کاربر محترم Gamemaster روش هایی که هست رو میشه بگید وکامل توضیح بدهی تا دچار مشکل نشم متشکرم
Printable View
کاربر محترم Gamemaster روش هایی که هست رو میشه بگید وکامل توضیح بدهی تا دچار مشکل نشم متشکرم
amirtoty گرامی شما کجا سکونت دارید و کجا شما رو میشه ملاقات کرد
داداش اگه اهلش باشی بری زاهدان زابل یا حتی قشم 40 تومنم گیرت میاد !!!
اوون هارد لپ تاپ واقعا بهش می خوره ؟
""به امید رووزی که بازی ها ارزون شن !!! ""
بله ميخوره.نقل قول:
دوست عزيز كدوم متوجه نشدي ؟نقل قول:
کلا هیچ قسمتی رو متوجه نشدم
1:رايت رو cd.dvd.bd
2:از طريق flash
3:از طريق usp
4:از طريق lan
توصيه نميشه
بهترين روشها 2و3 هستند وقتي كه داخل دستگاه بزاري منوي اضافه ميشه به زير مجموعه XMB
سلام دوستان ببخشید یک سوالی داشتم میخواستم ببینم با ps3 میشه بازی های ایکس باکس 360 را اجرا کرد؟ بعد بازی های ps2 را چطور؟؟؟؟؟؟
میشه بازیای ps2 اجرا کرد اما فقط بازیای اورجینال. رو همه مدلا میشه بازی کرد جز 40گیگ
هر وقت خرس تونست پرواز کنه این قضیه هم امکان پذیر میشه:دینقل قول:
با ps3 میشه بازی های ایکس باکس 360 را اجرا کرد؟
40 هم می شه !!!
البته ورژن 2.1 نه 2
تو مطمئنی ؟نقل قول:
ورژن 2.1 دیگه چیه ؟
اصلا مدل 40 گیگ قابلیت اجرای بازیای ps2 رو نداره. فقط بازیای Ps1 اجرا میکنه. اونم اورجینال
میشه لطفا قیمت مدل های Ps3 رو تو بازار بگید؟؟
کجا ارزونتر می فروشن؟
تو تهران کجا بازی ارزونتر میده؟
من با عشق و علاقه ی کامل به Mgs4 و با توجه به تموم شدن کنکور آزاد دیروز رفتم پایتخت،اون مغازه گنده هه که وسط طبقه ی دومه بهم گفت 85!توپخونه هم این قیمت گیر نیاوردم!نکته ی جالب اینکه همین مغازه اردیبهشت پارسال میگفت 830 تومن(خود دستگاه،60) و من از جمهوری 600 گرفتم!کلا متحول شده طرف!حتی تا 25 تومن هم بازیای قدیمیو میداد!
بعد امروز پول ورداشتم که برم بگیرمش تموم کرده بود!شانس منو حال میکنین؟دیروز با چشمای خودم 3 تا پشت ویترینش دیدم امروز تموم کرده بود!حالم ورچلسکید!
میگم گیم مستر تو که داری بازیش میکنی به نظرت ارزش این همه حیرون شدنو داره دیگه؟
دوست عزيز من بازي رو براي بازي كردن ميگيرم و اصلا به حواشياي بازيها كاري ندارم
اگه سري قبلاشو بازي كردي اينم بگير كه داستان دستت بيايد
به نظر شما pes 2008 قشنگتره یا fifa 08 فقط خواهشا احساسی جواب ندید ؟
pes رو بازي نزديك به واقع ايت كار كرده ولي fifa رو قيافه و امثال ان.به نظر من pes يا wining از fifa بهتره
شما مثل اين كه fifa 08نسخه ي ps3 يا 360 رو بازي نكردي :13:نقل قول:
اصلا قابل مقايسه نيستن با هم اين كجا و آن كجا
برو 08 ps3 بازي كن بعد بيا :31: :10:
با اين كه اينجا جاش نيست ....:13:
fifa 08 next-gen : ps3&x360 واقعا فوق العاده كار شده خيليا كه كنسول ميخرن فكر ميكنن 08 pc همون
مال كنسوله و 08 نميخرن در صورتي كه اين طور نيست
به نظر من 08 بگيري بهتره تازه قسمت manager modي كه 08 داره قابل مقايسه با مستر ليگ ساكر
نيست تو ساكر تيما قر و قاطي هستن اما تو manager mod فيفا همه ي ليگ ها هستن و خيلي حال
ميده
به نظر من 08 2 تا عيب داره كه براي من اصلا مهم نيستن چون واقعا چيزاي ديگش فوق العادن
1-توي بازي اثري از داور و كمكش نيست !!!! :18::18::18: فقط در صحنه هايي كه ميخاد كارت يا تذكر
بده به مياد از نزديك اين كارا رو ميكنه ولي در جريان بازي اثري ازشون نيست !!!!
2-اين يكي شايد براي شما مهم تر باشه كلا رو قيافه ها خوب كار نكردن و در كل قيافه هاي 08 pc رو
بهتر ساختن البته بعضي بازيكنا رو هم عالي ساختن
ea گفته همه ي اين عيبا در 09 برطرف خواهد شد
در ضمن خوبه بدوني ساكر از gamespot امتياز نه چندان خوب 7 گرفته ولي 08 360 & ps3 مشتركا
امتياز عالي 8.5 گرفتن خوبه بري ريويو 2 تا بازي رو بخوني
من به عنوان كسي كه هم ساكر بازي كرده هم فيفا بهت 08 رو پيشنهاد ميكنم :10:
درسته واقعا 08 360 توپه حالا ببین 09 چه میکنه برای ps3 رو هم بازی کردم خیلی باحاله
......
تاييد ميشهنقل قول:
سلام به نظر شما fifa 08 بهتره يا euro08 كدوم رو بگيرم وبازي fifa09 كي به بازار مياد
Fifa for Ps3
relase:
10/14/08
دوست عزيزنقل قول:
سري فوتبال هاي كمپاني EA مخصوصا تو اين 3 يا 4 سال اخير كاملا از يك ENGINE و يك سبك
براي ساخت استفاده ميكنن
كه تو محصولات مختلف فقط اسم بازي و منوها متفاوته
EURO 2008 براي مسابقات EURO ساخته شده
پس اگه ميخواهي فوتبال كاملتر به همراه همه تيم ملي ها و به خصوص باشگاه ها داشته باشي
FIFA پيشنهاد ميشه
موفق باشي
يورو اصلا توصيه نميشه چون زود تموم ميشه و خسته كننده ميشه تازه فقط تيم مليهنقل قول:
اما 08 manager mod داره هيچ وقت خسته كننده نميشه
بچه ها من از كجا ميتونم بازي بخرم بدون واسطه مثلا از خارج يا دبي ايا سايتي هست كه بازي بفروشه و با خيال راحت و قيمت مناسب بازي بخرم
به نظر من مطمن ترين جا براي خريد از دبينقل قول:
از اقا پيام هست
كه ايشون در سايت بازي سنتر فعاليت ميكنن و ميتوني بازي سفارش بدي كه از دبي برات بيارن
فردا هم عازم هستن
موفق باشي
سايت Play-asis.com بهت پيشنهاد ميكنم.نقل قول:
خودم بازيامو از اينجا ميگيرم.قابل اعتماد
پولشو چطوری پرداخت می کنی؟نقل قول:
از طريق كارت اعتباري
دستت درد نکنه سایت خوبی بود . ولی همه که کارت اعتباری ندارن.!!!!
خوب دوست من توقع داري كه سايت دريافت بعد از تحويل كنه.تازه خوبيش اينكه ايران رو ساپورت ميكنه.
خاهش.خوشحالم بدرد كسي خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من وارد Play-asis.comشدم ولي نميدونم براي خريد بايد به كدوم قسمت برم اگه ميشه يه توضيح كامل بديد خواهشا اگه ميشه مراحلش رو دقيق تا تكميل شدن خريد توضيح بديد يه سوال ديگه داشتم مثلا بازي مثل mgs4 كه در ايران 85000 تومان پولش هست در سايت چقدر و چه قيمتي تموم ميشه كه بازي دستمون برسه وايا ميشه كه ازاين سايت كنسول بازي هم خريد اگه ميشه دقيق دقيق توضيح بدين
در اصل اين سايت جزو اسباب بازي فروشي حساب ميشه
بله.كنسولهم ميشه خريد.
100 البته قيمت تمام شده از ايران كمتر تمام ميشه.
مراحل كار:
1.ثبت نام در سايت
2.انتخاب محصول
3.واريز پول از طريق كارت اعتباري
4.انتخاب نوع ارسال:
هوايي با بيشترين زمان ممكن تا 10 روز بدون بيمه
هوايي بامتوسط زمان ممكن تا5 روز با بيمه
هوايي اكسپرس با كمترين زمان با 3 روز يا زودتر با بيمه
ت:قيمتها با اختباس ماليت هستند
5.تمام
6.رسيدن ايميل از طرف شركت
قیمت مدل های ps3 که الان تو بازار موجوده چنده؟؟
متغيره-از 480 تا 680
بيشتر 40 موجود است
480 الان نیست اگه هم باشه دسته 2 بیشتر حول و حوش 530 این طوراست 40 البته !!! ورژن 2.1
2.4 هم اومده قیمت ندارم !!!
40 و 60 فکر کنم داره تولید میشه که بیشتر 40 می خرن !!!
راستی یادتون نره اگه خواستین دنسته بگیرین sixaxis رو با شوک باهم بگیرین قیمیتش چندان تفاوت نداره !!! ولی به جاش حالشو می برین
راستی از یکی از بچه ها که 360 داشت شنیدم گرافیک PS3 gta بهتره !!! بهتره مقایسه بشه !!!
خب!میبینم که تاپیک ترکوندین!تو این دو سه روزی حسابی رفته جلو!عالیه!
احتمالا همتون حدس میزنین(با توجه به پستای قبلیم) که این مدت داشتم MGS4 بازی میکردم.بالاخره امروز تموم شد و موفق شدم SIXAXIS رو زمین بذارم!از MGS4 گفتن که کار بیهوده ایه،ولی به همه(یعنی همه!) توصیه میکنم MGS4 رو بازی کنن.شاهکار واقعیه.هیچ بازی ای به پاش نمیرسه.
Mr.Shaibow،من خودم Fanboy خفن PS3 هستم بخاطرش 2 بار هم اخطار گرفتم،ولی این دوستت احتمالا چرت گفته،چون همه میگن گرافشون یکیه.
2.4 منظورت چیه؟فیرمویرش؟مگه 2.40 اومد؟این چند روزی کلا از دنیا عقب افتادم!
2.41 بالاخره عرضه شد
این است ps3 راستی نامردیه که این تاپیک از 360 عقب بموونه خوب
پس برو جلو ارشیا من پشتتم
من مخلصتم دربست!ولی دنیا اینه دیگه...تازه میگن مایکروسافت به فکر 720 هم افتاده!یکی نیست بگه کوچکترین عدد یکه؟!؟!
بچه هایی که MGS4 بازی کردن،نمیدونین کجاهاش با SIXAXIS کار میکنه؟من فهمیدم با یه حرکت ربع دایره شکل میشه لباس اسنیک رو به حالت اولش برگردوند،وقتی تو سطل آشغال قایم میشه با چرخش به بالا میشه در سطل رو باز کرد و با چرخش به چپ و راست میشه تو سطل جابجا شد و موقع استفاده از عروسک های Screaming Mantis میشه با تکون دادن دسته طرف رو اینور اونور کرد.کار دیگه ای هم میکنه؟