قسمت زبان وادبيات انگليسيش از پرطرفدار تريناس. آيندش محشره. به نظر من اونو از دست بدي حيفه بياي كامپيوتر بخوني.
3- هر فرد حق داره سال پيش دانشگاهي + 1 سال ديگه رو كنكور بده.
ولي تو سعي كن اينايي رو كه آوردي از دست نده.چون مسوولا دم به ثانيه قانون عوض مي كنن.
موفق باشي.
تو دفترچه ها خیلی چیز ها می نویسن.اینو نوشتن که اگه 15... دانشجو رو ریختن تو یک اتاق یا مشکل دیگری پیش اومد متعهد نباشند.البته آدم باید با اطلاعات کامل انتخاب کنه.نقل قول:
رتبه هاي يادكار ماندكارو بايد با كدوم رتبه كارنامه مقايسه كنيم ؟
رتبه ی منطقهنقل قول:
تراز هاي يادكار ماندكار86 رو بايد با كدوم رتبه كارنامه مقايسه كنيم ؟
گفتم دیگهنقل قول:
ای باباااا
بچه ها من یدونه از این نرم افزارهای انتخاب رشته رو میخوام دان کنم ، کدومو دان کنم به نظرتون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نگفت It چه رتبه ای میخواد...
به نظر من يادگار ماندگار رو دانلود كن(البته اون نرم افزار نيست!!!)نقل قول:
یه نفر لطف کنه برنامه مشاور 87 رو روی یه سایت دیگه آپلود کنه که قابلیت رزیوم داشته باشه
متشکر
دوستم به روستش که من باشم گفت که بهتون بگم جوابمو بدین وگر نه!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تو را به خدا جواب بدین بیچاره میشه:41::40::18:
بابا یادگار ماندگار چیز خوبیه ولی برا بعضی ها روحیه خرد کن هست.تازه خیلی چیز هاش حتما تا کمی (الکیه)دوستم مهندسی شیمی صنعتی شریف قبول شد اسمش نبود و خیلی های دیگه.
آخرش بهتون بگم تنها با موجودات زنده مشاوره کنید اگر چه کانا باشد.چون احمق تر از کامپیوتر چیزی گیرتون نمی آید
ما که انتخاب رشته کردیم و خلاص
مگه قرار اسم همه رو داشته باشه!!! عزیز دلم این مال کانون فرهنگی آموزش هست که اطلاعات بچه های پارسالشو زده! فکر کردی مال سازمان سنجش هست که اسم دوست تو رو هم بزنه! تازه سنجش هیج جا همچین آماری بهت نمیده! تازه همین کانون هم همه دانش آموزاشو اطلاع نداره که! مثلا به خود من امسال زنگ زد گفت شماره داوطلبیت رو بده کرمم گرفت پیچوندمشون اما الان پشیمونم چون واسه بچه های سال بعد بدرد میخوره! در ضمن این اصلا ربطی به کامپیوتر و نرم اقزار نداره که بخواد احمق باشه این دقیقا اطلاعات دانش آموزان پارسال هست (چون کتاب الکترونیکی هست حتما فکر کردی کامپیوتره!!!! پس احمقه!!!!)اگه واسه بعضی ها هم روحیه خرد کن هست مشکل اینه که رتبه خوب نیوردن میبینن فلان رشته تا یه رتبه ی کمتر میگیره! اینم حقیقت هست! کاریش نمیشه کرد!نقل قول:
در جواب یکی دیگه از بچه ها تو چند پست قبل تر اون تراز هم میانگین تراز تو آزمون های کانون شخص هست! برای انتخاب رشته بدرد نمیخوره! واسه کسایی بدرد میخوره که دارن واسه سال بعد میخونن و تو آزمونای کانون شرکت میکنن!
سلام عليكم!!! اگه يه نظر هم به انتخاب هاي من بدين ممنون ميشم(خيلي وقت نمونده هاااااااا) :1- مكانيك شريف 2- مكانيك امير كبير 3-مكانيك تهران 4-صنايع شريف 5-عمران شريف 6-it شريف 7- مكانيك علم و صنعت (رتبه 340 منطقه 2)
نقل قول:
آی تی رو شخصا توصیه نمی کنم(اینجا ایران است)
انتخاب هفتم احتمالش 100درصده(سه سال پیش 400قبول شده)
اینو دارم آخه ; تو همون نرم افزار انتخاب رشته قلمچی بود ...نقل قول:
نام کاربری و کلمه عبور که سایت سازمان سنجش در انتخاب رشته مجازی میخواد چیه؟
لطفا کمک..
چرا آی تی رو توصیه نمیکنی! چه ربطی به ایران بودن داره!واحدهای آی تی با 120 واحد از 140 واحد کامپیوتر مشترکه!نقل قول:
نظری نبود؟!!!!!!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2756818&postcount=874
دوست عزیز شما پیرو علاقه خودت باش. به تمام رشتههای دانشگاهی نیاز هست.نقل قول:
بهتره در مورد آینده IT با فارغ التحصیلان این رشته گفتگو کنی. البته نه با یک فارغ التحصیل IT دانشگاه پیام نور، بلکه با فارغ التحصیلان همون دانشگاهی که میخوای انتخاب کنی.
من خودم برق میرم!اینو گفتم چون اون دوستمون فکر میکنه آی تی تو ایران کاربرد نداره! منم خودم میدونم به تمام رشته ها نیاز هست!نقل قول:
بر روی کارت اعتباری ثبت نام
نوشته شده
شماره کاربری که همون نام کاربری هست
و رمز عبور که همون رمز هست!
موفق باشید
اينم از ما...
فقط 48 تا تونستم پر كنم.
بابا،آقایون،اشتادان گرامی،بچه مثبت ها،لوتی،رفیق،همه کاره،ما آواره،بوش بیچاره،جواب منو بدین و خلاص
با رتبه 5000 منطقه 3 ازبین این رشته ها روزانه فبول میشم یا نه
1-مکانیک طراحی جامدات 2-مکانیک سیالات 3-فیزیک(تمام گرایش ها) 4-برق(الکترونیک و مخابرات) 5-کامپیوتر(نرمفزار)
بعد بگین ببینم این رشته فیزیک چیز خوبیه از نظر سطح علم و دانش و کارش کجا و چه جوری گیر میاد
منتظرم جواب بدین.نیاین یه وقت به سوال من نگاه کنین و از روش رد بشین.آفرین
بله تابع علاقه باش!!نقل قول:
توی ایران آی تی کاربرد داره ولی از لحاظ کمیت (استخدام و..) چقده؟؟؟؟؟؟
شما آی تی که خوندی هر جا استخدام شدی بیا تا منم برم بخونم تا فوق پروفسراشو:5:
راستی یادم نبود اخیرا واسه ما جوونا استخدام و اینده مهم نیست---->پیامدهای تمدن جدید!
بریم دنبال عشقمون که انگار بهتره
یا حق
اينم از انتخابات ما :
منتظر نظراتونم (بخصوص تجربي ها)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمره كل 6335
با رتبه كل منطقه يك 27000
( بلند پروازي به معناي واقعي كلمه)
بچه ها یه سوال اورژانسی !
مهلت انتخاب رشته تا کیه ؟ دقیقا تا چه ساعتیه !؟! من هنوز هیچ کاری نکردم !! :31:
مهلت انتخاب رشته تا روز 16 مرداد ساعت 24!!!
کسی انتخاب رشته کرده؟
رشته شیمی محض چجوریه
من با رتبه 5000 منطقه 2 ارزش داره برم شیمی محض شهید بهشتی؟
ایندش چجوریه؟
گزینه ی
سیستم ارسال درخواست
» بررسي مجدد نتيجه اوليه آزمون سراسري 1387
که جدیدا تو سایت سنجش اومده چیه؟به چه دردی میخوره؟چه جوری میشه ازش استفاده کرد؟باید حتما ازش استفاده کنیم؟مهلتش تا کی هست؟در کل میشه یه کم راجع بهش توضیح بدین؟
چند تا زدین؟؟!نقل قول:
واسه من همش 16 تا شد:41:
راستی باید حتما پرینت بگیریم؟؟!
من صدتاشو زدم----باور کننقل قول:
12 تای اولش تهرانو اصفهان(که عمرا قبول شم) بعدش برق شیراز(احتمال قبولیش هست) و بعدش(انتخاب 13)برق چمران اهواز---یقیقنا روی همین STOP میکنه
ما بقی رو هم دادم یه آشنا همین طوری واسه خودش ردیف کرد
من که پرین نمی گیرم،فقط سیوش کردم....رسیدی که دریافت میکنی یه جا یادداشت کن
کسی نیست یه نگاهی بندازه؟نقل قول: