پایتخت دیدم 950نقل قول:
Printable View
پایتخت دیدم 950نقل قول:
من فقط روی cpu شه که یه کم نگرانم.فکر میکنم باید هنگی زیاد داشته باشه.چند وقته داری؟هنگ داشته؟نرم افزار روش نصب کردی سنگین نشده؟نقل قول:
سلام
من قصد خريد ويندوز موبايل دارم . بين چند تا مدل گير كردم . يكي همين htc touch viva هستش كه قيمتش مناسبه ( gps نداره ). مدلهاي ديگه مثل htc cruise و htc touch dual هم بصورت دست دوم ( كم كاركرد ) با قيمت خوب موجوده .مزيت cruise داشتن gps اه و مزيت touch dual هم داشتن keypad هستش كه موقع رانندگي راحت تر ميشه شماره گرفت ولي عيبش اينه كه wifi نداره .موندم گوشي viva نو بگيرم يا يكي از اين مدلهاي ديگر كه دست دوم هستن؟
در ضمن منظور از تاچ فلو چيه ؟
کسی نمی تونه جواب منو بده؟:41:نقل قول:
فکر کنم گرون میدهنقل قول:
آخه اونی که گفتی چیز زیادی نسبت به امروزی ها نداره.
به نظر من نگیری بهتره
تایید میشه
500 تومن اونم جاس جار مفت هم بده گرونه چه خبره
جس جار دیگه قدیمی شده و با وجود مدلهای جدید خرید اون شاید زیاد درست نباشه. مگه اینکه کار خاصی بخواهید باهاش انجام بدین که براتون ارزش داشته باشه.نقل قول:
مرسی از راهنماییتون
حالا با این شرایط فعلا از خرید ppc میگذرم تا بعد ببینم چی میشه :31:
دوستان کمکم کنید تو رو خدا :41:
i900 یا Diamond ؟؟ چرا؟؟
گیر کردم وسط این 2تا!
ای 900نقل قول:
دوستان کمکم کنید تو رو خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
i900 یا Diamond ؟؟ چرا؟؟
گیر کردم وسط این 2تا!
1.باطری بهتر
2. سی پی یو بهتر
3.حافظه بیشتر
4.ال سی دی بزرگتر
5.دوربین بهتر
6.قیمت مناسب تر و ....
i900 تایید میشه خیلی بهتره از همه نظر حتی قیمت
سلام به همه دوستان
من یک I-mate JAMin دارم میخوام بفروشمش،کم کارکرده کاملا هم سالمه فقط چندتاخش کوچیک داره،گفتم اینجابگم شاید به درد کسی بخوره،اینم شمارمه 09123992808
اقایون اخرین نظر سنجی من.............
i900
diamond
touch pro
which?...
البته بگم دایموند جدیدا رم هایه 192 داره
کی گفته diamond از pro بهتره !!!؟
پس شما pro ندیدی
- فلش داره که diamond نداره
- صداش بهتره از diamond
- کیبوردم داره که بنظر من خودش یه برتریه (یه بار اگه با کیبوردش کار کنی نظرت عوض میشه)
بنظر من htc از سامسونگ خیلی سرتره
i900 هم بخاطر مموری بالاش و ظاهر شبیه آیفونشه که طرفدار بیشتر داره
بنظر من touch pro واقعا گوشی محشریه
من باهاش کار کردم ،صداش از N73 خیلی بهتره ،کیفیت عکسشم از این 5 مگا پیکسلای قلابی خیلی بهتره
آخرین قیمت ( به روز ) دستگاه های HTC رو کسی داره در تهران و جا های دیگه ؟
dimond ?
pro ?
HD ?
دایموند 620 تا 650....
پرو 800 با گارنتی یاش
hd 865 با گارانتی پرشین تله کام{همراه با محافظ نایلئنی صفحه و کیف و رم 4 گیگ و سی دی اقلیم که 25 هزار تومان قیمتش هست}
سپاس عزیز اما اینا قیمت های 2 هفته پیشه من پایین تر قیمت دارم
دایموند 585
پرو 740
اچ دی همون حدود که شما گفتی شاید 850
البته من خودم نگرفتم ها دوستان گفتن و این ته قیمت در تهران است .
ضمانت هم همشون یاس
اینا رو ول کننقل قول:
امضات منو کشته
شما همون جیغ خفه خودمون نیستی ؟
اگه با من بودی من 25 ساله که خودممنقل قول:
mhaf
4کریم , قابل نداره :31:نقل قول:
بیا عزیز واست قاب گرفتم استفاده کنی :
می خوای ADSL بگیری , ولش کن بابا همون دیال آپ بهتره ( تو اینجا ) , اگه گرفتی هم از صبانت نگیر ( از ما گفتن بود )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اینکه تاریک بود عامله مرموزه ناشناخته خوب شناختی , معلومه تو کاره شناسایی عوامله ناشناخته ای :27::10:گگنقل قول:
ولی در کل فریاد سوکت رو ترجیح می دم , لطفا ما هم به شما هر چی بگی می گیم ؟
نقل قول:
نه بابا با من بود آخه من Mute_Scream هستم , در بیشتره فرم ها اما اینجا متاسفانه عوضش نمی کنند:41::19:
نقل قول:
خالی نبند توی pt هم همین cell phone هستی که :5:
بابا داش حسین اینا ماله پارساله فقط پی تی و اینجا همین
آقا امروز قیمت گرفتم , البته مشهد نه تهران :
dimond 595
pro 817
HD 875
گارانتی یاس
مکان : به حساب نمایندگی یاس در مشهد
البته قیمت این بالاست ارزون تر هم گیر میاد اینارو تلفنی گرفتم .
پرشین تله کام 100% حداقل 2 تا 3 درصد همیشه ارزون تره
من می خواستم که چند وقت دیگه یه پاکت پی سی بگیرم. اما سوالایی از اهل فنش دارم
دو مدلی که مد نظرم است یکی x1 سونی اریکسون و دیگری امنیا سامسونگ است. البته بیشتر علاقمند به خرید ایکس 1 سونی اریکسونم. ولی الان با این قیمت غیرمنطقی اش خرید این گوشی کار اشتباهیه
اول از همه می خواستم بپرسم که حدودا تا اسفند ماه قیمت این گوشی ایکس 1 به چه مقدار می رسه؟ یعنی ارزششو داره که قید امنیا رو بزنم و تا اسفند صبر کنم تا قیمتش پایین بیاد؟
دوم اینکه وضعیت گیم برای پاکت پی سی ها چگونه است؟ اگر اولویت یکی برای یک گوشی گیم باشد اصلا خرید یک پاکت پی سی مناسب هست یا نه؟ (آخه خودم یه گیمرم و دوست دارم که گوشی ام هم کار یک کنسول دستی را تا حدی هرچند سطح پایین هم انجام بده)
خواهش می کنم ... دیدم هم آواتار یکیه هم امضا گفتم خوشه !!!نقل قول:
ما چاکر شماییم شما هم هر چی دوس داری ما رو صدا بزن ! (یه اسمیم داشتیم که اگه اشتباه نکنم سینا بود دوس داشتی اینم هست ) :11:
-----------
برای اینکه این پست زیادی اسپم نشه خدمت دوست عزیزمون سپند صالحی عرض کنم که در رابطه پا قیمت ایکس پریا به احتمال زیاد تا اون موقع افت شدیدی خواهد داشت (انشالله ) ولی هیچی چیز قطعی نیست ولی چیزی که معلومه اینه که خرید این دیوایس در ایران با این قیمت کهکشانی اصلا عاقلانه نیست !
در مورد امنیا هم برعکس ایکس پریا خریدش با این قیمت یه برده حسابیه و اصلا معلوم نیست که شما بخوای تا اون موقع که برای خرید سونی صبر می کنی قیمت این نکشه بالا ! پس ببین اول چه خصوصیت و امکانی برات مهمه و اون ویژگی تو کدومشون برتریه بیتشری داره اونو بخر ! (حاضرم قسم بخورم که اگه امنیا حافظه 8 گیگ و 16 گیگ نداشت اینقد سر و دست نمیشکستن براش با اون رزولیشن مزخرف )
در رابطه با گیم هم من به شخصه نمی تونم خیلی نظر درستی بدم چون به جز با بازی های خود ویندوز فقط یه گیم دیگه روش نصب کردم اونم sky force reloded بود ... برای این مورد جستجو بکن ببین چه گیمایی براش موجوده ببین راضیت می کنه یا نه ؟ ولی در کل می تونم بگم از این نظر اوضاع مناسبی داره ( البته اینو کسی داره میگه این خصوصیت زیاد براش مهم نیست ):40::40::40:
درسته که بازی برای پاکت پی سی زیاده و بازی های جالبی داره ولی اصلا با کنسولهای دستی قابل مقایسه نیست.
بهتره اول انتظارت رو ببینی چیه بعد با خیال راحت خرید کنی.
به نظرم اگر برای بازی کردن می خرید اصلا نخرید بهتره همون کامپیوتر و کنسول بهتره
ممنون از نظرات همه. راستش داشتن کیبورد برای یه گوشی برای من خیلی مهمه. چون کار کردن با گوشی های لمسی بدون کیبورد در مواردی مثل ارسال پیامک و تایپ یه کم سخته
دوم سی پی یو گوشی نیز برام مهمه. چون سی پی یو امنیا حدود 100 مگاهرتزی از ایکس 1 بیشتره باعث شده که کمی از ایکس 1 فاصله بگیرم و به سمت امنیا جذب بشم.
اما یک سوال درباره ی مقایسه های سی پی یو های این دو گوشی داشتم. در مشخصات امنیا دیدم که مقدار پردازش سی پی یو اش را 638 t7500 (اگر اشتباه نکنم) و قدرت سی پی یوی ایکس وان پانصد و خورده ای بود. ولی سی پی یو ایکس وان دو هسته ای بود ، ولی درباره ی دو هسته ای بودن امنیا اشاره ای نشده بود. به همین دلیل ظاهرا سی پی یوی امنیا تک هسته ای است.
حال می خواستم بپرسم که با این اوصاف ، سی پی یو کدام یک از این دو گوشی قوی تر است و قدرت پردازش بهتری دارد؟
پردازنده 500 مگاهرتزی سونی پردازنده ضعیفی نیس فکر نمی کنم با این پردازنده به مشکلی بر بخورین !
در مورد پردازش بهتر کاربرای امنیا نظر مثبتی داشتن و منم تا حالا از کسی شکایتی نشنیدم ولی سونی رو هنوز اونقدر جا نیفتاده تا معلوم شه .البته به نظر من /
همون پلی استشنچه بهتره با این اوصاف
سلام من ميخوام گوشي بگيرم ولي بين iphone3G و HTC HD و X1 موندم قبلا در گذشته دور jam داشتم ولي خيلي حال نكردم براي من پخش موسيقي و تصويري خوب مهم هست ولي دوربين نه خيلي ميخوام كيفيت خوبي lcd داشته باشه و زير نور خورشيد به خوبي معلوم باشه با اينكه 2 تا از گوشي ها ويندوز موبايل هست و يكي ديگه مكينتاش و مقايسه درست نيست ولي خب من گير كردم.ممنون ميشم كمكم كنيد
دنبال آیفون نرو که پشیمون میشینقل قول:
من شنیدم که این مدل جدیدی که داده بلوتوث نداره!
آیفون با توقعاتی که شما داری همخونی داره، ولی چند تا محدودیت داره که باید باهاشون کنار بیای........
من 2 سال پيش w950 رو 600.000 تومان خريدم بعد رفتم n73 خريدم ولي اصلا حال نكردم ديدم گوشيه ديگه اي هم نيومده كه حال بده بعدا w960 اومد كه گرون بود 700 بود n73 رو فروختم دوباره w950 خريدم با اينكه p1 هم موجود بود ولي بچه ها گفتن تو پخش به پاي w950 نميرسه مخصوصا افكت هايي كه هنگام پخش داره الانم ازش راضي هستم معمولا خيلي كم پيش مياد بخوام من عكس بگيرم جايي كه حدس بزنم شايد عكس بگيرم دوربين ميبرم .در مورد بلوتوس هم استفاده كمي دارم زياد نيازم نميشه چون از هر كسي چيزي قبول نميكنم فقط از دوستام كه تو كار گوشي واردن و ميدونن گوشي شون ويروسي نيست .
با اين اوضا پيشنهاد شما چيه.
مطالب زير وعكس ها از اقاي ninja3000sh ميباشد
مقایسه LCD گوشیهای XPERIA X1i و ایپاد تاچ(که همانند ایفون هست) و نوکیا N95 8GB .
1:همه عکسها رو در سایز اصلی LCD تنظیم کرده ام برای XPERIA X1i سایز 480*800 و برای ایپاد 320*480 و برای N95 8GB سایز 240*320 تو کامپیوتر تنظیم کرده ام.
2:روشنایی هر سه تا هم روی 100 درصد تنظیم کرده ام.
البته من يه چيزي راجبه آيپاد بگم كه متاسفانه يك نقطه ضعفي نسبت به آيفون داره كه به Dark effect يا Negative black effect معروف شده
كمي ال سي ديش از آيفون تيره تره و مخصوصا عكسا و فيلما رو تيره و تاريك تر نشون ميده
سلام بر همگی
اقایون یه راهنمایی کلی بکنین
من برای خرید بین HTC diamond و i900 گیر کردم کدوم رو بگیرم ؟
زود بگید عجله دارم یکم !
این که گیر نداره..تابلو هست امنیا سره
i900 بدلایل زیر :نقل قول:
- CPU: i900=620 , diamond=520
- دوربینِDiamond ه3.2 ولیi i900ه5.0
- i900 درقیمت برابر دارای 16 گیگ حافظه هست
- i900 زنگ پلی فونیک 72 کاناله داره درحالی diamond ه 40 کاناله (این یک فاجعه است چون گوشیهای معمولی بازار هم64 کاناله هستند) وباتری قویتر وخروجی تلویزیون از دیگر برتریهای این گوشی یعنی i900 هستند
از معایب i900 هم بگم رزولیشن غیر استاندارد نمایشگر وهمچنین ضعف صفحه نمایش در آفتاب